Utgång på ingång

Skrivet 2009-11-28 @ 20:36:03

Sitter hemma hos sofia och förkrökar nu. Jag är för en gångs skull klar först, har typ aldrig hänt. Malin ligger sist, haha. Nej men nu ska jag dricka upp mina cider och sen ska vi bege oss mot tunnelbanan. Eftersom vi har klackskor ska vi gå extra tidigt eftersom vi går lite långsammare än vanligt. Alla har tyvärr glömt kameran så det blir nog inte några bilder. Ikväll går vi all in! (mamma, oroa dig inte)

Jag är faktiskt inte blåst

Skrivet 2009-11-26 @ 22:43:50

Gick precis in på sebbes kompis blogg och fick läsa att han inte alls tycker om twilightfilmerna. Han länkar till flera recensioner som skriver att den är dålig och en förklarar verkligen varför filmen är dålig. Sen länkar han till tre bloggar som skriver att den är bra det är random fjortis 1, random fjortis 2 och sen jag. Schysst pik.

Från bloggen:
"Den har fått rätt dåligt betyg av kritikerna men de kan ju gå och dö för filmen var skitbra.” – SandraTheMan. Har man ingen anledning till varför filmen är bra, så kan man ju alltid ta till dödshot

I vanliga fall skulle jag väl inte bry mig men just nu gör jag det. Anledningen till det är att jag är lite trött på en del av Sebbes kompisar. Det känns som att de dömde mig redan från första början, jag var den lilla dumma fjortisen. Det är några av hans kompisar som alltid ska driva med mig, alltid kommentera allt jag säger osv. Jag förstår inte varför, är det för att jag blond? har en blogg? bor i kista? eller bara för att jag är två år yngre? Jag försökte faktiskt bli kompis med sebbes kompisar för det gör det lättare att umgås. Med en av hans kompisar gick det ju helt åt helvete, jag vet inte vad som gick fel men jag var absolut inte välkommen. Sen är det de andra som alltid ska driva med mig och dumförklara mig, prata om/med mig som att jag är helt körd i huvudet. Om de ska vara dryga mot mig spelar jag ju självklart samma kort tillbaka. Att jag alltid ska behöva inta försvarsposition när jag är med Sebbes kompisar är ganska jobbigt så jag är aldrig med när han är med sina kompisar längre. Det verkar inte finnas något intresse från deras sida och jag orkar inte kämpa för att försöka få dem att förstå vem jag är.

Bara ett litet exempel är när jag i lördags åkte till axelsberg där Sebbe och hans kompisar var på en abbonerad krog. Vi stod utanför och jag började berätta om paranormal acitvity för Sebbe, hans kompis verkade inte intresserad. Jag berättade att det var massa killar i salongen som började skrika "EY, ABO ABO!!!" helt skräckslagna när filmen blev läskig (jag tyckte att det var rätt kul när de skrek) och då avbröt Sebbes kompis och sa "vilka töntiga killar du var med som sa 'ey abo'..". Det var ju inte wikner och nicolaj som sa så utan några andra i salongen, men spelar det någon roll om det hade vart mina kompisar? Lite senare pratade vi om småsyskon och kom in på knark, hash och sånt och jag sa att jag skulle bli helt galen om min lillebror rökte på eller knarkade. Då avbröt sebbes kompis igen och sa "Han sitter nog och röker på nu, ni bor ju i kista."

Det där var bara ett litet exempel och någon där ute kanske förstår att jag är förbannat trött på de där kommentarerna. På vägen hem i lördags påpekade till och med Sebbe det här med att hans kompisar är dryga mot mig så det är inte något som jag har hittat på. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..(kanske för att jag redan har sagt allt) jag har tänkt på det här sen i lördags men nu brast det liksom, jag ville få ur mig det. Det här inlägget är inte riktat till någon utan det är skrivet mer som ett faktum. Nu har jag dragit det ur huvudet och behöver förhoppningsvis inte tänka på det mer. Tack för mig.

Donkenfamiljen

Skrivet 2009-11-26 @ 20:12:05
Det är faktiskt kul på jobbet nu för tiden. Det var rätt dött för några veckor sen och då hade vi liksom lite tid att prata med varandra så nu är alla lite öppnare. Jag och azim som alltid hatat varandra skojar med varandra hela dagarna nu. Azim är en sånhär person som skrattar så roligt så att alla andra bara börjar skratta med när han skrattar, så när han skrattar åt mian skämt skrattar jag också bara för att han gör det. Vi har blivit som en liten mcdonalds familj!

Måste bara säga att azim är så jävla rolig men man skrattar åt honom, inte med honom, haha. Han säger alltid så roliga saker, han är inte bäst på svenska så det blir massa roliga fel hela tiden. T ex skulle han häromdagen berätta att han hade skrämt sin kompis så att han ryckte till och kastade massa grejer omkring sig:

"..aa och min kompis, han sitter där, tänker sina tankar.." hahaha tänker sina tankar, ett nytt uttryck på jobbet!

Och sen så pratade han med Piotr om frysen som krånglade "..nu vi stänga av frysen, vi måste ta ut allt. Det är is där uppe, sen isen ska bli vatten och rinna ner..." och när han sa det till Piotr så var han så glad som om han kommit på värsta nya grejen och jag la mig i "Men azim, det heter att ni ska frosta av frysen! Det är ganska vanligt"

Och igår kom azim och ville att jag skulle klia honom i näsan (han var inte seriös). Men jag och azim ska fortfarande skjuta varandra när vi ska på lasergame med jobbet!

Koda skarpt

Skrivet 2009-11-26 @ 19:50:29
Idag åkte jag direkt till posten efter jobbet för att öva på GLP-kodning. Jag var där igår också men då lärde jag mig mest hur programmet fungerade och vande mig vid deras ergonomiska pinne de har istället för en datamus. Okej nu kommer jag typ snacka om saker ni inte förstår men jag vill skryta lite. Kravet på ROI delen för oss julanställda var 500 brev/timme, jag kodade i hastigheten 998 brev/timme. På själva postkods delen var kravet för oss julanställda samma som för ordinarie personal, 1200 brev/timme, och man var tvungen att ha 99% rätt. På första delen jag var tvungen att klara var det 200 uppgifter, och jag fick bara ha två fel! Och när man kodar går det snabbt som attan och samtidigt måste man hänga med och hinna se om breven ska till utlandet, är felskickade av ROI osv. Jag klarade det iallafall och hade tempot 1800 brev/h, ganska stolt.

Sen när jag hade klarat de första två proven fick jag göra ett tredje som var större. Då var det 300 brev jag skulle koda och samtidigt ha en bra hastighet, fortfarande 99% rätt så jag fick bara ha tre fel. Tre fel på 300! Jag gjorde provet några gånger, fick alltid 2-3 fel för mycket så jag vägrade ge upp. Jag gav mig fan på att klara det och när jag nästan var på väg att ge upp så klarade jag det, 297/300 rätt och en hastighet på 1600 brev/timme. Tog det lite lugnare när jag gjorde provet för att jag skulle se vad jag gjorde fel.

Nu är jag redo för att "koda skarpt" som de kallar det när man han klarat proverna. Fick en klapp på axeln och beröm när the boss kom för att kontrollera resultatet. Han sa också "Väldigt bra jobbat! Du klarade ju det hela på bara två dagar!". När han sa så kom jag på att när jag jobbade i somras var det fyra killar som skulle "GLP-öva" något pass om dagen. Och jag jobbade i tre veckor och de behövde öva varje dag! Jag visste inget om GLP då men jag blev ju lite orolig, hur jäkla svårt är det egentligen. Så in your face killar!

Hatar tandläkaren

Skrivet 2009-11-24 @ 22:24:35

Var hos tandläkaren imorse. Hade tid 08.30 men blev inte inkallad förrens 8.55. Jag har aldrig någonsin vart med om att min tandläkare kallar in mig på utsatt tid. Bokade ett besök nu eftersom jag måste börja betala för tandvård efter årsskiftet, man måste ju passa på så länge det är gratis. Min tandläkare började prata massa om hur det kommer fungera från och med nästa år, lät som att ha ville få det att låta mer komplicerat än det var. Ända skillnaden är att jag får betala och så har jag 300:- i tandvårdsbidrag. Han sa "I fortsättningen kommer jag kalla dig en gång om året" och det har han ju redan gjort i massa år så jag blev lite förvirrad. Hur som helst tänker jag nog byta tandläkare till nästa gång, det här fungerar inte längre. För det första blir jag alltid irriterad på att jag ska behöva vänta så jävla länge trots att jag har bokat tid. Idag t ex, jag kom dit ungefär 08.25 och när jag hade suttit där i några minuter ringer det på dörren till mottagningen och en sköterska öppnade dörren. Gissa vem det var som kom, min tandläkare! Vafan inte konstigt att det blir fördröjt om han kommer till jobbet samma tid som första besöket är. För det andra så är han så jäkla hårthänt. Han "putsar" mina tänder varje gång, jag skulle snara kalla det slipning. Det har gått många timmar sen jag var där men det bultar fortfarande i mina nedre framtänder, som det alltid gör när jag har varit hos honom. Dessutom ska han köra upp den där lilla slipmaskinen i tandköttet mellan varje tand så jag sitter där i stolen och kramar sönder mina händer för att inte börja skrika.

Den perfekta locken

Skrivet 2009-11-24 @ 20:01:38
Nu har jag suttit och pillat på en perfekt lock i mitt hår hela kvällen. På dagarna nu på jobbet har jag en skitful frisyr, jag har håret ihoprullat i en boll och en klämma över som täcker hela bollen. Det är fult men skönt att slippa att håret trillar fram hela tiden. När jag släpper ut den där bollen får jag en cool frisyr, massa volym och lite lockar eftersom jag rullat ihop håret. Jag vet inte om mitt hår bara formar sig lätt eller om det gärna lockar till sig lite eftersom det är lockigt naturligt. Men den här locken är mycket snyggare än de jag får utan att styla håret alls! En gång rullade jag upp håret i fyra olika tofsar och sprutade lite vatten på och en halvtimme senare när jag tog ut tofsarna såg det ut som att jag hade suttit och fixat med en locktång, praktiskt!

