Idag fyller AnnaMaria år!

Skrivet 2010-01-29 @ 16:19:59
Idag var en riktig jävla skitddag på jobbet. Jag och Eva gick runt och muttrade hela dagen för att det var vi som drabbades av all jävla skit och fick göra allt jobb. Till och med Isabell blev arg, hon blir aldrig arg! Ne fyfan för mitt jobb där de låter folk gå hem och skickar hem några andra utan att fixa in annan personal så att vi få som är kvar får ta hand om skiten. Sjukt dåligt.

Nemen det får jag skriva om senare... nu sitter jag och skriver ett Quiz om AnnaMaria eftersom hon fyller 20 år idag! Vår nya tradition är att ha en lite pinsam frågesport under middagen och det är den jag fixar nu med hjälp av Sofia via sms. Ska vara hos AnnaMaria klockan sju för lite tilltugg och förkrök och sen drar vi in till stan och slår klackarna i taket, wiho! Jag vet inte vad jag ska ha på mig... Om jag ska ha klänning, kjol eller byxor och sen måste man välja ett par klackskor som passar också. Jag har iofs bara 5 par festklackar så det ska väl inte ta så lång tid.

Nej nu ska det duschas!

Trevlig personal på OKQ8

Skrivet 2010-01-27 @ 23:11:45

Är hemma från jobben och är helt slut. Det värsta var faktiskt promenaden till och från tunnelbanan i snöstormen, jag gick och gick men jag kom aldrig frammåt kändes det som. Richard var sjuk idag så jag kunde inte tigga skjuts till kista, men det var nog lika bra för det var stört mycket snö på vägarna när jag gick hem. Jag jobbade med en annan kille som inte jobbar så ofta för att han har ett annat jobb. Vi hade skitroligt och skämtade och gjorde pappersflygplan när det var helt dött. Vi tjaffsade om vems plan som var bäst. Mitt var självklart bäst, det långa smala klassiska. Han vek ihop nått jäkla jetplan som drog till höger hela tiden. Sen gav han mig sitt plan som en gåva för att han tyckte att jag var en så trevlig tjej och då gav jag honom mitt plan bara för att ge något tillbaka, haha! Nemen det var trevligt iallafall. Nu ska jag banne mig sova så att jag orkar gå upp imorgon. Jag fick för mig att städa massa på macken för att få tiden att gå så jag är lite seg i kroppen.


Johans jetplan

Min kärlek och min drog

Skrivet 2010-01-26 @ 22:33:56
Imorgon kommer jag hem sent för jag ska jobba på OK efter donken. Ska stänga tillsammans med Richard vilket känns bra eftersom han har jobbat nästan alla gånger jag har jobbat. Det ända som är jobbigt med Richard är att han alltid dricker cola. Cola är ju mer eller mindre som en drog för mig och jag håller mig lugn så länge jag inte ser något som har med cola att göra. Men när han öppnar sin cola burk (cola är godast på burk så det gör ju inte saken bättre) börjar det hoppa små colamonster inom mig och kräver att jag också ska dricka det. Jag brukar kunna hålla emot men det är så irriterande att ha colan i huvudet. Jag dricker faktiskt inte så mycket cola nu förtiden men det krävs mycket styrka, haha. Jag tar alltid vatten till min matlåda på jobbet, även om colan är frestande, och när jag och sebbe åt på donken i helgen valde jag faktiskt tropicana äppeljuice (som förövrigt är min andra drog, haha).

Jag ville bara dela med mig om det för det är faktiskt riktigt starkt jobbat av mig. I somras tog jag en stor cola med mig på vägen varje gång jag slutade, den var alltid slut innan jag kommit till fridhemsplan. På bio brukar jag faktiskt unna mig cola. När jag såg Avatar med Sarhang och Marie blev de chockade över hur snabbt den tog slut. hälften av den var borta innan filmen ens började och den var på 0,8 liter

Ja ni fattar säkert grejen nu när ni ser att jag kan skriva ett helt inlägg om Coca-cola.

Tänk om min bror hade hetat...

Skrivet 2010-01-26 @ 21:53:55
Hade precis en kort diskussion med mamma och pappa om namn. Jag heter Sandra Kristina... tråkigt men orginellt I guess. Mamma heter också Kristina i mellannamn så de försökte väl skapa någon tradition. Men sen kom min lillebror och fick det pampiga namnet Patrick Charles William!!!! Var är det pampiga i mitt namn!? Försvann det på vägen till dopet eller vad hände? Först en jäkla specialstavning och sen två engelskt-klingande mellannamn. Gud vad orättvist.

När släkten fick höra att Patrick skulle heta Patrick blev det ett jäkla liv från båda håll eftersom man enligt tradition ska ta ett namn som redan finns i släkten. Dessutom har alla på pappas sida dubbelnamn Lars-Erik, Lars-Håkan, Lars-Peter osv. Min storebror Peter har däremot tagit bort sitt Lars, han tyckte väl inte att det var så coolt haha. Men det värsta var att min Morfar Gunnar ville att Patrick skulle heta Lars-Gunnar! Hahahaha vad är det för jäkla namn!? Man kan ju inte döpa en unge till Lars-Gunnar på 90-talet!

Nu så började jag tänka hur det skulle vara om de faktiskt hade döpt Patrick till Lars-Gunnar. Tänk när de ropar upp klassen för första gången "..Sara, Andreas, Peter, Lars-Gunnar.." haha eleverna skulle ju vika sig av skratt. (Ungefär som vi gjorde när det visade sig att en kille i vår tyskagrupp på gymnasiet hette Legolas). Om Lars-Gunnar skulle få en tjej skulle hon ju inte vilja skriva hans namn någonstans. Tänk fjortislisas playaheadkonto "civilstånd: lars-gunnar <3". Haha jag kan hålla på hur länge som helst! "FEST HOS LARS-GUNNAR" det är iallafall en fest ingen skulle komma till. Nej fyfan, hur tänkte du där morfar?

På facebook finns den bästa humorn

Skrivet 2010-01-26 @ 18:42:28


..för alla roliga facebookgrupper!Såg precis att Nicolaj gått med i en grupp som fick mig att skratta. Den heter Fuck the war in Iraq, we have to catch Voldemort. Hahaha verkligen min humor! Någon som har några tips på fler roliga grupper?

Man kan inte lyckas med allt

Skrivet 2010-01-26 @ 18:17:14
Jag tycker att det är lite kallt hemma så jag tänkte göra varm oboy. Tog ett tag att värma mjölken men det lönar sig i slutändan. Men sen gjorde jag ett stort misstag. Jag brukar alltid vräka på med oboypulvret men jag brukar också ha världens största glas så det jämnar ut sig. Nu har jag bara en lite mugg och jag pratade med Patrick samtidigt så jag bara öste på. Haha det är nästan helt svart i muggen och det smakar nästan bara socker. FAIL!

