Snälla tomten

Skrivet 2011-12-15 @ 21:57:02
En sånhär vill jag ha i julklapp :)

Roliga kommentarer

Skrivet 2011-12-15 @ 11:31:48
Haha jag älskar min blogg och de kommentarer jag får. Loggade in nu (när jag egentligen ska plugga till en tenta såklart) och kollade kommentarerna från november och såg det här:

"Vete fan hur jag kom in på din ruttna blogg men jag sökte på Handelsbanken och fick upp de här. Du skrev sarkastiskt att ni kvinnor tjänar mer än killar och att ni lägger ner 20 tusen på tamponger!! Haha vilket skämt killar har generellt 10 ggr högre utgifter än en tjej och står oftast som en bankomat i familjen. Du är Max 15 år och innan du börjar skriva nedlåtande om killar så tycker jag att du borde läsa en bok istället"

För det första har han hittat ett asgammalt inlägg och läst helt fel, jag skrev att kvinnor tjänar mindre än män och samtidigt ska man köpa tamponger och massa skit. Ni kan läsa inlägger här http://sandratheman.blogg.se/2008/july/styla-din-mens.html
Hahaha och ja jag är 15 år gammal, absolut! Och det var ju verkligen ett nedlåtande inlägg om killar hahaha. Fan jag lovar att om jag skulle skriva ett inlägg om grönsaker så skulle jag få kommentarer om att jag skriver rasistiska saker eller något annat helt osammanhängande. Förstår bara inte folk :) Men det här livade definitivt upp mitt tentaplugg, så tack mannen för kommentaren!
RSS 2.0