Jag har ingen locktång men jag skulle vilja ha en men då får jag alltid följande kommentar "men du har ju redan lockigt hår?" ja, det har jag men det är en jäkla skillnad på de naturliga lockarna och de som man kan få av en locktång.

Totalt värdelöst inlägg men so what.

Videokodningen verkar skitsvår

Skrivet 2009-11-23 @ 20:59:23

Som sagt så var jag ju på utbildning på posten idag. Vi var sex pers på utbildningen och meningen var att en snubbe skulle snacka i en timme och visa massa bilder på en powerpoint och sen skulle vi dra till GLP-rummet och försöka komma ihåg det som stod på powerpointen. Jag var tvungen att dra till jobbet direkt efter utbildningen så än så länge har jag inte testat att videokoda i praktiken. Jag är lite nervös med tanke på utbildningen, det verkade skitsvårt. Självklart är det svårare att höra att man ska göra en ruta där, skriva in det postnummret, trycka på F1-F12 i olika situationer, trycka på punkt/komma/frågetecken för att vända brevet osv. Det måste ju vara lättare när jag väl sätter mig vid datorn och testar i praktiken. Men för att bli godkänd måste man klara ett prov och då krävs minst 99% rätt och man måste koda minst 1200 brev per timme. Holy shit det låter ju skitmycket! Det är tre sekunder per brev och det känns som om det kommer dröja ett tag innan jag kommer upp i det tempot.

Ska dit imorgon efter jobbet och öva lite. Har fått mitt inpasseringskort så jag får komma som jag vill. Vi får tydligen betalt för de timmar vi är där och övar, det hade jag inte förväntat mig så det var ju en positiv överraskning.


Bild från i somras. Mitt inpasseringskort jag fick nu har ingen postenlogga. Jävla taskmörtar.

Blodprov

Skrivet 2009-11-23 @ 15:39:10
Nu är jag hemma från jobbet. Pappa kom förbi och käkade och jag såg minsann till så att han fick i sig rejält mycket, haha. Sen stannade han kvar i stan i 50 minuter så att vi kunde ta sällskap hem. Han skrattade gott åt att han hade fått i sig både en stor milkshake (5 dl) och en stor kaffe (4 dl). Självklart till en bigmac meny och en äppelpaj. Så går det när man handlar hos mig!

Jag är trött som jag vet inte vad nu. Jag kanske ska bege mig till vårdcentralen och ta det där jävla blodprovet någon gång. Ska försöka göra det på onsdag. I fredags var jag påväg att åka dit men precis när jag skulle gå upptäckte jag att jag inte kunde hitta mitt leg så jag sket i det. Typiskt nog så hittade jag det i ett dolt fack i väskan när jag kom hem, jag hade haft det med mig hela dan! Idag var jag på utbildning på posten, imorgon ska jag till tandläkaren men på onsdag ska jag försöka åka dit. Egentligen vill jag bara lägga mig och sova tills imorgon nu men jag lyckades boka en plats på kvällens skivstångspass så det är bara att ta sig i kragen och åka till friskis. Tror jag ska ta bilen, jag är så lat, haha. Nemen nu ska jag sova en halvtimme iallafall.

Vem är du?

Skrivet 2009-11-22 @ 23:22:20
Någon la till mig på msn nu... nån okänd adress så jag nekade och blockerade. Man vill ju inte ha något virus på datorn. Men direkt efter ångrade jag mig, tänk om det var någon jag kände? Någon som jag faktiskt vill ha på msn? Om det inte var någon jag kände, vem var det då? Jag blir så otroligt nyfiken när det gäller människor, man vill veta vilka de är. Men det är väl störst sannolikhet att det inte var någon jag kände men why god, why, skrev de in just min mailadress i kontaktfältet? För flera år sen var det en liten kille från estland som la till mig på msn och tro det eller ej, vi snackade några gånger. Han var ju mycket yngre men han hade lite frågor om sverige och sådär. Det var sjukt svårt att förstå honom för han var brutalt dålig på engelska. Frågan jag alltid har ställt mig är hur fan han kunde lägga till min adress? Det är inte direkt så att jag har en mailadress som innehåller "sexy_girl" eller nått sånt. Haha Lisens adress hette nått med bonithaa för många år sen och det var massa folk som la till henne hela tiden.

Okej jag tänkte att det här inlägget skulle bli typ fem rader långt men icke! Om det var någon jag känner som försökte lägga till mig så skicka ett mail eller nått, du har ju uppenbarligen redan min mailadress. Om det var någon som inte känner mig, fuck you!

Se rätt slut!

Skrivet 2009-11-22 @ 22:54:44
Sorry att jag inte har skrivit men jag blev så psykad efter paranormal activity så jag har vart okontaktbar tills nu. Eller inte... men den var riktigt äcklig, de sparade all krut till slutet. Jag sjönk närmare och närmare wikner under filmen och jag kan sätta pengar på att han kom närmare mig också, haha! Stackars Nicolaj fick klara sig själv. Nemen de blev också rädda, innan vi skildes åt kom vi fram till att ingen av oss skulle somna gott.

Btw, ni som fått för er att ladda ner filmen istället för att se den på bio, det finns två olika slut. Det slutet som var på bion var värst (och bäst). Så för att inte förstöra för er som ska se filmen så ska filmen inte sluta med att tjejen sitter på golvet vid sängen och vaggar fram och tillbaka. Gör hon det i er film så har ni fel slut och måste fixa det andra! Men filmen var faktiskt bra, den var läskig men ändå bra. Men det är bioslutet som gör hela filmen. Jag höll på skita på mig jag vände mig in i wikners axel och bara "shit shit shit" och han som suttit och skrattat lite nervöst hela filmen var också riktigt rädd. En tjej på typ tredje raden satt och grät när alla gick ut!

Jaja nu ska jag sova eftersom jag ska på utbildning på posten imorgon kl 09.00. Jag har duschat och fixat håret, tagit ett fotbad och bytt sängkläder så jäklar vad fräsch jag kommer känna mig imorgon.

Bio!

Skrivet 2009-11-21 @ 19:30:47

Kvällen är räddad! Jag ska på bio med Wikner och Nicolaj. Jag och Wikner började prata om den här nya skräckfilmen paranormal acitvity och vi kom fram till att dne verkar sjukt läskig men vi vill ändå se den. När vi skulle bestämma vilken dag vi skulle se den så kom vi på att ingan av oss had enågra planer ikväll så vi bestämde att gå idag. Vi ringde runt till några till och nicolaj var på. Så nu har vi bokat bion som börjar 21.10 på sergel. Shit vad vi kommer ångra oss efteråt, iallafall jag.

Funderar på att åka och göra Sebbe sällskap på festen sen bara för att jag inte vågar sova ensam sen, haha. Problemet är att hitta kläder som är sköna att ha på bio men tillräckligt snygga för att ha på festen.


Damn vad mina läppar ser uppsvullna ut i min webcam :S

Tråkigt

Skrivet 2009-11-21 @ 16:50:48
Ikväll blir nog en tråkig kväll, jag har ingenting att göra. Sebbe ska på fest med alla sina kompisar men de skulle träffas redan klockan fem och det orkade jag inte. Jag har inte heller någon lust att åka själv till axelsberg senare där de har hyrt en krog, så jag blir förmodligen hemma. Mina kompisar ska på new moon, jobba eller nått annat så jag är verkligen helt ensam ikväll. Det kan väl vara skönt att ta det lugnt då och då men inte ikväll, jag kände för att vara social ikväll men nu verkar det ju bli den mest asociala kvällen på länge.

Jag skulle ju åka till Eskilstuna nästa helg och hälsa på Malin och då hade vi tänkt parta loss så jag har inte planerat in någon utgång den här helgen. Men idag kom Sara, som jag skulle åka med, på att hon ska på Sthlm international horse show i globen då. Lite surt att hon kom på det när det inte ens är en vecka kvar när jag kom med idéen för en månad sen. Ja jag är bitter, jag är jävligt bitter. Blir jag hemma nästa helg, som det verkar nu, ska jag fan gå ut då för annars börjar jag grina. Måndagen efter det börjar jag jobba på posten och kommer jobba dubbelt i tre veckor och jag kommer sluta jobbet kl 23 varje kväll. Skit.

Malin om du läser det här och undrar varför ingen har sagt nått så är det för att jag är så tjurig så att jag sa att Sara själv får ringa och berätta varför det inte blir nått.

New Moon

Skrivet 2009-11-21 @ 16:41:56

Igår var jag och Sebbe på bio och såg New Moon! Den har fått rätt dåligt betyg av kritikerna men de kan ju gå och dö för filmen var skitbra. Den vra precis lika bra som första filmen och slutet får ju garanterat alla att längta ihjäl sig till nästa film. Jag satt och höll en tumme och bara "snälla sluta inte nu, snälla" men jo självklart gjorde den det. Ska inte säga något för att inte förstöra för de som inte har hunnit se den än.

Jag satt och skrattade på bion för det var väl mest tjejer där och så när Edward och Jacobs första scener var skrek alla som galningar. Sen tog båda av sig sina tröjor under olika delar av filmen och då skrek varenda brud inne i biosalongen (vi var på Park och de tar in 1000 pers där), förutom jag som satt och skrattade åt att alla skrek.

