Farmor fick kattmat

Skrivet 2009-05-30 @ 18:39:08
Igår tog Sara studenten så jag var på hennes mottagning. Hennes lillebror var hyperaktiv och sprang runt överallt och Sara himlade med ögonen och påpekade att de faktiskt bara är halvsyskon, haha. Saras grannar var också där, de blev inbjudna eftersom Sara fick ha bord uppställda på deras del av tomten också. Kvinnan var tydligen Saras gamla mattant och jag förstår att hon jobbar med mat, hon hade ständigt maten proppfull med mat och det rann alltid dressing över hakan. Otroligt äckligt.
Saras kille och hennes farbror ställde upp kattens mat på bordet bland all annan mat och lurade Saras farmor att äta av den, hahaha vad alla skrattade!


Sara med munnen full av mat


Finn ett fel, haha

Ut med skiten

Skrivet 2009-05-30 @ 18:09:21

Nu har jag rensat bland alla mina anteckningshäften. Jag har ju ett häfte för varje ämne och i varje häfte har jag en plastmapp där jag lägger ner alla lösa papper och det är de plastfickorna jag har gått igenom. Sparade inte så mycket för det var bara massa stenciler och skit som jag inte kommer ha någon användning för. Kastade mitt historiahäfte också för det kommer jag verkligen inte ha någon användning av. Jag har verkligen inte tagit efter min pappa som ska spara precis allting. Nu börjar det kännas att studenten närmar sig, igår kunde jag inte riktigt fatta att jag var klar med allt skolarbete.
Kändes jävligt skönt att slänga allt det här. 2,2 kg papper (ja jag vägde det) HALLELUJA!

Skräplandet ska bort

Skrivet 2009-05-30 @ 17:50:28
Nej idag är det dags att få bort skräplandet som mamma kallar det. Sofia var förbi igår innan vi skulle på Saras mottagning, pinsamt värre när hon såg mitt totalbombade rum. Men jag har verkligen inte haft tid. Kommer ni ihåg sist jag la upp en bild och sa att jag skulle städa? Hur som helst så gjorde jag aldrig det.
Ni får se resultatet lite senare


Som sagt, totalbombat


Och så skrivbordet, mitt ständiga problem

nu sitter jag på starbar med några

Skrivet 2009-05-29 @ 21:55:50

MMS

nu sitter jag på starbar med några från klassen. Vi ska grilla i rålis ikväll och nu är det förkrök. Jag dricker bara cocacola eftersom jag inte får blanda min medicin med alkohol. Kändes töntigt att beställa en cola efter de andra som köpte varsin öl och smirnoff. Men cola är galet gott iaf!

Luftrörskatarr

Skrivet 2009-05-29 @ 00:22:33
Jag har hittat ett till namn för min sjukdom, luftrörskatarr! Det är coolt att ha en sjukdom med coola namn. Det är ju mycket roligare att säga att man har akut bronkit eller luftrörskatarr än att säga att man är förkyld. Nu är jag ju inte förkyld men det trodde jag ju först så det var det jag sa till folk från början. Inte för att det är roligt att vara sjuk, men jag försöker vara positiv.

Läste att hostan blir värre när man börjar bli bättre och jag hostar som jag vet inte vad nu så det är väl positivt. något mindre positivt är att mamma och pappa inte kan sova för att jag hostar så högt.

Akut bronkit

Skrivet 2009-05-28 @ 14:47:56
Då var jag tillbaka från den hemska vårdcentralen. Jag har tydligen akut bronkit som på vanlig svenska betyder plötslig inflammation i luftrören. Har fått en stark hostmedicin med både morfin och alkohol och även brustabletter som ska lösa upp slemmet.

Hade lust att peka finger åt den där stönande tanten när jag gick därifrån för det var massa andra som var före henne. RIktigt jobbig människa.. efter bara tjugo minuter gick hon iväg till kassan och undrade hur lång tid det skulle ta egentligen, alla vi andra hade suttit där i över en timme då. Jag lovar att hon identifierar sig själv med sina fysiska problem, utan sina krämpor är hon ingenting.

nu har jag vart på vårdcentralen i

Skrivet 2009-05-28 @ 13:37:48

MMS

nu har jag vart på vårdcentralen i över en timme och den ända läkaren på akuten gick precis på lunch, skojar någon med mig? Det var bara två personer före mig när jag kom, den ena har inte ens fått träffa läkaren än. För ett tag sen skulle en liten kille spy och nu har det kommit en tant som stönar och ojar sig var tredje sekund. Om tantjäveln bara kan sitta still på sin stol så slutar det göra ont. Det roliga är att hon var helt tyst när hon gick hit, men när hon satte sig började hon tycka synd om sig själv. Jag vill hem!

Jätteroligt att vara fotbollsspelare

Skrivet 2009-05-28 @ 11:22:42
Imorgon har vi spexfotografering. Jag och Erik hade ett jätebra förslag, alla skulle klä ut sig till sina motsatser. Jag skulle vara hiphopare, gymmaren shahnur skulle vara dansare i tajta trikåer á la eric prydz, långa erik skulle vara kort och stå på knäna, sonya som inte använder så mycket smink skulle vara en översminkad fjortis osv. Det skulle vara skitkul! Men nu fick jag ett sms om att de hade bestämt att hälften skulle vara fotbollsspelare och resten naturnördar...? Det är ju inte ens roligt? Jag förstår inte ens kopplingen mellan fotbollsspelare och nördar och det har inte ens med vår klass att göra? Hur kul är det att sätta på sig fotbollskläder, det är som vilken träning som helst ha-ha.

Blev faktiskt sur när jag hörde det, misslyckat eller vadå. Jag borde ha åkt till skolan ändå och sett till att det blev mitt och eriks förslag. Jag har lagt ner massa tid på att få ihop den här spexfotograferingen, och så ska min klass "klä ut sig" till fotbollsspelare! Är det någon som driver med mig eller?

