Jävla bulle

Skrivet 2014-07-14 @ 21:34:00
Jag har börjat gå på 5:2, har mina fastedagar på måndagar och torsdagar. När det är slitigt på jobbet vill jag gärna smälla i mig godis och unna mig riktigt jävla god mat när jag kommer hem. Är dock imponerad över min inre styrka som ser till att jag än så länge inte fallit för någon frestelse under mina fastedagar och klarat av att hålla gränsen på 500 kcal om dagen. Blev lite ledsen när jag kom till jobbet imorse och såg ett stort fat i fikarummet fyllt med muffins, geléhallon och bullar "DAMN YOU BULLJÄVEL!" var ungefär vad jag kände, haha. Men för att få min del av frosseriet så tog jag och plastade in en muffins när ingen såg och stoppade ner i min väska, så att jag kan äta den efter lunchen imorgon, hahahaha. Den ligger kvar i väskan, lagom platt, nästintill oidentifierbar... ser ut som att jag har plastat in lite bajs faktiskt.

Nu drack åt jag en Allévo chokladshake till middag, måste sluta vara så lat och faktiskt steka på lite kyckling så att jag kan känna att jag faktiskt äter. Sen tröstade jag mig genom att plocka ihop världens godaste matlåda till lunchen imorgon, nu är jag nöjd och jag ser fram emot lunchen imorgon!

Tänkte bara tillägga att jag testar 5:2 nu för bättre hälsa. Har levt enligt 5:2 i fyra veckor och hittills har jag gått ner ca ett kg i veckan och jag mår allt som allt väldigt bra. Kan ha att göra med att jag intresserar mig lite mer för vad jag trycker i mig och inser att en fyra chipspåsar i veckan kanske inte är den bästa livsstilen, haha.
 
Såhär pigg såg jag ut när jag kommit hem från jobbet min första fastedag, haha. Mycket lättare idag!
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0