Begick precis ett surt misstag

Skrivet 2011-05-10 @ 14:11:09
Nu kanske ni undrar varför min blogg ser ut som skit.. det är nämligen så att duktiga lilla jag råkade nollställa hela min design i tron om att jag var inloggad på ett annat konto. Den gamla designen kommer tillbaka nångång i framtiden men just nu har jag inte tid.

Bli läkemedelsexpert

Skrivet 2011-05-10 @ 13:50:43
Jag trodde att jag hade det stressigt i gymnasiet men det är nu jag har det stressigt. Konstigt nog var det i gymnasiet som jag hade magkatarr och inte nu.. skillnaden är väl att det mesta jag har fullt upp med nu är roligt vilket typ ingenting var i gymnasiet. Idag ska jag på IU-möte (internationella utskottet) och imorgon ska vi i amöberiet träffas (nollningsgruppen) och på torsdag ska jag på möte med studentrekryteringsgruppen ang den här hemsidan jag håller på med. Jag har börjat lite smått med pilotversionen och den bygger jag här på blogg.se. Den är långt ifrån klar men ni som vill kan börja använda sidan redan nu och komma med tips om vad ni vill ha med.

Adressen är: http://lakemedelsexpert.blogg.se/

Jag har ju förut svarat på frågor via min mail och den här bloggen men nu flyttar jag över allt till den så skicka era frågor om utbildningen och uppsala till farmaceut.uppsala@gmail.com
RSS 2.0