Jag är ett white trash

Skrivet 2013-10-14 @ 22:55:27
I lördags färgade jag en tjejs hår. Jag sa att jag aldrig någonsin har färgat någons hår förut men hon föredrog ändå mig framför min andra kompis, "du känns mer frisörig och fixig". Det gick jättebra att färga hennes hår från blont till kastanjebrunt, jag var sjukt nära på att bli brunett själv. Var riktigt sugen på någon förändring men sen kom jag på att det vore väl dumt nu när det är två baler inom loppet av en månad, synd att känna sig ful då om det går år helvete.

Det var ett jättebra beslut av mig, att inte få ett infall att bli brunett i lördags. Jag önskar att jag hade varit lika smart igår när jag skulle blondera håret lite lätt med en blondspray för att det kändes mörkt och tråkigt men istället fick ett infall och köpte en hel hårblekning. Stoppade i blekningen på mig själv men sen fick jag panik och ångrade mig på en gång. Lät färgen sitta i lite till men efter 25 minuter sprang jag in i duschen då hårtopparna såg nästan vita ut. Ut ur duschen kommer jag med ganska schysst färg i hårtopparna, sen ställer jag mig framför spegeln och dör lite, jag är kycklinggul uppe på huvudet. Jag är förvånad över att jag ens kan få en så gul färg i håret av en blekning, jag visste inte ens att det fanns så mycket pigment i mitt blonda hår. 
Idag har jag blandat blekningen som var kvar med schampo för det tipsade en frisör om och sedan körde jag i nått jäkla skum som påminner om silverschampo. Gav inte den snabba effekt som jag ville ha för att kunna gå utan mössa imorgon men förhoppningsvis är det bättre om någon vecka.
Just nu ser jag ut som en riktig white-trash-brud och håller alla tummar och tår för att white trash ska bli det nya modet.
Kommentarer
Postat av: Peter

Du blir faktiskt väldigt snygg med brun eller mörk hårfärg. Nu ser du ganska blek och livlös ut.

2013-10-16 @ 11:20:24

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0