Som en padda

Skrivet 2012-12-13 @ 22:23:26
Idag har jag varit på BMC och pluggat i tolv timmar inför en tenta, packade ihop mitt pick och pack 20.30 och knatade hemåt och sen jag kom hem har jag legat på rygg i sängen som en padda med en chipspåse på magen. Nu är chipspåsen tom så jag bytte plats på chipspåsen och datorn. Ligger här och känner mig vacker i min onepiece, eller inte. Jag köpte ju en onepiece i somras och det värker i hela min själ, jag är ganska anti sånnahär sparkdräkter. Värker ännu mer att det är det bekvämaste plagget jag har och nu för tiden ser jag ut som en förvuxen bebis när jag är hemma. 
 
Nej nu hamnade jag i zombiemode här, är nog dags att sova så att jag orkar ett nytt pluggmaraton imorgon. På lördag är tentan och på kvällen är jag bortbjuden på middag och sen ska vi tydligen ut också. Jag ser framför mig hur jag sitter där vid middagen när hela terminens trötthet plötsligt kommer upp till ytan och pang bom så ligger jag med kinden nertryckt i tallriken och snarkar ljudligt. Eller jag snarkar inte, jag ligger och säger "hmmm" hela tiden haha, skitirriterande! När folk hör det brukar de fråga vad jag ligger och håller med om haha.
 
Nej nu är det sova som sagt. Godnatt! eller HMMMM 
 
Här har ni en bild på min fantastiska middag jag åt helt ensam i ett lunchrum på BMC tidigare ikväll, smarrigt att vara student...
Kommentarer
Postat av: Tatta eller thätta???

Ja vilket liv. Någonting intressant som jag har märkt är att ju mer man pluggar, ju mer man aktiverar hjärnan desto mer deprimerad blir man. Man kommer på så mycket mer som man kan göra istället för att sitta och plugga.
Vi pluggar på samma högskola och läser samma ämnen men jag har aldrig sett dig hehehe.

2012-12-14 @ 20:12:06

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0