Om jag vore superwoman..

Skrivet 2009-09-29 @ 23:13:05

Om jag skulle ha superkrafter skulle jag idag använt de till att trolla hit Maries familj från Gotland. Hon flyttade till Viksjö för att bo med sin kille för nio månader sen så hon bor ganska långt bort från sin familj. Hon och Isabell, som har sin familj i Hudiksvall, började prata om det här med att flytta så långt bort från familjen idag på jobbet. De tycker att det är skitjobbigt och jag har liksom aldrig tänkt på det förr, jag har liksom tänkt att de som flyttar så långt bort gör det för att de verkligen vill det och ser sig inte om. Okej asså jag menar inte att de glömmer sina familjer men jag trodde inte att det var så jäkla jobbigt. När vi pratade om det blev Marie helt röd i ögonen och sa att hon saknade sin mamma och tog upp en servett. Jag blev nästan tårögd bara av att se det.

Som sagt, om jag hade superkrafter skulle jag ha trollat dit både Marie och Isabells familj på stört!

Nu har även jag spotify

Skrivet 2009-09-29 @ 23:00:26
Sebbe var snäll och fixade Spotify på min dator för någon vecka sen. Nu öppnade jag det för första gången för att försöka lära mig hur det fungerar. Snacka om att jag är helt efter, alla andra skaffade väl spotify för flera månader sen. Jag lyssnar faktiskt inte på så mycket musik hemma för man blir alltid avbruten av telefonen, nått intressant på tv eller av någon i familjen som vill säga något. Jag blir tokig när Sebbe sätter på musik på sin dator. Jag har hellre tvn som bakgrundsljud än musik. Men Sebbe sätter oftast på musik när tvn är på och när man hör andra i närheten prata och samtidigt vill han själv berätta något, då får jag panik och skriker åt honom att stänga av fanskapet, haha. Aja jag vet inte om jag förstår spotify helt och hållet än, krävs kanske mer än fem minuter.

Jag väger vad jag väger

Skrivet 2009-09-29 @ 20:46:01
Fick förfrågan om jag kunde stanna till sju idag och det hade jag ju inte råd att tacka nej till. Jag hade inte med mig någon mat och jag har valt att inte ha kostavdrag så att jag får ta massa mat varje dag så jobbet fick bjussa mig på min mat. Plockade på mig asmycket för jag var riktigt hungrig. Jag tog en lilla menyn med cheese och cola, en McFeast Jr, en bea-dip och en äppelpaj. När jag sätter mig ner i personalrummet för att hugga in på min brakmåltid berättar Isabell att hon och Elin ska tävla om vem som går ner mest i vikt på en vecka och så undrade hon om vi andra ville vara med. Haha hallå ser du min mat eller? Men nej såntdär pallar jag inte med. Dels för att jag inte bryr mig speciellt mycket om vad jag väger, det är hur det ser ut som är viktigast och dels för att jag inte tror att jag kan gå ner i vikt. Jag tror jag ligger och pendlar mellan 57-59 kg hela tiden och det är okej med mig.

Btw så vägde jag 63 kg förr, när jag tränade som mest. Jag pratade med en kompis om det där förr och hon sa att man märkte skillnad, jag såg inte krallig ut men absolut muskulös. Man såg linjer på mina armar men nu är de borta. När jag slutade träna gick jag ner 6 kg på jättekort tid. Jag fattade inte vad som hände för det var precis vid jul också så jag blev jättechockad innan jag förstod vad det handlade om. Sen fick självklart skolsyster för sig att jag hade bulimi också. "Är du säker att du inte stoppar fingrarna i halsen efter att du ätit?" men herregud ja, jag är säker!

Hur som helst så är målet med mitt nya träningskort att få tillbaka en del av de där musklerna som jag hade förr. Jag är nog på väg upp mot 63 kg igen snart, men i fett dårå! Haha

Ibland är man bra ful

Skrivet 2009-09-28 @ 23:06:32
Jösses vilka knäppa och roliga bilder jag har på min dator. Satte mig och gick igenom några av mina bildmappar. Har bara en bråkdel av alla mian bilder på den här datorn, resten är på en extern hårddisk. Vissa bilder minns jag inte ens varför jag har tagit och andra förstår jag inte poängen med. Varför tar man till exempel sånna här bilder?


Det finns inga andra bilder där jag har samma kläder, först är det bilder från julafton sen de här två och sen från vägen hem. Wtf?

 

ÄLG

Skrivet 2009-09-28 @ 22:13:39
Jag känner att det har vart lite dålig stämning här på bloggen idag så tänkte lägga upp den här fula bilden som vi tog i Mora. Vi tömde ju farfars hus och då tog vi även ner de två feta älgkronorna som satt på väggen. Jättetunga så Patrick fick kämpa för att vi skulle ta den här bilden, haha. På bilden försöker jag se ut som en älg och därför gör jag den där minen. Mamma asgarvade och fattade inte vad jag höll på med. Jag liknar ju inte en älg överhuvudtaget!


MOOOO! eller hur de nu låter

Avkastad från bussen!

Skrivet 2009-09-28 @ 21:21:12
Ja den historien lovade jag ju att berätta så here we go! I torsdags var det jäkligt dåligt väder i Stockholm, regnet vräkte ner större delen av dagen. När jag och Marie skulle hem från jobbet regnade det inte men vi bestämde oss för att ta bussen utifall att himlen skulle öppna sig för en ny dusch när vi var halvvägs till centralen. När bussen kom gick vi på och trängdes med alla andra. Vi stannade i mitten av bussen, vid barnvagnarna. Innerstadsbussarna har en knapp för att öppna dörrarna eftersom det är så trångt på dem. Bussarna som åker t ex här i kista har ju en gul rand typ en halvmeter från dörren och när man går över den så öppnas dörrarna för att man bryter någon osynlig stråle.

Den här bussen hade också en gul rand men den var tre centimeter från dörren så man kunde ju stå rätt nära dörrarna. Vi stod iallafall ungefär en halvmeter från randen när busschauffören säger "Ja och om ni går bort från dörrarna kan vi åka iväg också" jaha okej tänkte vi och tryckte in oss i barnvagnarna. Chauffören stängde dörren och började åka, då är det ju lugnt. Vi tog ett steg bak så att vi inte klämde in de stackars mammorna, vi stod fortfarande en halvmeter från den gula randen. Chauffören stampar på bromsen så att alla nästan ramlar och sen smäller han upp dörrarna och ryter i högtalarna "Ja om ni två kan gå av så får vi andra åka vidare." Vi fattade ingenting, vi stod och tittade runt och undrade om han menade oss eller inte. "Ja, gå av ni två. Varsågoda att gå av." Vi blev helt tagna på sängen, vi fattade verkligen ingenting men vi började gå av och alla andra i bussen började ropa till chauffören "De stod ju inte ens vid dörrarna!" och folk frågade om han hade vaknat på fel sida. Marie ropade "Ursäkta oss!" och så gick vi av och tog bussen bakom.

Vi var helt chockade på den andra bussen sen. Vi är 19 år och blev avslängda från en buss! Okej om det var några skitungar på 15 bast som jävlades. Men vi gjorde inget fel, vi ville bara åka hem från jobbet. Det var verkligen det värsta på länge, hur små trodde han att vi var egentligen?

Sen satt vi och pratade illa om den chauffören, han var som han var eftersom han inte hade någon fru. Ingen vill vara hans fru. Sen kom vi på att vi borde ropat massa saker till honom när han bad oss gå av, som "Bara för att vi är blondiner!" eller "Bara för att vi har bröst!" Det hade vart asroligt. Han lär ju ha blivit skogstokig men han var redan förbannad så what ever liksom. Sen tänkte vi springa ikapp bussen på centralen och ställa oss och vinka till honom som fån men vi hann inte, attans!

Ursäkta mitt grova språk och bilden men fan vad arg jag blev.


Fuck you gubbjävel!

