Allt som har hänt

Skrivet 2014-07-12 @ 17:27:08
Jag är sämst! Jag har återigen varit upptagen med livet och har isolerat mig lite från internet och dess sociala medier. Okej det är väl lite av en lögn men jag har uppdaterat mycket mindre på facebook på sistone och varit helt frånvarande från bloggen. Det är ganska skönt att alla inte vet precis var jag är och vad jag gör hela tiden, haha. Mina föräldrar förföljer ju mig här på bloggen har jag förstått, mamma ringde nämligen för att höra hur det var med mig när jag varit frånvarande från internet ett tag. Jag känner att mina föräldrar kan sluta stalka mig på internet och faktiskt lyfta upp telefonen om de vill veta hur jag mår i framtiden. Låt mig ha bloggen ifred!
Det har iallafall hänt väldigt mycket sen vi hördes av sist, jag och ni där ute i cyberspace. Jag har fått en lägenhet i Uppsala och sagt farväl till det glassiga korridorslivet, jag har klarat en tenta som jag kämpat med i flera terminer (score!), jag har börjat jobba på ett apotek inne i stan, jag har blivit omvald till arbetsmarknadsansvarig så jag sitter kvar på den posten i ytterligare ett år, jag har varit i Torre del Mar på spanska solkusten, jag har köpt tågbiljetter till oslo och struntat i att åka dit, jag har hoppat på 5:2 tåget i jakt på inre lycka och återupptäckt ett gammalt album av Maroon 5.

Ser att jag har 6 obesvarade kommentarer här på bloggen så jag känner att jag måste börja besvara dem. Jag har inte så mycket till socialt liv för tillfället, jag jobbar 10-18 alla vardagar och sen gör jag nästan aldrig någonting efter jobbet. Med andra ord så pratar jag inte så mycket med folk längre, förutom kallprat med kunder och kollegor, så jag kan ju lika gärna skriva lite här. 
Kommentarer
Postat av:

"jag har köpt tågbiljetter till oslo och struntat i att åka dit" lol. Varför? :)

2014-07-13 @ 15:11:30

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0