Tenta och snökaos

Skrivet 2012-12-09 @ 17:55:27
Om ni är några som fortfarande hänger kvar så förstår ni antagligen att jag ligger begravd under plugg. Det har vart en otroligt hetsig termin och jag har försökt att göra allt och då har även allt gått åt skogen. Så nu är det sista tentaracet jag ger mig in i, tenta på lördag och sen ska jag skriva två eller tre stycken i januari. Jag ska plugga hela julen, på något sätt känns det ändå okej för jag vet att jag kommer tacka mig själv i vår om jag blir av med tentorna jag kan göra i januari.
 
Förra veckan hade vi tenta i Läkemedelssyntes, hur man gör olika molekyler med massa olika reagens och sådant, väldigt knepigt. Det var i onsdags när snön föll så det var helt kaotiskt att ta sig till tentasalen, vi var 44 av ca 130 anmäla som faktiskt kom dit och skrev tentan. Majoriteten av alla pendlare fastnade på ett försenat tåg och kom till tentan efter att de stängt dörrarna så de missade tentan, usch vad arg jag hade blivit!
 
Ne nu ska det städas och pluggas!
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas vi ses till våren, jag ska börja på apotekarprogrammet förhoppningsvis ..:). Är det verkligen så svårt ? Kan du berätta lite mer om programmet? Tack

2012-12-10 @ 21:41:09

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0