Idag grät jag nästan på jobbet

Skrivet 2009-09-28 @ 20:06:08
(Varning för långt inlägg men antagligen roande för er som inte jobbar på donken)

Idag var en riktig skitdag. Jag hade gråten i halsen och kämpade verkligen för att inte släppa ut det där bakom kassan. Min första gäst ska betala sin meny med en femhundring klockan elva. Vid elva brukar vi precis ha kommit igång med växeln så att vi kan ta emot femhundringar men nu hade vi verkligen inga hundralappar. Gästen blev skitförbannad på mig, som om jag är värsta banken. "Klockan är elva, och ni har ingen växel!?" "Ni måste ju ha tjänat in 400 spänn sen ni öppnade!" Ja självklart har vi tjänat 400 spänn men du är ju inte den första som betalar med en femhundring. Folk måste ju förstå att växeln tar slut när folk ska köpa en cheeseburgare eller en meny för 50 kronor med femhundringar. Och han skällde ut mig som fan för det, herregud jag hade precis börjat? Ville han att jag skulle sätta mig ner bakom kassan och skita ut hundralappar eller? Sen sa han att han var tvungen att äta så att isf så ville han ha växeln i tjugor. Fine, vi började skrapa ihop tjugor från kassorna men då tog han sin femhundring och sa att han skulle gå någon annanstans. Ja men gå då!

Sen kom två barn och en mamma. Den yngsta tjejen beställde först, hon sa såhär: "Ett 6-pack nuggets... ett meal alltså" och sen så beställde den andra dottern och sen mamman. Jag tog betalt och plockade ihop 6-pack menyn och de andras mat. Sen frågar mamman om det där verkligen var ett happy meal. Hur skulle jag kunna veta att de kallar happy meal för meal i den familjen? Många gäster säger ju meal istället för meny. Hur som helst så gjorde jag ett återköp på hela den menyn då och tog betalt för ett happy meal istället. Jag var ju tvungen att ta bort läsk, pommesen och morötterna eftersom allt är mindre i happy meal. När jag tog mellanläsken och skulle ställa ner den vid läskmaskinen tappade jag den en cm över bänken så att den dunsade ner, jag sa "ojsan.." och sen gjorde jag en liten läsk. Bakom mig hör jag hur morsan lackar ur och ryter "Varför blir du sur för!?". Jag trodde hon pratade med sin unge så jag brydde mig inte. Sen visade det sig att det var mig hon stod och skrek till och att hon stod och tittade på mig som om hon ville döda mig. Jag såg det inte men de gjorde de andra i kassan. Herregud kvinna, lugna ner dig lite. Jag hade förstått om det var en tonåring med hett temperament liksom men nu var det här en mamma med två tonåringar?

En annan kvinna kom in och sa "När är den absolut senaste big macen gjord? För sist jag var här var den sunkig." och jag förklarade att de var ganska färska och att de absolut inte får ligga där längre än tio minuter. "Tio minuter är alldeles för länge. Gå in där bakom och fråga när den senaste är gjord!" Jag gick in och bad amanda kolla och hon kollade på den senaste och gissade på två minuter. Jag gick ut och sa det till gästen som svarade "Okej, då hoppas jag verkligen att det är två minuter. Jag tar en sån." Men vafan kom inte tillbaka hit om du är så missnöjd? Vi har inte äggklocka på precis varenda burgade så vi kan inte ge en tid exakt på sekunden.

Sen var det en annan gubbe som ville ha McFish och fisken skulle vara extra friterad. Fiskburgarna fristeras i tre minuter (tror jag) och sen piper maskinen och vill att man ska ta upp dem. Det finns ingen knapp på kassan som heter "extra friterad" heller så det var lite omständigt att få fram det till köket. Sen fick fisken iallafall friteras dubbel tid men gubben klagar ändå "jag sa faktiskt extra friterad" ja men säg hur länge den ska friteras då, och du kanske kan smaka på den först?

Jag blev tokig. Bad om rast i några minuter så att jag kunde lugna mig och äta en cheeseburgare. Sen gick det bättre. Resturangchefen var snäll och peppade mig och sa att det finns så många idioter där ute och att jag inte ska tänka mer på det.

Varför fungerar det inte?

Skrivet 2009-09-27 @ 23:09:01
Vaaaaaaaad irriterad jag blir, jag mobilbloggade i fredags på väg till Sofia men det kom tydligen inte fram... irriterande. Jag gör ju allting rätt, skriver BLOGG i början av mms:et och skickar det till 71370. Kan någon förklara varför det inte fungerar?

Skaka läsken

Skrivet 2009-09-27 @ 23:01:43
Hela förra veckan stod det folk på norrmalmstorg och delade ut gratis läsk. De stod där för några veckor sen också men då gick jag aldrig dit och tog någon. Nu har jag druckit två stycken. Jag var skeptisk först eftersom jag inte alls tycker om Fanta och det här är ju också apelsindricka. När jag hade druckit upp den första läste jag på flaskan och upptäckte att det inte är läsk. Eller jag säger att det är läsk men de kallar det typ kolsyrad juice eftersom det är fruktkött i och inget tillsatt socker. Sen såg jag det dummaste någonsin, på flaskan står det att man ska skaka om den innan man dricker den, pga fruktköttet. Men hallå den är ju fortfarande kolsyrad!? Äntligen förstod jag varför folk kom in på donken med de där flaskorna och öppnade de så försiktigt de kunde och höll de långt från kroppen. Först undrade jag om de som delade ut dem sprang runt så mycket att de skakades men nu förstår jag. Det känns ju som ett skämt, något som hör hemma i ett MrBean avsnitt.

London är bokat

Skrivet 2009-09-27 @ 22:51:19
Nu har Sebbe bokat vår resa till London så imorrn måste vi söka ledigt. Vore ju förjävligt om man inte fick ledigt. Men jag har aldrig bett om ledigt förr, har vart sjuk en dag och kommit fem minuter sent en annan. Med andra ord så jobbar jag alltid och är alltid i tid så ledigheten borde inte vara några problem.

Måste se till att jag har pengar att shoppa för i London, det jag tänker köpa är skor, massvis med skor!

Här är två bilder på hotellet från Ving:Mitt egna spöke

Skrivet 2009-09-27 @ 22:02:03
Jag tränade ett pass på friskis idag med Sofia. Jag råkade somna framför tvn men det märkte inte Sebbe och så vaknade jag en kvart innan jag skulle möta sofia så Sebbe skjutsade mig till friskis. Han skulle hämta mig sen också. När passet slutade så gick jag ut till bilen och så låg det ett såntdär spöke från IKEA på mitt säte, varför hade han med sitt spöke liksom? Skulle han skjutsa hem mig och åka hem till sig själv direkt? Men nej det visade sig att efter att han hade släppt av mig så åkte han till IKEA och gick upp till barnavdelningen och köpte ett spöke till mig, ett likadant som han köpte tidigare. Ni kanske inte förstår grejen men jag tyckte att det var jättegulligt att han köpte ett bara för att han visste att jag ville ha ett men kände att jag inte hade råd att spendera pengar på sånt. Dessutom så hatar Sebbe att vara på IKEA, jag får tvinga med honom varje gång jag ska dit..

Btw så är spökena sladdfria, det som var med på bilden i förra inlägget var bara en laddare.

Så nu har vi varsitt litet spöke hemma, hahah. Min familj tror att vi har någon störning.


buu!

Barnens IKEA

Skrivet 2009-09-27 @ 13:24:09

Jag och Sebbe åkte till IKEA idag för att köpa en tvättkorg till mitt rum. Mitt rum ligger iofs vägg i vägg med vår klädkammare där vi har de riktiga tvättkorgarna för hela familjen men när jag har gjort mig klar för att sova, stängt dörren och byter om så orkar jag inte gå ut igen för att lägga kläderna i korgen. Istället hamnar de på golvet och sen börjar berget växa.

Hur som helst så kom vi inte längre än till barnavdelningen. Jag köpte en astöntig tvättkorg, den är röd och locket ser ut som en korallfisk. Köpte den eftersom Sebbe har kompisen till den, hans är blå och locket är en sköldpadda. Kommer se jätteroligt ut om vi flyttar och tar med oss tvättkorgarna, haha. Sen gick vi lite längre och hittade asgulliga nattlampor! Ser ut som små spöken, sebbe köpte en. Jag är avis, jag vill också ha en men jag behöver spara pengar! Det måste ha sett ut som om vi handlade åt ett barn..

Fest ikväll

Skrivet 2009-09-25 @ 17:05:44
Jag skulle ju blogga massor idag men jag är så förbannad pga en grej på jobbet... kan ju ta upp det imorrn. Har inte velat skriva om det förr, ville inte göra en höna av en fjäder men nu får det fan räcka. Nu har jag pratat med personen i fråga också så det spelar ingen roll om jag skriver det här också..