Jag är i målbrottet

Skrivet 2009-05-28 @ 11:17:28
Jag har gått och blivit sjuk, riktigt sjuk. Det började med att jag hostade en kväll och på morgonen så var jag lite hes. Det gick över men på kvällen när jag var på skiva slog det till igen och sen dess har jag itne kunnat prata. Det låter som om jag är i målbrottet gånger 2000. Var i skolan igår för att jag var tvungen att redovisa och alla bara satt och skrattade åt min röst, kände mig nästan lite mobbad. Men idag stannade jag hemma, måste verkligne bli frisk till nästa vecka så det var itne värt att ta sig till skolan. Igår kväll kom det inte ens något ljud när jag pratade så jag fick viska istället, annars hörde man inte vad jag försökte säga. Ska till läkaren snart men det tar emot att gå hemifrån eftersom det regnar ute och jag hostar som en häst också.

Det skulle ju vara typiskt om jag är sjuk nästa vecka när jag ska på kryssning och ta studenten. Ska fan ligga hemma hela helgen så att jag är frisk tills dess!

Dålig uppdatering

Skrivet 2009-05-26 @ 19:40:26
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Borde väl börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det känns så tjatigt så jag skiter i det. Det är min blogg och jag får väl skriva hur lite jag vill, så jävla många läsare har jag ju faktiskt inte, hehe.

Just nu sitter jag i mitt stökiga rum och kraxar som en kråka. Jag är jättehes och jag vet inte varför, det är verkligen brutalt, det låter som om jag är i något extremt målbrott. Och så får jag ångest över mitt stökiga rum som mamma har börjat kalla skräplandet. Och sebbe säger att jag borde städa. Om han har så jävla mycket tid över så kan ju han få städa mitt rum, jag har haft fullt upp! Men i helgen kan jag städa, då är det slut på skolan.

Nemen nu ska jag skriva några skolarbeten och så bloggar jag väl lite mer senare om jag har tid och lust.

Studentfylla

Skrivet 2009-05-24 @ 21:34:58

Andra som har tagit studenten har berättat hur roligt vi kommer ha den sista månaden, sista veckan osv. Att hela sista terminen är så otroligt rolig. Vet ni vad, det stämmer inte. Det här är sista veckan med lektioner och vi kör på ända in i det sista, vi har redovisning på fredag och en jäkla massa annat som ska göras den här veckan. Hela den här terminen har vart ett berg av plugg och lägg till alla skivor på det, skulle det vara kul på något sätt eller!? Vår historialärare ville till och med att vi skulle redovisa ett arbete 30/5 eller 2/6... men det blev lite problem eftersom 30/5 är en lördag och 2/6 har vi inga lektioner eftersom sista lektionsdag är på fredag och dessutom så är vi på kryssning då. Rolig lärare det där.

Men själva studenten den 4 juni blir nog rolig för då är det över och det är fest som gäller hela dygnet. Jag pratade med Sebbe om det här i helgen, jag tvivlar på att jag kan bli så full som han var på sin student. Han vinglade liksom av flaket och sen gick han och snackade massa konstig skit i väntan på att hans pappa skulle komma och hämta oss, han kommer inte ihåg någonting av detta. Sen var han dygnrak på sin mottagning och somnade nästan på köksgolvet framför farmor som var på besök. Och sen var han sjukt packad när han kom hem från skivan också. Jag förstår inte hur han lyckades. Jag är typ skönt lullig i tio minuter, sen lägger det sig... eller så blir jag full så att jag blir trött och går hem. Så jag vettefan hur det kommer gå när man ska dricka alkohol från typ åtta på morgonen till tre på natten. Ska bli intressant.

Kan du översätta?

Skrivet 2009-05-22 @ 23:41:08
Jag sitter och skriver ett fördjupningsarbete om proteinet hsp60 och det är skitjobbigt för det finns bara information på engelska. Hittills har det gått rätt bra men nu har jag fastnat på det här stycket:

"The intermediate domain induces a conformational change when ATP is bound allowing for an alternation between the hydrophilic and hydrophobic substrate binding sites"

och google översätter det såhär värdelöst:

"De mellanliggande domän inducerar en conformational förändras när ATP är bunden möjliggör en växling mellan den hydrofila och hydrofoba substrat bindningsställen."

Är jag blind och dum i huvudet eller är det där svårt att förstå? Jag har försökt att få ihop det där till en ordentlig mening men det går liksom inte när jag inte förstår den där conformational change grejen. Och sen ska man ange specifika källor och jag sitter liksom och läser på engelska wikipedia för det är det bästa som jag har hittat, blev faktiskt förvånad över hur seriös texten om hsp60 var på wikipedia och allt som ska finnas med i arbetet står med där. Men jag har som sagt lite problem med att förstå engelskan de använder.

Aktiv på facebook

Skrivet 2009-05-21 @ 21:33:34
Shit idag har jag lagt upp 87 nya bilder på facebook, helt galet. Men var ju tvungen att lägga upp massa bilder från mösspåtagningen, skivor och sånt nu när jag fått tillbaka min kamera.
Hade med min systemkamera hem till Lisen igår (vi var där och förade) och tog lite bilder innan vi gick. Här är några.


AnnaMaria och Lisen


AnnaMaria och jag

AnnaMaria med världens största glas och Lisen

Layer Cake suger

Skrivet 2009-05-21 @ 12:18:42
Igår var jag på Sofia och Malins skiva på Layer Cake! De hade ögonmasktema så den och Elise Ryan klänningen åkte på igen. Det var skön stämning och en hel del folk men jag måste säga att det var bättre drag på min skiva, hehe. Men det var bra folk som var på deras skiva så det var roligt ändå men sen tycker jag synd om klassen för personalen var jätteotrevlig och DJn sög och tog inte emot några önskemål alls. Han spelade fjortisdunk hela kvällen och det funkar liksom i en låt innan man tröttnar. Han har ju liksom betalt för att göra som klassen vill men han stod i sin egen jävla drömvärld och diggade fett till sin dåliga musik. Garderoben kostade 50 spänn! Så jävla dyrt och det var för att jag hade min jacka i min väska, då var jag tvungen att betala för både och. Det har jag aldrig behövt göra förr, det blir ju liksom mindre jobb för dem så jag fattar inte varför jag måste betala för väskans innehåll? Sen kostade det 30 spänn om man skulle hämta eller lämna nått i jackan eller väskan, vilket jävla skämt. Riktig PMS kärring som jobbade i garderoben måste jag säga.