I den här filmen blir ju karaktären Jacob Black värsta hunken och nu är fansen splittrade, vem är hetast edward eller jacob? Jag har sett en presskonferens som de hade efter första filmen och då blev jag lite störd på taylor som spelar jacob, han satt liksom längst ut men försökte få massa uppmärksamhet som att han hade en sjukt stor roll. Grejen är att han hade en väldigt liten roll i första filmen och dessutom såg han ut som fan. Jag var inget större fan av honom men efter att ha sett filmen förstår jag alla galna tjejer där ute, haha. Nu i andra filmen har han lagt på sig 14 kg muskler (stod i tidningen) och så klipper han av håret. Måste vara najs för honom att få lite upprättelse, hans karaktär var ju verkligen ful innan. I början av filmen ser han fortfarande ut som en indian så jag fattar inte varför folk skrek då, haha.


Före


Efter

Comviqhelvete

Skrivet 2009-11-19 @ 21:04:55
Som de flesta nog märkte strulade tele2/comviq igår. Det tutade tre gånger, som att det var upptaget, och sen bröts det. Fatta vilken panik jag fick när jag helt plötsligt inte kunde ringa till min telefonsvarare för att höra nummret till OKQ8. Jag skulle ringa tillbaka ang intervjun så fort som möjligt så det hade ju verkat lite oseriöst av mig att ringa tillbaka först dagen efter. Jag kom fram till IQ svar en gång och skrev ner numret men sen blev jag osäker och ringde igen för att dubbelkolla men då tutade det upptaget. Hur i helvete kan det vara upptaget på min telefonsvarare undrade jag. Men sen märkte jag att ingenting fungerade. Usch så irriterande. Gick in på tele2's hemsida för att se om de skrivit nått men icke.. Jag ändrade till och med min status på facebook till "comviqhelvete, fungera!"

Marie nämnde detta elände på sin blogg och hon fick en ursäkt från tele2 i kommentarsfältet. Poängen med hela det här inlägget: Jag vill också ha en ursäkt! Om jag inte får en ursäkt byter jag operatör!


Printscreen från maries blogg

Gärningsman 4

Skrivet 2009-11-19 @ 20:21:30

Jag sitter och bläddrar i en pärm hemma för att hitta mina anställningsbevis. Jag fastnade på en rapport från polisen. Jag och några vänner hamnade i bråk i ett köpcentrum för några år sen. Tjugo pers mot oss fyra och hela grälet gick ut på att vi hade en godispåse som vi inte ville dela med oss av. HAHA asså nu kan jag skratta åt det men det var fan inte roligt då. Förstår inte att det finns sånna skitungar som går runt och letar bråk och göra så onödiga saker.

Här är två utdrag ur anmälan:

"En flicka, gärningsman 4, stod och puttade på Sandra och när Sandra skulle gå, knuffade flickan till henne så att hon ramlade mot en glasruta"
-----
"Gärningsman 4 är ca 165 cm lång, har svart, vågift, långt hår. Hon var iklädd en mörk jacka. Flickan har en sned näsa och kan vara piercad i den."

Hahaha jag skrattar ihjäl mig! Att de skrev så i rapporten! Hade de fått tag på tjejerna och de hade fått läsa rapporten hade vi hamnat i bråk igen för att vi sa att hon hade sne näsa.

Jag tänker inte gå in mer på vad som hände eller vilka som var med eftersom jag fortfarande bor i kista och det de där personerna skulle väl inte banga på att bråka igen. Ville bara visa er det roliga eftersom jag vill ha en rolig blogg :)

Jag är bäst

Skrivet 2009-11-19 @ 19:06:53
Åh mitt ego bara växer:

- Jag blev uppringd två dagar efter att jag skickade in min ansökan till OKQ8
- De var imponerade över mina betyg

..och nu har jag fått mail från posten om att de vill utbilda mig ytterligare ett steg så att jag kan videokoda. Okej jag orkar inte förklara vad det är men det är något de har börjat med på tomteboda i år. I somras var det tre äldre killar som höll på lära sig de där och de höll fan på hur länge som helst för att klara det jäkla provet. Förmodligen ska jag dit på måndag innan jobbet för att gå utbildningen och sen ska jag dit och öva lite i veckan tills jag klarar provet. Det känns jäkligt bra för då har jag ännu bättre chanser att få jobba igen nästa gång de behöver folk.

Jag och Azim ska skjuta varandra

Skrivet 2009-11-19 @ 18:53:44
Jag har så ont i huvudet, jag förstår inte varför. Jag hade ont i huvudet i förrgår också. Förr hade jag ont i hvudet nästan varje dag men det gick över, antar att det berodde på stress men varför har jag ont i huvudet nu? Tror att jag ska lägga mig extra tidigt idag för huvudvärk är bland de värsta sakerna som finns. Nu har jag ont i främre delen av huvudet, det tycker jag är värst, det gör ont i ögonen och bakom dem när jag tittar runt. Vet inte om det är för att jag lagt ner så mycket energi på att tjaffsa med Azim på jobbet. Vi småtjafsar hela tiden, jag tycker att han är världens pain in the ass och han tycker det samma om mig. Men samtidigt så skrattar vi åt varandra och avslutar alltid dagen med ett handslag och säger att vi är vänner. Jag fattar inte hur vi orkar hålla på för det är verkligen irriterande! Vi skulle på paintball med jobbet och jag och Azim skrev upp oss fort som fan bara för att få skjuta varandra, hahaha. Men nu ska vi på lasergame istället så det känns ju inte när man blir träffad. Men det är ingen fara jag har sagt till Azim att jag ska slå honom med mitt vapen istället, haha.


Såhär känner jag mig just nu (diadem med rosett från London)

Intervju på OKQ8

Skrivet 2009-11-19 @ 18:41:04
Idag var jag på intervju på OKQ8, macken jag var på ligger i Vreten. Intervjun gick riktigt bra tycker jag och om jag får tjänsten kommer jag jobba varannan helg. Mamma och pappa blev oroliga när de hörde det och undrade om jag verkligen orkade jobba så mycket. För det första jobar jag bara 3-4 timmar på McDonalds på vardagarna så jag har redan massa fritid och för det andra så var det inte några 10 timmars pass på OK heller. Jag tyckte att det lät bra, först jobbar man kväll.. typ tre till nio och två helger efter öppnar man istället. Dessutom var det bra betalt också 105-109:-/h plus OB tillägg på 57:-. Jag tar gärna jobbet om jag får det. Han skulle höra av sig nästa vecka oavsett om jag fått jobbet eller inte.

Jag vill inte säga något om hur stor jag tror att chansen är att jag får jobbet för jag har ingen aning. Intervjun gick iallafall bra men det skulle komma fler på intervju och de kanske är bättre. Får jag jobbet är det väl trevligt men om jag inte får det dör jag inte, det kanske är skönare att hitta ett så pass bra jobb så att jag kan säga upp mig från donken.

En av de första grejerna killen som intervjuade mig var OKQ8 sa var "Du har väldigt bra betyg!" och för första gången kunde jag ta åt mig och säga tack. Tidigare har jag alltid påminnt mig om att många i klassen hade bättre betyg och att jag egentligen hade kunnat få högre om det inte vore för diverse saker.

Jobbintervju imorgon

Skrivet 2009-11-18 @ 16:02:14
Jag sökte lite jobb i förrgår. Bland annat så sökte jag till OKQ8 och idag ringde de och ville att jag skulle komma på intervju. Vilket flyt! Jag missade såklart samtalet när de ringde imorse men de lämnade ett meddelande och så ringde jag upp nu i eftermiddags. Första frågan jag fick var "Är du fortfarande intresserad av jobbet?" och jag bara kastade ur mig "ABSOLUT!" haha jag tror inte att han vet att jag sökte i förrgår.

Är skitglad över att jag ens får komma på intervju. Man var tvungen att fylla i en enkät över internet med massa skumma frågor. Jag vet att de där frågorna används av flera arbetsgivare men jag har aldrig behövt besvara dem själv. Jag förstår liksom inte hur de tänker, vad de vill att man ska svara. Frågor som "Ett barn har tappat sin glass och står och gråter..." och så ska man klicka i som man skulle ignorera det eller inte... Men det finns fem alternativ på varje fråga men bara ett påstående och så ska man liksom kryssa i hur stor sannolikhet det är att man handlar som påståendet.

Men eftersom de ringde idag måste det ha betytt att jag kryssade i någorlunda rätt iallafall. Tjänsten är på deltid så det kanske går att kombinera med McDonalds. Men sen har jag sökt ett annat coolt jobb som jag gärna skulle vilja få, handläggare på polisen. Asballt! Pappa tipsade mig om det och det krävdes inga erfarenheter eller nått sånt.

Hur som helst ska jag på intervju imorrn och då får vi väl se hur det verkar.

Jet set klockor

Skrivet 2009-11-17 @ 23:27:13

Bara för att jag har köpstopp betyder det inte att jag inte får drömma lite. Jag vill ha en Jet Set klocka, de här nya färgglada klockorna som är så poppis. Jag vill ha en med strass, silver såklart. Att bestämma färg är jättesvårt. Den vita är riktigt cool, samma sak med den svarta, men det vore ju roligare med lite färg. Men frågar är hur mycket man kommer använda en klocka med så mycket färg, det måste ju vara svårt att kombinera det med kläderna. Den vita går ju till allt och det är lite ovanligt med vita klockor. Men fortfarande vore det kul med en riktig liten färgklick. Ja.. som ni ser har jag väldigt svårt att bestämma mig. Kanske kan köpa både och? Nä det har jag inte råd med!

Här är mina favoriter, eventuellt hellre en blå än den turkosa. Se alla färger här.

Köpstopp

Skrivet 2009-11-17 @ 23:06:13
Jag har totalt köpstopp fram tills löning nu! Jag shoppade för 3000:- i London så det känns tomt på kontot. Iofs kommer jag få lite pengar av Sebbe eftersom vi shoppade allt på mitt kort för att slippa krångla men det är fortfarande mycket pengar som är borta. I januari kommer jag få en saftig lön eftersom jag kommer jobba både på donken och posten så då jäklar ska jag mata in massa pengar på sparkontot!

