Hemma i Stockholm

Skrivet 2012-12-22 @ 14:05:06
Nu är jag hemma i Stockholm över julen! Klockan tolv igår tog jag jullov, eller ja juluppehåll som det egentligen heter när man pluggar på universitetet. Ska plugga i princip hela uppehållet men idag har jag känt mig lite hängig så jag har legat i sängen och kollat på film efter film efter film. 
Det står en jättestor påse i köket med godis till julafton och jag blir tokig om jag inte får lite snart. Med jättestor påse menar jag en IKEA-påse storleken medium, helt seriöst. Kommer antagligen att kräkas på julafton.

Förutom att titta på filmer idag så har jag även kollat min facebook säkert 100 gånger samt sprättat upp fickorna på en kavaj och ett par byxor, såntdär som det tar månader för mig att göra haha. Så produktiv har den här dagen varit! Igår fixade jag naglarna när jag kommit hem till Stockholm och sen smällde jag i mig en chokladnalle jag fått av mamma, jag var lite nöjdare med tillvaron då än vad jag är nu när klockan är två på eftermiddagen och jag har egentligen inte gjort någonting vettigt ännu.
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0