Presentkort från gratisskor

Skrivet 2009-03-31 @ 12:51:10
Idag är jag ledig! Hade bara en lektion idag och det var kemistöd och läraren sa att jag inte behövde åka till skolan bara för att gå på den lektionen.
Nu har jag iallafall vart inne på gratisskor och tjänat ihop lite poäng, jag har tjänat ihop till ett halvt presentkort. Det tar ju lite tid men så jäkla jobbigt är det inte. Det som är bra med just den här sidan att det kommer upp massa nya grejer man kan göra för att få poäng, helt gratis. På många andra sidor finns det typ fem olika gratisgrejer, och när du har gjort dem så måste du betala för att tjäna ihop poäng. Men så är det alltså inte på gratisskor. Me like!

Projektbajs

Skrivet 2009-03-30 @ 22:16:59
Jag sitter och försöker jobba med projekthelevetet men det går inte så bra. Jag tror att jag ska gå över till Religion efter "ballar av stål" och sen kan jag jobba med projektarbetet imorgon när jag är lite piggare. Det tar rätt mycket på krafterna att sitta och googla och hitta säkra källor som man kan använda sig av. I slutet av veckan ska arbetet in, det ska bli skönt att slippa tänka på projektarbetet under lovet.

För övrigt så ser det ut som att det blir riktigt bra väder i veckan! Varmare för varje dag enligt tv4 vädret. Jag kanske får lite knoppar till min födelsedag ändå.

Ville den ensamme

Skrivet 2009-03-30 @ 18:43:16
Jag pratade precis med Sonya i telefon och hon berättade att hon och två kompisar var på krogen i fredags, de var på huset. Och så berättade hon om en kille som hade kommit fram till dem och dragit med dem upp på dansgolvet. De frågade vilka han var där med och han var tydligen där med några kompisar men han hängde med Sonya och hennes kompisar hela kvällen. Var han verkligen där med sina kompisar? Killen var född 88, hade gjort lumpen och kom ifrån norrland. När Sonya och hennes kompisar gick hem så stod han ensam kvar, fortfarande utan sina kompisar.

Sebbe har en kompis som heter Ville. Ville kommer från norrland och brukar dra ut på krogen själv och leta upp folk som han sen hänger med resten av kvällen. Han är född 88, har gjort lumpen och var på huset i fredags.

Gud vad jag skrattade när jag hörde Sonyas beskrivning av killen! Ringde upp Sebbe direkt och berättade.
Hahaha gud det här var roligt, tänk vad liten världen är!

Den gyllene regeln

Skrivet 2009-03-30 @ 16:33:54
Nej nu är jag inte så förtjust i Kissies blogg längre. De senaste inläggen tycker jag bara att hon rackar ner på sina läsare. Men det kanske bara är jag som missuppfattar allt men såhär skriver hon iallafall:

"Är jag inte söt idag?! ÅH! Bara för ni har en sån dålig självkännsla behöver jag inte ha det, ÄLSKAR MIG!"

I ett inlägg om att kändisar får ta massa skit från folk skrev hon:
"Jag har tur att jag är så jävla stark, en sån stark männsika som inte behöver ta åt mig för jag vet att jag ser säkert då hundra gånger bättre ut än dig som säger jag är snygg. För vore du så mycket snyggare skulle du inte sitta och läsa min blogg utan ställa upp i en skönhetstväling, FÖR SÅ JÄVLA SNYGG ÄR JAG!"

Jag uppfattar iallafall det här som att hon tycker att alla hennes läsare är så jävla fula och har dåligt självförtroende. Visst, hon har ju en del taskiga läsare men knappast alla. Tänk de lite mindre tjejerna som ser upp till kissie och läser hennes blogg och får sån där skit i ansiktet?

Behandla andra som du själv vill bli behandlad! haha var bara tvungen eftersom vi tog upp den gyllene regeln på dagens religionlektion

Fel storlek!

Skrivet 2009-03-30 @ 15:03:12

Den där turkosa klänningen som jag beställde skulle dröja 4 veckor innan den kom hem men jag fick hem den redan förra veckan. De har supersnabba leveranser på stylebystars nu såhär inför studenten. Klänningen var tyvärr för liten, dragkedjan gick inte igen högst upp. Mamma sa att jag kanske skulle banta så att brösten skulle bli lite mindre men jag försökte förklara att det var under bysten som klänningen var för liten, jag har för stor bröstkorg. Som om jag skulle börja banta, aldrig i livet! Men jag mailade stylebystars för att fråga om måtten på den större storleken för om det var jättestor skillnad så var det ingen idé att byta den mot en större storlek. De sa iallafall att de hade lagt upp alla mått på hemsidan nu och om de hade funnit där innan så hade jag aldrig beställt fel storlek. Strl 36 som jag beställde är 73 cm under bysten, jag är 78! Inte konstigt att den inte gick igen. Nu ska jag skicka tillbaka klänningen och få en 38 istället som är 78 under bysten, helt perfekt.
Tänk vad mycket lättare allt skulle vara om de skrev ut måtten för varje plagg på alla onlinebutiker och inte bara en allmän storlekstabell som inte alls stämmer med kläderna de säljer.

Vi sitter och läser bibeln på reli

Skrivet 2009-03-30 @ 11:48:30

MMS

Vi sitter och läser bibeln på religonen. Bibeln har tydligen fått en makeover, ett nytt omslag. Det är lite konstiga bilder på. Här är en bild som förmodligen ska föreställa en hora. Varför har de en hora på bibeln?

Högskoleprov och påfåglar

Skrivet 2009-03-28 @ 17:14:07
Nu är jag hemma från högskoleprovet. Har ingen aning om hur det gick, det ända jag kan säga att läsförståelserna i svenska och engelska kändes mycket sämre än problemlösningarna och diagramen. Vi fick göra engelskan två gånger, det var ingen som var speciellt glad över det. Svenskan fick jag damp på för det var världens tråkigaste texter och så var de skitlånga och det var först i slutet som svaren på frågorna kom.
En annan grej som var sjukt irriterande var Spånga Gymnasium. De har ju naturbrukslinje och därför har de massa djur. Under hela provet satt jag och hörde bräkande får "bääääh.... bäääh...." och sen började någon annan varelse skrika som om den höll på dö. Det lät först som en katt men någon sa att det var en påfågel, ofta. Men på rasten så satt jag och tittade ut genom fönstret och det var ju faktiskt en påfågel! Inne i den stora buren gick det runt får, gäss och en stor vit påfågel med stjärtfjädrarna uppe i vädret.
Men det var väldigt påfrestande att höra fåren och fåglarna hela dagen. I vissa perioder så skrek ju fåglarna som galningar, kunde ingen gå dit och ge dem mat så att de höll käft? Efter det ena delprovet var det någon som sa "Kan ingen strypa det där fåret" och trots att jag är djurvän så höll jag med.

Ska rätta mitt högskoleprov lite senare ikväll när Sebbe har kommit hit.

Förbannade högskoleprov

Skrivet 2009-03-27 @ 23:17:41
Imorgon ska jag göra högskoleprovet, jag är ju sur för att jag får göra det i spånga. Max som går på spånga gymnasium sa att det bara är att ta 517 till spånga station och sen gå den sista biten och då behöver men bara sitta en kvart på bussen. Men när jag kollade SL så visade det sig att jag har tre alternativ:
1. Ta 517 som går nedanför mitt hus och komma dit en timme för tidigt
2. Ta en senare 517 och komma försent.
3. Först tunnelbana till Hallonbergen och sen ta en buss mot Vällingby. En jävla omväg som tar dubbelt så lång tid.

Gissa om jag är glad nu. Hur fan placerar de ut folk på provskolorna egentligen? Tror de att vi tar fågelvägen dit eller? Idioter.

Frige Dawit

Skrivet 2009-03-27 @ 23:00:59
Skriv på >här< du också. Vill du läsa mer kan du klicka >här<

Studentskivor

Skrivet 2009-03-27 @ 20:32:43

Jag har försökt göra en liten sammanställning om hur många skivor jag ska gå på:
27 april - Annamarias skiva  [x]
29 april - Mathildas skiva   [x]
6 maj - min skiva    [x]
7 maj - jakanbarnens skiva  
14 maj - Saras skiva
20 maj - Malin och sofias skiva   [x]
26 maj - Lisens skiva           


1 juni - Kryssning

4 juni - Studenten

Fy satan vad mycket alkohol det kommer konsumeras de sista veckorna, ska man boka tid för rehab redan i förväg eller? Vet inte om jag ska på jakanbarnens skiva, det beror på om de ska på min skiva.. Jag har ju dagen innan dem och vi har skiva i samma lokal. Så om dem inte tänker gå på min skiva så tänker jag nog faktiskt inte gå på deras heller. Jakanbarn, ska ni gå på min skiva?

Beroende av Coca-Cola

Skrivet 2009-03-27 @ 19:14:21
Nu sitter jag här igen med mina favoritchips Estrella Sourcream & Onion 50% less fat (jävla långt namn) och läsk. Vanligvis brukar jag ha Coca-cola i glaset men ikväll är det fruktsoda. Anledningen till det är att jag är smått beroende av cola och om jag köper en flaska så dricker jag upp den illa kvickt, det spelar ingen roll hur stor flaskan är, jag dricker tills det är slut. Men annan läsk ger inte samma njutning, så då dricker jag mindre och läsken räcker längre. Jag testade faktiskt Ubuntu cola för några dagar sen, den här rättvisemärkta colan och den var faktiskt god. Men det saknades något, det kändes inte rätt när det rann ner i halsen.