Men förutom det så var det roligt! Jag och AnnaMaria var hemma hos Lisen innan och fixade oss och käkade middag, vi grillade!


Jag på dansgolvet

Halkbanan

Skrivet 2009-05-19 @ 23:12:22
Nää det var tråkigt att skriva labbrapporter så tänkte att jag kunde skriva lite om halkbanan istället!

Vi var fyra killar och fyra tjejer så vi satte oss en kille och en tjej i varje bil. Snubben som höll i allt frågade om det var någon som ville börja och killen bredvid mig ville börja och sen bestämdes det att jag skulle dela bil med honom. Sen fick vi lite frågor och svara på medan den där snubben gick iväg och gjorde något. Första frågan var "vad är en bromssträcka?" och killen jag ska köra med, Dennis hette han,  frågar gruppen "Är det någon som har läst någon teori? Jag har inte ens köpt boken". Gissa om jag blev nervös då, jag skulle ju köra med den där killen!
Men jag som har läst teorin fick förklara det här med bromssträcka för resten av gruppen, kände mig duktig.

Sen bar det av ut på banan, Dennis körde lite ryckigt och gillade att gasa på lite i början. Sen när vi började snacka lite fick jag veta att han bara var 17 år gammal, fick lite mer panik. Han körde lite galet i början så snubben i tornet ropade i radion att han skulle ta det lite lugnt för "Sandra vill känna sig säker i bilen" haha.

Men det var skitkul, fick lite ont i foten av allt stampande på bromsen men det var det värt. Killen i tornet var jävligt skönt också, satt och manglade kommentarer i radion. När jag skulle köra i 80km/h på det hala väglaget och bromsa så stannade jag mellan 90 och 100m skylten och då började han snacka igen "Jaså Sandra, du är med i 100 metersklubben?" haha men sen fick alla andra också höra den för det gick liksom inte att stanna tidigare.

Det roligaste var när vi körde i 70km/h ut på det hala och så skulle den andre i bilen dra åt handbromsen medan man själv tryckte ner kopplingen. Haha shit jag var först ut av alla eftersom vi var bil nummer ett och det var vi tjejer som fick börja med den övningen, jag hade ju ingen aning om vad som skulle hända. När dennis drog i handbromsen så började bilen snurra som fan, haha jag bara satt och skrattade och vred ratten åt olika håll men lite farligt var det, åkte nästan in i slänten för att den sladdade iväg så snett. De andra tjejerna måste ha fått lite panik när de såg hur vår bil for iväg.

Men nu är det över, bara teorin och uppkörningen kvar då. Lär väl bli en bit in på sommaren...

Slutspurt

Skrivet 2009-05-19 @ 22:01:04
Nu har jag skrivit klart en labbrapport på sex sidor, skitsvårt var det men äntligen är det över!
Nu är det bara att ge sig på nästa rapport, imorgon är sista dagen för allting i bioteknik och biologi, de ämnen som vi labbar i! GAH!

Smutsiga smycken

Skrivet 2009-05-19 @ 17:22:28
Har upptäckt att mitt halsband jag fick från Sebbe för väldigt länge sen måste tvättas, börjar bli ganska nasty. Stenarna syns typ inte längre, de smälter in i det silverfärgade. Det är något sånt där som man hela tiden tänker att man ska göra men man gör det aldrig någonsin. Så är det någon som vill komma och tvätta mitt halsband i nått såntdär medel som man gör rent smycken med?

Se, stenarna syns knappt

Onödigt vetande

Skrivet 2009-05-19 @ 16:47:24

Idag hade jag biologiprov, jag höll på att dö när jag pluggade för det var så tråkigt och så onödigt. Tio sidor handlade om urin. Jag bryr mig väl inte om hur insekter, sköldpaddor och ringmaskar urinerar? Skitäckligt. Det är såntdär onödigt vetande som mna faktiskt inte behöver veta. Jag tänkter på personen som upptäckte hur ringmaskarna urinerar, hur har det påverkat hans liv? Varför var han tvungen att ta reda på det? Men jag har alltid tänkt att det är djävular som skriver våra skolböcker och de bara smäller in så mycket skit som möjligt för att göra livet surt för eleverna. Men så var jag inne på dn.se nyss och hittade en fullt seriös artikel om att man kanske äntligen har hittat anledningen till att löven blir röda på hösten. Vad är det för fel på människor!? Vad är det för jobb egentligen, att sitta och försöka lista ut varför löven blir röda? Får de forskarbidrag från staten för det?

Fadderbarn

Skrivet 2009-05-19 @ 15:32:55

På vägen hem idag såg jag min kompis gamla fadderbarn från grundskolan. Vi i mellanstadiet fick varsin fadderelev från lågstadiet, skitgulligt.

Jag kommer ihåg den där tiden med fadderbarnen, fyfan säger jag bara. Jag kommer ihåg när vi fick våra fadderbarn, då ställde de faddern bredvid barnet och så fick man hälsa och sådär. Alla var glada och tittade ner på sina söta små fadderbarn. Jag tittade upp på mitt fadderbarn som nästan var längre än mig. Mitt fadderbarn hette Naima, kom från afrika, såg ut att ha käkat lite för många bullar och så sa hon fuck you till mig. Härlig unge. Alla tyckte om sina fadderbarn som om de var syskon men jag hatade mitt fadderbarn, hon var ju hemsk. Det värsta var typ när alla bar sina fadderbarn på ryggen och höll på, shit jag skulle aldrig ha kunnat lyfta mitt fadderbarn en centimeter över marken!

Jag minns att jag hade en turkos nyckelring som såg ut som en diamant och den vill Naima ha. Men hon fick den inte och då blev hon skitsur och sa att hon faktiskt borde få den. Tror att det var där någon gång som hon sa fuck you till mig.