Jag åker till sommaren v.6

Skrivet 2010-01-25 @ 21:31:45
Ah helt sjukt, vi bokade nyss en resa till Fuerteventura (eller kanarieöarna som jag säger) vecka 6! Jag åker med Sebbe, hans mamma och hans bror. Det lär inte vara så jättevarmt men mycket varmare än här hemma iallafall. Känns otroligt skönt eftersom jag börjar bli ltie deprimerad av kylan och mörkret och har trånat efter lite sol ett tag nu.

Åh jag blir typ stressad av att det bokades idag, jag har aldrig åkt på någon sista minuten förr! Men det blir säkert bra, jag ska definitivt ta med min blazer så att jag får inviga den lite på kvällarna för då är det lite kyligare. Haha shit jag kommer ihåg egypten, då var det så varmt så att man dog på nätterna också. När vi kom fram till hotellet kollade jag på deras stora termometer och det var 35 grader i skuggan och jag hade chinos!

Nu måste jag bara se till att få ledigt från donken men det lär inte vara några problem och v.6 är den ända vecka jag inte jobbar på OK tack och lov! Resan är bokad via solresor som har coola plan enligt sebbe.


Bild på hotellet från solresor.se

Rest in peace

Skrivet 2010-01-25 @ 20:11:55
Såg precis att min gamla klasskamrat hade blivit vän med gubben som ägde bangolfen här i Akalla. Vi var ett gäng som började spela där när de öppnade. Hur som helst så påminde det mig om den här gubbens fru som jag hörde fick cancer för några år sen och jag undrade om hon levde. Hon var min coach när jag spelade. Googlade på hennes namn och olika fraser och så såg jag att hon dog några dagar innan jul. Hade jag fortfarande haft någon som helst kontakt med de här gubben hade jag hört av mig och beklagat sorgen. Hon fick cancer flera gånger och tillslut så orkade hon väl inte mer.. men jag tror hon kämpade för hon var en riktigt envis dam när jag hängde nere på golfen.

Så förlåt Ellinor för att jag slutade spela golf så tidigt, och förlåt att jag var så jobbig och envis när du försökte få tillbaka mig ner till banan. Vila i frid och hoppas att du håller ett vakande öga på gubben din :)


Medaljer från summer games i bangolf (2000: silver, 2001: guld)

Typiskt

Skrivet 2010-01-25 @ 17:30:37
Min lillebror har köpt en ny mobil och har uppmanat alla på facebook att skicka sina nummer. Jag har kommenterat och skrivit att ingen ska skicka sitt nummer, nu har de chansen att slippa honom! Nemen han sitter antagligen och väntar på att någon ska höra av sig nu, det vill man ju alltid när man har en ny mobil... man vill ju använda den! När jag köpte min nya mobil var det inte en jäkel som hörde av sig på flera dagar, haha jag lovar. Jag var med Sebbe hela tiden så han hade inte heller någon anledning att höra av sig.

Och alltid när man glömmer mobilen hemma så är det en jäkla massa folk som vill ha tag på en. Men när man har mobilen med sig är det ingen som vill något. Typiskt.


En dag då jag glömde mobilen hemma, precis innan jag köpte ny telefon
(men då ville ingen höra av sig, haha)

Förstå smärtan

Skrivet 2010-01-25 @ 17:16:56
Varje gång min laptop har dåligt batteri och det kommer upp en liten ruta om att det är 8 minuter kvar så får jag panik. Jag flyger iväg mot sladden och börjar koppla in den som om det vore på liv och död. Det har hänt att jag har dragit ner alla möjliga saker i golvet i min hets. I torsdags när jag satt i köket med datorn och kollade resor kom batterirutan upp och jag blev helt tokig. Sprang igenom lägenheten in till mitt rum för att hämta sladden samtidigt som jag tjöt att datorn skulle ladda ur. Allt gick bra förutom att på vägen in till mitt rum sparkade jag i tån i dörrstoppet till klädkammardörren. Jag föll handlöst mot sängen och tjöt ännu högre än vad jag gjorde innan.

Alla slår i tårna då och då, alla kan nog också hålla med om att det gör ruskigt ont. Det var i torsdags, nu är det måndag, och det gör fortfarande ont! Förstår ni vilken jävla smäll det var!? Ska till cityakuten imorgon och kolla upp det... kanske är en spricka och då finns det inget att göra men vill kolla upp det ändå. Tänk om det är något man måste åtgärda och så skiter jag i det och traskar runt som vanligt och sabbar tån för all evighet. Man har bara ett par fötter och de ska man ta hand om!

Från och med nu ska jag ta det lugnt när batteriet blir svagt, ska försöka iallafall.

Ordning och reda

Skrivet 2010-01-25 @ 16:16:22
Idag har vart rena rama julafton! Först min megalön... jag kan ju säga att jag flyttade över ett femsiffrigt belopp till mitt sparkonto så fort den kom. Sen har jag fått hem min almanacka som jag beställde på personligalmanacka.se så den är stylad precis som jag vill ha den. Kanske pimpar den med lite strass, mohaha. Den var lite större än väntat men det är bara positivt. Nu kan jag hålla koll på allt jobb och roligt utan problem.

Fick hem en annan almanacka från vistaprint, en väggalmanacka med naturbilder. Sjukt fina bilder och man behövde bara betala frakten så jag slog till, haha. När året är slut ska jag köpa en fotoram och rama in den finaste bilden, ingen behöver ju veta att den är från en almanacka, haha!

Otroligt tråkigt

Skrivet 2010-01-24 @ 00:19:38
Nu städar jag mitt rum här hemma... kl tolv på natten en lördag, super! Helst skulle jag vara på hemma fest hos Wikner i bromma men det gick inte. Fick veta det sent ikväll eftersom det var en spontanfest och då tänkte jag ta bilen så att jag skulle kunna komma hem säkert, har ändå ingen lust att dricka ikväll. Men nej de har ju självklart tagit ur batteriet ur gamla bilen och den nya får jag inte låna. Mina föräldrar vill inte att jag kör när det är halt ute, men hur ska jag kunna lära mig köra i vinterväglag om jag aldrig får göra det? Vi bor i sverige och det kommer snö varje år, lev med det! Sen tänkte jag och Sara åka dit eftersom vi var hos henne och kollade på film men hon kände att hon inte hade någon lust eftersom hon skulle jobba imorgon. Min sista utväg var att Nader skulle åka till wikner från en annan fest och sen kunde vi åka hem tillsammans men han vågade inte dissa sina kompisar trots att festen han var på sög.