Robins blogg

Skrivet 2009-03-27 @ 19:01:12

Jag satt och letade efter roliga bloggar och så kom jag och tänka på Robin Bengtsson, han bloggade ju på tv4.se men skulle börja blogga någon annanstans sen och nu har jag hittat den, lycka!
Han är jävligt rolig, jag skrattar fortfarande när jag tänker på hans sista late-show från idol-finalen.
Jag tycker att han liknar Sebbe sjukt mycket och det gör många av mina kompisar också. Vissa har till och med inte vågat säga att de tycker det för att de tror att någon av oss ska ta illa upp, men Robin är snygg och det är Sebbe också så vad finns det för anledning att ta illa upp?
Men det jag ville komma till är att jag bara hittar fler och fler likheter mellan Sebbe och Robin och den senaste jag hittade var i ett inlägg där Robin skrev att han blöder näsblod lite då och då utan anledning. "Jag har ju ganska stora näsborrar så det krävs en hel del papper för att täta." grejen är att Sebbe också har stora näsborrar, de är gigantiska och dessutom så brukar han sitta och flaxa med näsborrarna så jag skojar alltid med honom och säger att han ska passa sig så att han inte lyfter.

Jag har lust att lägga upp en bild där Sebbe spänner upp näsborrarna, men jag tror inte att han blir så glad då, haha!

Mars, april har knopp i håret

Skrivet 2009-03-27 @ 18:21:32
Det är elva dagar kvar tills jag fyller år. När jag fyller år brukar det vara fint ute, det är fullt med knoppar överallt och det är definitivt för varmt för att använda sin vinterjacka.
Det är som sagt elva dagar kvar och det ser ut såhär ute, det känns inte bra.

Grundlurad

Skrivet 2009-03-27 @ 17:33:14

Ni vet det där provet i vardagsjuridik som jag tyckte var så löjligt? Det som var jättekort och väldigt enkelt. Vi fick tillbaka de proven idag men jag skulle till läkaren så jag gav Maff tillåtelse att kolla på mitt prov och säga vad jag fick. På väg till läkaren får jag ett sms där det står "Du fick 15/22... det är vg-". Hur kunde jag få VG på det där provet, till och med VG minus!? Skandal, jag kunde ju typ allting. Sen fick jag ett till sms där det stod att Wikner bara fick 10 poäng och då blev jag nöjd, någon var sämre än mig. Wikner hade vart så mallig och tjatat om hur lätt provet var och så fick han bara 10 poäng, blev han ens godkänd?
Alldeles nyss skrev jag till wikner på msn för att håna honom lite och så säger han:

Wikner säger:

maff drev med dig :P

' sandra säger:

nej är det sant?

Wikner säger:

du fick MVG o jag fick inte 10 poäng :P


Gud vad sur jag blev, jag trodde verkligen att jag hade misslyckats med det där provet, jag såg liksom mitt MVG i kursen fladdra förbi. Men nehe jag fick tydligen MVG, jag fick faktiskt 21/22.
Nu är jag väldigt nöjd med mig själv.

Nu ska jag till skolan, med mig ha

Skrivet 2009-03-27 @ 09:30:12

MMS

Nu ska jag till skolan, med mig har jag biljetterna till slutskivan. Ska lämna dem till george i cafét för de ska börja säljas nästa vecka. Kostar 150:- om någon vill köpa ;)

Boring

Skrivet 2009-03-26 @ 11:09:01
Nu sitter jag på biotekniken och studerar animerade proteinstrukturer som snurrar runt, vem gör de där animeringarna egentligen? Nolife.com eller vadå. Vi ska göra fördjupningsuppgifter om proteiner, jag har valt att skriva om keratin som bland annat finns i hår och naglar, men jag hittar inget användbart i de här förbannade databaserna. Någon som vet PDB koden för Keratin? Haha

Blogg.se krånglar

Skrivet 2009-03-25 @ 22:42:19
Nu är det något fel på blogg.se igen, inläggen publiceras inte på bloggen. Nu är klockan 22.41 onsdag kväll, undrar när det kommer att publiceras.
Aja jag ska sova nu, glömde at tvätta håret för jag fastnade i photoshop och lekte så nu måste jag upp extra tidigt imorgon för att göra det istället. Man får nämligen inte duscha efter 22.00 här i mitt hus.
Godnatt.

---------------------
Och bara för det så publicerades inlägget direkt och de tidigare som inte hade publicerats hängde också med. Typiskt, men bra.

Provet gick okej

Skrivet 2009-03-25 @ 18:17:01
Biokemiprovet gick helt okej faktiskt. Det gick bra med tanke på hur mycket det var om olika formler. Läraren hade sagt att vi inte skulle kunna massa strukturformler men idag visade det sig att vi skulle kunna känna igen massa formler, är det inte nästan samma sak?
Men jag hoppade bara över några enstaka frågor och kemi är inte min starka sida så jag är nöjd med dagens insats.
Imorgon har jag vardagsjuridik, ska bli intressant och se om vi får tillbaka proven och se hur hon betygsätter.

Borttappade nycklar

Skrivet 2009-03-25 @ 16:52:10
Jag hittade inte mina nycklar imorse, eller om jag ska vara ärlig så hade jag inte sett dem på flera dagar för jag har låtit Sebbe använda sina nycklar istället. Men det var först imorse som jag verkligen insåg att de var borta så jag sprang runt och letade som en liten galning men jag hittade dem inte. Nu har jag letat massor igen hemma och Sebbe har letat hemma hos sig och i sin bil.
Alldeles nyss fick jag en tanke och så hittade jag mina nycklar. På ett udda ställe, inte konstigt att jag inte hittade dem imorse.

Här är min stol:Och här under sitsen hittade jag nycklarna:

Argalappen.se

Skrivet 2009-03-24 @ 22:33:26
Jag har hittat mitt nya tidsfördriv! Argalappen.se där det publiceras massa roliga lappar som folk har satt upp lite här och var. Här är några som jag tycker är roliga. Enjoy! 
 

Biokemi

Skrivet 2009-03-24 @ 18:54:11
Nu sitter jag och pluggar inför mitt prov i biokemi imorgon, det är tråkigt. Men inte lika tråkigt som vanligt, vi har fått en ny lärare och provet är bara på 12 sidor i boken, det brukar vara typ 30 sidor. Vår gamla lärare pekade inte ut vilka sidor som vi skulle plugga på utan hon sa bara hela kapitel och så satt man och pluggade som en idiot och så kom bara 10% av det vi läst på provet. Det är ju bättre att man kortar ner sidorna till det som är relevant så att man har tid att lära sig det ordentligt. Det är den nya läraren som ska ha kemistöd och jag har ju en termin från tvåan att ta igenom inom kemin och den här gången kommer det faktiskt kännas bra att gå till kemistödet.

Nu sitter vi i bilen på väg till tandläk

Skrivet 2009-03-24 @ 13:22:04

MMS

Nu sitter vi i bilen på väg till tandläkaren, sebbe har fått en akuttid för hans kind har svullnat upp. Han ser ut som en liten hamster :p Vi käkade precis nachos i kista och det såg mest ut som om jag vände upp och ner på min mat, råkade äta lite för mycket ost och då fick jag ont i min laktoskänsliga mage så jag kunde inte äta mer. Men det lilla jag åt var gott!

Skogalen

Skrivet 2009-03-23 @ 20:22:37
Hallå där ute! Sebbe kom hem i lördags så jag har vart med honom hela helgen och har inte kunnat blogga något, eller jag har inte orkat helt enkelt.
Vi var i täby i helgen och då hittade jag ett par skor som jag ville ha (de där rosa jag visade förr är slut överallt) men jag vet inte om jag ska köpa dem eller inte. De var sjukt sköna och rätt coola på foten men det som gör mig fundersam är hälen, det hade vart snyggare om hälen hade vart täckt. Är det inte lite fult när man ser hälen med bara en rem på? Eller är det jag som är helt insnöad på pumps? Skorna kostade ju en hel del men de var sköna och var väldigt stadiga och dessutom så verkade de vara odentligt gjorda, alltså inget som går sönder direkt. Kanske därför de kostade lite extra.
Köpa eller inte köpa? Hjälp mig

Färre påskfjädrar i år

Skrivet 2009-03-20 @ 22:16:39

"Men vilket jävla i-lands problem" skrek jag precis lite irriterat. Jag kollar på TV4 nyheterna och nyhetsuppläsaren sa "I år kan det bli svårare att få tag på påskfjädrar och det beror på den undersökning som Kalla Fakta gjorde där de visade sig att många fjädrar plockas av fåglar som fortfarande lever. Att denna undersökning även skulle påverka påskfjädrarna var det nog inte många som räknade med" och sen visade de ett klipp med en liten tant som stod och pratade bekymrat "Nej det hade jag faktiskt inte tänkt på..."
Men lägg av! Behöver de verkligen ett helt nyhetsinslag om att det kanske säljs färra påskfjädrar i år? Åhléns ska tydligen inte sälja några fjädrar alls så ni som brukar ha påskris hemma och absolut inte kan leva utan det behöver inte åka dit. Töntigt.
Är påskriset verkligen så viktigt? Jag tycker att hela påsken är lite B.