Tack och lov så flyttade Naima till typ USA efter några veckor.

Dagens problem

Skrivet 2009-05-19 @ 15:26:41
Idag är jag irriterad. Jag blir så trött på allt och alla

- En kille i klassen skulle inte med på flaket, skulle med på flaket, skulle inte med på flaket och nu ska han med igen. Men han tänker inte betala?

- Folk ställer samma frågor flera gånger om, kan de inte bara lyssna på det första svaret de får? Jag ska ta med post-it till skolan och klistra svaret i deras ansikten i fortsättningen.

- Folk i studentkommittén säger att de ska sälja biljetter vid caféet men sen har de plötsligt läxförhör och varken dyker upp eller hör av sig. När man ringer och frågar får man inget vettigt svar... Jag är inte er jävla mamma.

- Fick tillbaka ett hemprov idag som jag bara fick VG på. Anledningen till det var att jag hade svarat på en fråga utan att lägga till en egen reflektion. Problemet är att det bara var en enkel fråga, det nämndes ingenting om någon reflektion, ingenstans på pappret. Är det så svårt att skriva "reflektera" om man vill ha en reflektion? Jag är ingen fucking tankeläsare!

Nu har jag gjort halkbanan!

Skrivet 2009-05-18 @ 16:34:35
MMS

Nu har jag gjort halkbanan! Fick köra med 17-åriga Dennis som var helt galen. Blev lite orolig när han sa att han inte hade köpt en teoribok än men vi överlevde. Nu ska jag hem till sebbe och plugga!

Hora

Skrivet 2009-05-16 @ 13:24:53
Sitter och läser lite om eurovision på expressen.se

Tydligen så heter Moldaviens låt "Hora din Moldova" Hahaha det är ju skitroligt!


Nelly Ciobanu framför Hora din Moldova (bild: expressen.se)

Voltaren är godis

Skrivet 2009-05-16 @ 13:16:38
Igår vaknade jag upp och hade ont i axeln och upp i nacken. Kändes som nackspärr men också som om någonting behövde knäckas till. När jag vaknade upp imorse så var det värre, nu gör det ont i hela övre delen av ryggen och upp i nacken. Går runt som en ostbåge för att det gör ont att gå rakt. Ligger strandad i sängen med kuddarna tillknölade så att nacken ska ha stöd. Usch vad gammal jag känner mig, det är bara rullatorn som saknas innan det är dags att flytta in på ett ålderdomshem, hållningen har jag redan.

Har tagit lite voltaren nu men det verkar inte hjälpa. Jag tycker om voltaren tabletterna, de smakar jättesött! Så synd att de ska sväljas hela för så fort man stoppar in dem i munnen så smakar det sött, jättekonstigt. Någon mer som har tänkt på det?

Retouch

Skrivet 2009-05-15 @ 21:24:19
Jag har lärt mig att retuschera bilder. Tänkte visa vad jag kan göra än så länge, kanske inte så imponerande men jag tycker att det är coolt. Det är liksom synd om man tar en skitsnygg bild men man är ändå inte nöjd för att huden ser så ojämn ut. Ser lite plastigt ut men man utvecklas ju! Det är jätteenkelt om man har photoshop!
Bilden över är orginal och den under är omgjord.Stökigt värre

Skrivet 2009-05-15 @ 16:04:41
Jag vet vad jag ska göra ikväll, vet ni?


En till bikini?

Skrivet 2009-05-14 @ 23:20:42
Men vet ni vad, man behöver faktiskt två bikinis. Den här vill jag ha, och sarongen gick ju i samma färger och jag knyter gärna någonting om höfterna om jag ska upp och knata på stranden. Tog med bilden på modellen med sarongen på sig för Sebbe fattade inte att jag skulle ha den sådär.
Allt är från H&M!

Pinsam eurovision

Skrivet 2009-05-14 @ 22:25:35

Jag låg i sängen med datorn på magen och förberedde en redovisning när det började låta som satan. Och illa lät det också, jag fattade inte vad det var först men jag blev riktigt irriterad. Men sen gick ljuset upp för mig, det var semifinal i eurovision. Och det låter verkligen illa, man undrar verkligen hur de där bidragen har kunnat vinna i varje land. Okej de tänker nog samma sak om Sverige i år men väldigt många andra länder är ju totala katastrofer!

Norges bidrag som är vinsttippat suger.. det är verkligen inte bra. Det är för mycket av allting, och helt plötsligt så ska snubben byta ton eller vad han nu vill kalla det i refrängen och det passar inte alls till fiolmusiken i bakgrunden som påminner mig om Vasaloppsmålet i Mora då det spelas fiolmusik dygnet runt.

Det var något annat land också där det var en duett med en kille och en tjej. Tjejen sjöng så otroligt falskt och hennes roll i det hela var liksom bara att stå och skrika ut höga toner. Hörde hur mamma började asgarva inne i vardagsrummet. Måste hitta nått klipp på youtube på det sen!

Så länge får ni lyssna på Norge. Tycker du att deras bidrag är bra? Försvinn från min blogg!

Ny bikini

Skrivet 2009-05-14 @ 18:48:26
Igår fick jag hem min bikini som jag beställt från Nelly. Nu är jag redo inför Egypten! En storlek större i både överdel och underdel hade väl inte skadat men de duger så jag tänker inte skicka tillbaka och byta för risken finns ju faktiskt att det blir för stort då.
Fick lite panik härom dagen när jag tänkte på bikini, jag har ju ingen bra bikini. I turkiet hade jag mixat två bikinis och det såg förjävligt ut för de matchade inte alls och sen så förstördes sömmarna i bikiniunderdelen jag hade. Sebbe hade skitroligt åt att jag typ blottade röven varje gång jag simmade för att underdelen åkte ner.

Men nu har jag iaf köpt en snygg bikini som dessutom inte har några axelband som lämnar fula linjer. Sen har jag ju inte en sån pang-kropp som den här modellen men ääääsch!