Jag känner inte för att åka hem från Bromma helt ensam inatt så nu sitter jag här hemma och tycker att livet suger. Jag har lust att åka och köpa en bil på måndag bara för att jävlas med mina föräldrar. Ett: för att det egentligen inte finns någon anledning till att jag skulle behöva köpa en bil Två: för att de aldrig kan göra snabba affärer, det tar flera veckor för de att köpa t ex en digitalkamera så de skulle bli fly förbannade om jag köpte en bil.

Saken blir inte bättre av att Wikner flippar ur totalt på facebook, vilket tyder på att han är väldigt kalas och festen är grym. Anus.


Hej, kom och hjälp mig

Här har ni förklaringen:

Skrivet 2010-01-24 @ 00:05:15

Jag har fått höra från flera personer att jag har verkat lite off på senaste tiden. Det är väl inget jag har lagt märke till själv.. Eller jo jag är ju medveten om att jag är väldigt tankspridd nu för tiden, jag har så sjukt mycket som snurrar runt i mitt huvud, men jag trodde inte att det syntes utåt. Jag tror jag vet varför.. jag är smått stressad. Men stressen är annorlunda nu, det är inte för att jag har mycket saker att göra utan det är för att jag har så mycket krav från mig från alla håll. Det är en himla massa frågor från alla håll och kanter som jag måste besvara samtidigt som jag själv försöker fundera ut hur jag ska få ordning på mitt liv.

Det som jag själv funderar på är:
- Om jag ska försöka hitta ett bättre vardagsjobb och strunta i donken. Jag känner att jag är färdig på donken nu, jag gör samma sak varenda dag och utvecklas inte ett piss. Jag får ingen feedback på det jag gör och jag känner bara att jag står och stampar på samma jävla ställe dag ut och dag in.
- Hur jag ska få ihop pengar så att jag kan flytta utan ångest i höst
- Jag har ångest inför att flytta... tänk om vi inte hittar en lägenhet och tänk om jag längtar hem till mamma hela tiden.
- Hur ska jag göra med jobb i sommar? Ska jag säga upp mig från donken och jobba på posten och OK istället? Isåfall måste jag söka till posten och planera mitt jobb på OK långt i förväg så att jag hinner säga upp mig från donken.
- Om jag ska söka till apotekarutbildningen eller biomedicinsk analytiker som förstahandsval.

Från andra är det massa tjat. Mina föräldrar har ångest hela jävla tiden, det verkar som att de tror att de känner mig bättre än vad jag själv gör. När jag gick i skolan sa de att jag måste plugga, när jag pluggade sa de att jag måste ta körkort. När jag tog körkort sa de att jag måste söka jobb. När jag väl hittat två jobb nu så att jag får en ordentlig lön säger de att jag måste tänka på min hälsa och känna efter om jag verkligen orkar det här. Herregud blir de aldrig nöjda? Och om jag går ut på krogen tre helger i rad får jag kommentarer om att jag kanske borde ta det lite lugnt. Jag går ju inte ut på krogen om jag håller på att dö av matthet. Och jag super mig aldrig redlös, jag går på krogen för att träffa mina vänner och dansa... ha kul helt enkelt.

Min pappa verkar ha extra mycket ångest nu för varje gång jag går hemifrån är det som något jäkla korsförhör. "Har du nycklar med dig? Sl-kort? Mobil? Matlåda? Hann du äta frukost nu? Tänk på att det är halt ute! Se dig för när du går över vägen!" Det är jävligt tjatigt att få massa tips om hur man beter sig varje gång jag går hemifrån, som att jag blivit hjärndöd över natten eller något.

Och så fort jag får några minuter för mig själv så hör sebbe av sig. Jag läser smsen men trycker bara bort dem för att det är för mycket i mitt huvud just då och då ringer han en minut senare och undrar varför jag inte svarat. Eller så ringer han och sen bara sitter tyst bara för att han vill ringa mig och då blir jag tokig och är otrevlig tillbaka för att han inte förstår att jag bara vill ha tre sekunder för mig själv. Mycket går ut över honom. Men ibland är det faktiskt hans fel, när jag eller han är på fest och han skickar sms en gång i halvtimmen och frågar hur läget är och avslutar med "ta det lugnt nu". Säger han som är inne på sin femte öl när jag precis öppnat min andra cider. Eller när jag slutar på donken 14.00 och börjar på OKQ8 15.00 och ska hinna äta därimellan och Sebbe ringer och vill prata om dagen. Jag vill liksom ha några minuters lugn för det är inte så jävla roligt att jobba på två jobb på en och samma dag.

Nej men flera gånger om dagen har jag lust att kasta min mobil under en buss och åka ut och sätta mig ifred i en skog. Så nu vet ni som påpekat att jag är off varför jag är det... så fråga inte mer för jag orkar inte ägna saken mer tid än det här inlägget :P

Ny tröja från Fred Perry

Skrivet 2010-01-23 @ 18:27:00
Idag har jag handlat lite, kom på att det är smartare att handla innan alla andra får lön så att det inte är så fullt i butikerna. Jag köpte en tröja från Fred Perry på outlet idag. Snygg tröja som man kan dra på sig när det är lite kyligt utan att behöva se lodig ut. I sommar kan jag t ex dra på mig den på kvällen och ha till en figurnära kjol. Det kanske låter skumt men vänta bara, ni ska få se!

Eftersom det var på outlet fick jag den för 499:-, i vanlig butik kostar den 799:-. På outlet är ju kläderna oftast defekta på något sätt, andrahandssortering helt enkelt. En affär ska man akta sig för, de säljer bara jeans från Lee och wrangler men grejen är att varenda par är felsydda eller missfärgade. Där ska man verkligen inte köpa någonting för allt är åt helvete. Affären jag handlade på har faktiskt schyssta grejer, det är inte massa trasiga och felsydda grejer. De brukar ha massa fred perry grejer och jag tror att felet på dem är att de är felmärkta. De är bara stora storlekar som faktiskt är små. T ex så har köpte jag stl 40 i min tröja vilket jag aldrig skulle köpa annars. Har testat fred perry kläder i andra affärer och då är storlekarna helt annorlunda. Hur som helst så har jag köpt en schysst tröja som jag är nöjd med!Förlossningar verkar hemska

Skrivet 2010-01-23 @ 01:46:56
Jag satt och läste stinalee's blogg och hon hade skrivit lite om att spricka vid förlossningen. Jag blir typ rädd när jag läser alla hennes inlägg om besvär och förlossning, det låter ju jättehemskt! Låter jättenasty att spricka vid förlossningen så att man både kissar och bajsar på sig när ungen föds. Men det är väl bra om man vet om det så att man inte tror att det blir en dans på rosor och sen ligger man där och får panik och undrar vafan som händer.