Brutal träningsvärk

Skrivet 2009-03-20 @ 22:05:10
Här sitter jag framför datorn fängslad i min stol. Jag har en sån brutal träningsvärk från skivstångspasset igår så det går ju inte att röra sig utan att grimarsera. Jag tappade min penna på golvet idag och det gick ju inte att böja sig ner vanligt och ta upp den utan jag började glida ut med benen som om jag skulle gå ner i splitt men jag har träningsvärk på insidan också så det tog stopp efter ett tag. Så för att få upp pennan stod jag med benen raka och så brett som möjligt, stödde mig med ena handen mot golvet och försökte ta upp pennan så snabbt som möjligt eftersom träningsvärken i den andra armen gjorde sig påmind.
Och så var det korpenträning idag, den första halvan stod jag så stilla som möjligt och sparkade lite på några bollar, hade vinterjackan på mig för att hålla värmen.
För ett tag sen så kom det upp en varning på datorn om att batteriet höll på att ta slut och en röd lampa tändes. Jag får panik när såntdär händer så jag slängde mig iväg efter sladden men så fort jag lämnat stolen började det verka i benen så det var som att jag hoppade iväg men föll som en sten igen, men jag föll iallafall så pass nära eluttaget så att jag kunde stoppa i kontakten.
Jag känner mig så förbannat dålig! Stel som en jävla pinne! Tack och lov att det finns hjul på min stol här vid skrivbordet.

Löjligt prov

Skrivet 2009-03-20 @ 15:20:05
Då var man hemma igen efter två lektioner, ganska skönt att bara ha två lektioner varannan fredag.
Hade prov i vardagsjuridik, det var det löjligaste provet jag någonsin sett. Det var två A4 papper och det var inte skrivet på baksidan och hon använde stort typsnitt så provet kanske bestod av totalt åtta frågor och det var bara på tre som man behövde svara längre än en mening.
Provet var bara på köp- och avtalslagen, jag hade tränar på massa om äktenskapsbalken också, irriterande. Men jag får minst VG på det där iallafall, vill inte säga säkert att jag får MVG eftersom jag faktiskt var lite osäker på en grej och så vet man ju aldrig hur lärarna bedömer proven.
Men men, då var dne här skolveckan över och imorgon kväll kommer Sebbe hem :)

Prov imorgon

Skrivet 2009-03-19 @ 20:48:22
Nemen nu ska jag plugga inför mitt prov i vardagsjuridik imorgon. Har inte pluggat speciellt mycket allt för det är inte speciellt svåra grejer som vi har gått igenom. Men jag har aldrig haft prov med den här läraren förr så jag har ju ingen aning om hur det kommer se ut. Men läraren verkar lite lost så det blir nog ett hyfsat enkelt prov och om man får fel så kan man nog övertala henne om att det egentligen är rätt. Hon har ställt lite konstiga frågor hittills i kursen, bland annat: "Har man mobiltelefoner i er ålder?"
"Betänketid, har ni hört talas om det ordet någon gång?"
"Vet alla vad en kusin är?"

Haha när hon frågade om alla visste vad en kusin var så gick det faktiskt inte att hålla sig för skratt längre.

Matdagbok

Skrivet 2009-03-19 @ 20:25:28
Var precis inne på Kissies blogg, hon har börjat med en matdagbok där hon skriver upp allt hon har ätit under en dag och anledningen till detta är att hon vill se hur mycket hon faktiskt äter eftersom hon själv tycker att hon äter alldeles för mycket. Idag har hon då ätit två skålar flingor med youghurt, en macka och 4 glas cola.
Vadå mycket? :P
Ska vi jämföra det med vad jag har ätit idag?
Fiberflingor med med youghurt
Gulaschsoppa och två mackor
En skål glass
Två portioner pasta och köttfärssås
Ett knäckebröd
1 Glas juice
1 glas oboy
och massa vatten såklart, brukar inte dricka juice och oboy men var extra sugen på socker idag, därav glassen också.

Och jag har inga problem med att jag tycker att jag äter för mycket :P Hoppas att hon inser att hon inte äter speciellt mycket för annars lär ju massa småflickor få panik över att de faktiskt äter minst tre mål om dagen. Kissie skrev ju dessutom att hon inte tänkte skära ner på portionerna utan på gångerna och det är ju helt fel. Är det någon mer än hon som har missat att det bästa är att äta fem mål om dagen?
Ät flickor!

Skivstång

Skrivet 2009-03-19 @ 20:05:38
Idag var jag och Sofia på friskis och tränade. Vi gick på ett skivstångspass, skitjobbigt! Vi pumpade ut oss helt och hållet genom att köra med tunga vikter. Men i slutet så tog jag faktiskt av lite från min skivstång för det blev för jobbigt, haha.
Men något som var jobbigt med passet var att man skulle böja på knäna väldigt mycket, och jag kan inte göra det. Det tar liksom stopp så jag kommer inte alls lika långt ner som andra. Jag vet inte varför men de senaste två åren har jag blivit jättestel. När vi hade knäkontroll med fotbollslaget var de tvugna att lägga en liten matta under mina hälar för att jag skulle kunna böja på knäna ordentligt, tror att det är någon sena som är för kort. Ska testa med hälinlägg i skorna nästa gång.
Men det var inte bara därför knäböjen var jobbiga, jag tog ju i så mycket i början när vi tränade ben och sen lite senare under passet skulle vi upprepa det där och då kändes det som om musklerna i benen skulle slitas av för att de redan var så spända, lite läskigt haha. Men jag kommer nog gå på det passet igen nästa vecka, det är ganska skönt att jobba igenom hela kroppen.

De blev polisanmälda

Skrivet 2009-03-19 @ 19:32:58
Anonym om Därför lades bloggen ner:
ja, de som skrev bloggen har blivit polisanmälda och kommer få ta "konsekvenser" för det(vad det innebär vet jag inte.)det dem skrev var ju rent ut sagt grovt kränkande.


Då stämde det alltså att de blev polisanmälda. Jag skulle vilja veta vilka det var som skrev bloggen, men egentligen så spelar det ingen roll vilka de var för de har blivit anmälda och de skäms nog redan. Eller det hoppas jag iallafall för precis som Anonym sa så var det som de skrev väldigt kränkande. Det sa ju jag när jag såg bloggen första gången, det är inte skvaller utan det är bara massa skitsnack.
Men det var bra av datorteknikerna att ta tag i saken så snabbt. Fett rätt helt enkelt.

Självporträtt

Skrivet 2009-03-18 @ 23:19:40

Tänkte bara bjuda på ett självporträtt innan jag lägger mig, haha.
Godnatt folket.


bild från animalplanets hemsida :)

Grey's anatomy

Skrivet 2009-03-18 @ 23:08:30

Var det någon som såg kvällens avsnitt? Jag fattar inte vad som hände där när Denny försvann. Han tjatade ju om att han var där för Izzies skull och tillslut så förstod hon, men det gjorde inte jag haha, och då försvann han. Men precis innan han försvann så sa hon "Jag är i helvetet eller hur? Jag är sjuk?" och då sa han ja och försvann. Jag förstår inte? Är hon psykstörd eller är hon fysiskt sjuk? Eller var det typ en mardröm?

Om det är någon som laddar ner avsnittet och ligger föra Svensk TV så pratar jag om avsnittet där Denny försvinner, han är redan död men har kommit tillbaka och spökat för Izzie. Samma avsnitt som den där dödsdömda fången är med och avrättas i fängelset.

Btw så tycker jag att de förstör serien lite när döda människor börjar komma och spöka och prata med folk, trovärdigheten försvinner. Inte för att allt i grey's anatomy är så verkligt men det är ju ändå ganska trovärdigt trots att det är väldigt extremt.

Svar på kommentar

Skrivet 2009-03-18 @ 23:03:35
Anonym om Svar på kommentar:
men om jag t.ex. får 20 i snitt MED de där 2,5 p eller om jag får 20 utan, vem går före då? eller spelar det ingen roll? utan bara man har 20 så "gills det"? :) du är så snäll som tar dig tid och svarar, verkligen! kraam


Asså kolla jag kommer kanske att få 16 i snitt. Då har jag 16 när jag söker i höst, men nästa höst har jag 18. Men skolan ser inte om jag har meritpoäng eller inte utan de ser bara att jag har 18. Det kanske är någon annan som har fått 18 men inte har några meritpoäng alls men den personen går inte före mig för det, för båda har 18 i snitt. Så du har helt rätt, det spelar ingen roll.
Do you see? :)

Haha ja ibland är det skönt att svara på frågor istället för att komma på något eget att skriva :) Jag svarar alltid på frågor men det är inte alltid det blir ett eget inlägg, ibland svarar jag bara som en kommentar. (:

Svar på kommentar

Skrivet 2009-03-18 @ 18:56:26
Anonym om Godmorgon:
vadå då dina meritpoäng kmr gälla? :)

Om man har MVG i alla ämnen på gymnasiet så får man ju 20.0 i snitt. Nu har de lagt till så att mankan få meritpoäng för språk och mattekurser för att fler elever ska läsa just de kurserna. Man kan få max 2,5 meritpoäng så om man har MVG i alla ämnen och har skrapat ihop alla merit poäng får man snittet 22,5. Att få lägga till några poäng på sitt vanliga snitt är väldigt värdefullt och jag har tjänat ihop till några poäng.
Jag har läst upp till Matte E så om jag väljer en utbildning som bara har Matte C som krav så får jag 1 meritpoäng. Jag har också läst både tyska steg tre och steg fyra så jag får 1 meritpoäng därifrån också.
Vissa områdeskurser kan ge 0,5 meritpoäng på olika utbildningar. T ex om jag söker apotekarutbildningen så kanske jag kan få 0,5 poäng för kursen Bioteknik som jag läser eftersom det kan vara användbart i den utbildningen. Men det finns listor för varje utbildning med de kurser som ger extra meritpoäng.
Meritpoängen börjar iallafall räknas först år 2010, så om jag inte kommer in den här hösten så har mitt snitt höjts med minst 2 poäng till nästa höst.
Här kan man läsa mer om vad man kan få meritpoäng för

Därför lades bloggen ner

Skrivet 2009-03-18 @ 16:08:12
Jag fick höra anledningen till att skvallerbloggen om thg är lösenordsskyddad numera. Jag vet inte om det är sant men vad jag har hört så blev de här tjejerna som skrev bloggen anmälda eftersom de inte skrev så snälla saker. Datateknikerna i skolan spårade upp deras IP-adress och anmälde dem.
Ska försöka få reda på lite mer, precis vad som hände och hur den som sa det hade fått reda på det. Haha det är ju nästan som om min blogg har blivit skvallerblogg nu.