Bikini från Nelly.com, överdel + underdel = 288:-

Since 12 maj 2007

Skrivet 2009-05-13 @ 00:35:15
Ska lägga min nu men kan avsluta med att jag och Sebbe hade två årsdag idag. Vi hade tänkte dra ut och käka men vi hade inte råd, haha. Så han kom och hämtade mig efter skolan och så köpte vi lite godis och myste framför TVn. Eller det slutade med att jag somnade och vaknade upp precis innan middagen och märkte att Sebbe hade bäddat ner mig. Sen fick jag skjuts till fotbollsmatchen. Det var väl som en helt vanlig dag, jag skyller på finanskrisen.

I början av dagen märkte man att det var en speciell dag. Jag försökte få med Sebbe till köket för att äta frukost:
Sebbe: Jag vill ha frukost på sängen!
Jag: Nej men det är ju vår dag, det är meningen att vi ska göra saker tillsammans, hehe
Sebbe: Nej det är meningen att du ska vara snäll mot mig..
Jag: Varför då? För att du har stått ut med mig i två år?
Sebbe: mmh...

Men jag fick med honom till köket till slut, power to the women!

Vi vann matchen!

Skrivet 2009-05-12 @ 23:53:16

tjalalala.. tjalalala.. vi vann matchen med 4-1!
Asroligt men kände mig lite lost på planen, var typ ett år sen jag spelade fotboll sist. Men fick beröm från de andra efter matchen så jag hoppas att jag spelade okej, haha. Men jag fick sjukt ont i luftvägarna i första halvlek, det var som om någon tog tag om min strupe och för varje andetag var jag tvungen att ta i för att få ner någon luft och sen började det pipa när jag andades. Förstår inte vad problemet är. Det gör lite ont fortfarande men det går väl över under natten.

Hade glömt bort hur det var ute på planen, vilket krig det var. Nuddade det andra lagets biffigaste tjej i en kamp om bollen och hon utbrast "jaha" och så typ gav hon sig på mig istället för bollen, haha crazy woman! Men den närkampen slutade med att hon snubblade på sig själv och ramlade, försökte typ få mig att snubbla över henne.
En annan tjej satsade på att få in sin knytnäve i min navel, haha. Jag täckte henne när deras lag skulle slå en hörna och så vänder hon sig om när bollen är emellan oss och kör in sitt finger i min navel och fortsätter med knytnäven. Haha jag började typ garva.

Men vi ägde sönder. Tycker dock lite synd om Helena som sköt världens skott på mål men missade med någon centimeter varje gång. Aja nu ska jag tvätta bort krigsmålningen i ansiktet (ja vi spelade med krigsmålningar), tror att det var den psykningen som säkrade vår seger.. eller inte.

Sitter i bilen på väg till bandhag

Skrivet 2009-05-12 @ 20:10:17

MMS

Sitter i bilen på väg till bandhagen. Ska spela min första korpenmatch! Ska bli kul att spela men tyvärr är det på grus så jag måste ha mina sjukt obekväma adidasskor i plast = formar sig aldrig efter fötterna. Men men, håll en tumme nu! (Två betyder otur)

Vem stal mina skor?

Skrivet 2009-05-11 @ 21:49:23
Just nu på facebook:

Mina nya tygskor som jag aldrig hann visa här i bloggen försvann under mösspåtagningen. Jag trodde först att jag hade tappat bort dem när jag kom hem och märkte att de var borta men jag har letat överallt. Jag har frågat på alla möjliga ställen i skolan flera gånger och letat i stora aulan och dessutom har jag vart på nivå och frågat om jag hade glömt dem där efter mösspåtagningen. Och när jag tänker efter så kollade jag på golvet innan jag gick ifrån aulan just för att jag inte skulle glömma något, och jag borde ju reagerat om mina skor låg där på golvet..? Tänkte att malin kanske råkat stoppa ner dem i sin väska, men det hade hon inte.
Allt tyder ju på att någon har snott dem under mösspåtagningen när de låg framme vid scenen (bytte om till klackskor efter vår sumodans) och det som gör mig så förbannad är att det bara var treor på mösspåtagningen och därför måste någon trea ha snott dem. Är det tacken man får för att anordna hela studenten plus kryssningen? Jävla idiot.

Inga bilder från skivan

Skrivet 2009-05-11 @ 21:20:30
Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från skivan när jag fick min kamera. Jag har fortfarande inte hämtat den men annamaria hade tydligen bilderna på mig från min kamera. Asså totalt är jag typ med på 8 bilder från min skiva och jag ser förjävlig ut på typ alla. Galet misslyckat, hade hoppats på lite fler bilder för att föreviga den kvällen men de där fotona tänker jag verkligen inte spara.
På annamarias skiva tog vi jättemycket kort, och väldigt många på annamaria... hade väl hoppats på att jag skulle vara i galet fokus för kamerorna. Det finns en bra bild på massa i min klass men den är inte jag med på, men mitra är det :P Haha vad hände liksom? :P Fick typ 100 bilder av annamaria, och jag var med på fyra och på resten var det bilder på annamaria, mitra och malin... tjejer glömde ni bort mig eller? :P Aja sak samma, det var ju inte direkt så at jag stod och bad dem ta kort medan de vägrade.

Här är den ända bilden från skivan som jag kan tänka mig att lägga upp på facebook. Tragiskt som fan.


Nader och jag, Nader är alladin :)

Tuggummi-rumpa

Skrivet 2009-05-11 @ 21:07:28
Okej nu skriver jag inlägget om Maffs rumpa!
På religionslektionen idag hade jag och wikner våra ben i maffs knä och tryckte ner honom riktigt ordentligt i stolen. När vi skulle gå ifrån lektionen reste sig maff och sen tittade han ner på stolen och såg ett gammalt tuggummi utsmetat på stolen och sa "Haha jag kände att det var lite klistrigt när jag skulle resa mig!" och sen var det inget mer med det. Men så gick maff före mig och jag såg att han hade fått två stora vita tuggumifläckar på sina svarta jeans, mitt på rumpan!

