Sandra på mellandagsrea

Skrivet 2012-12-27 @ 18:00:22
Spenderat dagen på stockholms gator idag, mellandagsrea TJOHOOOO! Nej fyfan, jag känner att jag inte vill befinna mig i en jävla galleria på fan ett halvår. Drog till kista galleria tidigt för att hinna igenom HM och GinaTricot innan alla fjortisar och barnvagnar kom dit. Rean i kista var helt värdelös, allt som hängde på rea-avdelningarna var bara skit och ändå sprang folk runt som galningar för att få tag på det billigaste plagget. Efter att ha tragglat igenom alla butiker bestämde jag mig för att trotsa folkmassan och åka in till stan och checka läget på kungsgatan. När jag kom upp på drottninggatan frös jag till och vände nästan tillbaka och sprang ner i tunnelbanan igen pga den massiva folkströmmen, tror att mina 2,5 år i Uppsala har satt sina spår, den enda folkmassan som finns i Uppsala är i ekoparken på valborg.

I stan var jag tvungen att gå in på GinaTricot igen för jag behövde ett svart vanligt sketet linne och dem fanns inte i kista, fanns tydligen inte i stan heller så det var ju ovärt att gå in där, verkade som att de gömt undan alla normala kläder bara för att man ska köpa allt det där konstiga de vill bli av med. Inne i butiken var det kaos som vanligt och sen hör jag några småtjejer som står och kikar på nått plagg "Men du borde köpa i den storleken för jag läste på kissies blogg att hon har en sån i medium!" Min haka föll och mina ögon höll på att ploppa ur huvudet, när dagens småtjejer använder en underviktig (att döma utifrån bilderna) provokationsbloggerska som mått så ser framtiden fan inte ljus ut.

Jag var runt själv hela dagen och det var ganska skönt att göra allt i sin egen takt men samtidigt så måste jag ha sett så dum ut. Alla som känner mig vet att jag uttrycker mig väldigt mycket med ansiktet, man ser på mig vad jag tänker. Så denna dag som gått i frustrationens tecken av irriterande småtjejer och långsamma människor på gatorna har ju fått mina ögon att himla och ploppa ut ett antal gånger, måste sett sjukt vacker ut.
 
När jag fått händerna fyllda av påsar och såg ut som värsta bagladyn tog jag tunnelbanan hem och inspekterade mina inköp.
- Ångesten som uppstod när jag spenderat strax under 1200:- och inte köpt ens hälften av det jag egentligen skulle köpa.
- Lättnaden som uppstod när jag insåg att jag för denna summan fått med mig en kofta, en kjol, två finare toppar med detaljer på axlarna, ett linne, en ögonbrynspenna, en vakuumpump till vinflaskor och en ny handväska. Jävligt bra shopping tycker jag! Blir mindre kul senare i veckan när jag ska köpa skor för samma summa :(
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0