Jag och Sebbe började snacka om saken
jag: Varför blir man barnmorska? Hur kan man vilja sitta där och kolla på när någon bajsar och trycker ut ett barn samtidigt?
sebbe: ja jo det kan man ju undra... Men det är nog ändå rätt trevligt
jag: hahahaha va..?
sebbe: amen asså jag menar att se själva barnet födas... :P

Billig helg

Skrivet 2010-01-23 @ 01:38:25
Den här helgen blir en riktig snålhelg för min del. Jag är helt broke men det kan jag leva med eftersom jag får pengar på måndag. Imorgon ska jag städa och kanske fortsätta rensa bland mina filer. På kvällen ska jag och Sara kolla på film och bara slappa. Sebbe ska på fest imorgon kväll så han lär vara bakis på söndag så då har jag massa tid att göra saker innan han vaknar och vill att jag ska åka till honom eller tvärtom. Kanske ska passa på att gå ut och fota lite nu när jag för en gångs skull kommer ha lite tid till det.


En vinterbild från förra året, jag tyckte att jag hittade en så cool isbit ute, haha

Löning på måndag

Skrivet 2010-01-22 @ 18:47:06
Jag har fått hem mina lönespecifikationer från både donken och posten nu. Det anses ju fult att prata om lön, eller det är iallafall känsligt så jag tänker inte skriva någon summa men det är sweet! Såhär mycket har jag aldrig tjänat på en månad förr. Men jag kommer väl fortsätta leva fattigt eftersom det mesta kommer flyga över till mitt sparkonto direkt. Pengarna jag sätter in på sparkontot är som borta för mig, det tar jag inte pengar ifrån så fort jag hittar en snygg klänning. Men nu ska jag unna mig lite saker jag behöver, det dyraste är väl ett par jeans. Jag har bara ett par jeans som sitter riktigt bra. Kanske köpa lite tröjor och nya småsaker som behövs, t ex rundborste, ögonfransböjare, och nagelfil.

Inget vettigt inlägg

Skrivet 2010-01-21 @ 22:23:50
Wazzap biatches!? Eller nått sånt... sitter i köket med min laptop för ovanlighetens skull. Vi skulle kolla på lite resmål inför sommaren och jag har blivit någon slags reseledare trots att jag bara vart på solsemester två gånger. Sen gick alla här ifrån så nu sitter jag här helt ensam.. lämnad och utmobbad.

Har jobbat på OK idag, gick OK! (haha skoja) Nemen jag trivs med Irene och Richard som jag jobbat mest med och jag börjar få koll på kassan. Nu är det bara allt annat som är ett stort frågetecken, haha. Jag kommer skita på mig om de ber mig ta emot någon hyrbil för då måste jag ut och tanka den och sen parkera den. Är bilen ren så ska den backas in i parkeringsrutan. Shit jag har typ tankat tre gånger i mitt liv. Visst det är inte svårt men jag vill inte se helt bortkommen och stressad ut, vilket jag gör när jag inte är helt hundra på någonting. Och att parkera en bil man aldrig suttit i förr som dessutom inte är ens egen skapar också ångest. Att backa in den är rena rama självmordet för mig, jag kommer få hjärtklappning och dö bakom ratten. Nemen jag har inte kört bil sen början av december och det känns som en evighet sen. Jag måste sno bilen en stund i helgen!

Fick skjuts till kista av richard efter jobbet idag eftersom vi slutade samtidigt och han skulle åt samma håll. Gud vad glad jag blev för jag hade verkligen ingen ork att åka tunnelbana. Nu har jag lagt till honom på facebook bara för det, haha. Nej men han lär säkert undra vad mitt problem är eftersom jag kunde hitta honom på facebook.. Jag fick skriva in hans personnummer i datorn tre gånger igår och med mitt fotografiska minne sitter det självklart kvar så det var inte så svårt att kolla upp hans fullständiga namn. Jag är nog lite läskig.

Okej helt flummigt inlägg men nu måste jag ringa Sebbe för det skulle jag gjort för länge sen!

Imorgon ska jag leka bäbä

Skrivet 2010-01-19 @ 23:00:55
Hade tänkt sova lite tidigare idag eftersom jag jobbar dubbelt imorrn och jag var grymt trött idag. Orkade inte ens fixa håret efter att jag duschat så nu är det lockigt. Jag orkade inte ens krama i lite mousse i håret så nu ser det förjävligt ut, ser ut som ett tovigt får. Det var jäkligt skönt att bara sätta sig framför tvn efter duschen och slippa den där halvtimmen med hårfönen och plattången men shit vad jag kommer ångra mig imorgon när jag vaknar och ser mig i spegeln. Om jag ser ut som ett tovigt får nu kan ni ju bara gissa hur det kommer se ut imorrn bitti när jag har snurrat runt i sängen och gnuggat huvudet mot kudden. Aja tur att man har uppsatt hår på jobbet..

På bilden har jag ändå kramat i lite mousse i håret innan det torkade så det ser acceptabelt ut så länge man inte sover med det. Mitt ansikte ser däremot ut att vilja ta tjänstledigt, hahaha

Det var ett UFO

Skrivet 2010-01-19 @ 21:19:36
I förrgår satt jag i mitt rum med datorn och plötsligt la jag märke till att hela himlen blinkade. Det höll på i flera minuter så tillslut tog jag upp kameran och filmade. Ingen aning om var det var men för någon tiondelssekund var jag faktiskt lite orolig för att ett flygande tefat skulle stiga över husen, haha. Antar att det var ett fyrverkerilager eller nått som brann... vanligt fyrverkeri kan det inte ha varit, bestämmer jag.

Min nya kamera filmar i HD kvalité, nu märks nog inte det eftersom det var kolsvart ute men det tog en jävla tid att ladda upp filmen ska ni veta!

Dagens donkengnäll

Skrivet 2010-01-19 @ 20:57:29
Idag har vart en riktig jäkla gnälldag på donken, inte från personalen utan från gästerna såklart. Det var fullt med gäster som hetsar och frågar om allt "har du lagt ner det? har du gjort det? Är den där med nu?" osv.. det värsta är att de stoppar en för att ställa massa sånnadär frågor varje gång man kommer med dricka, burgare, pommes, nån jävla dipsås eller nått liknande. Om de bara lugnar ner sig några hekton så ska de se att allt kommer på plats. Nån gubbe började tjaffsa med Eva om rikskuponger han ville växla in (vilket absolut inte går) och sen, som gräddet på moset, försökte han betala med en falsk hundralapp.

