Ny ifån på väg

Skrivet 2012-04-09 @ 16:46:50
Beställde precis en ny iPhone! Köpte min 3GS i London sommaren 2010 och den har fungerat asbra. Haha det var faktiskt bland de roligaste köpen jag gjort... vi knallade runt på Londons gator och plötsligt sa jag "nemen jag vill nog ha en iphone, nu går vi och köper det!" dyrt spontanköp men det är typ den pryl jag använt mest i hela mitt liv haha.

Har iaf varit sugen på en ny iphone ett tag men tänkt att jag kan ha min tills den går sönder men alla som ringer mig tjatar om att de hör något konstigt ljud i bakgrunden och det är ganska störigt eftersom jag ofta pratar i telefon ganska länge. Hade tänkt investera i en ny telefon i sommar då man har lite mer pengar, skulle ju gråta blod om telefonen pajade mitt under terminen. Det jag vill komma till att det här priskriget på smartphones kom väldigt lägligt och Tele2 har ju det sjukaste erbjudandet någonsin just nu. 345:- i månaden för ALLT, så länge man befinner sig i Sverige, och då ingår en smartphone också. Efter lite räknande på vad min mobilräkning kostar nu varje månad insåg jag att jag får iphonen svinbilligt, om man räknar på mellanskillnaden liksom. Kort och gott så klippte jag till nu och klickade hem en vit 4S.. Ska ringa mamma ikväll och förbereda henne på att hon kommer få ta över min 3GS snart.

Ang det här med att mamma får min nuvarande telefon... tror jag väntar tills i sommar för hon kommer ju behöva hjälp hela tiden då hon aldrig haft en smartphone förut "sandra det ringeeeeeer, hur svarar man!?!?!??!" ungefär sådär brukar det låta när hon får ta över mina gamla mobiler!

Hår och bilar

Skrivet 2012-04-03 @ 22:06:53
Oj vad jag har hunnit med grejer idag! Var och klippte mig imorse för att återfå min rockerfrisyr som vuxit bort och bara blivit blonda hårstrån som hänger dött. Efter det gick jag ett annat ärende i stan och sen strosade jag omkring för mig själv i ett par timmar och kollade i butiker, hälsade på donken på hamngatan där jag jobbade förut och bara tittade på folk. När jag kom hem var jag så jävla bussig att jag hämtade brorsan på jobbet och så åkte vi och köpte oljefilter och olja till min bil.

Haha på tal om att köpa olja så drog jag förbi min mack och kollade vilken olja jag skulle ha men jag hade ingen lust att köpa "lyxoljan" till min bil, den kan gott leva på en hederlig helsyntet. Grejen med oljan är att det förs statistik på hur många "bra" och "dåliga" oljor man säljer och då kunde jag ju inte dra ner vår statistik så jag åkte till häggvik där vår gamla kollega är bitr chef bara för att jävlas hahaha. Tjejen i kassan dök direkt på mig och försökte få mig att inse att jag skulle ha den bättre oljan och jag högg tillbaka "hörredu, jag jobbar på Q8 macken i Vreten så jag vet vad som gäller och jag vill inte ha den dyra oljan till min bil." och hon fortsatte "jamen då borde du ju veta att du inte ska köpa den där" och jag berättade åter igen att jag inte vill lägga de pengarna på bilen och då sa hon "då kanske du får be dem höja din lön.." och då kontrade jag snabbt "eller så får jag sluta studera." vände på klacken och gick med min budgetolja. B A M. Men hon ska ju ha credd för att hon försökte iallafall!

Sen åkte jag till jobbet och hämtade Micke som skulle serva min bil i sitt garage. Himla tur att man har kollegor som meckar på fritiden, bra kille den där Micke! Som tack fick han gasa runt lite i Solna med min bil och utnyttjade turbon till max, jag mådde lagom illa sen när vi skulle skiljas åt och jag fick återta ratten haha. Han jävlades btw med mig och polerade upp en stor prick på motorhuven för att försöka få mig att ta tag i det här med polering och vax till sommaren, bilen ser förjävla dassig ut!


Le micke under le bil

RSS 2.0