21 dagar av ångest

Skrivet 2014-01-24 @ 14:43:26
Dag 21 av detta tentaplugg. Imorgon skriver jag den andra tentan och sen är det över för denna gång. Sitter och pluggar med två värmlänningar, vi brukar ha samma omtentor haha. 
Efter tentan imorgon ska jag dra en vända på stan och köpa något fint till mig själv, alldeles för mycket alkohol och antagligen nått annat meningslöst. Sen ska jag hem och städa, både mitt rum och mig själv... Sen kommer min projektgrupp hem till mig för ett möte och sen får de som vill stanna kvar på middag och bevittna när jag påbörjar min fylla. När tiden är mogen ska jag ut, skiter i med vem, och gå på norrlands nation som har öppet till 04 imorgon. Jag har fått KK-kort som innebär att man får gå förbi kön och gå in gratis på alla nationer, ska bli helt fantastiskt att få inviga det kortet imorgon, slutköat år 2014 säger jag bara!
 
Nä nu ska jag och värmland gräva ner oss igen!
 
 
Kommentarer
Postat av: Arvid (blivande apotekarstudent)

Hej!

Jag skrev en fråga för ca en vecka sedan om tentor men jag vet inte vart den tog vägen. Undrar om du skulle kunna svara på den om du minns den :) Om inte så kan jag skriva den igen :)

Med vänlig hälsning,
/Arvid

Svar: Oj! Den glömde jag helt! Fixar det senast på tisdag! :)
Sandra Ingel

2014-01-25 @ 21:12:03
Postat av: Arvid

Tackar i förväg!

2014-01-25 @ 21:22:47
Postat av: Julia

Hej
Jag har läst din blogg nu ett tag och jag måste säga att den är väldigt bra och ger mig motvation att fortsätta kämpa med gymnasiet, för jag vill nämligen söka till apotekarprogrammet.
Jag går i tvåan nu och mår konstant dåligt över att jag inte får höga betyg, är så himla rädd att mina betyg inte kommer räcka efter gymnasiet..
Har du några tips på hur man kan klara av gymnasiet på bästa sättet , hur gjorde du när du gick i gymnasiet? och hur mycket räckte det för dig att komma in.
kram <3

2014-01-27 @ 22:52:55

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0