Godmorgon

Skrivet 2009-03-18 @ 09:14:48

Pappa ringde hem och väckte mig halv åtta för han trodde att han inte hade dragit ur kaffebryggaren, men det hade han. Så jag har vart vaken ett tag nu eftersom jag inte kunde somna om och min klocka har inte ens ringt än, den ringer om ungefär 40 minuter. Ska nog städa lite i mitt rum eftersom jag aldrig gjorde det i helgen och sen ska jag åka iväg till skolan för att gå på fysiklektionen.
Anmälan till universiteten öppnade i måndags, är det någon som har sökt något?
Jag har sökt apotekarutbildningen i uppsala och en logopedutbildning på karolinska. Tror att jag ska söka en fotokurs också utifall att jag inte kommer in på någon utbildning som jag vill gå, så har jag något att sysselsätta mig med i väntan på nästa höst då mina meritpoäng börjar gälla.

Topplista Favoritlistan.se

En lektion imorgon

Skrivet 2009-03-17 @ 22:47:41
Det är jättemånga lärare som är sjuka på skolan nu, och den här gången menar jag inte sjuka i huvudet utan sjuka på host och snörvelviset. Det betyder iallafall att mina två första lektioner imorgon är inställda och det vi skulle göra på NV-dagen (onsdagseftermiddagar) också är inställt och jag har bara en lektion imorgon. Förmodligen så ska jag till stadsmuseumet med min grupp imorgon efter skolan för de andra två gångerna vi har försökt åka dit har det vart stängt. Jag funderar på att träna på morgonen innan jag åker till skolan men det är lite jobbigt att ha med sig träningskläderna till museumet. Men jag kan ju träna på kvällen istället och använda förmiddagen till lite pluggande. Jag har inte haft prov på tre veckor så jag har inte alls pluggat mycket på sistone, helt sjukt. Men på fredag drar proven igång igen och sen rullar det på med ett eller flera stressmoment varje vecka.
Ska stänga av datorn nu, har faktiskt börjat lägga mig hyfsat tidigt, väldigt skönt!

Slumdog Millionaire

Skrivet 2009-03-17 @ 22:24:49

För ovanlighetens skull så har jag en film som jag vill se på bio. De senaste två åren har jag vart för stressad för att sätta mig ner och titta på film, jag börjar gärna med annat och i en biosalong kan man inte göra annat än titta på filmen och det är jobbigt. Men jag vill se Slumdog Millionaire som hade premiär i Sverige 6 mars. Skådespelarna har vart med i diverse amerikanska pratshower som jag har sett så jag har blivit sugen på att se den men Sverige är ju så sega med att fixa hit filmer från USA. Nu när den äntligen har haft premiär så har jag inte råd, typiskt!
I filmen så har de med tre små barn som ska vara syskon men de hade sånna problem med att hitta skådespelare som liknade varandra och såg ut att komma från indien så de tog faktiskt med tre barn från gatan i filmen. Filmen har fått åtta Oscars, fatta hur de där barnens liv har förändrats. (Det här sa de i Ellen show)

Den här låten är med i filmen och de är jättemånga som står och dansar till den på ett ställe i filmen. Tycket att låten är bra. Det här är den engelska versionen av pussycat dolls, tror att de har den indiska versionen i filmen. Det här är inte riktiga videon för "den finns inte tillgänglig i Sverige" blä!

Lika som bär

Skrivet 2009-03-17 @ 22:00:13
Nu har jag haft min sista teorikurs. Jag är inte redo för att skriva teoriprovet för det är massor som vi inte ha gått igenom men jag tycker ändå att kursen var bra för han tog upp sånt som kan vara lite krångligt i boken. Dessutom så får man ju massa gratistips inför uppkörningen och så säger han vad det garanterat kommer komma frågor om på teoriprovet osv. det är ju inte sånt som står i boken direkt.
Nått som var otroligt pinsamt var våra kläder. Jag hade på mig min studenttröja som jag visade kort på förr, det är ganska kallt i lokalen som vi har kurserna i. När jag träffade Malin så sa hon "Åh nej jag har också den där tröjan!". Pinsamt, vi sitter ju alltid tillsammans vid mittenbordet, och nu ska vi se likadana ut. Sen gick Sofia på tåget i kista och så knäpper hon upp jackan och så har hon också den tröjan! Gud vad pinsamt, vi satt alltså alla tre och såg precis likadana ut vid mittenbordet. De andra på kursen måste ju ha trott att vi hade planerat att ha samma tröja på oss, gud vad töntigt! Vi har samma färg på tröjorna också och så har alla sitt namn på ärmen, vi såg ut som små dagisbarn. Eller vi såg ut som lågstadiestadieelever som visar att de är bästa kompisar genom att ha likadana kläder.
Tur att det var sista gången iallafall!

Klänning [X]

Skrivet 2009-03-16 @ 22:12:53

Nu har jag letat efter klänningar på nätet ett tag utan att ha hittat något, det har vart lite tomt faktiskt. Men så kom jag in på en sida som Kissie hade länkat till och så hittade jag den här klänningen. Skitsnygg och den kostade 499:- inte billigt men det var ett bra pris för en så fin klänning. Mamma skulle bidra med lite pengar till studentkläder så hon betalade precis den här klänningen. Jag hade tänkt vara rödluvan på skivan men nu vill jag nog vara prinsessa så att jag han ha den här klänningen, haha.
Det är inte bara på min skiva jag tänker ha den här klänningen, det är ju en bal och så är det två skivor jag ska på som har ögonmask tema, alltså fin klänning och ögonmask så jag har flera tillfällen att ha den här klänningen.
Klänningen skickas 4 veckor efter att man har köpt den, vet inte riktigt varför faktiskt. Hoppas att den passar, köpte strl 36 som enligt dem motsvarar small. Hoppas hoppas!


499:- hos stylebystars.com

Listan v.12

Skrivet 2009-03-16 @ 16:22:35

ojoj vad hände med min fina listor? Det undrar jag med, jag skrev väl de bara en gång och sen dog de ut. Nu återuppstår listorna!- Sebbe är i thailand
- Jag har inte kunnat andas normal genom näsan sen i julas men har fortfarande ingen läkartid
- Det är svårt att backa runt hörn med bil
- Melodifestivalen var katastrof!
- Projektarbetet ska lämnas in innan påsk


- Jag har hittat jättefina skor
- AnnaMaria skulle säga Crispy Chicken men sa Chicken Crap
- Jag fyller år om tre veckor
- Jag har fått min studentmössa!

Facebook

Skrivet 2009-03-16 @ 16:00:16
Är det bara jag eller är Facebook jobbigt? När man äntligen förstår sidan så gör de om den och man blir så förvirrad när man letar efter olika saker. Nu har de gjort om sidan två gånger och alla har klagat, facebook har blivit en sida för stalkers, man kan ju se precis allt som folk gör. Jag loggar bara in för att se om någon vill mig något för mer än så förstår jag inte. Men facebook är bra med de här grupperna man kan skapa, jag har använt mig av den funktionen till bland annat studentkryssningen och det är bra att man kan skicka ut info till alla. Men nej nu ska vi inte vara positiva, dumma facebook!

Högskoleprovet i Spånga

Skrivet 2009-03-16 @ 13:56:08
Nu har jag fått min kallelse till högskoleprovet och gissa vart jag ska skriva det, i Spånga. Det är ju meningen att man ska göra provet på så kort avstånd hemifrån som möjligt och då förstår jag inte varför jag ska göra provet på Spånga gymnasium? Det måste ju finnas någon lokal i Kista och dessutom så går det snabbare för mig att åka till thorildsplan än till Spånga. Kollade på SL och det tar minst en halvtimme till spånga gymnasium och då är det MINST ett byte, som värst är det fyra byten. Hur tänker man då? Varför placerar de mig inte bara någonstans på min sida av blå linjen?
Jag har mailat nu och frågat om det går att byta lokal men det lär ju knappast gå, folk brukar vara så griniga. Har de bestämt en sak så ska det fan vara så.
Nej usch jag är skitförbannad. Jag skulle ha skrivit in ett postnummer till innerstan så hade jag kanske fått typ thorildsplan.