Jag bara stod och skrattade och pekade på hans rumpa och han fick panik och började backa emot mig och ville att jag skulle pilla bort det. Ofta att jag ska pilla på hans rumpa liksom! Sen berättade maff på skoj för läraren att han hade ett problem, och så visade han fläckarna. Läraren sa att han skulle gå ner och prata med vaktmästarna. Självklart menade hon att han skulle be vaktmästarna se till så att resten av det gigantiska tuggummit. Men maff missuppfattade det där och sa skräckslaget till mig att jag skulle följa med till vaktmästarn för maff ville inte vara där själv om de skulle pilla på hans rumpa!

Han löste iallafall problemet med att ta på sig sin kofta han hade i skåpet. Ingen annan förutom jag har märkt det men maff har två likadana koftor, en i svart och en i beige, han hade den beiga idag. Men koftan var lite kort så han drog upp byxorna och då skrattade jag ännu mer. Under hela den här händelsen har jag gått runt och småfnittrat, jag tyckte att det var skitkul. Sen när vi trodde att problemet var läst och vi satt och åt mat i matsalen kom en lite töntig/konstig kille från basketlaget med exakt samma kofta som Maff och alla i vår klass börjar skratta. Sen börjar den där killen prata om sina kläder och så sa han "jag har en svart också" och då höll jag på att sätta maten i halsen och maff vände sig om och sa med ljus röst "inte den svarta också!?" men sen visade det sig att han pratade om en annan kofta. Men det var kul så länge det varade!

Det var historien om maffs rumpa!

MVG

Skrivet 2009-05-11 @ 20:42:25

På religionslektionen idag fick vi tillbaka vårt tredje prov, MVG på det också. Jag känner att religion är min grej. Konstigt nog så var jag inte speciellt förberedd inför det provet heller men lyckades dra hem 47,5 poäng av 50 möjliga och det som jag hade fel på var några ord. Men det var bara taskigt rättat tycker jag. För att förklara Sharia skrev jag lagen, men det räckte inte för jag var tvungen att skriva den religiösa lagen. Men det spelar väl ingen roll för Islam är en teologi... religionen är ju lagen? Men skitsamma, MVG som MVG...
Haha märker att det framstår som om jag har det fett lätt för mig i skolan och får MVG på MVG utan att plugga men det är bara i religion och vardagsjuridik som jag glider igenom så lätt, hehe.

Fan det här inlägget skulle ju handla om Maffs rumpa.. aja det blir ett till inlägg!

Fysik B är över

Skrivet 2009-05-11 @ 18:29:17
Vet ni vad? Nu är Fysik B över och jag är så otroligt lättad! Jag vet inte vad jag får i slutbetyg, jag vill ju ha VG men tror inte att chansen för det är så stort eftersom slutprovet idag var jävligt svårt. Men nu kan jag inte påverka så mycket mer, och det är skönt att slippa plugga mer fysik för det är så otroligt tråkigt.
Kursprovet började klockan ett och höll på till fem, jag satt där hela provtiden. Nu är jag verkligen seg i huvudet, ikväll ska jag bara dega framför TVn. Har prov i vardagsjuridik imorrn men det är lätt som en plätt så det löser sig. Pluggade inte ens en halvtimme inför förra provet och fick MVG på det ändå. 

 Frågade läraren om vi skulle göra nått mer på fysiken nu efter provet men det var över nu sa han så jag gick iväg till en "boklåda" där man slänger ner böcker man inte ska ha längre, otroligt skönt att slänge ner fysikboken! Kände mig väldigt lättad psykiskt men också fysiskt för den där boken vägde sjukt mycket, haha. Ajöss 400 sidor fysik!

Fysik B

Skrivet 2009-05-10 @ 01:01:45

Kursprov i fysik B på måndag, därav tystnaden!
Ska hem till Sonya på ekerö imorgon och plugga järnet.

Ny design

Skrivet 2009-05-08 @ 19:03:14

Och så började jag gfixa en ny design på bloggen iallafall, attans! Men gör inte klar den nu.. ska försöka plugga lite fysik. Jag har verkligen ångest inför fysikprovet så det kanske är bra om jag pluggar lite. Sebbe kommer hit om ett tag och då får han sitta barnvakt åt mig och se till att jag pluggar.


Så här ser det ut just nu

CV

Skrivet 2009-05-08 @ 16:11:47
Idag fick vi som uppgift på vardagsjuridiken att skriva ett CV. Tur nog så uppdaterade jag mitt CV för bara några dagar sen så jag kunde åka hem med gott samvete, jag hade redan gjort dagens uppgift.

Tydligen så ska vi skicka runt våra CVn i klassrummet nästa lektion så att alla får kolla på varandras. Det tycker inte jag om.. nu måste jag verkligen kolla igenom mitt CV och så måste jag ju hitta en bra bild. Just nu har jag bilden som är uppe till vänster på bloggen och den är ganska gammal.
Btw så vill jag göra om min blogg, har lite planer men ingen tid att genomföra dem. Inga bra bilder att sätta in heller, de där bilderna skulle ju bara vara tillfälliga men jag har inte fått tummen ur röven och fixat några nya än..

Bilder från skivan

Skrivet 2009-05-08 @ 15:12:52
Nu har det kommit upp bilder från skivan! En bild på mig och sebbe som inte alls är speciellt bra, fotografen sa att den blev jättefin.. haha snacka om att ljuga oss rakt upp i ansiktet! Nemen helt okej ändå.. Här finns bilderna.
Blir förhoppningsvis lite fler bilder sen när jag hämtar min kamera från mitra och får bilder av alla andra som hade kamera. Jag var prinsessa och Sebbe var prins. Andra hade lagt ner lite mer tid på sin utklädnad, jätteroligt! Martin var bäst, han var Wall-e och kom till skivan i en kartong! hahaha.


Den "jättefina" bilden

Maff, forslund och Wikner. Haha verkar som att två personer vill därifrån :P

Julia och hennes syster (julia till höger)


Nicolaj och Emily, eller Musse pigg och Cruella De Vil

Abdi var het på dansgolvet hela kvällen

Fysik eller skiva?