Jag fick en gäst idag som ville ha en nuggetsmeny som kostar 54:-. Till nuggetsmenyerna ingår såserna curry, sötsur och bbq utan extra kostnad. Vill man ha någon annan dipsås kostar det 6:-. Svenska McDonald's tar bara 3:- extra för de andra dipsåserna men McDonalds i city tillhör inte Svenska McDonalds utan de ägs av en annan kille och vi tar fullt pris för de såser som inte ingår i menyn. Punkt slut. Den här tjejen arg för att jag tog betalt för dipsåsen och sa att hon minsann handlade hos oss igår och fick den gratis då. Jag förklarade att någon isåfall gjort fel eftersom vi inte får göra så. Hon blev jätteförbannad och fortsatte tjata om att hon fick den gratis igår och jag sa återigen att vi inte får göra så och att jag är ledsen att någon gjort fel som fått henne att tro att de är gratis. Såhär avslutades samtalet:

Jag "Då måste den personen ha gjort fel"
Hon riktigt uppkäftigt "Eller så var hon bara snäll."
Jag "Men jag kan tyvärr inte vara 'snäll' och göra fel varje gång någon köper nuggets"

Jag menar herregud är 6:- verkligen någonting som är värt att tjaffsa om? Är det inte lite pinsamt att nästan stå och tigga om en nuggetssås och inlindat be mig vara "snäll"? Så nu vet alla ni nuggetsälskare hur det ligger till iallafall. McDonalds i city är franchiseägda och därför är det inte alltid exakt som det är på andra McDonalds.

Träning och en ny mjuk vän

Skrivet 2010-01-19 @ 19:57:48
Efter jobbet idag åkte jag till friskis med mamma och tränade. Hon brukar gå på några jympapass i veckan och igår bestämde jag mig för att följa med eftersom jag inte skulle till OK efter donken. Typiskt nog så var det passet med den knasiga ledaren. Mamma tycker om hennes pass men jag har så svårt att hålla mig för skratt ibland. Jag vill ha någon som får alla att ta i allt de kan, peppa folk och skrika åt alla att ta i ännu mer. Ungefär så är det på skivstången, iallafall ibland.. en gång var det en ledare som började skrika efter tre knöböj, hahaha.

Jag klarade mig igenom passet smärtfritt förutom att den första låten var Farytail med Alexander Rybak, då hade jag lust att springa ut ur lokalen och hitta på något annat. På vägen hem handlade vi på ICA och jag la som vanligt ner lite godsaker till mig själv i korgen, det är mamma van vid. Vid kassan fick jag syn på de här gosedjuren man kan köpa för att stödja childhood och jag tycker att sköldpaddan är så jäkla söt. Tillslut frågade mamma om jag ville ha den och då spände jag ögonen i henne för att hon skulle vara lite tystare och sen la jag sköldpaddan på bandet, haha. Den är jättesöt och den har en liten bebispadda på ryggen! Jag ska lägga den i Sebbes bil om han köper en ny. Den gamla är inte värd en sköldpadda, haha. Jag har redan satt upp en liten kossa på hans backspegel i den.. Herregud nu låter det som att jag är värsta gosedjursfantasten så vi sätter punkt här.


Typiskt nog så fanns inte sköldpaddan med på bilden

So little time, so much to do

Skrivet 2010-01-17 @ 22:47:56
Jag är så jäkla lat just nu och det är massa grejer jag måste göra innan jag lägger mig och imorgon är det en jäkla massa jobb som väntar. Innan jag lägger mig måste jag:

- packa upp min väska från partyt ugår, ur med klackskorna och ner med jobbkläderna
- städa, de kanske kommer och byter fönster imorgon
- Stryka en jobbskjorta, tog hem de men glömde tvätta de så nu får jag fuska lite
- Leta rätt på mina namnbrickor från donken och OK så att jag inte får stryk imorrn

Först ska jag jobba på donken och efter det ska jag på min årliga astmakontroll. Sedan ska jag till OK och jobba till 21.15 och efter det får jag äntligen åka hem.

Plus att jag åkte pulka igår så nu har jag ont i hela kroppen!


Wikner och Nader snackar taktik innan första åket, kolla hur högt upp vi är!


Tänk så fel det kan bli

Skrivet 2010-01-17 @ 21:16:50
Hahaha herregud här satt jag framför TVn och trodde att jag kollade på Scary Movie men så var det Scream 2! Är det meningen att scream ska vara läskig på riktigt? Jag fattade att det var Scream 2 först när jag kollade tv tablån för att jag inte kände igen skådespelarna. Jag tyckte liksom att den var lite rolig och när tjejen gick för att köpa popcorn köpte hon en "small pepsi light" men fick typ den största läsk jag någonsin sett, haha. Nämen nu känner jag mig ganska korkad men det kanske helt enkelt bara är en riktigt löjlig film.

Snabba Cash var inte bra

Skrivet 2010-01-16 @ 00:09:46
Jag och Sebbe har precis varit i Heron City och sett filmen Snabba Cash. Den har fått jättebra betyg men helt ärligt så är jag riktigt besviken. Den var inte alls bra! Jag har läst boken och jag fattade nästan ingenting i början, allt gick för snabbt. Om man inte har läst boken lär man inte fatta någonting. De hade ändrat hur mycket som helst i filmen, saker som var helt onödiga och som krånglade till handlingen.

Här är några onödiga saker de hade ändrat:
- I boken åker de till London och fixar kokain men i filmen åker de till tyskland
- I boken är Mrado i fejd med sin exfru om vårdnaden om deras barn, han får bara ha dottern varannan helg och hans fru vill inte att han ska träffa barnet alls. I filmen har exfrun drogproblem så Mrado blir tvungen att ha ungen hela tiden trots att han inte alls vill det.
- En kille som klarar sig i boken efter det stora tillslaget blir i filmen påkörd av en annan huvudperson och sen skjuten
- I boken blir JW bunden vid det stora tillslaget för att ingen ska få veta att han samarbetar med fienden. I filmen avslöjar de honom framför alla och ber honom resa sig upp när han sätter sig på knä och spelar rädd för fienden.

Sen finns det massa mer dåliga grejer. I boken säljer JW kokain till stureplansfolket och blir en stor person inom festanden men i filmen är det bara en scen där en kille säger "Jw, tack för allt"... hur fan ska man fatta att det är kokainet de menar om man inte läst boken? I boken är det en hel del om JWs syster som är försvunnen sen fyra år tillbaka. Början av boken handlar om henne och sen får JW upp lite spår under hela boken och i slutet får han reda på allt som har hänt henne. I filmen nämner han bara att han har en syster som är försvunnen och that's it. Var det verkligen nödvändigt att ha med det lilla om de inte tänkte följa upp det?

Det här är vad jag kommer på just nu. Jag och Sebbe satt och rabblade upp allt dåligt i filmen hela vägen hem. Det ända som var bra var skådespelarna och själva filmandet, den är bra gjord men handlingen är sämst. De säger att det är en film baserad på snabba cash och inte snabba cash som film. Men jag tycker att filmen isåfall borde ha en annan titel och skilja sig mer från boken så att det verkligen blir en egen story. När filmen var slut var det asmånga som sa att filmen var skitdålig.

