Företag och jobberbjudanden

Skrivet 2013-10-18 @ 15:14:51
Idag var den sista dagen på en hektisk vecka. Det har varit universitetsvecka nu och det innebär att alla apotekarstudenter som är ute på praktik kommer tillbaka till uppsala en vecka för massa föreläsningar och annat. Som arbetsmarknadsansvarig är det min uppgift att se till att det blir av lite event med anknytning till arbetslivet. I tisdags anordnade jag en minimässa i vårt kårhus och bjöd in fem olika företag. Jag trodde att jag skulle bli knäpp dagarna innan för det var så himla mycket fix med att se till att alla företag var glada och att studenterna var medvetna om eventet, sen är man alltid skitstressad över om det kommer dyka upp några studenter eller inte. Tack vare en lagom aggressiv marknadsföring från min sida så kom det ganska många besökare och så fort mässan var igång så rullade det på och jag knatade runt och passade upp på företagen. Fick jättebra respons efter mässan, väldigt mycket cred och det kändes väldigt skönt och jag sov som en klubbad säl den natten. Blev uppringd dagen efter av ett av företagen som ville tacka så hemskt mycket för ett väldigt trevligt evenemang, sånt är alltid kul!
 
Idag och igår har jag sprungit runt på universitetet och fixat med lunchföreläsningar från två företag som kom och hälsade på och bjöd studenterna på mat i utbyte mot att de lyssnade på vad de hade att säga om sin verksamhet. Jag kan säga att momentet när jag skulle gå med en vagn fylld med baguetter och dricka genom korridoren på universitetet var bland det obehagligaste jag har gjort haha, helt sjukt hur primitiva studenter blir när de ser gratis mat rulla förbi. När vi var klara med föreläsningen igår och jag rullade iväg med vagnen med lite juice och mackor som blivit över så kom det helt seriöst fram randoms och började plocka på sig mat, helt sjukt haha.

Även om det varit en hektisk vecka och humöret inte har varit på topp så överlever jag eftersom ett företag som jag har jobbat med nu har erbjudit mig jobb när jag är färdig, det roliga är att det är två år kvar innan jag är legitimerad men de håller redan på och ber om mitt CV och säger att jag har jobb som väntar på mig. Då känner man att man gör ett bra jobb!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0