Kort dag

Skrivet 2009-03-16 @ 13:14:12

De flesta måndagar har jag bara två lektioner och slutar vid lunch, idag hade jag bara en lektion för den andra var inställd. Det var religion vi skulle ha och klassrummet var upplåst så vi gick in och satte oss men läraren kom aldrig. Sonya och Emily gick iväg för att kolla om läraren var sjuk, vilket hon var, och när de kom tillbaka och berättade för klassen så utbröt ett jubel och massa glada tillrop. Det lät som när det blir mål på en fotbollsmatch och hejaklacken blir galen. Haha hoppas att de som var i korridoren inte blev för rädda.
På vägen hem träffade jag pappa på tåget och han föreslog att vi skulle köpa pizza och det var en utmärkt idé enligt mig.

Egentligen skulle jag och några till åka till stockholms stadsmuseum för att kolla i deras arkiv till ett grupparbete men så gick vi in på deras hemsida och så ser vi att de har stängt idag. Vi skulle åka dit i fredags egentligen men då var det någon som sa att det var stängt då också. Bra att lärarna sätter som krav att vi måste åka dit utan att informera om att de bara har öppet vissa dagar.

Jag är sämst

Skrivet 2009-03-15 @ 20:35:12
Jag försökte baka idag, jag var lat och köpte en såndär bakmix som man bara blandar med vatten och sen ska det in i ugnen. På något sätt så misslyckades jag, hur kan man misslyckas med en bakmix? Mina muffins är oätliga, de är omgivna av ett hårt skal som låter som sten när man knackar på det. Jag kollade fel på kartongen och satte klockan på 45 minuter, jag tyckte att det var lite konstigt men det stod ju så. Men sen när jag såg resultatet kollade jag igen och om man skulle göra muffins skulle de bara vara i ungen 15-20 minuter, gah!
På bilden ser ni från vänster kartongen med en bild på hur det skulle se ut egentligen, en av mina muffinsar med helt fel färg och en muffins som jag har försökt äta. Jag skar av den understa delen på muffinsen och sen gröpte jag ur det ätbara på insidan. Det här med att det är insidan som räknas... gäller det nu också? Hehe.


Hur kan man misslyckas?

Tajt

Skrivet 2009-03-15 @ 19:03:46
Här sitter jag och har roligt. Nej jag sitter faktiskt och töjer ut min studentmössa och det är allt annat än roligt, får ju blodstopp i huvudet och känner hur det bultar. Men hellre att den är obekväm nu är att jag går runt med huvudvärk när jag tar studenten. Lite alkohol, eller det där var en underdrift, en stor mängd alkohol och den här tajta mössan på huvudet är nog inte ett recept på en perfekt studentdag.
Topplista Favoritlistan.se

Urtjusiga skor från Bianco

Skrivet 2009-03-15 @ 18:26:27
Jag och AnnaMaria var i Solna och Kista idag på jakt efter en klänning till studenten. Hittade ingen klänning men jag hittade de här skorna på Bianco. Rosa med svart spets, hur fina som helst och de var ganska bekväma också. Tyvärr så är jag en riktig fattiglapp just nu så jag kunde inte köpa dem, de kostar 550:-. Önskar mig de i födelsedagspresent, eller iallafall ett bidrag till dem. (Jag ska ha strl 37, haha) Dessutom så kan man ju få presentkort på bianco av den där sidan jag berättade om igår och det krävs 500 poäng för ett presentkort på 200:- och jag blev medlem igår och har redan 99 poäng. Ni kanske också vill ha presentkort på skor? Registrera er isåfall
Skorna ska bli mina!
Ni kan registrera er på sidan som en tidig födelsedagspresent, haha. Jag får 5 poäng för varje person jag värvar, så please.


Hjälp mig att få mina skor! (550:- på bianco)

Handla på willys

Skrivet 2009-03-15 @ 16:29:24

Övningskörningen gick bra, jag körde runt ett tag i jakan och viksjö och sen åkte vi till netonnet och köpte en stavmixer som mamma valt ut och sen åkte vi till Willys och handlade mat. Mamma köper mat för 8-9000 varje månad och vi är ändå bara fyra personer, för ett tag sen var det 7000 i månaden hon handlade för, matpriserna stiger utan att lönerna höjs. Min middag som jag ska ha när jag fyller år kommer bli ganska dyr så jag påpekade att vi kanske skulle handla på något billigare ställe och nr jag och Sebbe åkte dit för att kolla priser så märkte vi att det mesta faktiskt är billigare där. Jag har hört att willys priser också har höjts men Ica här i Akalla är jättedyrt, har för mig att jag har har någon säga att det är en av de dyraste Ica butikerna, men varför?
Vår ost som vi brukar köpa kostar 95:-/kg på ica och 75:-/kg på willys, 20 spänn för samma ost är faktiskt en jävla skillnad. Så nu verkar det som att vi ska börja handla lite på willys, och då kan ju jag övningsköra dit, mohaha.

Önskelista

Skrivet 2009-03-14 @ 23:07:45
Nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag upp med tuppen för att övningsköra. Hoppas att det går bra!
Det är mindre än en månad kvar tills jag fyller år (7 april) och jag har kommit på lite saker som jag önskar mig så jag måste skriva ner dem innan jag glömmer bort:
- förstoringslins till kameran (58mm i diameter)
- stativ till kameran
- vita jeanstights från Gina (strl S)

Godnatt!

Mimmi Sandén

Skrivet 2009-03-14 @ 22:48:20
Stackars Molly Sandén fick bara 2 poäng och kom sist. Jag berättade för mamma att hon hade två yngre syskon som är lika duktiga på att sjunga och så visade jag de här två klippen med den minsta systern mimmi. Sjuka unge, hon är min idol! Jag önskade att jag också var sådär duktig på att sjunga när jag var liten... eller om jag någonsin kunde bli så där duktig.
Hon är född 1995 och de här klippen är från 2007, hon är alltså tolv år.SÄMST!

Skrivet 2009-03-14 @ 22:39:55
Och vinnaren är skräcködlan! Nej herregud hur röstar svenska folket egentligen!? Juryns röster var helt okej men sen när folkets röster kom så vände det och gick bara utför. Jag, Malin, Micke och mickes pappa satt som nålar när de delade ut de sista poängen från folket, Caroline af Ugglas fick ju bara inte vinna! Skräcködlan som sjunger la voix är bättre än Ugglas men låten är inte bra. Det ända som är bra med dne låten är att den sticker ut så folk kanske kommer ihåg den när de hör alla miljoner låtar i den stora tävlingen.
H.E.A.T. eller Alcazar skulle ju ha vunnit! Alcazar hade ett sjukt bra uppträdande, de skulle ju lätt kunna vinna hela skiten.
Det är lite dåligt att de delar ut juryns poäng först för sen så ändas ju allt när folkets röster kommer. Stackars Måns Zelmerlöf som ledde stort efter juryns poäng och var så gla doch hoppade upp och ner i soffan fick den andra rösten från folket, as in det är kört för honom. Hans glada min utbyttes mot ett tomt ansikte som tackade lite försiktigt in i kameran för att dölja sin besvikelse.
Aja men det var intressant, vi fick panik i Sjöborns vardagsrum när folkets röster var så konstiga "Sverige är körda!" skrek Micke. Herregud..

Melodifestivalen hos Sjöborn's

Skrivet 2009-03-14 @ 19:47:24
Nu ska jag knalla hem till Sjöborn's och kolla på melodifestivalen med Malin och Micke, ska försöka slita loss Tomas från hans datorspel också så att han är med och tittar.
Nu håller vi tummarna för att någon bra låt vinner! Bloggar lite senare, bye!

Gratis skor!

Skrivet 2009-03-14 @ 18:54:14
Jag vill ha nya skor, jag vill ha en garderob full med färgglada klackskor till sommaren. Men jag har inte råd och just nu har jag bara ett par klackskor och det är de där svarta med paljetterna, inget som man går till skolan i direkt. Mina svarta pumps som jag tyckte så mycket om är helt uttöjda så de ramlar av fötterna när jag går, alltså ska de slängas.
Pga detta så registrerade jag mig precis på en hemsida där man kan få gratis skor. Verkar inte alls lika jobbig som de andra sånnadär sidorna som jag har nämnt så jag tänkte ge det ett försök.
Vill du också registrera dig och tjäna ihop till ett par skor? Registrera dig här
Det verkar förresten som att skomodet i vår är att det ska gå remmar kors och tvärs över hela foten men det kanske är bra, då sitter ju skon kvar på foten hela tiden iallafall.

Logga till korpenlaget

Skrivet 2009-03-14 @ 16:30:40
Nu har jag gjort en logga, sen får vi se om det blir den som vi tar. Laget heter ju "Sex på plan" och det är som ett skämt till att vi är sex utespelare... precis som namnet Sam-laget, sätt ihop det så blir det samlaget och dessutom är det ett namn som visar att vi inte tar det här på blodigt allvar. Så jag tänkte att vår logga skulle ha med det temat lite.
La till lite rosa för att det skulle få lite färg, det hade vart bäst med guld eftersom vi har guld på tröjorna men om man skriver ut guld på ett papper så blir det gult och det syns inte så bra. Men vi får väl se vad de andra i laget tycker och om den andra tjejen göra någon logga, jag tror att hon skulle kunna göra en bättre logga än mig, hehe.
Sen är det iallafall bara att skriva ut loggan på ett speciellt papper och stryka fast den på tröjorna.