Men som sagt så har jag köpstopp nu. Jag ska inte ens köpa en coca-cola på kortet. Jag kan använda mina enkronor jag har hemma men inte ett öre på kortet!


Tänk om man hade ett så snyggt visakort, ska banne mig beställa ett med eget motiv någon gång

Väskor från London

Skrivet 2009-11-17 @ 22:09:12

Som jag skrev igår så var småväskor, skärp och accessoarer jättebilligt i London. Självklart passade jag på att köpa lite väskor. Jag köpte en liten handväska utan axelband som jag kan ha på krogen, ibland är det skönare att hålla väskan i handen istället för att ha den över axeln. Sen köpte jag en plånbok som matchade den väskan men ni kan vara lugna, jag ska inte använda de samtidigt. Min plånbok jag har nu är ganska liten så den är rätt svår att hitta när jag har slängt ner den i en större väska. Sen köpte jag en till handväska som är riktigt lik en bild jag har haft i huvudet väldigt länge. Jag har letat efter en väska som passar den bilden hur länge som helst utan resultat. Mamma fick också en väska men hittade den inte när jag tog bilden. Den är iallafall svart med ett stort guldspänne på framsidan. För att få med oss alla grejer hem köpte jag en större väska också men den var svindyr så den får ett eget inlägg sen, haha.

På bilden ser ni:
1. Handväska utan axelband ca 70:-
2. Handväska med axelband quiltad ca 60:- (har alltid velat ha en väska med ett sånt axelband)
3. Plånbok ca 70:-
   

   

 

Trött på turister

Skrivet 2009-11-17 @ 20:10:05
Idag var det bara turister som kom och handlade, det tog aldrig slut! Jag är så sjukt trött på turister efter den här dagen och ännu en gång ställer jag mig frågan Varför åker man till Sverige om man varken kan svenska eller engelska?

Här är en av dagens 100 störiga situationer:
- McFish please
- Do you want the menu with french fries and drink?
- No. Just potatoes and coca.

gaaaaaah

1. Ingen vet att pommes heter french fries, de säger potatoes, chips eller free.
2. Ingen vet att cola heter coke, de säger coca eller cock. Tyvärr har vi varken kokain eller kuk på menyn.
3. Ingen fattar att man får ta ketchup och sugrör själv ute i lobbyn

Sen fattar de inte hur man betalar med kort. Trots att jag säger att de ska "slide the card" och pekar på kortläsaren stoppar de in chippet och blir upprörda över att det inte fungerar. Sen måste de trycka på den gröna knappen två gånger, en gång för att godkänna sin pinkod och sen en gång för att godkänna beloppet. När jag säger "Press the green button again please" börjar de plocka upp kortet för att dra det igen eller säger att de redan har tryckt på knappen.

Turister brukar jag kunna hantera men inte i så stora mängder som idag. Det största problemet är att de inte lyssnar på vad man säger. Men vissa turister försöker inte ens förstå eller göra sig förstådda, de bara säger nuggets och sen står de och råglor på mig och tror att jag ska kunna räkna ut själv hur många bitar de vill ha, om de vill ha menyn och vad de vill dricka.

Power to the women

Skrivet 2009-11-16 @ 23:24:35
Lillebror sitter och skriker i sitt bluetooth headset som han alltid gör när han spelar onlinespel på sin playstation:

Jag öppnade dörren till hans rum:
- Borde inte du hålla käften och sova nu?
- Eh.. jo.. eller det beror på hur du ser på det..
- Sov!... och håll käften..
- Okej

Jag lägger mig typ alltid kring tolv och han lägger sig aldrig innan mig. Jag börjar jobbet 10 eller 11 och jobbar bara tre-fyra timmar så det är okej. Men han går i skolan, tvåan i gymnasiet, och då bör man sova för att få bra betyg för det krävs mycket energi till studierna. Han kanske borde omprioritera lite..

Outfit 16-11-09

Skrivet 2009-11-16 @ 21:37:49
Idag har jag på mig en ny favorit-outfit och den består självklart bara av nya kläder, mohaha. Eller inte helt ny för mig dårå, leggingens köpte jag i onsdags men resten är köpt i London. Jag har äntligen köpt min skogshuggarskjorta, haha. Jag köpte en skjorta från topshop men den var så pass kort att den inte gick att ha till leggings och jag har redan skjortor som jag kan ha till jeans så jag lämnade tillbaka den innan vi åkte till flygplatsen. Skjortan på bilden är faktiskt en herrskjorta i strl Large, haha. Jag hittade inga fina skjortor på damavdelningen som jag ville ha, de ända som fanns hade fula färger eller massa töntiga sömmar som fick de att se så puttinuttiga ut. Den här hittade jag som sagt på herravdelningen när Sebbe skulle kolla på kläder åt sig, snygga färger och precis i den lösa modell som jag ville ha det. Skjortan kostade ca 290:- och skärpet ca 80:-. Skärp och små väskor var superbilligt där!

Skjorta - River Island (london)
Skärp - New Look (london)
Leggings - Gina TricotDARN

Skrivet 2009-11-16 @ 21:06:15
Jag var precis inne på Robin Bengtssons blogg och det första jag ser är att han och bandet var på Harry B James och spelade för en vecka sen. Jag blir tokig! Jag åker aldrig till köpcentrum och sånt för att lyssna på typ två låtar från någon nykomling och jag tänker faktiskt inte göra det för Robin heller. Och nu när de faktiskt spelat på en krog i stockholm så missar jag det totalt. Jag säger som jag alltid säger på jobbet: DARN! (mildare än fuck och alla andra svordomar jag lätt slänger ur mig när jag gör någon tabbe)

Nämen nu ska vi inte vara negativa så nu kommer en positiv nyhet: Nu kan man köpa McFeast Jr på donken igen!

hahahaha

iPig

Skrivet 2009-11-16 @ 20:14:46
Nu har jag packat upp väskorna men jag har inte gjort plats för mina nya saker än men var sak har sin tid liksom... kan vi säga iallafall. En av sakerna jag måste fixa plats åt är min nya högtalare. Jag och Karro satt och bläddrade i en tidning i skolan för över ett år sen och såg den här högtalaren och sen dess har jag velat ha en sån men aldrig sett dem i butik. Igår när vi var inne på värsta elektronikaffären i London sprang jag på en hel drös med sånnahär, den heter iPig. Det är helt seriöst en gris, finns i flera färger men jag ville såklart ha en rosa, en äkta gris liksom. Den kostade ungefär 600:-, lite billigare tror jag eftersom vi räknade med att punden var 12:- men den är lite lägre. Den orsakade en jävla massa problem på flygplatsen men det är en annan historia. Hur som helst har jag en högtalare som ser ut som en gris nu! Ljudet kommer ur ögonen och volymen ändrar man på öronen. Det är bara att koppla in ipoden, mp3n, datorn eller liknande och så får man bra ljud. Sebbe trodde det var nån jäkla skitgrej men när han läste på kartongen blev han förvånad över hur bra den var och ljudet gjorde ingen besviken kan jag säga.

Dessutom laddas ipoden när man stoppar i den så nu lär jag ha en fulladdad ipod jämnt! Jag kan lägga upp en video senare i veckan så ni får se hur den funkar och höra ljudet.

Om någon annan också vill ha en gris så såg jag att de finns som beställningsvara för 595:- på webhallen.

Nu förstår han varför

Skrivet 2009-11-16 @ 17:52:54
Haha shit det går inte så bra med att packa upp. Jag käkade mat efter förra inlägget och sen dess har jag legat i sängen. Jag har ont i min axel efter resan från hotellet till Heathrow med all packning igår. Dessutom har jag ont i huvudet men jag får mer ont i huvudet av att se min ouppackade väska så det kanske bara är att ta sig i kragen och sätta fart.

Jag vill köra bil. Jag funderade på att åka och träna, inte för att jag ville träna utan bara för att jag vill köra bil. Men jag orkade verkligen inte träna så det blev aldrig av. Jag ska ju köra till Eskilstuna med Sara om några veckor för att hälsa på malin. Haha my god nu kollade jag i kalendern, det är ju redan nästa vecka!!! Det är kul att köra bil, så länge jag inte kör sebbes bil. Haha. I onsdags tog jag och Sebbe en biltur med 740n för att han skulle få se hur jag kör i en bil som fungerar normalt. Haha han var helt förvånad över skillnaden och sa "okej NU förstår jag varför du fick ditt körkort" Det är inte mitt fel att hans bil är helt omöjlig, haha.

I'm back

Skrivet 2009-11-16 @ 15:37:09
Äntligen hemma i Sverige. Hemresan var bland det värsta jag varit med om så det känns verkligen skönt att vara hemma. Planet landade på arlanda halv tolv igår kväll. Sebbe tog ledigt från jobbet idag men jag jobbar ju så lite så det var inga problem. Nu ska jag få ordning på mina saker och käka lite, sen blir det bloggning!


Första dagens shopping (mina och sebbes grejer)

Dålig room service

Skrivet 2009-11-12 @ 22:04:44
Hej allihopa! Just nu sitter vi på vårt hotellrum och väntar på room service. Vi är så slut så vi beställde upp nachos på rummet men de är tio minuter sena. Det är sjukt pinsamt att prata engelska eftersom alla som bor här är så grymma så vi försöker liksom hålla oss undan det. T ex så köpte vi våra tunnelbanebiljetter i en automat och när vi var på matbutiken och köpte godis handlade vi i en sån här snabbkassa där man scannar in allting själv.

Vi tog tunnelbanan till hotellet från flygplatsen. Fyfan säger jag bara! Tunnelbanan var riktigt sunkig och man behövde typ öronproppar för att det lät så mycket. Jag är inte förvånad om alla londonbor har hörselskador. Dessutom tog tunnelbaneresan över en timme! Men trots att det var segt så har vi haft ett jäkla flyt idag: vi landade 30 min tidigare för att vindarna blåste rätt, våra väskor kom på bandet precis när vi kom dit och vi behövde inte vänta mer än två minuter på tunnelbanan.