Jaja nu ska jag till Sofia, vi ska ha tjejmiddag/fest. See ya! Kanske mobilbloggar om jag hittar det rätta numret..

Träffade en bloggläsare på bussen

Skrivet 2009-09-25 @ 17:03:37

Hej allihopa! Nu måste jag berätta en rolig sak. Igår åkte jag pendel från jobbet med Marie och tog bussen från barkarby hem. När jag skulle gå av bussen så var det en tjej på andra sidan gången som sa "Ursäkta.." jag trodde att jag hade tappat någonting eller nått men sen så fortsatte hon ".. heter du Sandra?" och jag tittade förvånat tillbaka och sa att det stämde och så sa hon "Jag brukar läsa din blogg. Den är jättebra och du brukar få mig att skratta" Haha jesus jag höll på att smälla av, det har aldrig hänt förr liksom och jag visste inte alls vad jag skulle säga. Jag kommer knappt ihåg vad jag sa.. jag tackade så hemskt mycket och sa att jag blev lite rörd, hahaha!

Jag tyckte att jag kände igen tjejen och nu vet jag nog vem det är. Jag tror hon heter Nora och att hon jobbade i samma stall som mig när jag var yngre och jobbade där som ledare. Men ville inte säga nått, jobbigt läge om det var fel liksom:
"Heter du Sandra?"
"Jaa.. och du heter Nora va?"
"Nää..?"
"Nehe... det var värt ett försök.."


Måste ju fråga via bloggen nu, heter du Nora? :)

Försmak på morgondagen

Skrivet 2009-09-24 @ 22:57:11
Jag måste blogga men sebbe var här igår och är här ikväll så det blir inte av. Men imorrn ska jag blogga om massa saker..

Note till mig själv:
- busschauffören slängde av mig
- blev "igenkänd" på en annan buss
- Helikopterrånet, kan alla sluta klaga på polisen?

Godnatt!

Ledarens anus

Skrivet 2009-09-22 @ 21:45:59

Tränade på friskis idag med mamma. Hon sa att ledaren på det passet var ganska bra så jag hakade på. Fem minuter innan passet började kom ledaren och jag ser att det är samma ledare som nästan fick mig och annamaria att avbryta passet och gå hem för några månader sen. Hon gjorde så konstiga rörelser så det kändes bara löjligt och så kunde man inte sluta skratta.

Nu var passet lite bättre men jag stod och fnissade för mig själv i början, hon ser så rolig ut! Sen var det inte så roligt längre utan mer otäckt. Ledarna har alltid röda kläder och svett syns väldigt tydligt. Självklart blir de svettiga, det blir ju alla som tränar. Grejen med den här ledaren var att hon började svettas i rumpan. I anuset för att vara helt ärlig. Hon körde någon konstig ävning när hon stod på alla fyra med röven åt mitt håll och då såg man den lilla svettringen vid anus riktigt tydligt. Jag kom typ av mig och bara gapade, ofta att man svettas i anus?

Sen spred sig den här svettfläcken så i slutet av passet var båda skinkorna täckta av svett. Jag tror inte att jag kommer gå på hennes pass igen. Shit... tänk om jag också hade svettfläckar i mitt anus, ska be någon kolla nästa gång, haha

Jag har gått ur kyrkan

Skrivet 2009-09-21 @ 22:15:21

Det var ju kyrkoval alldeles nyligen. Jag röstade inte eftersom jag har gått ur kyrkan. Mamma var väldigt ivrig med att skriva ut mig ur kyrkan för några veckor sen och jag var med på noterna. Jag är konfirmerad men har inte vart i en kyrka sen dess. Farmors begravning var i ett kapell så inte ens då var jag i kyrkan. Har då ingen lust att betala pengar till kyrkan eftersom jag faktiskt inte bryr mig så mycket. Ska man gifta sig sen så kan man ju bara gå med i kyrkan igen.

Det här med kyrkovalet hade jag ingen koll på alls så det var ju lika bra att jag inte ens kunde rösta.


Hon håller med!

Skrivet 2009-09-21 @ 21:18:54
Jag hade tråkigt idag så jag googlade min blogg, det var ett tag sen. Hittade iallafall en tjej som kommenterat på kenzas blogg och länkat till mig. Hon hade läst mitt inlägg om att kenza blev sjuk och därför till Blondinbella ta över hennes jobb och åka till USA och VMA.

Ville bara berätta det för er, haha.

Föder Stina-Lee?

Skrivet 2009-09-21 @ 19:36:33
Nu har inte bloggerskan Stina-Lee bloggat på över ett dygn, kan det vara så att hon ligger på sjukan och föder nu? Hon är gravid och hade beräknat födelsedatum igår och hon brukar blogga flera inlägg om dagen. Så det ska bli spännande och se om hennes dotter känt sig redo för att titta ut i världen idag. Ända sen hon skrev att hon var gravid har jag flitigt läst hennes blogg. Nu gick hon ju ut med att hon var gravid väldigt sent så jag har inte vart fast i nio månader... men ändå.


Stina-Lee's headerNopp ingen bebis än, men alla hennes läsare verkade tro det. Hon har fått nästan 500 kommentarer på det senaste inlägget där folk har gratulerat. Gud vad hemskt att få massa gratulationer innan födseln, tänk om det går år helvete.. tänk om det tillstöter komplikationer så att det inte finns något att säga grattis till. Well well, snart lär barnet bestämma sig för att komma ut iallfall.

Gymkort

Skrivet 2009-09-21 @ 17:59:49
Idag hoppade jag av tunnelbanan i Kista och sen knatade jag bort till friskis och svettis och köpte ett årskort. Skulle egentligen ha köpt det för en månad sen men sen så blev jag förkyld och sen väntade jag på att AnnaMaria skulle ha en ledig dag men hon ändrade sig. Skyll dig själv annamaria säger jag bara! Beach -10 är det jag som är fit for fight och du kan visa upp din chipsmage! Kortet kostade ungefär 2500 med medlemsavgift och tonårsrabatt, det sved. Men det är en engångskostnad och på fredag är det löning.

Killen i kassan frågade om jag hade med mig mitt gamla kort men jag sa att jag hade slängt det. Ville ha en ny bild på mitt kort för på det gamla ser jag ut som en kines. Det är inget fel med kineser men jag är inte kines och ska därför inte se ut som en you know. Han frågade om han skulle skriva ut ett nytt kort och jag nickade lyckligt och tänkte "Halleluja!" och gjorde mig redo inför fotograferingen med deras lilla webcam. Men nej gissa vad, de har sparat den gamla bilden så han skrev bokstavligt talat bara ut ett nytt kort. Dessutom var bilden värre nu, nått fel med färgen.. jag ser ut som en räka. Samma kinesbild i ett år till alltså! Fuck.


Jag ser inte ut sådär!

Weekend i London

Skrivet 2009-09-21 @ 17:19:59

Igår berättade Sebbe att han vill bjuda mig på en resa. Weekend i London eller en vecka på typ kanarieöarna. Jag tyckte att London lät bäst. Det är billigare och dessutom har vi pratat om att åka dit förut men inte haft några pengar. Han ska satsa på att hitta en resa 12 november, då har vi vart ihop i 2,5 år så det blir som en liten jubileumsresa eller vad man nu ska säga. Det är också en form av en försenad studentpresent eftersom Sebbe var arbetslös och luspank när jag tog studenten.

Hoppas att jag har lite pengar att spendera när vi åker dit så att jag kan shoppa lite. Är väl egentligen fel säsong för att köpa t ex coola klackskor men what ever.

Sebbe är så snäll (:

Tillbaka i stockholm

Skrivet 2009-09-20 @ 18:50:23
Kom hem vid klockan ett idag. Sebbe kom hit rätt snabbt och sen gjorde vi moussaka. Haha det är den ända maträtt vi kan göra! Mamma orkade inte laga mat och bad därför oss att rycka in så att hon kunde tvätta och packa upp ist.

På vägen hem såg jag en ny film, helt okej. Av någon anledning vill jag bara kolla på komedier nu för tiden. Men de är inte så roliga så att jag sitter och skrattar men det är en lättsam stämning genom hela filmen liksom.. Vet som sagt inte varför det är så men så är det iallafall.