Såhär säger Jens Lapidus om filmen i en intervju
Vad tycker du om det du har sett av filmen?
– Att de har lyckats göra en film som står på egna ben – det är inte Snabba cash i filmform utan en egen berättelse inspirerad av boken. Die-hard fans av boken kommer se att vissa saker saknas medan andra tillkommit. Det jag framför allt är nöjd med är att de har klarat av att behålla den autentiska känslan. Skådisarna är också grymma.

Blair som artist

Skrivet 2010-01-14 @ 23:31:02

Är det bara jag som är efterbliven eller är det någon mer som missat att Leighton Meester (Blair i gossip girl) är en sångerska också? Hon är ju tjejen som sjunger i låten good girls gone bad och den har jag haft i min ipod ganska länge men aldrig fattat att det var hon. Coolt!

Kolla in henne i videon!

Jag börjar få koll

Skrivet 2010-01-14 @ 21:51:11
Idag har jag jobbat på OKQ8 för andra gången. I tisdags var det inte alls kul, jag fattade ju verkligen ingenting av deras kassasystem och jag kan ju inte ett piss om bilar så jag kände helt felplacerad när kunderna kom in och bad om gul kylarvätska och undrade vilka glödlampor de skulle ha till sina baklyktor. Jesus!

Men idag fick jag lite mer koll på kassan och sortimentet. Jag ska skriva min egen lathund på alla PLU koder för saker utan streckkod och stoppa in den i en egen mapp vid kassan. Deras är så jäkla krångliga och jag lär mig saker genom att skriva ner dem. Men en del saker är fortfarande stora frågetecken för mig men som tur är har jag en "ny på jobbet" skylt över min namnbricka.

Nästa vecka har de förhoppningsvis fått kläderna de beställt till mig. Nu har jag haft en herrskjorta i Medium som gått halvvägs ner till knäna och som jag fått vika upp x antal gånger för att mina händer ens ska synas. Chefen sa "tills dina kläder har kommit får du väl ha den där.... klänningen, haha!"

Bu!

Skrivet 2010-01-11 @ 23:12:28
Ikväll har jag ljusat upp håret lite med min blondspray och så hittade jag en bortglömd ansiktsmask så jag geggade på mig den också. Och Skog, tack för påminnelsen om att blondspray inte är bra för håret om man ska färga det helt sen. Först fick jag en chock men sen kom jag på att jag har hört det förut.. en tjej hade använt blondspray och sen gick hon till frisören för att färga mörkt och då ramlade allt hår av. Men det är ett problem jag får ta itu med om jag någon gång får för mig att färga håret mörkt.

Tänkte ge er en liten skräckinjagande bild såhär innan läggdags. Jag sov aspissigt inatt så jag tänkte att det inte är mer än rätt om ni sover lite dåligt inatt, right?

Snälla förlåt mig

Skrivet 2010-01-11 @ 22:47:01
Jag har tråkigt så här kommer för första gången på denna blogg en sånhär lång lista med massa onödiga frågor. Förlåt!

Vilken svordom använder du mest?
Fuck

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa till typ turkiet och låta pappa operera sin wiplash-skada (de har tydligen någon speciell metod där)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Men ja herregud

Tittade du på tecknat när du var liten?
Såklart!

Hur många syskon har du?
Ett och ett halvt

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag är sugen på en liten tatuering bakom örat, bara för att testa liksom haha

Vad har du för väder just nu?
Jag tror att det snöar, jag orkar inte sätta mig upp för att kolla ut

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple? Är inte så förtjust i frukt

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
08.00, går hemifrån 09.00

Använder du flip-flops?
Bara på stranden

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ööh... mamma handlar på ica

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Jag är 19 bast.. varför skulle jag välja att umgås med en barnfamilj?

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Jag har testat nån naturmedicin som hjälpte mot oro och insomningsbesvär

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingenting hoppas jag, för den är trasig!

Vad åt du till middag senast?
Nått pannbiffliknande med potatismot och nån gräddsås, riktigt gott faktiskt

Kan du vissla?
Jag är bäst på att vissla

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Säkert... världen är full av tjejer, haha

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08

Vilken film kan du alla replikerna till?
Men herregud, varför tittar man ens på en film så många gånger att man kan replikerna!?

När flög du senast?
I november när jag och Sebbe åkte till London

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Five!

Läser du för skojs skull?
Ja om jag hittar en bok som är värd det

Diskar du din egen disk?
Jag ställer knappt in min disk i diskmaskinen, sad but true

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vad har du med dig in på bion?
Världens största coca cola

Har du en blogg?
näää, har du?

Vilket är ditt favoritämne?
Kan tänka mig att biologi är riktigt kul med rätt lärare

Gillar du att flyga?
I guess... eller why not liksom

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
Det fungerar med sex timmar men då vill jag gråta när klockan ringer. Helst åtta.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte sen studenten

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja jo det är jag väl.. men lite slarvstavning är väl okej

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
gaaaaaaaaaaah!!!

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Det närmaste är väl hon som spelade Eva i Eva&Adam. Jag hade ju lockigt hår så alla trodde att jag var hon när det blev en hit på TV.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej men lägg ner. Men det är lite jobbigt när man ser att det har levt, när det sitter kvar på benet t ex.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Sandro! Haha nej men jag vet inte

När badade du i en pool senast?
ojojoj.. inte en susning faktiskt

Har du varit med i någon skolpjäs?
Jag var en ekorre i lådstadiet när vi spelade Klas Klättermus.

Hur många barn vill du ha?
Vill och vill... hehe nemen två verkar lagom

Har du åkt moped någon gång?
Ja men inte så många gånger

Kan man vara vän med sitt ex?
Det undrar jag med! Nemen jag hade inget intresse av att hålla kontakten med mitt ex..

Vad har du i din väska?
Just nu: träningskläder, vattenflaska, läkerol, reflexer och ett diadem.

Vad lyssnar du på nu?
Tv-reklam haha

Instängd 2

Skrivet 2010-01-10 @ 17:50:09
Instängd 2 var faktiskt helt okej. Den var bättre än ettan, ovanligt nog. Den var inte speciellt läskig, det man blev rädd för var plötsliga händelser som fick hela biosalongen att hoppa till men när själva chocken var över så var det inte läskigt, den var mest äcklig.. mycket slem och blod. Tvåan hade en bättre handling än ettan och slutet var ganska bra/roligt/förjävligt. Svårt att förklara men har man sett ettan tycker jag ändå att man ska se tvåan. Filmen börjar där den första filmen slutar så de hänger ändå ihop lite. Det ända man behöver veta om man inte har sett ettan är att ett gäng tjejer skulle klättra i outforskade grottor och där nere finns det varelser som går efter ljud, de är helt blinda. I första filmen var det bara en av tjejerna som kom ut och det är precis så andra filmen börjar, tjejen kommer ut.

