Maten smakade sommar

Skrivet 2012-02-18 @ 18:54:35
Köpte fläskfilé för första gången i min studiehistoria den här veckan! Kostade 59:-/kg på Ica Maxi i uppsala... det är väl billigt? Haha jag köper bara köttfärs och kyckling så jag har noll koll på köttpriser! Hur som helst så köpte jag nån "smokey honey" marinad och det med hemmagjord klyftpotatis och bea-sås gav mig sån ångest över vintern så att det inte är sant. Det smakade så himla mycket sommar om min mat och ute är det bara snö överallt. Jag ska försöka åka skidor någon dag och sen får snön allvarligt försvinna.

Tanken på sommaren och min dåliga karaktär fick mig att klicka hem två festliga klänningar från asos.com! Har inte beställt därifrån sen 2009 tror jag och nu var det dessutom rea. Får hem de här två plaggen om ett par dagar och det hela gick på under 500:-!


Klippte och klistrade lite i photoshop bara för att jag inte har något liv :)

För många öl på samma ställe

Skrivet 2012-02-11 @ 11:37:16
Äntligen en helg då jag är ledig och kan sova hur länge jag vill. Valde att åka hem till sthlm över helgen eftersom jag ska på hockey med min bror idag och så är mamma den enda som vill kolla på melodifestivalen med mig, haha.
Igår var jag ute med Johan som jobbade på mitt jobb förut, vi brukar get together och ta en öl då och då och prata ikapp om våra liv. Vi brukar alltid gå till ett ställe på fridhemsplan som heter Löwenbräu, en tysk pub med avslappnad stämning och något högre medelålder på sina gäster. Alltid samma trevliga man som jobbar i baren och han brukar vilja kolla leg på oss så jag hade mitt körkort uppe redan när vi kom in och han tittade på mig och konstaterade att jag och johan hade varit där förut och sen sa han "Och du ser lika ung ut varje gång!" När vi sen beställde varsin mariestads så sa han "ja juste, det minns jag!"

Summa summarum: inte bra när man blir igenkänd på en pub i en stad där man inte ens bor längre, haha


Bild utanför Löwenbräu på en pubrunda vi drog ihop i höstas. Från höger är det Johan, jag, Malin och johans kompisar

RSS 2.0