Presentkort från gratisskor

Skrivet 2009-09-19 @ 22:36:21
Nu har jag varit inne på gratisskor och tjänat ihop lite poäng till nästa presentkort. Glömde skriva det men presentkortet på bianco kom hem bara några dagar efter att jag hade beställt det. Använde det när jag köpte min "vinterklackskor" från bianco. För att tjäna poäng gratis måste man fylla i massa formulär med massa frågor och jag klickar nej på alla för en gång fick jag frågan "Tycker du att det vore smart med en tjänst där du bara ringer ett nummer om du tappar bort pass,legitimation, bankomatkort, mobil osv?" och ja tänkte jag, det låter väl smart. Fan, sen ringde de ju upp mig och ba "jaa du har sagt att det vore smart med den här tjänsten och nu är det så att vi kan erbjuda dig den blablabla". En gång ringde de om en cancerförsäkring också... den lät iofs rätt bra men jag lyckades ta mig ur det genom att säga att jag precis tagit studenten och helt ärligt inte ens har 41kr/mån som det där kostade.

Aja jag fick mitt presentkort och nu vet jag hur jag ska göra. Gå med ni också om ni vill tjäna 200 spänn :)


Osminkad och fin efter en dag på posten i somras.. satan vad långt mitt hår var

Ny klocka

Skrivet 2009-09-19 @ 19:33:31

Idag gick jag och Patrick till ICA för att handla lite mat och då gick jag in på guldfynd för att köpa en ny klocka. Min guldklocka jag fick av Sebbe i julklapp, som jag tyckte så mycket om, gick sönder på AnnaMarias slutskiva. Spännet öppnade sig och den åkte rakt ner i klinkersgolvet och strass-stenarna på urtavlan lossnade. Först tänkte jag aja skitsamma jag får skylla mig själv (jag pillar nämligen på spännet hela tiden) men sen märkte jag att stenarna som lossnat och låg innanför glaset la sig under visarna så att de fastnade. Men då var jag fattig så jag köpte ingen ny och dessutom var de slut överallt. Men här i Mora hade de självklart en kvar så den köpte jag. Haha gick med bestämda steg till klockmontern och kollade så att den fanns och sen gick jag direkt till kassan "Hej, jag vill köpa en klocka". Men måste gå och ställa in storleken på länken i sthlm för hon som jobbade idag kunde inte göra det "men du kan komma tillbaka på måndag", aa eller hur. Ofta att de som jobbar på guldfynd inte kan ställa in armbandslänken? Dåligt, men skitsamma.

På prislappen stod det 349:- men hon slog in 298:- och det står inget om någon rabatt på kvittot. Vet inte om jag missade någon rea-skylt nu igen. Var det hon eller jag som var efterbliven?

 

Jag ska flytta

Skrivet 2009-09-19 @ 19:05:09

Okej nu ska jag prata framtidsplaner igen. Känns så dumt att planera egentligen för det blir nästan aldrig som man tänkt sig men om man är helt oförberedd lär det ju gå åt pipsvängen ändå. Just nu ser det ut som om jag kommer flytta till uppsala nästa höst. Förhoppningsvis flyttar Sebbe med mig då, han håller på och kollar på olika program i uppsala som han tycker är intressanta.

Mitt problem nu är att jag behöver mer pengar, de få timmar jag jobbar räcker inte långt. Jag har 17 garanterade timmar i veckan (har fått utökat med två timmar, woho!). Jag behöver hitta ett jobb där jag får jobba mycket mer och sen får det ju gärna vara bättre betalt också. Sebbe kommer ju ha massa pengar om han klarar av att spara men om vi flyttar ihop vill ju jag också ha pengar att bidra med.

Trots att pengarna är ett problem så går det ju att förbereda sig på andra sätt. Redan nu har jag plockat på mig glas, bestick, tallrikar, durkslag, en ungssäker form, potatisskalare, brödknivar och lite annat. Det måste ju bli förjävla dyrt om man ska köpa allting nytt när man flyttar. Visst kan det vara trevligt med nya tallrikar men det är ju inte nödvändigt.

Jag känner mig för liten för att flytta hemifrån, jag har alltid sagt att jag ska bo hemma länge men så verkar det inte bli. Men jag ska gå på saco mässan i vinter och fråga lite mer om apotekarprogrammets schema för det som jag fick hem var ju brutalt. 8.15-17.00! Och jag tänkte pendla! Herregud. Men det känns ändå bra att jag är inställd på att flytta nu, då hinner jag vänja mig vid tanken. Dessutom har jag och Sebbe sagt att vi ska åka hem till stockholm nästan varje helg för att hålla bra kontakt med vänner och familj.

Nu ska jag sluta tänka på framtiden och glo på TV.

Köp rosa rattar!

Skrivet 2009-09-19 @ 18:25:30

Nu är det ju snart oktober och det betyder ju att rosa bandet kampanjen drar igång snart igen. Har ni sett att Ahlgens bilar säljer "Rosa rattar" i en begränsad utgåva till förmån för bröstcancerfonden!? Mamma berättade det igår och köpte en påse idag. Hur jäkla skön idé som helst!

Morfar i ett nötskal

Skrivet 2009-09-19 @ 18:15:31
Nu sitter morfar och tittar på nyheterna. Jag sitter vid ett bord i vardagsrummet och håller på med datorn och jag hör hur han andas tyngre och tyngre. Ett tecken på att han snart kommer somna. Tittar till honom lite då och då men han har fortfarande ögonen öppna... det handlar bara om minuter nu!

HAHAHAHA nu sover han! Helt jävla sanslöst! Hann liksom inte ens skriva det här inlägget innan han slocknade. Typiskt morfar. Han tjatar om att se nyheterna och byter kanal men sen somnar han innan det ens är slut, kunde jag inte få titta på mitt program då liksom?

Städdag

Skrivet 2009-09-19 @ 18:02:43
Idag har vi plockat ur det sista ut farfars hus som har sålts. Farfar bor numera på hem och det finns ingen anledning att ha kvar huset. Huset är superstort och har perfekt läge. Centralt och bara några meter från Siljan, väldigt fin utsikt med andra ord. Men det är världens renoveringsobjekt, när vi tog bort krokar och spik från väggen idag märkte vi att tapeten inte ens satt fast längre, så några krokar fick sitta kvar för att hålla den uppe, hahah. Men han som har köpt huset är barnbarn till de som byggde huset, alltså de som bodde där innan farmor och farfar och han ska renovera hela huset.

Jag bidrog inte så mycket idag, jag bara gick runt och inspekterade allt. Det fanns liksom ingenting att göra och det som var kvar att fördela mellan hushållen var trädgårdsredskap och vi har ingen trädgård i vår lägenhet så det var inte så intressant. Det finns ingenstans att sitta i huset, det finns en liten pall på övervåningen! Jag tog bilnycklarna och satte mig i bilen och läste aftonbladet medan de andra sprang runt som höns på gården med olika saker. Huset har stått tomt rätt länge nu och innan farfar och farmor flyttade var det rätt dött runt gården också. Det jag vill säga är att grannarna var väldigt nyfikna idag när halva jävla släkten sprang runt på gården och fem bilar stod parkerade där...


Jajuste, vi har ju en ny bil

Skrivet 2009-09-19 @ 17:49:26
Bilresan gick rätt snabbt för mig. Jag tittade på filmen, pausade efter en timme och sov i typ en timme innan jag såg den andra halvan av filmen och sen satt jag bara och glodde ut genom fönstret. Det är så skönt att åka i den nya bilen, den är tyst och man sitter jäkligt bra i den. Efter typ tre timmar kom Patrick på att man kan fälla ut som ett bord vid mittensätet om ingen sitter där. Fan va irriterande när vi suttit med våra grejer helt oorganiserade och MER-flaskor nertryckta i dörrfacken.

Dagens outfit

Skrivet 2009-09-18 @ 09:08:34
Jag var ute en stund med Zandra, Malin och AnnaMaria igår. Okej Emelie var med typ en halvtimme också. Hur som helst så klagade Zandra och Malin på mitt bloggande så nu ska jag bomba inlägg, haha. Men brudar hur ofta uppdaterar ni era egna bloggar!? NEVER!

