Happy life

Skrivet 2011-11-28 @ 17:49:30
Jag var ju bra på att hålla bloggen uppe... naaaat! Nemen det är så mycket som händer nu kring plugg och jobb. Men vi i nollningsgruppen håller på för fullt och förbereder vårens nollning av alla farmaceuter. Här har ni en liten film på vad jag håller på med i uppsala haha

Klipp klipp

Skrivet 2011-11-03 @ 13:43:13
Är hemma i sthlm ons-sön för att plugga ostört och få maten serverad på bordet. Tog lite sovmorgon idag men tillslut tog jag mig upp och käkade frukost. Satt i köket framför datorn och segade lite när jag såg en bild på mig som brunett och så tänkte jag "juste, frisör bör jag gå till.. undra vad man ska hitta på då" och en tiondels sekund efter sprang jag runt som en tok i lägenheten, jag hade ju bokat en frisörtid på fridhemsplan 12.00 och nu var klockan 11.15. Aldrig dragit på mig kläder så snabbt och rusat iväg till tunnelbanan, tänk om jag inte hade kommit på det!

Hann dit i tid iallafall och min frisör är så sjukt bra, hon förstår mig precis. Så nu har mitt hår fått tillbaka den frisyren som vuxit bort sen i somras, jag känner igen mig själv igen! haha


Sånhär bild med effekter så att man egentligen inte ser någonting, ascoolt.

Balkatastrof

Skrivet 2011-11-02 @ 12:24:52
I lördags var det farmaceutisk höstbal på Stockholms nation. Jag hade köpt en vacker balklänning i marinblå chiffong för 2600:- dagen till ära. Eftersom jag är jag så skedde det en liten olycka en halvtimme innan taxin skulle komma. Jag hade precis tagit på mig klänningen och skulle flytta min dator på skrivbordet när jag välter ner ett nagellack som går sönder och exploderar över min klänning. Vänta det blir bättre, det var rosa nagellack! Jag skrek som en liten gris, slet av mig klänningen och kastade den i handfatet. Insåg att det inte fanns något att göra så jag bara bölade som en liten småtjej och satte mig framför tvn och sa att jag inte skulle på nån jävla bal. Det är så typiskt mig att förstöra saker! Ungefär som när jag tappade min nya mobil för 4 papp i fotbadet efter en vecka, jag kan fortfarande inte skratta åt det!

Det hela slutade med att jag blev nertvingad till taxin av mina vänner iförd min ner fläckade balklänning som dessutom var dyngsur efter att ha legat i handfatet. Taxichauffören hade peptalk med mig "Det är ingen fara, vi killar tittar bara här (pekar på ansiktet) på tjejer!" Jag snyftade och svara "AA eller hur, och HÄR (pekade mot brösten)" och vi började skratta och han sa "hehe ja det är sant, jag vågade bara inte säga det!"

Klänningen är inlämnad på kemtvätt men de ringde och sa att det är ett hopplöst fall, klänningen går inte att rädda. FUCK MY LIFE!


Bild på förstörelsen, och det är värre i verkligheten. Haha jävla skit alltså!

RSS 2.0