Sång är coolt

Skrivet 2010-01-09 @ 19:18:44
Jag sitter och tittar på En värsting till syster 2 och ler. Jag gillar verkligen filmer med musik, film/musikal liksom. Det här är min favoritscen. Deloris leder skolans värsta klass när de ska uppträda för resten av skolan. Killen som ska sjunga huvudstämman är lite blyg och det tar ett tag innan han går igång. Hela jag spricker upp i ett stort leende när han går på de högsta tonerna.

Nu är det här klippet dubbat till tyska men när de sjunger är det rätt röster. Det var bäst ljud i det här klippet. Whoopi Goldberg ser ut som E.T. i de där nunnekläderna.

Bio ikväll

Skrivet 2010-01-09 @ 18:52:29

Om en timme ska jag bege mig in till stan för att gå på bio med Martin, Nader och Wikner. Vi ska se skräckfilmen Instängd 2. Det var jättelänge sen ettan kom så det var lite oväntat att de skulle göra en tvåa, jag såg ettan när jag gick i högstadiet. Vi lyckades få en jävla massa gratisbiljetter via playahead så vi bjöd hela klassen på bio. På playahead hittade jag en kupong man skulle skriva ut och gå till en biograf för att få två gratisbiljetter till en förhandsvisning. Jag ringde Malin och AnnaMaria också och sa att vi skulle till kistas biograf och så skrev jag ut massa kuponger så att de kunde få också. Skrev ut sju stycken för säkerhets skull, men fick bara ha en var men han i kassan bara "amen ge mig alla ni har" Så vi skulle få 14 biljetter men han tryckte fel i kassan så att vi fick 28 stycken och vi bara tackade och sprang därifrån. Det var goda tider det!

Ettan var inte läskig på ett sånt sätt så att man har svårt att sova, den var mest äcklig.


fett fresh bild från ettan eller tvåan

Bortglömd bild

Skrivet 2010-01-07 @ 22:31:36
Här är en härlig bild jag hittade när jag städade i mina mappar. Jag och Sofia på väg till Lisens studentskiva med bokstavstema. Sofia är Sandy från filmen Grease och jag är skolflicka! Det var ett roligt tema för alla tog det seriöst och gick hela vägen, på andra skivor gick folk inte in så helhjärtat i temat.

Extern hårddisk

Skrivet 2010-01-07 @ 22:27:10
När jag kom hem idag så stod det en stor låda på mitt skrivbord med en extern hårddisk! En försenad julklapp från pappa. Eller ja den är ju från både mamma och pappa men det är ju pappas val av julklapp eller vad man nu ska säga. Patrick fick en likadan så vi har suttit och flyttat över filer hela kvällen. Jag försöker en gång för alla få lite ordning bland mina filer. Jag vill inte veta hur jävla mycket bilder jag har men mycket är det iallafall. Jag satt och försökte komma på ett bra arkiveringssätt ett tag och nu har jag bestämt mig för att dela in det efter år och i varje årsmapp finns olika underkategorier. I 2009 har jag hittills: Studenten, Egypten, London, Utång höst och studentskivor. Det ska bli intressant att se hur många mappar det blir när jag har letat reda på alla bilder.

Anställd på OKQ8

Skrivet 2010-01-07 @ 16:08:23
Kom precis hem från OKQ8. Nu har jag skrivit på kontrakt och jag är jättenöjd, det här känns bra. Mina schemalagda tider är varannan helg och då jobbar jag olika tider varannan gång. Jag kommer få jobba lite extra på kvällar och eventuellt andra helger också eftersom chefen vet att jag inte jobbar så mycket på donken. De närmaste två veckorna ska jag jobba totalt fem kvällar efter donken för att lära mig allting. När jag börjar jobba mina schemalagda tider är det meningen att jag ska stänga hela macken och då krävs det ju lite utbildning.

Hur som helst känner jag att jag måste skaffa mig en kalender så att jag håller koll på alla jobb och extra tider hit och dit. Nu har jag skrivit upp allt i mobilen men det känns inte så smidigt. Tänkte beställa en personlig almanacka från internet som jag kan forma hur jag vill!

Trevlig överraskning

Skrivet 2010-01-06 @ 23:33:31
Loggade precis in på mitt konto på double och såg att jag hade över 300 spänn på mitt konto där. Inte mycket för världen men det är bättre än ingenting och det är pengar från min blogg, lite coolt tycker jag. Men nackdelen är ju att de drar av nästan 50% i skatt och administrationsavgift och man måste ha minst 200:- på kontot för att de ska betalas ut. Min reklam är ju asgammal nu så jag tänkte fixa lite nya annonser och nu ser jag att det finns en hel del intressanta program som har anslutit sig. Jag rekommenderar Double.net till de som bloggar och också vill tjäna lite pengar!

Slappardag

Skrivet 2010-01-06 @ 22:41:57

Idag har vart en riktigt meningslös dag, jag har inte åstadkommit ett skvatt. Jag har ätit, tittat på min gossip girl box och ätit igen. Nu har jag lust att äta ännu en gång bara för att... jag är absolut inte hungrig eftersom jag inte gjort av med någon energi alls idag. Jag vet inte om jag kommer kunna somna inatt heller eftersom jag och Sebbe sov så länge idag och sen sov jag middag typ två gånger. Men jag antar att jag behövde ladda batterierna.

Nu på kvällen har jag och mamma planerat familjens solsemester i sommar. Pappa har ingenting att säga till om och min min lillebror har inte så värdefulla åsikter och önskemål så vi körde på utan dem. Just nu verkar det som att det blir egypten . Samma hotell som Sebbe och jag var på förra sommaren faktiskt. Det var faktiskt väldigt bra där och jag och sebbe låg bara och stekte hela tiden eftersom vi lagt massa pengar på att åka Kairo. Med andra ord så finns det massa andra saker att göra där. Jag tror att min familj kommer bli nöjd. Aja, skriver mer om det när vi har bokat.

Idag sa jag ifrån

Skrivet 2010-01-06 @ 00:41:58
Idag när jag kom hem från jobbet såg jag att mitt IKEA family kort hade kommit, vuxenpoäng!

För övrigt så är min förkylning värre idag eftersom det är hela 19 minus ute och vi i kassan har bara kortärmade skjortor och det blåser in svinkall luft från gatan så fort någon går in genom dörrarna. Tack som fan för den säger jag bara. Var och varannan gäst frågar om vi inte fryser i de där skjortorna och jo fan gör vi det. De ända som inte frågar om vi fryser är cheferna, så värdefull är man som medarbetare på McDonalds!