Här har ni en dagens iallafall:
Tröja från Gina
Ny kjol med snygga sömmar från Gina
Kofta från topshop
Halsband från H&M
Converse

Film i Sony Ericsson W995

Skrivet 2009-09-18 @ 08:51:49

Jag ska ju till Mora ikväll och jag har inte laddat min iPod och dessutom är det gammal musik på den så jag orkar inte göra det heller. Istället tänkte jag för första gången använda min supermobil. Jag ska titta på film! Jag får ladda ner 60 filmer gratis i ett år eller vad det nu är. Det är mest gamla filmer som man inte hört talas om men nu hittade jag en som heter "ombytta roller" med Eddie Murphy. Jag har sett den förr men den är helt okej och det var ett tag sen. Så den ska jag titta på i bilen, mohaha! Har tittar lite snabbt och det är riktigt bra kvalite och man kan läsa undertexterna utan problem!

Sveriges stökigaste rum

Skrivet 2009-09-18 @ 08:38:00

Jag fick en knäpp igår, helt plötsligt fick jag för mig att städa i mitt rum. Jag ska till Mora över helgen för att tömma farfars hus som nu är sålt. Det är så jäkla oskönt att komma hem till ett stökigt rum när man har vart i Mora. Efter fyra timmar i bilen vill man bara slänga in väskorna och lägga sig på sängen men om det är stökigt finns det ingen plats i sängen och direkt man kommer in i rummet tänker man "ajuste, jag måste städa". Men nu är det fint, ganska iallafall. Av någon anledning så kommer mamma in med en hög nytvättade kläder varje gång jag har städat, och det är så kaoset börjar. Jag lägger kläderna i min fotölj eftersom jag inte orkar vika dem direkt, och sen växer den där högen liksom.

Jag lovade förebilder förr och nu ska ni fan få det så att ni förstår hur grisigt mitt rum kan vara. Jag städar gärna, men inte mitt eget rum av någon konstig anledning.

Beskåda och bli förskräckt! Men nu är det fint, jag lovar.

Behandla mig inte som en slav!

Skrivet 2009-09-17 @ 17:26:03
Hellu! Jag är dålig på att blogga, jag vet. Det vet ni också.

Jag har vart skogstokig på jobbet de senaste dagarna, det känns som att gästerna jävlas med mig för att se hur länge jag pallar trycket. Igår blev jag riktigt arg, det kändes som om gästen verkligen pissade på mig. Det var en morsa som kom in med sin son och frågade om vi hade några ballonger och jag log och sa att ballongerna fanns en trappa ner. Och då undrade hon om jag inte hade en ballong där uppe som vi kunde blåsa upp. Det hade vi inte, det har vi aldrig, så jag sa återigen att ballongerna fanns en trappa ner. Då frågade hon om någon kunde komma upp med en ballong. Det var väldigt viktigt med en ballong för hennes son var väldigt ledsen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, jag bara glodde på henne och tillslut fortsatte hon. Hon förklarade att hon stod parkerad precis utanför på norrmalmstorg. Jag bara gapade och tillslut gav jag upp och gick ner för trapporna för att hämta en ballongjävel och hon ropade efter mig "jaa, tack så jättemycket. Det måste vara en grön!". Jag kom upp och gav ungen ballongen utan att ens försöka le och mamman tackade så hemskt mycket och sen gick de iväg.

Jag blev så jävla arg! Det är inte vårt jobb att springa iväg och hämta ballonger åt gäster för att de inte vill gå fem trappsteg. Hon verkade tro att hon kunde behandla oss hur som helst bara för att vi var ungdomar. Och det är inte mitt problem att hennes son hade sönder sin första ballong och det är definitivt inte mitt problem att hon felparkerar på norrmalmstorg! Och hon stod ju ändå där uppe och väntade på mig och tjaffsade, kunde hon inte ha hämtat ballongen själv då? Sen kom hon in igen typ 20 minuter senare med sin son, utan ballong, och gick ner. Om hon ändå skulle vara kvar i stan med sin felparkerade bil kunde hon väl hämta ballonghelvetet själv!?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!

Låt mobilen bestämma ditt öde

Skrivet 2009-09-14 @ 22:45:25

Jag tänkte skriva lite om det här med förhållanden och hur folk kommer fram till att de passar ihop. Vissa tror på det här med stjärntecken. Men enligt mitt stjärntecken klär jag mig ofta i rött, jag har inte ett ända plagg som är rött. Vem kan tro på stjärntecken när de tar upp massa skit. Jag har böcker hemma, en för varje stjärntecken och min kompis fick veta att hon gärna sysselsätter sig med grottforskning... !? Nej det där är bara bullshit. Hur som helst så har Sebbe en helt annan teknik för att se om man passar ihop eller inte. För några veckor sen blev han skitglad och visade en artikel på hans dator från sajten mobil.se. Artikeln skriver att iPhone (som sebbe har) och Sony Ericsson W995 (som jag har) är årets mobiler! WOHO we belong together!

Så om ni hittar nån ny partner och känner er lite osäkra på om ni hör ihop eller inte, spana då in mobil.se och se vad era mobiler säger!

Kommisarien och havet

Skrivet 2009-09-14 @ 20:25:43

Såg ni den här nya kriminalserien "Kommisarien och havet" som började igår? Sebbe hade tjatat om den i flera dagar så vi satte oss och kollade på den. Jag slutade kolla ganska snabbt för typ hälften av skådespelarna var ju dubbade. Det var inte snyggt dubbat heller och jag blir tokig när filmer är dubbade. Det är okej till tecknat och animerat men med riktiga människor blir det bara irriterande. I beck så finns det ju en gubbe som heter Josef, han är ju dubbad men det tänker man inte på lika tydligt som man gjorde i kommisaren och havet. Först fattade jag inte alls varför de var dubbade, var det för att de pratade gotländska? Det var min första teori eftersom den spelades in på gotland och de få skådisar som inte var dubbade pratade inte gotländska. Men nu står det på aftonbladet att de som är dubbade är tyska skådisar. Hade de dubbat bort dialekten hade jag blivit riktigt arg, snacka om att förstöra en film.

Men varför kunde de inte bara tagit in fler svenska skådisar? Varför ska de ha tyskar med som inte ens kan svenska? Josef i beck har ju en rätt meningslös roll men han är ju också tysk och vad jag har hört så är Beck-filmerna sponsrade av nått tyskt filmbolag och då ville de ha en tysk skådespelare med. Om det är samma deal i den här nya serien så säger jag bara jääävlar vad tyskarna måste ha sponsrat serien, det är ju hur många tyskar som helst med! Haha.

Hittade en till artikel där det står om hur jättemånga tittare hört av sig och klagat på dubbningen. Någon hade skrivit "Jag klarade att kolla i 30 minuter" haha det var fan längre än vad jag klarade!


Huvudpersonen, som också är dubbad

Tummen upp för Willy's

Skrivet 2009-09-14 @ 19:54:25


Min familj har börjat handla lite på Willys då och då. När jag övningskör på helgerna brukar mamma åka med och så avslutar vi på Willys med lite storhandlande. Priserna där är verkligen lägre än vad de är på ICA här hemma. Iallafall så köpte jag Willys egna äppeljuice en gång, bara för att testa. Och hur fel kan äppeljuice bli? Tropicanas äppeljuice som jag bruakr köpa var slut. Det jag gillar med tropicanas juice är att den inte är gjort på koncentrat, den är grumlig ni vet, och det smakar så mycket bättre och är väl antagligen nyttigare också.

Hur som helst så fick jag världens chock när jag hällde upp willysjuicen i glaset, det var ju tropicanajuice i en billigare förpackning! Lite ovanligt att de här billighetsmärkena har något riktigt ordentligt. Så köp den om ni föredrar färskpressat, den kostar ca 20 spänn.