Tröjan är nästan klar

Skrivet 2009-03-14 @ 14:53:29
Nu har jag äntligen sytt fast alla bokstäver på min fotbollströja. Jag har inte riktigt orkat sy varje kväll för jag har sytt så passa noggrant att det har tagit en kväll per bokstav. Trots att jag har vart så duktig så ser det för jävligt ut, bokstäverna är olika stora och snea. Men sifforna är lite rakare så de kan jag sy i symaskin, eller ja vi får väl se om det blir jag eller mamma som syr.
Sen ska jag kanske göra en logga till laget, jag och en annan tjej har fått den uppgiften men ingen av oss har börjat än, hehe. Sen ska jag nog städa mitt rum lite grundligt också, mitt rum blir så mycket större när jag städar. Jag har faktiskt redan bytt sängkläder så det är ju lika bra att fortsätta.


Jag lyckades med den där hemmagjorda känslan, haha

Hos mig får man inte sova ut

Skrivet 2009-03-14 @ 10:35:20
Mamma dundrade in i mitt rum och väckte mig 8.45 för att fråga om jag ville övningsköra till mediamarkt!? Och när jag sa nej så gav hon sig ändå inte. Hallå jag har sovit dåligt hela veckan och haft ont i huvudet varje dag, kan jag inte få sova längre än nio på en lördag då? Imorgon ska jag övningsköra så då ska jag upp tidigt, jippi då blir nästa tillfälle att sova ut nästa helg, fan vad härligt! Ni kanske undrar varför jag inte bara fortsatte sova men jag kunde inte somna om hur trött jag än var. Nej den här dagen startade inte alls bra. Patrick körde istället och nu är familjen på Mediamarkt, hoppas att de stannar länge för jag är irriterad.
När jag gick upp och hämtade ett glas vatten så frågade patrick om jag också skulle med eftersom jag gick upp men då nämnde jag irriterad att jag inte kunde somna om och då började mamma flina, helt seriöst så förstår jag inte vad som är så jävla roligt? Jag är verkligen skitarg, måste de väcka mig när jag äntligen får sova och så tycker de att det är roligt?

Studentkläder

Skrivet 2009-03-13 @ 21:55:25
Jag köpte ju lite studentkläder också, en t-shirt och en tjocktröja. Just nu ångrar jag att jag inte köpte mjukisar också för det är kul med speciella mjukisar som t ex fotbollsbyxorna med nummer. Men det är typ försent att beställa nu, aja what ever. T-shirten är killmodell och en skön slapptröja helt enkelt och tjocktröjan har mitt namn tryckt på ärmen, tjusigt!
 

Skvallerblogg om thg

Skrivet 2009-03-13 @ 20:48:49
Det är några som har startat en skvallerblogg om min skola. Det står att det är två tjejer och när man klickar på namnet som de har angett på blogg.se så står det att tjejerna är 19 år så jag antar att de går i trean.
Jag fick en länk av melker i min klass i förrgår och det fanns tydligen ett inlägg om någon i vår klass men vi fattade inte vem det var. Det snackades iallafall om en kille i NV3B men vi tyckte inte att beskrivningen passade in på någon. Sen drogs det igång värsta gruppkonversationen på msn med alla killar och jag och så skulle vi försöka lista ut vem killen var, palla! Det stod liksom ingenting intressant... det stod att en kille i nv3b hade skön stil men höll låg profil och sen blev han kär i en tjej i skolan som snackar skit bakom hans rygg. Men det finns ingen i vår klass som är kär i någon i skolan och har en skön stil, haha.
Nemen killarna blev ju väldigt intresserade av det där och jag fick frågan "Har du kommit på vem det är!?" flera gånger under kvällen, ta det lugnt killar!
Men nu är den där bloggen helt plötsligt lösenordsskyddad, stackars killarna i min klass som var så nyfikna.
Btw så var det inte mycket till en skvallerblogg utan det var liksom mest skitsnack, tycker jag iallafall, de kallade liksom en tjej för Tha Whoe hela tiden.. Men det verkade ju som om de fick en del läsare för de hade massa kommentarer många var negativa men vissa bloggare lever ju på att irritera folk så det är lite konstigt att den är lösenordsskyddad nu. Den hette gossipinthg.blogg.se

Jag ska till Club Infinty?

Skrivet 2009-03-13 @ 18:20:23
Jag fick ett mail om att jag står på gästlistan till klubb Infinity ikväll, vem har skrivit upp mig? Det är inte jag iallafall för jag har inte ens varit inne på deras hemsida. Men några från korpenlaget skulle ut ikväll, det kanske var någon av dem som skrev upp mig. Ska försöka ta reda på det..
Men inom en snar framtid måste jag dra till de nyöppnade ställena Infinity och Royal Garden. Sen så har det ju öppnat nya klubbar på andra ställen som t ex chaplins bar men herregud där byter de ju klubb varje månad, ingenting på chaplins verkar gå bra.
-------------------
Mysteriet är löst, det var tjejerna som skrev upp mig


(veckans mailutskick från infinity)

Blank helg

Skrivet 2009-03-13 @ 16:27:19
Jahapp nu är Sebbe på väg till thailand. Men var han tvungen att flyga fredag den trettonde? Hur som helst så är jag avundsjuk.
Nu har jag ingenting att göra i helgen, jag har ingen att vara med. Men jag ska ta det lugnt och vila upp mig för jag har vart så otroligt trött den här veckan. Ikväll ska jag kolla på let's dance trots att det inte är så roligt och imorgon ska jag kolla på melodifestival finalen! Ska kolla om någon vill se det med mig, det är alltid lite roligare när man kan sitta och diskutera med någon, annars sitter man ju som en uttråkad padda och bara glor på TVn med halvöppna ögon.

Nu kom jag på en sak jag vill göra i helgen, jag vill åka och kolla på klänningar till studenten! Det börjar bli dags att hitta en klänning nu om man inte vill se ut som alla andra. Ska se om jag kanske åker och gör det imorgon.

Här sitter jag och tittar på 20 eppendor

Skrivet 2009-03-13 @ 09:23:11

MMS

Här sitter jag och tittar på 20 eppendorfrör i ett isbad, väldigt intressant. Den här labben är tråkig, man ska sitta och bara vänta i totalt 45 minuter. Värdelöst!

Jeanstights!

Skrivet 2009-03-12 @ 22:34:44
Idag har jag gjort något som AnnaMaria inte kommer tycka om, jag har köpt ett par jeans-tights. Det är tights som ser ut som jeans helt enkelt.. det är väldigt stretchigt jeanstyg men utan dragkedja och sånt trams, en väldigt skön och billig variant av jeans som sitter perfekt eftersom de är lika flexibla som vanliga tights.
Jag och AnnaMaria har pratat om hur fula jeanstightsen är men sen såg jag den mörka varianten med gula sömmar och de såg ju faktiskt bra ut så nu har jag köpt ett par för 199:- på GinaTricot. Men jag tycker fortfarande att de ljusa varianterna är fula, det är bara att gå in och kolla på gina, de som är ljusblå och typ fläckiga.. nej sånna skulle jag aldrig sätta på mig.
Såg att de fanns i en helvit variant också, det är ju ganska bra för riktiga jeans kostar ju endel och vita jeans blir ju förstörda hur lätt som helst.
Men de här jeanstightsen går inte att ha som vanliga jeans, man måste ha ett långt linne som täcker rumpan för tightsen har ju inga fickor och det finns ju inget fulare än jeans utan bakfickor!


jeans-tights från gina, 199:-

dålig uppdatering

Skrivet 2009-03-12 @ 19:22:13
Ikväll kommer jag nog inte uppdatera så bra här på bloggen men det är för att Sebbe åker till thailand imorgon så jag vill spendera kvällen med honom och inte framför datorn B)
Men något inlägg kanske dyker upp. Annars så blir det en hel del i helgen för jag ska inte ut på krogen nått för jag valde att shoppa för 300:- idag och då sparar jag pengar genom att inte gå ut på krogen, har dessutom ingen lust att dricka.

Labbrapporter kommer bli min död

Skrivet 2009-03-11 @ 20:40:50
Då var det dags för ännu en labbrapport. Jag måste försöka göra alla rapporter som jag inte har gjort, det är en del. Helt ärligt så tror jag inte att det finns någon i vår klass som har lämnat in alla labbrapporter. Man hinner helt enkelt inte, vi får ju labbrapporter att skriva vid varje labbtillfälle och vi labbar två gånger i veckan så lycka till, vi har ju andra ämnen som vi får läxor och prov i och labbrapporter tar ganska lång tid så då går det helt enkelt inte.

Jag har humor!

Skrivet 2009-03-11 @ 19:52:46
Jag sitter och diskuterar humor med en kille i klassen, han vet ju inte vad humor är. Jag har otroligt bra humor och det här avsnittet av Björn Gustavssons Benjamin kan jag inte tröttna på. Kolla hur han boxas och sparkas.. och när han blir sparkad! Underbart!