Gah nu kom room service, det tog 40 minuter och de sa 20! Och guess what, han hade bara en nachotallrik med sig. Den andra skulle komma om fem minuter men det betyder väl kanske en kvart. Jag tänker inte ge någon dricks!

London imorgon!

Skrivet 2009-11-11 @ 23:55:21
Ah shit vad trött jag är men jag har inte packat klart än. Halv sju hoppar vi in i bilen och beger oss till arlanda, mina föräldrar är snälla och skjutsar oss. Jag tycker att det är svårt att packa nu, jag är bra på att packa inför solsemester eller skidresor. Men nu ska vi på en jäkla stadssemester typ, vad behöver man ha med sig då? Jag har hjälpt Sebbe med hans packning, eller ja jag typ halverade det. Vi ska bara borta till söndag och han hade fyra par jeans med sig, ett par för varje dag! Han packar alltid för mycket, han har en hel hög med kläder som ligger på mitt skrivbord nu.

Av någon dum anledning har jag inte lagt mina kläder i den stora tvättkorgen hemma utan de ligger i min egna i mitt rum. Det betyder att kläderna inte blir tvättade och nu har jag inte så mycket roliga kläder rena inför resan. Hur som helst så köpte jag ett par fräcka leggings på ginatricot idag så de ska jag ha på mig på flyget imorgon. Kanske kan slänga upp någon bild på de imorgon. Sebbe ska ta med sin dator så att vi kan titta på film på kvällarna och då kan jag ju blogga lite också... om det finns tid och om jag har lust, haha.

Nej nu måste jag packa klart och sen sova några timmar innan det är dags att åka till arlanda!

Shopping i london

Skrivet 2009-11-10 @ 23:24:56
Jag försöker skriva en lista på saker som jag vill köpa i London. Jobbigt om jag glömmer bort vad jag vill ha när vi kommer dit och bara köper allt som är fint för att sen komma hem och upptäcka att jag inte alls vill ha det där.

Shoppinglista:
- blazer
- stickad mössa
- oversize skjorta
- blus
- skor skor skor!
- lite snygga skärp
- leggings

Här tänkte jag lägga in lite bilder på olika klädplagg som är i den stilen som jag vill köpa. Men jag har Sebbe i örat och jag klarar inte av att göra något annat när jag pratar i telefon för då blir samtalet typ såhär "mm... aa.. eller va?... okej... aa... vad sa du nu?"

Nya strumpor på ett villkor

Skrivet 2009-11-10 @ 21:02:12
Min mamma är smart. Jag bad henne köpa nya strumpor till mig eftersom jag tycker att strumpor är dyrt och det är inte nån kul grej att lägga pengar på. Hon köpte strumpor dagen efter men när hon överlämnade strumporna sa hon att jag inte får öppna de förrens jag har städat min strumplåda. Gud vad taskigt! Både hon och jag vet att det aldrig kommer hända, haha. Jag har världens största strumplåda, jag skojar inte. Av någon anledning har jag mina strumpor i en låda i en av garderoberna i hallen och den lådan är ganska stor. Den är fylld med strumpor som jag inte använder. Jag använder bara låga ankelstrumpor så alla andra höga strumpor bara ligger och skräpar tillsammans med diverse ensamma mönstrade strumpor.

Får väl ta mig i kragen någon dag och rensa i lådan så att jag får börja använda mina 8 nya par. Nya strumpor är en av de bästa grejerna som finns!

Söker jobb

Skrivet 2009-11-09 @ 19:30:23

Just nu sitter jag och söker jobb. Jag får fast anställning på donken i december och jag vill verkligen inte det. Anledningen till det är att jag har jobbat där i 6 månader då (gud vad snabbt tiden går) och då får jag längre uppsägningstid vilket är tråkigt om jag hittar något annat jobb. Dessutom så möttes jag av ett nytt schema när jag kom till jobbet idag, det går så jäkla dåligt just nu så de hade dragit ner på tiderna för väldigt många. Jag jobbar ju bara 17 timmar i veckan och det har de inte ändrat, haha skulle de minska mina tider kan de lika gärna säga upp mig. Det går helt enkelt inte bra för mitt jobb just nu, de bygger om på norrmalmstorg och det gör att vi inte får lika många gäster. Lika bra att leta efter något nytt då.

En positiv grej med att jag har tagit körkort är att jag kan söka de jobben som kräver B-körkort. Bara för det har jag letat upp massa jobb på bensinstationer nu, hehe. Det skulle vara så skönt att få ett nytt jobb där jag får jobba mer och får bra betalt. Det skulle också vara skönt att slippa själva jobbet på donken.. det är så mycket griniga kunder, maskiner som piper, folk som skriker och det är alltid vi i kassan som får ta skiten om någon i t ex köket gör fel. Det som jag kommer sakna är de bra dagarna när vi som jobbar har riktigt roligt med varandra. Men helt ärligt så prioriterar jag pengar framför de få dagarna vi har kul tillsammans på donken.

 

Jag suger inte längre

Skrivet 2009-11-09 @ 17:17:49

Bra! Du lär dig! :D Haha jag tycker att det här är lite småkul men det kanske inte någon annan tycker, haha.

Silverschampo

Skrivet 2009-11-09 @ 17:09:50
Jag har ljusat upp mitt hår lite som jag sa att jag skulle göra. Sprayade det med lite blondspray och sen var jag och köpte silvarschampo hos min frisör. Fick värsta chocken första gången jag använde det eftersom det var mörkblått/lila.. nästan svart. Flaskan är inte genomskinlig som allt budgetshampo på ICA så jag visste det liksom inte innan. Seriöst så stod jag ett tag i duschen och funderade på om jag verkligen skulle gnugga in det där mörka kletet i håret. Men yes I did och håret är lite mindre gult nu. Har bara använt det tre gånger eftersom jag inte vill förstöra håret men visst märker man skillnad. Känns lite fräshare nu till skillnad mot den grådaskiga färgen som var innan. Jag förstår inte varför blont hår måste mörkna så på vintern.

Mitt silverschampo kommer iallafall från Schwarzkopf. Jag gillar det men antagligen bara för att det är en snygg förpackning, jag har ju ingen erfarenhet av andra silvershampon. Jag har bara hårprodukter från Schwarzkopf och Paul Mitchell av någon anledning. Jag tar det min frisör visar för mig och det har bara vart produkter av de två märkerna. Kanske är hennes favoriter, haha.Kul dag på jobbet

Skrivet 2009-11-09 @ 16:06:55
Idag var det en bra dag på jobbet. Eller ja den började mindre bra för vissa pga att de har dragit ner på tiderna eftersom det är dött just nu. De bygger om på norrmalmstorg så vi får sjukt mycket mindre gäster.. det går inte alls bra nu. Men jag har ju bara 17 timmar så om de ska kära ner på dem lär jag ju snarare få sparken, haha. Eftersom det var så lite folk så hade vi tid att skämta med varandra och vi var allmänt flummiga. En tjej kom in till mig och Marie:

- Hej skulle man kunna få betala för ett toabesök här i kassan?
- Om du inte har några kontanter så finns vår kollega där nere och du kan be henne öppna dörren
- Utan att betala?
- Ja om du ber snällt så löser det sig ;)
- Jaha okej, sitter hon där nere vid toaletterna?
jag och marie börjar asgarva

Som om vi har "toalettpersonal" som sitter utanför och vaktar, hahahaha. Vi menade såklart att hon skulle snacka med någon av de som går runt i lobbyn och städar.

Sen busade vi i kassan och skickade grillordrar, t ex Vaniljshake utan ost. Alla specialbeställningar kommer ut på en liten lapp i köket samtidigt som det piper så direkt när jag hade tryckt in den stod vi och kikade in i köket när azim och piotr fick lappen, hahaha vad vi skrattade.

Vi försöker dra ihop ett gäng på jobbet för att åka och spela paintball, jag och azim kommer peppra varandra som om det inte finns någon morgondag.

Rabatt hos stylebystars

Skrivet 2009-11-08 @ 23:17:20
Nä det blev inget sova efter filip och fredrik. Jag behöver ju inte lägga mig tidigt eftersom jag börjar jobbet klockan elva men Sebbe ska upp strax efter fem och nu är det faktiskt han som dröjer så han får skylla sig själv. Jag har inte haft på datorn idag så nu passade jag på att kolla mailen och lite såntdär. Hade fått ett mail från stylebystars och de har 20% rabatt på allt imorgon. De har så mycket fina klänningar men sist jag handlade därifrån blev det ju en jäkla massa tjaffs. De skickade hem en trasig klänning och när jag reklamerade den ville de att jag skulle betala 120:- för skadan. Men det löste sig tillslut men det gick inte snabbt.

Hade jag inte en inplanerat resa till London skulle jag banne mig klicka hem den här klänningen:

Kväll på ikea

Skrivet 2009-11-08 @ 21:15:44
Imorgon ska det nästan bli skönt att jobba, jag är så trött på att ligga hemma. Iofs har jag vart ute lite med Sebbe. Igår var vi på ikea och åt en romantisk middag, haha! Nerå jag skulle kolla på en ny taklampa till mitt rum och när vi gick förbi resturangdelen blev vi hungriga och köpte varsin portion kyckling med pommes och beasås. Eller ja brunsås för sebbes del den äggallergikern, shit vilken grej han går miste om, beasås är det bästa som finns.

Vi passade iallafall på att kolla på lite möbler inför flytten i höst. Haha det är kul att drömma sig bort lite och snacka lite om vad vi har för idéer och hur vi ska planera. Jag skulle lätt kunna skriva upp en shoppinglista redan nu med saker vi ska köpa men det är ju så svårt att planera när man inte vet hur lägenheten ser ut. Tänk om vi inte ens får en lägenhet liksom!