Skrivet 2009-05-07 @ 22:50:38
Nu ska jag egentligen vara på skiva men jag är hemma och pluggar fysik. Det är Zandra och Emelies skiva ikväll på samma ställe som jag hade skiva igår. Zandra hade köpt biljett till min skiva men var en av dem som lämnade återbud till mig igår. Jag sa redan från början att om de inte kommer på min skiva så kommer inte jag på deras, för vem tycker att det är roligt att gå på skiva två dagar i rad på samma ställe? Och nu kom ju inte de på min skiva så de borde inte ta illa upp för att jag inte kommer.

Sen var jag ju dessutom hemma från skolan för att jag kände mig sjuk, då är det lite fel att dra ut och festa på kvällen. Och Malin som jag hade tänkt ta sällskap med hem skulle inte heller dit. Jag har en jäkla massa anledningar till att inte vara på skivan just nu. Men men, hoppas att de har samma drag som vi hade på min skiva igår :)

Aja, tillbaka till fysikboken nu!

Varför har jag ångest?

Skrivet 2009-05-07 @ 18:16:51
Jag har en sån ångest från igår, vet inte riktigt varför. Jag har mina olika teorier:

1. Min studentskiva är över, jag kommer aldrig ha en egen studentskiva igen

2. Jag trampade på en glasbit med klacken så att jag ramlade ner på rumpan mitt på dansgolvet. Tänk dig en lagom stor glasbit på ett stengolv, svinhalt! Fick hjälp upp fort av killarna men jag ramlade ändå! Pinsamt. Men nu är jag mest glad över att jag inte landade på mer glas för då hade det kunnat gå illa.

3. Under middagen så delade vi ut diplom till alla i klassen och så blev de Klassens hungrigaste, klassens soffpotatis osv. Meningen var att alla skulle få snälla saker och så fick jag klassens humörsvängningar... vad hände där liksom? :P
Sen skulle Karro få sitt diplom sist av alla och vi hade utsett henne till klassens party. Det var inte mitt förslag men i sista sekund så blev det jag som skulle dra motiveringen. Jobbigt att dra en motiering till något man själv inte kommit på. Men det slutade med att det bara kom ut fel. Istället för att säga att Karro alltid är redo för party så sa jag att Karro prioriterar alkohol... så det blev jättefel men jag kunde liksom inte hitta orden. Vissa i klassen trodde att jag försökte ge igen för att jag fick klassens humörsvängningar. Men så var det ju absolut inte.

Ångest har jag iallafall och det är jättejobbigt.

Min studentskiva!

Skrivet 2009-05-07 @ 17:23:49
Igår hade jag min studentskiva! Det var sjukt kul och var drag ända fram till stängning, lyckat! Det blev faktiskt väldigt mycket folk, jag var rädd för att det bara skulle bli segt men det var helt proppfullt på dansgolvet och typ på alla andra ställen också.
Middagen var väldigt lyckad och vår gamla kemilärare Nisse var där och visade lite kemiska experiment så det blev som lite trolleri som alla föräldrar älskade, haha. Sen höll Nisse tal också och det var jätteroligt, han borde bli komiker. Vår handledare Oskar som var utklädd till kung visade lite andra trix och sen höll även han ett tal och pratade om vår utveckling på thorildsplan. Han beskrev läget idag som "Still confused, but on a higher level" haha!

Lambo sjöng vi bara tre gånger tack och lov, en gång för tjejerna, en för killarna och sist för lärarna. I slutet på middagen blev det lite bråttom med att hinna med allt, tiden gick ju så fort!

I början av middagen så var jag faktiskt lite nere, jag hade stressat som jag vet inte vad för att hinna dit i tid och fixa med bordsplaceringar och grejer, jag kom först knappt in på mitt leg eftersom jag ser så annorlunda ut där och sen fick jag återbud av fyra av mina kompisar som skulle komma på eftersläppet. Kändes sjukt surt att fyra av sju lämnade återbud samma dag. Men vad ska man göra.. efter ett tag tänkte jag inte mer på med men det kändes jävligt surt i början av middagen. Sen blev det inte bättre av att Sebbe satt och frågade om han fick åka hem tidigt och sa att han "hade glömt hur sega middagarna var". Men han drog hem sen för han kände ingen där och ville typ bara stå i ett hörn och då sa jag åt honom att åka hem för om han inte har roligt så har inte jag roligt eftersom jag måste stå med honom och jag tänkte inte ha tråkigt på min studentskiva.

Kom väl hem en liten bit över fyra och frös som en jäkla nakenråtta. Ställde klockan på åtta men när jag vaknade kändes det som om jag hade feber och det gjorde ont i halsen. Blev nog lite sjuk av att gå från gamla stan till centralen och sen sitta och vänta på bussen ute i kylan. Jag hade ju inte direkt mycket kläder på mig.
Så jag stannade hemma idag! Hörde nyss att det bara var 9 personer i skolan idag.

Bilder kommer senare, just nu har Mitra min kamera hemma hos sig.

McDonalds i sommar?

Skrivet 2009-05-05 @ 20:01:28
Jäkla skit, mitt sommarjobb sket sig. Där försvann en lön på 20 lakan. Fick ett mail från Hans idag och han skrev att det tog emot rejält men de kommer typ inte anställa någon sommararbetare överhuvudtaget pga lågkonjunkturen. När folk blir fattigare köper de mindre via nätet och skickar mindre post, så det senaste halvåret har det alltså minskar rejält med paket på posten. Men han sa att jag var välkommen någon annan gång och jag fick gärna använda honom som referens. Det såg ändå rätt lovande ut eftersom Sebbe fick sitt bakslag från posten för typ två veckor sen. Men han skickade väl ut ett massutskick till alla oss som jobbat där tidigare nu.