 

Lyckad utgång

Skrivet 2009-09-14 @ 16:48:23
I lördags var det utgång. Jag och Karro åkte hem till Sonya för att fixa oss, föra och käka middag. Sen åkte vi in till stan och mötte upp grabbarna från klassen. Vi var totalt elva pers så det var kul. Vi drog till The Bridge, gamla toxic. Antog att det skulle vara exakt samma sak men med ett nytt namn men lite förändring var det fakiskt. Vakterna var mycket trevligare och det var riktigt bra erbjudanden i baren under happy hour. Det ända som var sämre var att de dragit ner på antalet sittplatser och de bord som fanns kvar var reserverade.. lite drygt när jag hade mina skyhöga klackskor från topshop. Men men..
Det ända jag köpte på stälet var en p2 och en cider och det gick på 74:- under happy hour. Det var allt jag betalade under hela kvällen. Riktigt lyckat måste jag säga!Drömvinsten kan bli min

Skrivet 2009-09-14 @ 15:23:47
Jaa det blev ju mycket bloggande igår, hehe oups. Nu är jag hemma från jobbet. Pappa kom in och käkade ett tag innan jag slutade och sen väntade han på mig så att vi kunde ta sällskap hem. I rulltrappan upp i Akalla började han prata om drömvinsten på Lotto och sa att någon säkert vinner den nu på onsdag när han och mamma inte spelar. Sen sa han att jag borde spela på onsdag och jag liksom bara "mm, visst" men ahn var allvarlig så vi gick direkt in på ICA och så fyllde jag i två rader och lämnade in. Jag spelar både på onsdag och lördag. Jag fattade typ ingenting av de här lottogrejerna. Jag spelar aldrig något mer avancerat än Triss, haha. Håll tummen för mig så att jag kan säga upp mig från donken!

Stress stress

Skrivet 2009-09-12 @ 16:24:27
Nu sitter jag här och stressar igen. Det blir middag och förkrök hemma hos Sonya med Karro. Lite stressad eftersom Sonya bor på Ekerö och det är långt åt helvete. Ska försöka komma iväg så att jag är där vid klockan sex iallafall. Tror inte jag hinner blogga något mer idag. Sorry! Men imorrn blir det bloggande ska ni veta!

Vad ska jag ha på mig!?

Skrivet 2009-09-11 @ 23:33:05
Åh äntligen helg! Jag har iofs inte jobbat många timmar den här veckan men det är ändå skönt med helg. Imorgon ska jag ut med folk från klassen, det ska bli ett kärt återseende! Jag har försökt komma på vad jag ska ha på mig i två dagar nu men det går inte så bra. Haha det låter knäppt jag vet men jag har faktiskt suttit på tunnelbanan och gått igenom min garderob i huvudet. Det ända jag vet att jag vill ha är mina nya rosa skor och typ ett par svarta leggings.. men vad ska jag ha till det då? Kan ju inte ha någon färgglad top som skär sig med de rosa skorna. Har seriöst inte råd att åka och köpa något nytt plagg bara för imorgon. Klänning känns lite too dressed up också. Har ju klänningen från rare fashion som jag har på mig i headern här på bloggen. Den är jäkligt fin men passar nog inte till leggings.

Låter ganska ytligt att tänka på kläderna tre dagar i förväg men jag vet ju hur det brukar bli. Jag hoppar in i duschen kanske två tre timmar innan jag ska dra. Efter att jag har fönat och plattat håret tar jag ett fotbad och tittar på tv. Sen börjar jag sminka mig och sen får jag panik över mina kläder. Jag vänder seriöst upp och ner på mitt rum och på någon jävla vänster lyckas jag alltid gå hemifrån den tid som jag ska vara i stan. Och sen när jag kommer hem möts jag av oredan jag skapade innan jag drog ut.

Jag kan sätta pengar på att historien upprepas imorgon. Men nu ska jag joina Sebbe som redan ligger och sover!

Robin Bengtsson gör comeback

Skrivet 2009-09-10 @ 21:31:33
...som Malena Andersson!
Haha han dök upp i kvällens idol utklädd till tjej. Okej han hade inte satsat värsta på att inte bli igenkänd men det var jävligt roligt iallafall! Kolla hur han står och guppar som en jäkla mupp i början, haha. Och när Jidhe tar honom på röven när han ska gå ut. Klockren! Jag har frågat förr och nu frågar jag igen: Robin vill du bli min kompis?

Och som Laila sa, fan vad han har utvecklats.

Visdomständer

Skrivet 2009-09-10 @ 19:58:23

Mina visdomständer växer lite då och då. Det gör ont i ungefär en vecka och sen är det lugnt i några veckor innan det fortsätter. Den ena tanden har ploppat upp ur tandköttet nu så den syns lite. Den är inte helt befriad än utan det är bara en liten del som inte är täckt av tandkött. Det ser ganska konstigt ut men så länge jag inte står med min stora käft vidöppen så är det ingen som kommer att se det.

Problemet jag vill ta upp är att tanden inte är i samma nivå som resten av tänderna än och det har bildats som en liten ficka längst in i munnen. I den här fickan fastnar det nästan alltid mat och det är inte alltid man känner det så ibland kan det helt plötsligt lossna lite mat.. någon timme efter att man ätit. Superäckligt! Jag känner mig som en idisslande kossa!

Hoppas att jag inte behöver dra ut dem iallafall. Måste förresten boka en tandläkartid innan nyår.. det sista gratisbesöket!

Stackars Kenza

Skrivet 2009-09-10 @ 19:08:19
OM man går in på kenzas blogg kan man läsa om att hon skulle åka till New York med MTV och vara reporter på röda mattan och få träffa alla megastjärnor som ska på VMA. Nu har hon blivit sjuk och kan inte åka på det jobbet, fyfan vad surt! Jag skulle bli så besviken så att det inte är sant, jag skulle garanterat gråta floder. Sen kommer nästa käftsmäll: Blondinbella får ta över jobbet som reporter och varken blondinbella, MTV eller media nämner att det var Kenzas jobb egentligen. Att blondinbella bara fick jobbet för att Kenza blev sjuk. Kenza har gjort alla förberedelser inför den här helgen i New York, hon har jobbat hårt och sen kommer en annan brud och tar all credd.

Tycker det är stört hur blondinbella som har träffat kenza flera gånger inte ens nämner det på sin blogg, inte ens ett litet "krya på dig".

Jävligt dåligt tycker jag. Jag hade vart helt tokig av ilska.


Svar på kommentar

Skrivet 2009-09-10 @ 17:45:12
Svensken!!!!!! om Nu får du ge dig:
HAHAHAHAHA, jag älskar när människor börjar bli paranoida.
Första gången så letade jag efter översättningen av ordet fötter från svenska till afganska och jag tog inte bort det ordet utan var lite snabb med att skriva ditt namn och klicka på enter.
Fast eftersom du inte svarade på min kommentar så tänkte jag reta dig lite grann med att skriva fötter varje gång jag ska in på din blogg.
Du är ganska intelligent, strö inte bort din energi på snuskiga tankar i tron att alla människor lever i samma värld som dig.

Haha vilken skön människa! Nej men ärligt.. Tycker att det här med mina fötter är lite konstigt eftersom jag har fått kommentarer för mina fötter många gånger förr över internet, jag fattar inte grejen. Mina fötter är rätt missbildade liksom. Det finns ju människor som är riktigt intresserade av fötter och jag förstår helt ärligt inte varför, alla har ju fötter.. så intressant är det väl inte? Kom på nått konstigt sätt in på nått forum på nätet där det var någon som efterlyste bilder på fötter, men inga plattfötter... hahaha!

piiiiiiiiiip

Skrivet 2009-09-08 @ 23:30:54
Jag hade tänkt sova men jag är inte alls trött eftersom jag sov tidigare, när mitt huvud inte fungerade som det skulle ni vet. Nu piper det som fasen i mitt högeröra. Hade det vart en vanlig dag hade jag blivit jätteledsen och trott att min tinnitus blivit sämre men jag har haft lock för det örat hela dagen så det har väl med förkylningen att göra.

Btw så vet jag inte om jag har tinnitus eller inte. Jag vet att när jag var mindre så pep det lite hela tiden, jag blev tokig när det var helt tyst omkring mig för då hörde jag pipet. För några år sen så tystnade det i öronen och tinnitus kan ju gå över av sig självt. Det här med att inte klara av totalt tystnad finns dock kvar, jag sover alltid med fönstret öppet för att höra bilarna som åker på avstånd och löven rassla i skogen nedanför. Jag kanske har lite tinnitus men det är inget jag lider så jättemycket av. Jag tänker inte på det på dagarna så det är skönt. Men jag kanske bara har känsliga öron. Hade öroninflammation 24/7 när jag var mindre och jag hör nästan för bra så små ljud kan irritera hur mycket som helst för att jag hör dem så tydligt och jag har alltid låg volym på min ipod.

Jajamen det var mina öron det... nu ska jag stänga ner datorn, godnatt

Nu får du ge dig

Skrivet 2009-09-08 @ 22:27:39
Ja det får du faktiskt ta och göra. Sluta googla mina fötter! Hittar du några bilder? Och vad använder du de till isåfall?