Hur som helst så kom jag därifrån med en ny skrivbordslampa till mitt rum. När vi väl kom in på lampavdelningen kom jag på att min skrivborslampa bara fungerar om man slår på den och om man kommer åt bordet lite så börjar den blinka tills den slocknar. Så jag plockade på mig en alldaglig lampa för 149:- och så såg jag ut en taklampa som jag vill ha. Köpte den inte eftersom mina föräldrar skulle få panik då, förändringar är inte bra, haha. Jag åker och köper den om någon vecka eller nått när de har smält nyheten, haha.

Nej nu ska jag och Sebbe titta klart på "Vem kan slå filip och fredrik" och sen är det läggdags... kanske


Shame on me

Skrivet 2009-11-07 @ 15:13:00
Jag är fan helt otrolig. När jag får ångest över något och inte vet hur jag ska göra så trycker jag typ bort det. Jag trycker in det i mitt omedvetna eller vad jag nu ska säga. I skolan kunde det bli så att jobbiga uppsatser som jag verkligen visste att jag behövde göra aldrig blev gjorda för jag glömde liksom bort dem. Sen kom jag alltid på "ja juste det där måste jag göra när jag kommer hem!" och tre minuter senare var det borta igen. Jag vet en kemigrej som jag försökte göra i sju månader som jag aldrig gjorde, jag lämnade aldrig in den. Jag har också försökt boka ett läkarbesök i fyra månader men det går inte heller så bra. Nu kan jag skriva att jag verkligen ska göra det på måndag men det vet jag mycket väl att jag inte kommer göra. Än så länge har det ändå bara drabbat mig själv men nu har jag dåligt samvete.

Jag och mina kompisar har ju ett korpenlag och Helena är liksom lagmamma som tar hand om allting. För flera veckor sen smsade hon om en cup som är imorgon (!) men jag svarade typ aldrig på det. För två veckor sen skickade hon sms och undrade ännu en gång vilka som kunde vara med och jag sa att jag skulle kolla min almanacka. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla almanackan men tror ni jag smsade henne? Nej! Jag började fundera på om jag hade råd att vara med i den där cupen, det är inte så dyrt men om vi skulle köpa matchkläder skulle det bli dyrt. Tre minuter senare var det bortglömt. Varje dag på jobbet har jag tänkt "juste jag måste smsa helena, jag gör det efter jobbet" men jag har ju såklart inte gjort det. Nu kom jag på det och smsade henne och berättade hur det låg till.

Jag tycker förresten synd om helena som sköter hela laget för vi är ganska dåliga på att svara på sms, på lagsidan och allmänt dåliga på att vara med på träningar och matcher. Jag hade inte orkat lägga ner tid på det, jag hade lagt ner hela skiten redan i början. Så all credd till Helena som fortfarande håller igång laget!

Här har ni en kort version

Skrivet 2009-11-07 @ 14:44:08

Nu blir jag arg, jag skrev ett inlägg men så blev det fel på sidan när jag tryckte på publicera-knappen. Jag skrev egentligen bara strunt.. klagade på vädret och konstaterade att det är bättre väder på vintern. Sen skrev jag att jag tänker fixa mitt rum idag så att det blir lite trevligt till skillnad från vädret. Sen ska jag gå in på ikea.se och leta efter en taklampa och kolla på förvaring.

Sen frågade jag vad ni skulle göra idag men det är ju ändå aldrig någon som svarar så nu skiter jag i det!

Tack hej!

Chipläsaren fungerar inte på McDonalds

Skrivet 2009-11-06 @ 17:04:38
Btw så är det där med chippet väldigt irriterande på jobbet. McDonalds vägrar nämligen att sätta dit en klisterlapp om att man måste dra kortet, bara för att det är fult typ. Chipläsaren fungerar helt enkelt inte.

När jag ser att gästerna börjar ta upp sina kontokort brukar jag säga "Du kan dra kortet där nere" innan jag går iväg och plockar ihop maten eftersom de flesta börjar med att stoppa in chippet och sen undrar varför det inte fungerar. Här kommer det tre exempel på de här jäkla problemen..

Här om dagen kom det in en gubbe och så började han ta upp sitt kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Va?
- Man måste dra kortet där nere
- Men ja lugna ner dig jag är på väg!
(skitsur)
Herregud vad med skit man får ta! Jag har verkligen börjat tröttna på att dumförklaras av alla gäster, de lyssnar inte ens på vad man säger.

en annan tant kom in och skulle betala med kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Fungerar inte chippet?
- Nej det gör det inte så man måste dra kortet
- Det borde ni verkligen fixa för det är en säkerhetsåtgärd och en dag kommer en kund vägra att handla för att chipläsaren inte fungerar!!

Jaha... gå och ät någon annanstans då?

En annan som skulle betala med kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Det är ingen såndär maskin som kopierar kortet?
- ... nej?
- Nej okej bra, man vet aldrig
hahaha jag hade verkligen lust att svara "JOO!" när han frågade det! Om den skulle kopiera kortet skulle jag väl inte berätta det för honom? Hahaha

Chips

Skrivet 2009-11-06 @ 16:55:19

Jag var iväg en sväng till ICA för några timmar sen och köpte lite gottgott som jag ska käka hemma hos Sofia ikväll. Vi ska titta på idol hos henne och vara allmänt onyttiga. Jag har köpt mina egna chips och eget godis för att inte smitta någon annan. Eller ja det är min anledning men det är bara en täckmantel för att kunna få käka upp en hel chipspåse själv, haha.

Hur som helst köpte mina vanliga chips: Estrella Sourcream&Onion Less Fat. På vägen till Ica blev jag så full i skratt för jag kom och tänka på en sak som Marie på jobbet berättade förra veckan. Måste bara börja med att säga att allt kan bli så fel om man är trött och jobbar på McDonalds. Hur som helst så måste man dra kortet i kortläsaren om man vill betala med kortet, chippet fungerar inte. Vissa säger inte chip utan de säger chips, förstår inte varför. Och då hade Maries gäst sagt nått i stil med "Tar ni chips?" och då svarade marie direkt utan att tänka "Estrella?" hahahaha!

Ja skandal kan det kallas

Skrivet 2009-11-06 @ 16:32:10
Eh.. är det här seriöst eller är det ännu en som försöker bli känd pga sina oseriösa låtar..? (t ex basshunter)
Jag tycker att hela videon är smaklös, jag vill komma så långt bort från datorn som möjligt. Skam att de använder biancos fina rosa skor med strass! Nej hela grejen verkar så överdriven, är killen i grön tröja kille eller tjej? Jag har ingenting emot homos, bi, transor eller nått liknande men den här videon tyckte jag bara inte om.. inte låten heller det för den delen.

Nu kan du få din pussy runt halsen

Skrivet 2009-11-06 @ 14:35:41
.. helt seriöst! Var inne på expressen och hittade den här artikeln om könssmycken. Om man vill ha ett sånt ska man skicka två-tre bilder på sin mutta till den här personen och sen designar hon ett halssmycke som ser ut som din vagina. Jag har bara en fråga. VARFÖR!? Och hur vet man att de där bilderna man skickar inte missbrukas? Haha kanske är en ensam gubbe som håller i hela verksamheten.

Expressen hänvisar till sajten VulvaLovelyLovely.com men när jag försöker komma in på den så kommer jag till google så det verkar inte ens som att sidan finns.

Här har ni lite exempel på hur det kan se ut -->länk<--
Printscreen från expressen.se :

Oversize

Skrivet 2009-11-06 @ 13:09:52
En sak som jag tänkte leta lite extra efter i London är en skjorta. Jag vill ha en oversize skjorta som man kan ha till svarta leggings. De har en snygg herrskjorta på JC men när jag ändå ska till London känns det onödigt att köpa den. Skjortan ska vara lite åt skogshuggarstilen i mönstret. Det är snyggt men avslappnat, det ser ut som om man har lagt ner mycket mer tid på kläderna än vad man egentligen har. Bara att dra på sig leggingens, skjortan och ett svart skärp och sen är man redo att gå.

Här är två stycken från topshop, jag föredrar den vänstra eftersom jag inte gillar det gula på den högra men annars är den också snygg.

Jag kan inte köra bil

Skrivet 2009-11-06 @ 12:35:28
..eller ja, inte Sebbe bil iallafall. Jag körde den i förrgår. Vilken chock jag fick, den är ju helt omöjlig att köra! Den har absolut ingen styrservo alls så det var skitsvårt att komma ut från parkeringsrutan. Torkarbladen är helt förstörda, de är typ stenhårda så när det regnar blir det bara värre om man slår på vindrutetorkarna för de smetar bara ut vattnet. Självklart regnade det när jag körde. Sebbe fick ett par nya torkarblad av mina föräldrar i julklapp förra året men vi har inte lyckats få loss de som sitter på just nu, det går verkligen inte att få loss dem. Jag måste sitta rätt långt fram för att inte behöva sträcka ut hela benet när jag trycker ner kopplingen och det brukar inte vara några problem i de bilar jag har kört men nu hamnade handbromsen väldigt långt bak, typ i samma höjd som ryggstödet.

Nej fy fan det var hemskt, jag tänker aldrig mer köra den bilen. Jag har kört sex olika bilar och det har gått bra men det där var det värsta jag varit med om. De bilar jag har kört är Volvo 740, Volvo S40, Volvo C30, Volvo V70, Vägverkets Saab (ingen koll på saabmodellernas namn) och sen Sebbes bil (Skoda Felicia). Men jag fattar inte grejen, Sebbes bil är från typ -97 om jag minns rätt men pappas 740 är från -89 och den är fan så mycket lyxigare och bättre än Sebbes bil. Nu när ni ser vilka bilar jag har kört kanske ni förstår varför jag föredrar Volvo, hehe.