Har ju lite panik nu, om en månad tar jag studenten och jag har inget jobb. Har suttit och letat efter massa annonser nu men självklart så var sista ansökningsdatum typ i förrgår. Men nu har jag sökt på McDonalds. Inte mitt drömjobb men hellre det än ingenting alls, jag behöver pengar och sysselsättning!

1 månad kvar

Skrivet 2009-05-05 @ 00:03:04
Det är en månad kvar till studenten, 4 juni. Så mycket att göra på så lite tid. Jag börjar få panik och då börjar jag klia mig, så min armbåge börjar snart blöda men tack vare mammas superkortison så har jag slutat klia för stunden. Blir snyggt till studenten.

0.9

Skrivet 2009-05-04 @ 23:58:58
Juste, kanske är på sin plats att säga att jag fick 0.9 på högskoleprovet, inte 0.8. Haha väldigt viktigt att berätta. Patrick fattade inte varför jag ens reagerade på att jag hade en tiondels högre poäng än vad jag trodde, men han förstår inte det där med högskoleprovet. Men men, det är fortfarande ett dåligt resultat men det förändras förhoppningsvis i höst.

Körlektion 5

Skrivet 2009-05-04 @ 21:24:56

Hade körlektion idag. Vi åkte ut till drottningholm och in i nån jäkla skog och körde liten landsväg. Det gick hur bra som helst och mina vanliga misstag som t ex att jag glömmer att "hoppa" växlar, titta mycket i backspegeln osv nämndes inte en ända gång. Det kändes underbart men på ett sätt lite onödigt, det där kunde jag liksom... låt oss göra nått som jag tycker är riktigt svårt! För en gångs skull kände jag att jag tyckte om C30n som jag annars spyr på. Länge leve etanolbilar säger jag nu!

Nästa lektion ska vi köra stadstrafik, panik! Jag kommer typ aldrig boka in min nästa körlektion bara för att jag vet att det är dags för stadstrafik. Det var så lugnt och skönt där ute i skogen, hetsig innerstadstrafik låter inte lockande! Nemen jag har ändå inte planerat att boka in någon lektion de närmaste två veckorna för det är smockat med prov och skivor så det går helt enkelt inte.

Jag får välja mellan att köra stadstrafik eller backa nästa lektion, men det känns jävligt onödigt att ta en hel körlektion till att backa, det kan jag träna på med pappa. Men fan vad förbannad jag blir när jag ska backa med vår elefantbil där jag inte ser ett jävla piss. Jag blir alltid sur och svettig när jag tränar backning, ska nog ha bikini nästa gång jag ska träna backning... not.

Cocio

Skrivet 2009-05-02 @ 22:24:13
Jag är med i userneeds Sverigepanel och det innebär att jag då och då får lite olika enkätundersökningar i min mail och om jag svarar på frågorna så är jag med och tävlar om olika grejer som jag aldrig kommer vinna. Nu har jag deltagit i två helt värdelösa undersökningar. Igår var det en sjukt lång undersökning om öl med dumma frågor som "Vilket ölmärke dricker man när man har roligt med sina vänner?" "Vilket öl passar till alla tillfällen?" "Vilket ölmärke skulle du vilja synas med?" osv.

Och nyss deltog jag i en undersökning om nån jävla chokladdryck som ska lanseras i Sverige. Man fick läsa typ fem olika beskrivningar av produkten och svara på om texten skulle påverka försäljningen positivt eller negativt och om man själv skulle vilja köpa produkten. Sen kom det upp massa bilder till varje beskrivning också och så skulle man svara på samma frågor om bilderna. En sak som är säkert är att jag aldrig kommer köpa chokladdrycken Cocio för att jag är så trött på skiten.
Det ironiska är att jag är laktoskänslig och köper därför aldrig chokladdrycker!

Haha nu kom ett mail om att det har förekommit tekniska problem så jag måste göra om undersökningen om Cocio, haha aldrig!

Just nu gör jag och sebbe vitlöksmariner

Skrivet 2009-05-01 @ 18:43:44

MMS

Just nu gör jag och sebbe vitlöksmarinerad fläskfilé och potatisgratäng som vi ska käka på balkongen i kvällssolen. Underbart!

Sumodans!

Skrivet 2009-05-01 @ 13:19:40

Kommer ni ihåg min lilla idé om att dansa i sumodräkter? Jag och Malin gjorde det igår på revyn, inför hela skolan alltså. Skolan köpte in två sumodräkter från buttericks som blåser upp sig själva och så är det en fläkt som pumpar hela tiden, precis som i en hoppborg. Vi hade ett eget litet nummer i revyn där vi dansade jättefult i de där dräkterna. Jag var rädd för att folk inte skulle tycka att det var roligt men det var en succé! Alla skrattade och vi blev överösta med applåder. När vi käkade emellan de två föreställningarna så kom några ettor och tvåor fram och sa att vi var roliga. Haha en tjej sa "Det var ni som var tjockisarna eller hur? :D"

En duktig kille i Patricks klass filmade det hela så det kanske kommer ett youtube klipp på vår dans, stay tuned! haha.

Valborg hemma

Skrivet 2009-05-01 @ 12:38:26
Gud vad skönt med helg, jag klarade mig igenom veckan utan att bryta ihop!
Igår var det ju valborg men jag stannade hemma. Jag hade planer men de sprack och då bestämde jag mig för att stanna hemma istället och det var bra för jag var så sjukt trött. Var ju på mathildas skiva i onsdags och sen sov jag bara fyra timmar innan det var dags att åka till skolan och från åtta till tolv stod jag i aulan och tränade på mitt och malins dansnummer och sen var det mösspåtagning. Efter mösspåtagningen drog min klass till nivå ett tag och jag var jättetrött redan då.
Väl hemma i sängen somnade jag typ sju gånger under kvällen av misstag men vaknade till av olika ljud men jag orkade aldrig gå och fixa mig så jag försökte hålle mig vaken. Men vid tolv så drog jag mig upp och borstade tänder och sen somnade jag äntligen på riktigt. Sov tolv timmar och det behövdes kan jag säga! Misslyckad valborg jag vet men det behövdes verkligen.
RSS 2.0