ANTM säsong 12

Skrivet 2009-09-08 @ 22:12:35
I söndags drog Americas next topmodel igång för tolfte gången. En tjej blev man riktigt rädd för, hon älskade blod.. hon tyckte att det var så vackert. Hon berättade att hon aldrig haft näsblod och det är hon besviken över.. Tyra sa att hon hade det hela tiden när hon var liten och då svarade den där tjejen att hon var så avundsjuk. Hjälp.

Alla säsonger har ju en och en annan diva/bitch men den värsta bitchen i år är ju nästan skrämmande. Typiskt nog så heter hon Sandra. När alla stod på rad och skulle göra en pose så sträckte hon ut armarna så mycket hon kunde för att täcka tjejerna som stod bredvid. Sen började hon tjafsa med en annan tjej och stod liksom och log hela tiden som en riktig liten djävul. Det jag tycker är synd är att det framstod som det var den andra tjejen som var värst i bråket och hon åkte ut tillslut. Usch jag blir lite rädd av att se den där Sandra, hon verkar så ond och falsk rakt igenom.


Sandra är den mörka tjejen längst fram

Detta är helt normalt

Skrivet 2009-09-08 @ 22:03:53

Igår på jobbet blev jag bedd att hoppa upp bakom läskmaskinen för att putsa väggen bakom och städa lite bakom maskinen. Det är väldigt strikt på McDonalds att alla skåpluckor, bänkar osv ska vara skinande rent så vi får putsa lite då och då. Jag tycker att det är helt okej, skönt att slippa stå i kassan hela tiden. Det roliga med det här var just att jag skulle vara bakom läskmaskinen, jag satt där bakom som gubben i lådan och garvade. Tänk själv om du är på McDonalds och så sitter det någon bakom läsken uppe på bänken i ett litet hål. Byggarbetarna som är inne och käkar hos oss varenda dag stod och fnissade i kön när de såg mig, inte okej! Jag skämtade med Charlotte och kröp ihop till en liten boll så att jag inte syntes och så tänkte jag skrämma gästerna, hahaha det ska jag fan göra om jag jobbar frukost någon dag och är helt ensam i kassalinjen!

Marie passade på att smygfota med sin mobil.

 

Ny smoothie

Skrivet 2009-09-08 @ 19:43:34

Mamma och pappa fortsätter jakten på det perekta smoothie receptet. Nu har jag fått en orange sörja som smakar som nån drink jag drack på krogen förr som inte var så jättegod. Vet inte exakt vad det är för smak, kommer in på men typ grapefrukt eller melon med en eftersmak av äpple. Inte speciellt gott iallafall.

Idol ikväll!

Skrivet 2009-09-08 @ 19:08:49
När jag kom hem efter jobbet idag så somnade jag på rygg i min säng. Jag vaknade någon timme senare och så tänkte jag "nu måste andra sidan få sova" och så rullade jag över på mage och somnade om. Det verkade logiskt då men nu förstår jag ingenting, vad konstigt huvudet arbetar när man är nyvaken. Nu kommer jag säkert inte kunna somna ikväll eftersom jag sov rätt länge.

Klockan 20.00 börjar Idol på fyran och jag ska titta!

Orkar inte blogga just nu

Skrivet 2009-09-07 @ 22:45:09

Jag har tänkt blogga ett tag nu... men jag orkar inte skriva ordentligt och ladda upp bilder och allt annat som kommer med bloggande. Så jag tänkte att jag helt enkelt skiter i det. Kan säga att jag har haft en trevlig kväll framför datorn och i köket där jag satt och pratade med mamma om allt från svininfluensan till eventuell flytt till uppsala för mig nästa höst.

Hittade btw min ögonbrynspenna idag som var borta i några dagar, den låg under en tröja på golvet. Imorgon ska jag fan ta och städa igen.. Godnatt

Fjortisarna tar över världen

Skrivet 2009-09-07 @ 18:39:38

Var precis inne på Katrin Zytomierskas blogg och läste ett inlägg som heter "från klarhet till klarhet" där hon driver lite om de här fjortisbloggarna som håller på att förstöra världen. Det har visat sig att vissa av de där tjejerna föddes när deras mammor var rätt unga och då säger katrin att det förklarar ju varför de här fjortisarna beter sig som de gör. Okej det är väl taskigt mot morsorna men herregud man måste ta det med en nypa salt och se det roliga i det. Det där med morsorna skiter jag egentligen i men jag tog upp det nu för att ni ska förstå slutklämmen på hennes inlägg. Hon avslutar såhär: "Det är ju som att Kissie eller Dessie eller Pussy själva skulle få ett barn idag. Det säger ju sig självt att det kanske inte skulle bli en hjärnkirurg av den ungen."

Hahahaha jag tycker att det var skitkul! Tänk om det skulle hända, om nån av dem fick en unge idag. KATASTROF!

Skål!

Skrivet 2009-09-07 @ 18:13:21
Mamma och Pappa har köpt en blender och nu gör de milkshakes och smoothies. Det är tydligen något som alla i min familj tycker om, förutom jag som är laktoskänslig. Blendern låter som in-i-bomben (kan man säga så? sa så när jag var mindre) så jag lär inte missa när de använder den.

Mamma kom precis in med ett glas med någon sörja i ena handen och mina laktostabletter, skitnöjd. Nu sitter jag här med ett glas fyllt med någon bananmix som jag inte vill dricka upp. Bara för att jag tar tre laktostabletter kan jag ju inte konsumera hur mycket mjölk som helst. Dessutom var den inte så god heller, de bara tryckte ner is, glass, mjölk och bananer i blendern och körde på. Lär väl få smaka en hel del annat de kommande dagarna.

Sommaren med Göran

Skrivet 2009-09-07 @ 17:05:22
I lördags var jag och Sebbe på bio och såg filmen "Sommaren med Göran" med Peter Magnusson. Den var jävligt rolig och man skrattade en hel del men sen när vi kom ut från bion stod vi tysta i rulltrapporna (Heron City = jävla massa rulltrappor) och sen när vi kom ut erkände vi båda att vi under hela vägen ner försökte komma på någon rolig scen för att prata om den men vi kom inte på någon. Den kanske inte var så bra ändå, haha. Nemen den var faktiskt rolig att se på men efteråt kom jag inte på nått roligt alls.. nu kommer jag ihåg lite mer men den gjorde egentligen inget stort intryck. Men se den om ni inte har sett den!

Det satt ett annat lite äldre par bredvid oss som var lite halvskumma. För det första så hade de inte ens stolen bredvid mig utan det skulle vara en ledig stol och sen skulle de sitta där men ändå satte de sig bredvid mig. Killen var ju inte liten heller så jag var orolig över att han skulle mosa min cola som satt i armstödet. Snubben skrattade på rätt konstiga ställen. En scen står huvudpersonen Göran och pratar med någon dryg människa på en balkong och när den dryga vänder ryggen till hoppar Göran över balkongräcket. Såg väldigt roligt ut. Sen får man se en scen där han går nedanför huset och går hem... Killen bredvid mig skrattar inte alls när han hoppar över räcket men sen börjar han asgarva när man ser göran gå neranför? Haha hallå var han efterbliven eller?

Vågar du vaccinera dig?

Skrivet 2009-09-06 @ 22:50:09

Nu kommer snart vaccinet mot svininfluensan. Förr ryktades det om att folk med astma skulle få förtur och då var jag lite mallig, för en gångs skull finns det något positivt med att ha astma! Jag hade tänkt vaccinera mig fort som attan men nu vette fan om jag vill det. Visst skulle det vara trevligt att vara vaccinerad men det där vaccinet verkar ju vara rätt osäkert och jag vill inte spruta in något okänt i min kropp. De kan ju inte ha testat vaccinet ordentligt, det kan ju ta en jäkla tid innan man upptäcker brister med läkemedel. För länge sen var det ju några piller som var farliga för gravida, barnen till de som använde det här läkemedlet kunde sakna både armar och ben och det tog ju ett tag innan man förstod vad problemet var.

Mamma sa dessutom att svenska staten inte får veta exakt vad vaccinet innehåller. Hallå det här är faktiskt inget mystiskt coca-cola recept utan det är faktiskt något som folk ska spruta in i sina kroppar!