Sebbes minibil, haha

Mens-humor

Skrivet 2009-11-05 @ 23:33:52
HAHAHA fyfan vilken äcklig och omogen humor jag har men jag skrattade högt när jag läste det här på Merals blogg:


Jag tyckte att det där var jätteroligt! När 1000apor.se fanns la de ju upp en fejkad intervju med blondinbella om hennes mens. Ni som har hängt med här på bloggen ett tag kanske minns när jag länkade till den intervjun, hahaha det var också riktigt roligt. Vet inte varför det är så kul, antagligen för att mens är sånt man inte pratar om och när det läggs upp såhär brutalt är det hysteriskt roligt. Sitter och skrattar åt alla bilder jag får upp i huvudet på stackars Meral, haha.

 

Jag äger

Skrivet 2009-11-05 @ 22:06:17

Kommer ni ihåg att någon läsare alltid googlade på "sandra ingel suger"? Här är förklaringen:


Men nu heter det här inlägget "jag äger" så nu tycker jag att du kan börja googla på "sandra ingel äger" istället :D Fatta vad jobbigt om folk ska googla på mitt namn och sen kommer det upp "Menade du: sandra ingel suger?" eftersom Svensken alltid googlar på det och förbättrar statistiken för den sökningen. Haha det vore rätt roligt!

 

Nu laddas det

Skrivet 2009-11-05 @ 21:14:57
Just nu gör jag det där som jag aldrig gör men som jag borde göra. Det där som jag bara gör några få gånger om året... jag laddar min iPod! Haha asså 80% av tiden jag har ägt den har den legat urladdad i en låda. Det är ytterst sällan som jag faktiskt laddar den. Så jäkla puckat, jag beter mig som att det är en engångsgrej och när batteriet är slut är manicken död. När jag väl får för mig att ta ipoden med mig när jag går ut laddar den ut på vägen till tunnelbanan och sen när jag kommer hem stoppar jag ner den i lådan igen och sen ligger den där i flera veckor.

En annan grej som jag är dålig på att ladda är min mobil. Det är alltid Sebbe som kommer hem till mig, tittar på min mobil och med en djup suck stoppar han i laddaren. Han undrar väl varför jag aldrig lär av mina misstag, min mobil laddar alltid ur när jag har stämt träff med någon och verkligen måste använda mobilen.

Det jobbigaste med att ladda ipoden är att den måste laddas via datorn. Min lillebror har en annan ipodladdare som man har i det vanliga uttaget men den passar inte till min iPod, den fungerar tydligen bara till de äldre versionerna. Dessutom tar det en sån jäkla tid att ladda en iPod, eller är det bara jag som har dåligt tålamod?

Alla är dumma i huvudet

Skrivet 2009-11-05 @ 20:34:16
Jag stannar hemma från jobbet imorgon också. Mitt immunförsvar är nog inte på topp nu och jag vill inte få svininfluensan av någon gäst. Åker som sagt till London om en vecka och jag orkar inte vara sjuk då. Känns jäkligt surt att vara hemma från jobbet imorrn för jag var borta två dar förra veckan, borta två dar den här veckan och nästa vecka är jag ledig på torsdag och fredag. Min lön kommer vara ännu mindre än vad den brukar vara, buhu.

Blir nästan nervös över att vara hemma från jobbet för det är alltid massa drama när jag är borta. Eller ja det är väl drama varje dag men lite extra saftigt när jag är borta. Tycker iofs att det är rätt jobbigt med detta ständiga drama, folk snackar om allt och alla. Det kanske är så att man blir bitter om man jobbar på McDonalds. Igår satt jag kvar efter jobbet med Sarhang och freakade ut lite och sa att alla var dumma i huvudet förutom jag. Haha mina kompisar hade förstått det, jag får mina moments där jag bara dampar på allting men efter ett tag är det bra igen. Det är bara aggresioner på allt och inget och sen är det som att det aldrig har hänt. Problemet är att jag inte vet om Sarhang förstod det, haha. Han kanske har fixat så att jag fått sparken på måndag, who knows...

Jag fick btw ett såntdär moment idag när jag fick reda på vad rektorn sagt till karro ang vårat intyg som vi aldrig fått. Freakade ut totalt när mamma kom hem när jag skulle berätta det men hon var inte alls lika förbannad som mig, hehe. Hon bara stod och mmade hela tiden.. dåligt stöd! :P

Ingenting att tänka på

Skrivet 2009-11-05 @ 17:10:20
Nu har mamma kommit hem och hon har köpt läsk och ravioli till mig. Bad henne köpa det på vägen hem. Så nu har jag käkat en halv burk ravioli från euroshopper, delikat!

Jag ska försöka röja av mitt skrivbord ikväll, har massa papper och kataloger som ligger här. Jag ska städa undan min teoribok med tillhörande provbok och alla mina anteckningar inför teoriprovet. Tyckte att jag hade ett rätt bra pluggsystem.. kanske ska skriva om det i bloggen ifall någon annan vill ta del av det.

Det bästa med att jag har tagit körkort är att jag inte har något som ligger och maler i huvudet längre. Innan studenten var det ju allt plugg som låg där bak och gnagde. Efter studenten var det körkortet jag tänkte på hela tiden, att jag verkligen borde ta tag i det ordentligt osv. Nu har jag absolut ingenting jag måste göra. Jag bara väntar på att det ska bli höst så att jag kan börja plugga.

Det var många år sen jag inte hade något att tänka på... känns väldigt konstigt faktiskt.. ganska tomt.


Såhär ser det ut... såhär ser det oftast ut, haha

Serien från helvete

Skrivet 2009-11-05 @ 15:01:33

Nu har jag klarat mig igenom de jobbigaste timmarna på dagen, timmarna då det inte finns något vettigt på TV! Efter vakna med the voice brukar jag byta till animal planet och titta på Animal Rescue Pheonix. Klockan tio brukar jag gå hemifrån men idag var jag ju kvar hemma. När programmet var slut började helvetet, timmarna med de här jävla spelprogrammet med kräk-eva, våra bästa år, sjunde himlen och oprah. En fråga jag alltid har ställt mig är hur fan serien våra bästa år har hållt sig vid liv så länge. Det är ju den sämsta serien någonsin men ändå så sänds det varje dag år efter år. Filmningen av serien är dålig, skådespelarna är sämre och handlingen är sämst. Hur kan folk titta på det där programmet?

Jag har börjat städa i snigelfart här hemma men tar paus för att vila typ var femte minut. Jag gjorde rätt som stannade hemma från jobbet, det känns som om någon bytt ut min hjärna mot slajm.

Igår fick jag mina uggs och jag är förälskad. Har inte haft de utomhus än så jag går runt med dem här hemma, störtsköna! Om jag var gjord av pengar skulle jag köpa ett par till och ha inomhus.

Sjukanmäld

Skrivet 2009-11-05 @ 09:04:07
Usch jag vaknade upp för en timme sen med ont i ryggen och magen, ont i halsen, täppt näsa och pipande öron. Såhär dåligt mådde jag verkligen inte igår. Jag skulle duscha men jag var helt borta och allt gjorde ont så jag la mig i sängen igen och sjukanmälde sig. Jag jobbar förvisso bara fyra timmar men under de fyra timmarna träffar jag över hundra personer en lugn dag och jag vill helst inte bli sämre än vad jag redan är. Sen känns det inte så smart att stå där bakom kassan i en kortärmad skjorta när dörrarna öppnas titt som tätt och det blåser in iskall luft.

Åker ju till London om en vecka också så jag vill bli frisk fort! Hoppas att det här blir bättre över dagen iallafall för jag vill jobba imorgon, jag förlorar ju pengar på att vara sjuk och många är sjuka nu så de har svårt att få ihop tillräckligt med folk.

Jag blir nervös att andra har svininfluensan så fort de är sjuka och nu är jag nervös att jag har det. Men det här känns bara som en liten förkylning, inga andningssvårigheter/hosta här inte.

Nu ska jag försöka äta någonting innan jag svälter ihjäl. Jag vill ha tacos för det finns i kylen men jag har inte ätit frukost än..

Hej körkort!

Skrivet 2009-11-04 @ 16:37:00

Nu har jag vart på postkontoret i Kista och hämtat ut migg körkort! Gud vad jag har längtat efter denna dag och då menar jag inte bara för att jag äntligen har körkort utan för att jag kan göra mig av med mitt gamla leg!
Jag ser väldigt mörkhårig ut på mitt leg men jag var faktiskt blond. Jag fotade mig i en fotoautomat i solna när jag var 15 år och då var förvisso mitt hår lite mörkare men inte alls så mörkt som det ser ut att vara på bilden. Varannan gång jag går på krogen får jag kommentaren "Du har färgat håret ser jag..". Jag är ganska olik mig på mitt leg så ibland tar det ett tag innan jag får komma in. När jag skulle in på min studentskiva tog det jättelång tid och jag fick vända mig i profil åt båda hållen, stirra vakten i ögonen och jag vet inte vad. Då var jag verkligen nervös. Men nu är det förhoppningsvis över iallafall! Men jag tycker att bilden på körkortet är mycket otydligare än på legitimationen, ser vakterna verkligen rätt på folk som kommer med sina körkort?

Är jag nöjd med körkortet? Ja bilden är helt okej, allt är bättre än mitt leg! Min namnteckning blev också helt okej men de har ju förminskat den massor så det ser ut som en myra har skrivit det.

Mina ögon blir alltid röda

Skrivet 2009-11-03 @ 23:12:55
Gah! I förra inlägget tänkte jag skriva att jag alltid får röda ögon på bilder. Jag får det alltid mest av alla och ibland är det bara mina ögon som blir röda. Jag tänkte också skriva att det kanske berodde på mina stora pupiller, att mer ljus liksom kom in i pupillen och reflekterades. Men sen sket jag i det för jag ville inte framstå som världens idiot om det fanns någon annan förklaring som hela världen visste om. Men nu googlade jag på det hela (me <3 google) och det verkar ju faktiskt vara så som jag trodde! Men det här har jag inte tänkt på förr faktiskt.. det slog mig för typ tjugo minuter sen.. gosh nu kommer jag få värsta komplexet för mina stora pupiller som blir röda, haha.

