Doftgranar från helvetet

Skrivet 2012-05-26 @ 20:31:50
Jag tänkte att vi tar och skippar det här med att jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, I'm back osv. Fick bara ett sug att blogga lite och om en vecka avslutar jag mitt andra år på Apotekarprogrammet i Uppsala. Sen är jag som jag uttryckte det för en kollega "jävligt ledig" första halvan av juni och min kreativa sida vill koda om hela min blogg och skaffa en ny design. Varför börja blogga igen? Ja inte för att tro att min blogg blir stor på nått jävla sätt utan mest för att avlasta mitt facebook-konto. Stackars alla mina "vänner" som får läsa allt skit jag skriver utan att be om det.

Kan säga att jag egentligen ska plugga nu men jag sitter mest och är nervös över att mamma inte ska hinna hem innan eurovision startar på TV. Vem fan ska jag kolla med? Till och med min bror har sällskap, han är och grillar med sina kompisar och sen ska de se på eurovision tillsammans. Lagom märklig sysselsättning för ett gäng "coola" grabbar men okej för mig!

På tal om min nedrans bror så tog han körkort för ett tag sen och helt plötsligt hänger det massa doftgranar i pappas gamla bil. Blev förbannad idag när jag tog den till jobbet så jag slet ut dem och hängde in dem i hans rum istället. Jag sa redan för en månad sen att om han skulle hänga dit fler måste han ta bort dem gamla. Det är för fan en bil och ingen jävla skog med mystiska dofter. Försökte förklara för honom att de inte behöver hänga i backspegeln utan att de kan ligga i sidodörren men då fick jag ett svar i stil med "men det är ju det man köper dem för...". Det är bara white trash som åker runt med 40 doftgranar i backspegeln.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0