Nu såg jag den här artikeln på aftonbladet där det står att det finns kvicksilver i vaccinet och nu har det dragit igång någon debatt där de diskuterar om det är farligt eller inte. Okej det kanske är en för liten mängd för att vara farligt, men vem vill chansa?

Jag har i nuläget ingen lust att vaccinera mig.. Får vara sjukt noga med att tvätta händerna ofta och inte ta mig runt ögon, mun och näsa när jag är ute och har "smutsiga" händer.

Jag har syndat

Skrivet 2009-09-06 @ 21:43:09
Btw sorry för den dåliga uppdateringen. Kan ju skylla på att blogg.se inte har fungerat som det ska de senaste dagarna... men då skulle jag ljuga.. jag har helt enkelt inte haft tid/lust. Jag är inte alls inna på datorn lika ofta som jag var förr, och nu har jag mer fritid än någonsin. Förr kunde min dator stå på i princip hela dagen men nu ligger den och dammar hela helgen. Men det är väl bra.. kanske.

Jag och Sebbe hade årets skräpdag igår. Vi startade dagen med varsin liten macka. Sen åkte vi till donken och käkade lunch.. sen åt vi iofs riktig middag men sen gick vi på bio och köpte värsta megamenyn med två stora läsk, en stor popcorn och en stor snacks. Totalt drack jag 1,5 liter cocacola helt själv igår plus all skitmat.. Behöver jag tillägga att jag mådde dåligt på kvällen sen?


Sebbe i lördags

Jag har flyt!

Skrivet 2009-09-06 @ 21:07:21
Kommer ni ihåg skorna jag hade hittat på topshop? Jag bestämde mig för att köpa dem och knallade dit efter jobbet idag (jobbade extra 12-16). Först blev jag besviken när de inte stod på det stället de stor på när jag såg de första gången, typiskt min otur att de skulle vara slut. Men gick runt hörnet och där stod de flera stycken på en hylla! De kostade ju 899:- men med csn kortet fick man 10% rabatt så jag la fram det tydligt på kassan när jag skulle betala. Då tittade kassörskan på kortet och började säga "Tyvärr gäller inte studentrabatten.." och direkt tänkte jag att det var lite surt men skitsamma och sen fortsatte hon "..när det är halva priset" och då tänkte jag jäklar vilka dyra skor! Tänk att de kostar 899:- när det är 50% rea! och så fortsatte hon "Ja då blir det 449,50:-" och då fattade jag hur det låg till. Mina ögon måste ha blivit stora som hus för hon tittade på mig och frågade om jag inte visste att det var 50% rabatt på dem skorna och jag svarade "Nej verkligen inte! Vilken trevlig överraskning!".

Så nu blev skorna jäkligt billiga istället för väldigt dyra. Gud vad nöjd jag var på hela vägen hem, riktigt bra köp. Thank god att jag inte köpte skorna för två veckor sen när de kostade 899:-!


Skor från topshop

Blött och kallt

Skrivet 2009-09-03 @ 22:38:50

Jag gick till Sara strax efter sju och kom hem för typ en halvtimme sen. Usch vad det regnade ute, jag blev helt dyngsur och Sara bor inte många meter ifrån mig, haha! Stel som en pinne hoppade jag in i duschen och värmde upp mig... nu sitter jag här med blött hår som måste fönas och plattas... gaaah jag orkar egentligen inte. För övrigt så måste jag köpa en ny badrock. När jag fick dne här släpade den i golvet för att den var så lång, nu slutar den precis under knäna. Dessutom är det Nalle Puh på den. Den är rätt gammal men väldigt fräsch eftersom jag inte använde den så mycket förr när den var så lång. Det är väl senaste året jag har använt den på riktigt.

Men jag har spenderat tillräckligt med pengar nu så en ny badrock får jag köpa någon annan gång. Nu ska jag titta på scary movie 4 och sen sova. Godnatt.


Min badrock med Nalle Puh på fickan

Idolreporter 2009?

Skrivet 2009-09-03 @ 19:18:04

Shit det nya sättet att rekrytera folk verkar vara att leta upp bloggar och sen läsa nått inlägg, skirva ett mail och kommentera inlägget lite och sen köra på med affärssnacket. Fick ju ett sånt av nått reklamföretag förr men jag trodde ju att det var ett massutskick som bara råkade träffa mig extra bra, men nej det var ju skrivet personligen till mig.

Nu har jag fått ett mail om att bli Idolreporter 2009 och då finns det en hemsida där man kan ladda upp sin video med sin ansökan och så ska folk in och rösta. Låter ju kul men jag vet inte om jag skulle våga göra det.. en jobbintervju skulle jag kunna gå på men det här med att ladda upp en video på youtube och sen länka så att massa folk ska in och rösta vettefan... Vad tycker ni, ska jag köra på?

Började kolla på de andra bidragen och vissa ägde ju medan vissa var katastrof. Helt oväntat så hittade jag en kille från min skola, Johan. Han gick i årskursen över mig och skolan följde hans förvandling. När jag började ettan var han precis som alla andra. Efter sommaren hade han plötsligt kajal och när skolan slutade hade han sjukt mycket smink, nagellack, tjejskor och hela köret. I matsalen satt hans fotoprojekt med ett foto på honom och två tjejer och det sjuka är att han ser ut att vara mer tjej än de riktiga tjejerna. Men han verkar skön, han kör sin grej liksom och jag hoppas att han accepteras. Han är helt enkelt FABULOUS!

Kavajen gör mig äldre

Skrivet 2009-09-02 @ 19:23:58
Igår kom lite av min beställning från H&M, bland annat kavajen som jag var lite osäker på om jag skulle ha. Testade den hemma med mina nya cheap monday jeans och scarfen jag också köpte från H&M och både jag, mamma och Sebbe var övertygade.. jag skulle behålla kavajen!

Passade på att använda den till jobbet idag med cheap monday jeansen, ett vitt linne och scarfen. Lite väl mycket nya kläder på en gång kanske men de på jobbet känner inte till min garderob så de la ju inte märke till det, hehe.

Jag tycker om att ha kavaj för jag ser lite äldre ut då och det är skönt eftersom jag vanligtvis ser yngre ut än vad jag är... eller? Alla på jobbet blev chockade i sommar när jag pratade om universitetet, alla trodde att jag var yngre. En tjej trodde att jag var 92a!? Det ironiska är att hon typ är 140 cm lång och verkligen ser liten ut.. hon är 91a och hon trodde att jag var yngre än henne. Det här måste få ett slut!

Nu har sminket kommit!

Skrivet 2009-09-02 @ 19:09:30
Idag fick jag hem mitt smink från makeupdesignbysara, shit vad mycket grejer det var i paketet. Det är fyra små burkar som ser exakt likadana ut och det är två foundations (olika färger) ett mineral veil och ett solpuder, måste typ sätta fast lappar på dem för att hålla isär dem, lite palla att vända på burken och läsa minitexten varje gång man ska sminka sig. Ska testa det imorgon, kanske redan ikväll. Det sägs att man får mycket finare hy när man använder i.d. bare Minerals och nu ska jag se om jag märker någon skillnad, ska ta före och efter foton. Ny är min hy lite sisådär för att jag bara sitter hemma och äter upp mig.. min hy speglar hur jag känner mig, ganska ofräsch!

Svininfluensan

Skrivet 2009-09-01 @ 21:36:39
Jag är förkyld, eller håller på att bli iallafall. Har ont i halsen och lock för öronen. Är inte snorig men det känns som att mitt huvud är stort som ett hus. Säkert svininfluensan.. så många personer som jag nuddar varje dag på McDonald's är det ett under att jag inte redan fått svininfluensan. Man måste ju ge gästen pengarna i handen och då är det ju vissa som tycker om att kupa handen och få lite extra hudkontakt. Jag tycker att vi ska ha som policy att lägga pengarna på brickan såhär under influensatider. Det värsta var väl idag när en tjej kom in och precis innan hon skulle beställa hostade hon i handen. Jag stod och bad till gud att hon skulle betala kort och det gjorde hon, det kanske finns en gud ändå.

Jobbade mina ordinarie tider idag (11-14) för en gångs skull, kände att jag behövde gå hem och vila lite. Ska jobba extra fyra timmar på söndag... trevligt, då får jag bara en ledig dag den här veckan men men.

Svininfluensan, here I come!
RSS 2.0