Jag läser Kissies blogg

Skrivet 2009-03-11 @ 19:21:08

Jag behöver lite bra bloggar att läsa, jag känner att jag får tråkigt framför datorn ganska snabbt. Förr läste jag inga bloggar alls, jag bara kikade in på mina kompisars bloggar lite då och då men nu läser jag faktiskt Kissies blogg. Jag erkänner, jag läser hennes blogg! Men det är inte för att jag avgudar eller hatar henne. I början så verkade hon lite blåst men hela hennes blogg har förändrats tycker jag och det är inte de här dumma "hej jag är blond" inläggen. Hon får så mycket skit av sina läsare men hon bara skakar av sig allting och har kul ändå, det skulle jag aldrig kunna göra, hehe. Men en sak jag tycker är lite skum är att hon har dagens outfit varje dag och poserar ganska extremt och det är hennes pappa som fotar henne? Okej om hon använda kamerans självutlösare men är det inte lite pinsamt att stå och posa framför sin pappa? Och en annan sak som jag tycker att hon överdriver med är sina bröst, det är väldigt mycket push-up och u-ringat och jag tycker faktiskt att det är ganska smaklöst.
Men jag gillar ändå hennes blogg på något sätt, det är bara kul att läsa... men jag kan inte riktigt förklara varför :P

Men jag vill ha något mer att läsa men det finns nästan inga bloggar som jag har lust att läsa...

Min studentmössa!

Skrivet 2009-03-11 @ 17:39:10
Fotade precis min mössa i brist på annat. Sitter med den på huvudet nu för att töja ut den lite och forma den efter mitt huvud. Om någon dag måste jag nästan stoppa ner den i lådan och lägga den någonstans så att jag inte ser den för annars kommer jag ha på mig den varje kväll, haha.
Här är bilderna iallafall, från tre olika vinklar! Ni bryr er nog inte men det här är otroligt viktigt för mig, jag drömde faktiskt om studentmössor inatt... skumt va?
På insidan är min mössa helt svart, jag tyckte att det var snyggast och så har jag en guldpenna som folk så skriva med i min mössa.
Just nu har jag en blå kokard, den som följer med mössan, men jag har en grön för NV i lådan men jag vet inte om jag ska byta. Blå är ju snyggt och dessutom så har jag blå ögon.
Vad tycker ni, ska jag byta eller inte?


(Det står thorildsplan i det vita)

Äntligen hemma

Skrivet 2009-03-11 @ 16:37:12
Nu är jag äntligen hemma, det känns som om jag kommer hem så sent varje dag. Men idag satt jag och delade ut mössor i uppehållsrummet till lite innan tre och sen var det dags att städa och lämna tillbaka bord och radion som vi hade lånat. På vägen hem kom jag på att jag skulle behöva göra ett besök på min gamla skola för att leta efter en lärare. Jag ska ha födelsedagsmiddag i år, för ganska många personer, och jag vill ha någon billig men rolig efterrätt. Jag har inte råd att köpa tårta till alla men jag vill ha något lite roligare än bara ett glasspaket och chokladsås. I nian gjorde jag en efterrätt med vaniljglass, blåbär, hallon och en sås gjord på lime och hemkunskapsläraren har boken med receptet. Men vi fick itne tag på henne så jag ska tillbaka någon annan dag.
Jag hade med mig Malin och Patrick och vi träffade på vår musiklärare och vår mattelärare som vi hade haft alla tre, det var kul! Men jag blev chockad över hur fördjävligt det såg ut inne i skolan, uppehållsrummet på övervåningen såg nästan fallfärdigt ut, märken och hål i golven, klotter på bänkarna och så alla gräsliga färger på väggarna (Varje korridor har en egen färg). Men men, jag går ju inte där längre. Men jag skulle inte orka jobba i den där skolan, jag tycker verkligen att färgerna i korridorerna är hemska, man trivs liksom inte där.

Snart är alla mössor utdelade, det

Skrivet 2009-03-11 @ 13:04:04

MMS

Snart är alla mössor utdelade, det har gått väldigt bra. Väntar på den sista klassen och sen får jag gå hem men det blir typ först vid tre, drygt!

Jag har fått min mössa!

Skrivet 2009-03-10 @ 22:02:24
Vad irriterad jag blir, jag mobilbloggade idag men jag glömde visst att börja MMSet med "BLOGG" och då kommer skiten aldrig fram, suck!
Men jag tänkte bara berätta att jag har fått min studentmössa! :D Hur lycklig som helst! Jag känner att jag kommer ta massvis med bilder på mig med mössan innan studenten.
Vi höll på med sortering och organisering av alla paket i eftermiddags och imorgon ska vi dela ut allt. Jag hoppas att klasserna kommer när de ska komma för vi lägger liksom ner sjukt mycket tid på det här så då är det väl inte för mycket begärt att de ska komma en viss tid och hämta sin mössa? Imorgon missar vi alla våra lektioner förutom första halvtimmen av religionen.
Bjuder på en bild med mig och min mössa, dock inte så bra men jag hade faktiskt bråttom! Skyndade iväg till körskolan kort efter att jag kommit hem. Bjuder på lite finare foton på allting någon annan dag.

Bikini 2009

Skrivet 2009-03-09 @ 19:39:03
Nu finns det fullt med bikinis i affärerna, eller iallafall på online-butikerna... jag är inte ute i affärer så ofta nu för tiden så jag har ingen aning om vad som finns men jag antar att H&M har tagit in en del av sina bikinis redan.
Jag tror att jag ska köpa min bikini från asos i år, de har snygga grejer och det är inte grejer som ALLA redan har, så är det ju med H&M och Gina.

Här är två bikinis som jag verkligen vill ha men de finns inte i min storlek, minsta storlek är typ 14, lycka till liksom.
 

Kiwi till folket!

Skrivet 2009-03-09 @ 18:52:36
Jag har börjat äta kiwi. Av någon anledning så slutade jag äta det någonstans under min uppväxt... men det är ju en rätt rolig frukt, man delar den bara och äter med sked och så är den färgglad, en typisk barnfrukt!
Köpte hem en låda så nu äter jag någon kiwi om dagen, gott!


Måste ju självklart fota min nya favoritfrukt

det här är en fullträff! Vi fick p

Skrivet 2009-03-09 @ 12:11:17

MMS

det här är en fullträff! Vi fick precis tillbaka religonsproven och jag fick MVG, 58 av 60. Känns underbart! Nu ska jag till stadsbiblioteket och låna om mina böcker om tourettes syndrom.

star pilots plagiat

Skrivet 2009-03-08 @ 17:36:50
Igår var det andra chansen i melodifestivalen, nästa vecka är det final. De som gick vidare var Sarah Dawn Finer och Caroline af Ugglas. Ugglas är ju så himla konstig, sist hon uppträdde var hon höggravid och hade samma kläder som hon hade nu. Men hennes låt var ändå rätt skön att lysna på märkte jag och jag tror att många gillade texten. Men jag tycker så synd om Amy Diamond, kunde hon inte ha fått gå till final? Hennes låt var ju ändå bra och så föll hon på målsnöret flera gånger. Tre gånger det här året har hon haft 50% chans att gå till final men har inte lyckats en ända gång.
Det som är irriterande med andra chansen är att man får höra låtarna så många gånger, kan de inte bara spela snabbrepriser? Jag var lite orolig när star pilots uppträdde, jag var rädd för att sångaren skulle spräcka ljudvallen med sin höga ton. Men det är väl ingen som har missat vilket plagiat låten Higher är? Den låter ju precis som den där partylåten som spelas på radio. Vet inte vad låten heter men refrängen i Higher låter precis som i Cabin Crew - star to fall, känns som om det finns en miljon sånnadär låtar som låter likadant.

Moussaka

Skrivet 2009-03-08 @ 16:59:41
Igår gjorde jag och Sebbe mat hemma hos mig, det blev moussaka för det gjorde vi för några veckor sen och det uppskattades.
Jag får alltid sköta potatisskalandet och det är så drygt att skala 1,3 kg potatis, mina naglar är förstörda.
Sebbe sköter köttfärsen och själva såsen som ser ganska äcklig ut, när vi gjorde det förra gången så var vi väldigt tveksamma, det såg ju ut som om hela grytan var fylld med spya! Men när spyan börjar koka lite så blir den helt annorlunda.


Visst ser det äckligt ut? Och här har det ändå kokat upp


Det färdiga resultatet

Syjuntan rockade!

Skrivet 2009-03-07 @ 12:43:03

Syjuntan igår var helt galen. Jag, AnnaMaria och Malin kom till Helena lite innan sju och vi åkte därifrån först vid tolv. Och våra tröjor är inte ens klara! Jag har sytt alla mina bokstäver och siffror så nu ska jag bara sy fast dem på tröjan. Helenas mamma hade frågat varför vi inte köpte texil-lim istället, det undrar vi också! Guldbanden fransade upp sig så jag satt och fållade alla mina bokstäver och siffror så det tog ju ännu längre tid. Men min tröja kommer bli helt okej, i jämförelse med Helenas som såg fördjävlig ut, haha förlåt helena men det är ju sant. Nej men hennes tröja blir nog fin på lite avstånd för det blev ändå lite coolt när hon hade sytt fast några bokstäver. Sandra Zivanics tröja ska tydligen se ut som fan men hon tog inte med sin, hon ville inte att vi skulle få se, haha. Hon skulle skriva Zlatan på sin tröja men hon gjorde bokstaven L liten så det står ZIATAN på hennes tröja, hahaha!
Jag ska försöka få mamma att hjälpa mig med att sy fast allt med symaskinen, för jag orkar inte sy mer!
Men vi hade faktiskt grymt roligt igår, vi satt och skrattade nästan hela tiden och tårarna rann. "Varför går vi ut på krogen? Det här är ju mycket roligare?" sa Zivanic och det är fan sant.