Nu känner jag mig smart och lite töntig som faktiskt la ner tid på att googla skiten. Men de grejer som jag kommer ihåg bäst är de som jag har lärt mig på egen hand, sånt som jag har velat kunnat svaret på. Sånt som man blev tvingad att lära sig i skolan försvann ut ur huvudet direkt efter proven typ.

Här har ni ett bevis på mina stora pupiller som alltid blir röda! En bild på Sonya, Karro och mig där endast mina ögon är röda! Why god, why!?


Sonya, Karro och jag

Odd-eyed

Skrivet 2009-11-03 @ 22:51:44

Idag fick jag veta en cool grej på jobbet och då skämtade jag och sa "Det här ska jag skriva i min blogg!" med en jättefånig röst. Så nu tänkte jag faktiskt skriva det i brist på annat.

Felicia som jag jobbar med har ett grönt och ett blått öga! Jag har aldrig sett det förr, och hon har ändå jobbat där sen i augusti. Innan vi stämplade in stod hon och tittade sig i spegeln i omklädningsrummet och så sa hon "jag har ett grönt och ett blått öga och nu är det extra tydligt". Jag inspekterade självklart hennes ögon och jäklar det stämmer ju. Det är inte jättetydligt så man reagerar inte på det om man träffar henne men coolt är det. Vi började snacka om det där med att ha två olika färger och vi kom fram till att det skulle vara jobbigt om det var tydligt, då snackar ju folk om det och man uppfattas väl som ett freak. Fatta vad jobbigt om man hade ett blått och ett brunt öga! Men är det ens möjligt? Eller jo såklart det är men oj vad det måste vara ovanligt. Grönt och blått verkar mer logiskt, båda färgerna är ju recessiva anlag.

Poop jag försökte hitta en bild på Felicia där det faktiskt syns att hon har olika färg på ögonen men det syns bara om man han sett det själv. Det är så otydligt på hennes bilder så det är ingen idé att lägga upp någon, hehe.

Mina ögon är iallafall blå. Men de blir väldigt mörka om det är dålig belysning. Dessutom blir mina pupiller gigantiska så fort ljuset inte är perfekt. Mamma och pappa började fundera på om jag gick på droger en gång när de verkligen la märke till hur stora de var, hahaha. När jag föddes var mina ögon väldigt mörkt blå, nästan svarta.


Blå som sagt, haha

Jobbade över

Skrivet 2009-11-03 @ 21:30:49

Idag fick jag jobba över till sju. Lite konstigt eftersom jag var inställd på att sluta klockan två men jag hade inget planerat och jag behöver pengarna så det var bara att tacka och ta emot. Det jobbiga med att jobba över så att jag jobbar mer än fem timmar är att jag måste äta då och jag har ju inte med mig mat när jag tror att jag ska jobba tre timmar. Iofs brukar jobbet bjuda mig på mat då men det känns inte fräscht att äta den maten, man känner sig bara tjock. Jag har inga problem att äta på McDonalds någon vardagskväll när jag är sugen eller nått men att käka det på jobbet är ingen direkt favorit.

Är iallafall hemma nu, ganska seg men känner mig ändå duktig. Jag var borta från jobbet två dagar förra veckan så det är inte mer än rätt att jag jobbar in de timmarna igen. Jag jobbar ju alltid massa extra varje månad, jag jobbar aldrig mindre än mina ordinarie tider.

Nu ska jag värma lite tacos!

Chefens åsikter smittar av sig

Skrivet 2009-11-02 @ 23:35:38

När jag hade klarat teorin började jag läsa min bok igen som jag tvärt la åt sidan när det var dags att satsa på körkortet. Läste den första boken i somras och dne var riktigt bra, helikopterrånarna måste lätt ha läst den boken! Haha. Jag har snart kommit till mitten av den andra boken men jag är inte helt insatt i den ännu, den är lite trög. Dessutom så såg min chef att jag läste den häromdagen och han sa att ettan är mycket bättre än tvåan. Bara för det sitter jag och tänker att boken är dålig nu, jag har ju inte ens läst den så jag kan inte avgöra det. Men bara för att min chef sa så har jag fått för mig att jag också måste tycka det. Nej jag ska banne mig gå in på kontoret imorgon och säga att den visst är bra!... eller?

Nu ska jag försöka läsa något kapitel innan jag somnar, godnatt!

Ugg Australia

Skrivet 2009-11-02 @ 22:45:05
Jag vill ju ha ett par uggs men de är alldeles för dyra för mig. Jag ville ha ett par redan förra året eftersom läkaren klagade på mina skor men jag hade inte råd och det kändes bäst att låta bli. Men nu har de börjat sälja uggs på Mathilde på PK huset så jag var inne och testade dem för några veckor sen. Herregud vad sköna de var! Passande nog skulle Sebbes pappa till New York och där är de ju så mycket billigare än i Sverige. Frågade om han kunde köpa ett par till mig och visst kunde han det. Han är i New York nu, kommer hem imorgon, och han har köpt ett par till mig! Jag provade ut vilken storlek jag skulle ha på Mathilde, fixade bild på skorna och exempel på vart de fanns att köpa i närheten av hans hotell. Han köpte skorna för 1066:- med deras jäkla skatter inräknat, i Sverige kostar de minst 1999:-

Han skickade den här bilden till Sebbe och skrev "Uggs på Manhattan" hahaDet syns inte på bilden men jag valde den korta modellen i färgen chocolate:

Jag tränar och röven växer

Skrivet 2009-11-02 @ 22:19:33
Idag var jag på skivstångspasset med Sofia. Tränade ingenting förra veckan och halva veckan innan det eftersom jag fokuserade på körkortet. Men nu har jag kommit igång igen, beach -10 som sagt. Måste komma igång med konditionsträning också men det är så jobbigt och tråkigt. Dessutom är kondition en färskvara (det snackade jag och snubben från vägverket om under min uppkörning, fråga mig inte varför) så det känns så man måste hålla igång hela tiden för att inte tappa allt.

Höll på att komma försent till passet så jag var orolig över att min bokade plats skulle släppas till någon annan och att det skulle vara omöjligt att få en plats inne i salen. Men jag hann ta ut min biljett innan den försvann och Sofia hade tagit en plats åt mig. Anledningen till att jag kom sent var för att jag valde att ta bussen. Jag hade gott om tid och jag orkade inte gå till tunnelbanan i kylan, dessutom är det så mycket folk i tunnelbanan vid den tiden. Bussen var iallafall tvungen att stanna på varenda jävla station på vägen så det gick inte snabbt. Sen var det en stor charterbuss som fick för sig att vända mitt på vägen som går genom husby så det blev ju värsta köerna åt båda hållen för det gick inte snabbt direkt. Men jag är ändå glad att jag inte tog bilen dit för jag skulle vara för stressad för att sitta lugn och titta på när bussen vände och sen så kostar parkeringen 20:-/h utanför friskis, haha skulle ha blivit en chock!

Btw så känns det som min röv har växt på senaste. Det måste vara träningen som ger resultat i rumpmuskler för jag har inte käkat sämre än förr nu eller nått och det var efter att jag började träna som jag kände att något hade förändrats. Hur som helst så sitter mina jobbyxor tajtare över röven nu än vad de gjorde i somras. Bara så ni vet!

Igår var jag byggarbetare

Skrivet 2009-11-01 @ 14:43:58

Igår var det maskerad hos tomas och jag klädde ut mig till byggarbetare. Av de alternativ som jag lät er rösta på blev det 50/50 så då kunde jag ju inte vara något av det alls! Haha nej men jag skulle till Buttericks igår men det var 30 meter kö bara för att komma in i butiken. Sen var det ju proppat där inne också och om jag skulle hitta det jag ville ha skulle jag behöva köa till kassan också. Så då sket jag i det och ryckte fram mina arbetsbyxor från Blåkläder och var byggarbetare. Sara visste inte hellervad hon skulle vara så hon snodde sin killes byxor och sen tog vi hennes mammas killes jobbskjortor så att det såg ut som att vi jobbade på samma firma.

fnul.se

Uppkörningen

Skrivet 2009-11-01 @ 14:37:13
Wiho jag har körkort. Jag kan knappt förstå det själv. Var nästan orolig över att jag skulle vakna upp och märka att det bara var en dröm, haha. Nu längtar jag efter att få hämta ut själva körkortet. Nu har jag ett A4 som tillsammans med legitimation fungerar som ett körkort. Jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket, det är typ det första alla frågar när de får veta att jag tagit körkort. Jag trodde inte att jag skulle klara det själv för de flesta jag känner har kuggat på någon del vilket jag inte tycker att man ska skämmas för.

Uppkörningen gick bra, uppenbarligen, haha. Nemen jag fick backa runt ett hörn och det tyckte jag gick skitdåligt så jag trodde att jag hade kuggat då men han sa ingenting om det efteråt. Vissa undrar vad jag fick göra för något och allt som jag gjorde finns markerat på mitt papper så tänkte skriva upp allt:

- Säkerhetskontroll (behövde bara testa tutan och färdbromsen)
- Parkering
- Backning
(runt det där förbannade hörnet)
- Vändning
- Användande av reglage
(snubben bad mig göra ren vindrutan när jag precis kört upp på motorvägen)
- Körfältsbyte
- Gatukorsning
- Cirkulationsplats
- Självständig körning mot mål
- Motorväg
- Infart/körning på landsväg
- Omkörning
(jag blev inte tillsagd om det men det låg en lastbil framför mig på motorvägen som körde segt så körde om)

Jag körde upp i jakobsberg och jag körde i ca 40 minuter. De på vägverket var jättetrevliga och innan vi åkte iväg sa killen till mig att han var på min sida och att han ville att jag skulle få körkort. Det kändes ju skönt för man är ju rädd att de har en dålig dag och vill kugga så många som möjligt.


Mitt "körkort"

RSS 2.0