När jag ändå snackar om jobbet så kan jag ju meddela att det här nya kassasystemet har kommit igång nu så vi måste fråga alla om de vill ha kvitto. Känns jättedumt att fråga en trettonåring om han vill ha kvitto på sin cheeseburgare men det är lag på det nu så man har inget val. Två tanter handlade lite smått och gott idag och när jag frågade om de ville ha kvitto svarade den ena tanten skitotrevligt "Nej, vad ska jag med det till!?" Ja inte fan vet jag, torka dig i arslet eller kör in det i munnen så att du håller käft, jag bryr mig inte. Jag blev skitirriterad och öppnade munnen istället för att svälja min irritation och svarade lika otrevligt tillbaka "Ja inte vet jag men det är lag på att jag måste fråga dig om kvittot." Då blev hon minsann tyst och hennes väninna som hade hört talas om det nya systemet började förklara för henne.

För att få ur mig allting var det sen en annan gubbe som kom in och ville ha "en vanlig kaffe"
"En vanlig kaffe tack."
"eeh... jaha... vilken storlek?"
"en VANLIG.... en LITEN alltså!?!"
"Vill du ha mjölk i?"
"NEJ!!!"
Även här snackade jag istället för att vara tyst.
"Jag vet tyvärr inte vad som är en vanlig kaffe enligt dig. Men visst kan du få en liten svart kaffe."

Herregud... hur svårt kan det vara? Folk som är så oförmögna att konversera borde förbjudas på allmänna platser.

Sallad a la sandra

Skrivet 2010-01-04 @ 23:50:00
Innan jag lägger mig måste jag bara visa er min matlåda för morgondagen. Pastasallad! De kommer tro att jag har blivit knäpp på jobbet när de ser att jag har ställt mig och gjort sallad! Men om sanningen ska fram så har jag ju inte gjort salladen... pinsamt nog har jag köpt en färdig pastasallad och hällt ner den i min matlåda, hahaha. Nemen jag köpte en pastasallad med grillad kyckling idag och alldeles nyss plockade jag bort bönor, röd sallad (kolla, jag vet inte ens vad det heter), den ruttna gurkskivan och de gula tomaterna. Sen hällde jag ner det i matlådan och skar upp färsk gurka och körbärstomater.

Det är mitt bästa recept på en härlig pastasallad, haha!

Svar på kommentar

Skrivet 2010-01-04 @ 21:15:46Gå och häng dig, jag är skitsnygg.

Årets missförstånd

Skrivet 2010-01-04 @ 18:14:44
Min dag började riktigt bra idag. Precis när jag gått på tåget ringer Marie från jobbet och säger att de har satt upp vårschemat och att jag jobbar kl 10-14 måndag till fredag. Inte måndag och fredag som jag fick höra. Hur som helst så blev mina 8 timmar plötsligt 20 och min månadslön tillsammans med OKQ8-jobbet blir helt okej. När jag kom till jobbet gick jag till cristoffer som var den som sa att jag skulle jobba måndag och fredag 10-14 och frågade om han hela tiden menade måndag till fredag.

Jag: Menade du att jag skulle jobba måndag till fredag hela tiden?
Crippa: Ja, vafan trodde du?
Jag: Men du sa ju måndag och fredag och då blev jag ju så förvånad och frågade "bara!?" och du beklagade och sa att försäljningen ligger så lågt nu och att du inte har mer att erbjuda just nu
Crippa: Nej jag sa måndag till fredag
Jag: nej det sa du inte alls! Jag har ju vart helt förstörd sen du sa det!
Crippa: Men, nej! Nu fick du en trevlig start på veckan iallafall!

Jaja, hur som helst får jag jobba mer än innan och jag har inte ångest längre. Men nu hade jag nästan börjat acceptera att jag skulle jobba så lite... när ska jag nu hinna göra allt jag skrev upp på min lilla sysselsättningslista? Haha

Nyår i bilder

Skrivet 2010-01-04 @ 00:03:59
Avslutar dygnet med lite knäppa bilder från nyår, innan det började suga.. haha. Klicka igång musiken och njut av våra fula nunor!

Taio Cruz - Break Your Heart


Nytt jobb på OKQ8

Skrivet 2010-01-03 @ 20:06:14
Jag har åkt på världens förkylning och undrar om jag verkligen kan jobba imorgon. Det skulle vara skönt att stanna hemma men jag har inte råd att sjukanmäla mig nu när de ska dra ner mina tider. Jag hoppas att jag mår bättre imorrn för det går inte att stå och snörvla i kassan när det är mat man jobbar med.

Btw så fick jag det där helgjobbet på OKQ8 så jag ska dit på torsdag och skriva på alla papper och gå igenom massa saker. Utan det här jobbet varannan helg skulle jag gå i personlig konkurs med tanke på mina få timmar på donken. Jag hoppas att jag får jobba lite extra på macken också för det sa de på intervjun. Jag är iallafall taggad på att börja jobba där, tror att det är roligare än donken och dessutom är det nästan dubbelt så hög timlön än på donken.

Nej men nu måste jag seriöst försöka ta mig upp ur sängen och städa mitt rum. Röran stör mig när jag ligger här och tittar på TV.

Don't drink and drive

Skrivet 2010-01-03 @ 19:05:29
En på jobbet berättade att han hade kört rattfull på nyår, hans kompisar också... de turades om att köra. Jag blev så jävla arg. Jag sa att han var dum i huvudet och hans kompisar också. Jag tänker aldrig sätta mig i en bil om det är han som kör. Jag frågade om han inte hade sett filmen om Erik Bergendahl som dog 13 år gammal på väg till sin bandyträning när han blev påkörd av en rattfyllerist. Jag har sett den filmen flera gånger, ett antal gånger i skolan, på handledarkursen för körkort och på riskettan. Den filmen är jävligt bra och första gången man ser den börjar man seriöst att gråta.

Filmen jag snackar om heter "Vi fick låna en ängel" och såg att den finns att beställa för 50:- och jag funderar seriöst på att köpa den och ge till idioten på mitt jobb. Jag tar stort avstånd från droger och rattfylleri, så jävla onödiga grejer som kan ställa till det för så många.

Den här låten spelas i filmen:

Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel

Pissigt nytt år

Skrivet 2010-01-03 @ 18:54:02

Hej alla... nu skippar jag förklaringsinlägget om varför jag inte skrivit osv.. Nyår sög... det sög hårt. Ett dåligt avslut på ett bra år och en dålig början på ett jävla skitår. Från och med nästa vecka kommer jag bara jobba 8 timmar i veckan.. ni läste rätt: i VECKAN. De har alltså mer än halverat mina tider på donken och jag är skitförbannad, jag tackade faktiskt nej till universitetet för att de sa att jag skulle få jobba mycket och jag behövde ju pengarna. Ska ta ett snacka med chefen när en av de högre cheferna är där och fråga hur fan det ligger till, vad som kommer hända i framtiden osv för det här går inte.

Jag kommer bara jobba två dagar i veckan så jag kommer ha en jävla massa tid att slå ihjäl så jag håller på att göra en lista med saker jag kan sysselsätta mig med.

RSS 2.0