   


Min gamla nummer 19 och smeknamnet Pling som jag har fått av AnnaMaria
(Pling är en förkortning av Plingel som är ett smeknamn baserat på mitt efternamn Ingel)

Syjunta

Skrivet 2009-03-06 @ 15:37:58

Äntligen fredag! Det blir inget festande i helgen för jag ska ta det lugnt och plugga det som pluggas skall. Men ikväll ska jag hem till helena med resten av korpenlaget för vi ska tillverka våra egna match-tröjor. Alla ska ha med sig en svart t-shirt och sen ska vi sy fast guldband på tröjorna eftersom det inte fanns någon textilfärg i guld. Så det blir helt enkelt en liten syjunta hemma hos helena, haha det känns som om man börjar bli gammal. Jag har en känsla av att tröjorna kommer bli jävligt fula, iallafall min för jag är inte så bra på att sy, det blir ofta snett. Men tack och lov så ska vi sy för hand och inte med maskin, jag syr bättre för hand! I högstadiet sydde jag en svart t-shirt av något glansigt tyg och herregud vad ful den blev, alla sömmar var vågiga och jättefula. Haha och jag som faktiskt trodde att jag skulle använda den på riktigt när jag började sy den!

Smält is, smält!

Skrivet 2009-03-05 @ 21:24:48
Vad är det för väder vi har egentligen? Jag är så trött på att man får förhoppningar om våren men när man drar upp rullgardinen på morgonen så är det vitt överallt. Det snöar alltid i början på dagen och sen är det slask på eftermiddagen, det är väl onödigt?
I helgen var jag och Sebbe ute på promenad och gick på mälaren (?). Sebbe var ganska nervös, han var rädd att isen skulle gå sönder men det var ju hur många som helst ute på isen och knatade och det var som stora gångvägar. Men Sebbe kunde inte slappna av förens vi var uppe på land igen så det blev en ganska rask promenad och jag fick inte stanna och fota speciellt mycket, han var som en hund som visste att han var på väg hem.


Ser ni snyggingen i mitten som kollar in i kameran, vilken model!
Sånthär vill vi inte se mer!

Förvriden sked

Skrivet 2009-03-05 @ 19:38:12
Vi drack te på teorilektionen i tisdags men antingen så var tevattnet ovanligt varmt eller så var plastskedarna av någon konstig plast för såhär såg min sked ut efter att jag hade rört om fyra varv i mitt te. Jag kan ju säga att jag blev ganska förvånad.

André ska bli en stjärna!

Skrivet 2009-03-05 @ 15:28:01
Jag måste bara berätta om min kompis André! Vi gick i samma klass i högstadiet och det är på det hållet som vi känner varandra. André har alltid vart jätteduktig på fotboll och hans dröm har liksom varit att bli en stor fotbollsspelare. Nu har han skrivit på ett två-årskontrakt för Skellefteå och ska flytta dig och spela i division ett. Det finns massa artiklar om honom på nätet och det kändes lite konstigt att sitta och läsa, hehe.
Hans tjej Fiona går i min skola och jag tyckte jättesynd om hennes först när jag hörde att André skulle flytta, de har vart ihop i över ett år så det är ju seriöst. Men Fiona ska flytta till skellefteå efter studenten och bo där med André, jättegulligt. André kommer bli stor och det förtjänar han, han är världens snällaste kille och han gör typ inget annat än att le. Vi kommer att sakna honom men han kommer nog och hälsar på ibland :)
Här är en av artiklarna, den här kommer från norran.se

Flyt

Skrivet 2009-03-05 @ 15:18:58

Idag har jag haft ganska bra flyt med allting i skolan. Jag satt inne hos rektorn ett tag och la fram lite idéer och önskemål om massa saker som vi i studentkommittén håller på med och det gick väldigt bra, hon är otroligt hjälpsam och engagerad så nu blir det lite fart i saker och ting.
Vi har fått ett sms från ABC-gruppen om att våra studentmössor kommer på tisdag eller onsdag nästa vecka, vi tjejer blev överlyckliga men killarna verkade inte bry sig. Men på onsdag ska vi i studentkommittén dela ut alla beställningar till eleverna, jag kommer känna mig som jultomten!
Jag och Malin ska vara med i revyn, de hade möte idag så jag och Malin drog dit och berättade om vår idé och den uppskattades. Nu ska vi bara söka lite pengar till en grej och så ska vi börja öva, det kommer bli skitbra!
Det är så mycket roligt som händer nu och det gör själva plugget ännu tråkigare, hehe. Men det löser sig.

Universitetsplaner

Skrivet 2009-03-04 @ 22:15:59
Den 16 mars öppnar ansökningen till universitetet. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i höst men jag ska iallafall söka en del och sen får vi se om jag kommer in och om jag tackar ja isåfall, jag kanske vill jobba ett år och få ihop ett startkapital till det fattiga studentlivet.
Jag är fortfarande inne på att söka apotekarutbildningen i Uppsala och jag ska pendla isåfall. Jag har tvekat lite eftersom många säger att det är så jobbigt att pendla och jag tänker inte ta studielån för att ha råd att flytta dit. Men idag har jag hört om folk som inte tycker att det är så farligt att pendla, det är biten hemifrån till centralen som är jobbig. Och det är ju sant, på tåget kan man ju köpa en sittplats och så kan man plugga på vägen dit och hem, det är ju faktiskt ganska smart.
Sen kanske man flyttar dit under utbildningen för att man inte orkar längre, men det får bli ett framtida problem isåfall.
Jag fick panik för ungefär två veckor sen men jag tror att den lilla perioden har gått över nu men man blir ju stressad när det kommer hem kataloger och brev från olika skolor ungefär varannan dag. Jag har fått flera kataloger från typ KTH och Luleå, räcker det inte med ett utskick?


Detta är dagens universitetsreklam: katalog och brev från SU och katalog från Lund

Omogna studenter på SU

Skrivet 2009-03-04 @ 19:56:21

En annan sak som jag la märke till var att eleverna verkade omogna. I Magnélisalen var det massa blyertsteckningar på bänkarna, jag trodde ändå att man var så pass mogen på universitetet så att man inte satt och skrev på bänken och ritade bilder på lärarna och skrev så nördiga saker som "Din mamma är cytoplasma", hallå vad händer? :P
Sen så insåg jag hur sjukt stort universitetet är när vi skulle gå till det där labbet. Vi gick från Arrheniuslabratorierna till avdelningen där man forskar om Neurokemi typ och det ligger över SU innovation (om någon går där eller har vart där) och vägen var så sjukt lång, det tog typ 10 minuter att gå kändes det som! Och så var det dörrar överallt så man fick ju trycka på dörrknappar någon gång i minuten och så var det trappor hit och dit och allt så likadant ut. Nej herregud jag skulle nog bli galen :P


Teckning i magnélisalen

SU är deprimerande

Skrivet 2009-03-04 @ 19:41:42
Idag har jag vart på stockholms universitet hela dagen och en sak är säker, jag ska inte söka dit. Det verkar bara deprimerande och tråkigt. Labbsalarna som eleverna är i har en glasvägg ut mot en korridor, det var som att titta på apor i burar. Där vill jag inte sitta.
Vi var tvugna att genomlida tre föreläsningar men en var faktiskt intressant för den handlade om droger och vad som händer i hjärnan och själva förklaringen till varför droger är så farliga. Ecstasy är ju helt livsfarlig, fattar inte att folk kan ta en sån drog utan att kolla upp vad som egentligen händer i kroppen.
Men de andra föreläsningarna var en riktig pina, det var flera som somnade. Alla tre föreläsningar var innan lunch och efter lunch skulle det vara information om NV utbildningarna på SU och sen skulle vi gå på labbvisningar men efter lunch så hade hälften dragit hem, haha. Vi var tre klasser från början så vi fyllde hela Magnélisalen men efter lunch var mer än hälften av platserna tomma, det var lite pinsamt men jag klandrar ingen som gick för det var verkligen värdelöst.
Sen gick vi på labbvisningar och jag valde att gå till ett labb med cellforskning med fem andra. Där jobbar de med att försöka ta fram celler som man kan testa olika produkter på istället för att använda djur. Just nu så binder man fast kaniner och droppar i olika ämnen som typ diskmedel för att se hur det påverkar hornhinnan, och det är ju ganska smärtsamt för kaninerna. De har faktiskt redan hittat några celler som man kan ersätta vissa djurförsök med.

Teori

Skrivet 2009-03-03 @ 22:04:58
Kom hem från trafikskolan för ett tag sen, det var den tredje teorilektionen. Jag har bestämt mig för att skriva rent mina anteckningar på datorn så att man kan bifoga relevanta bilder, det är så tråkigt att rita. Sen så är det ju mycket lättare att redigera om det finns på datorn, man kan enkelt lägga till och ta bort saker. Sen kan min bror och andra intresserade få läsa det jag har skrivit när det är dags för deras körkort, man får ju en hel del tips inför uppkörningen på teorilektionerna.
Nu ska jag äta lite ravioli och ladda upp inför morgondagen. Alla NV-treor ska spendera morgondagen på stockholms universitet, vi har fått ett schema och det verkar bara som om det är massa föreläsningar... lunchen får vi bekosta själva. Herregud SP får åka till Rom helt gratis men vi kan inte ens få lunch? :P

Sumobrottning

Skrivet 2009-03-03 @ 15:42:40
Dagens hemresa blev inte lika dramatisk som igår, inga krig eller något. Men det var ändå jobbigt att ta sig hem och jag var tvungen att bita mig i läppen hela vägen. Jag satt nämligen och tänkte på skolans revy och funderade på om man någon gång skulle våga vara med och uppträda med något roligt. Och så kom jag och tänka på massa roliga saker så jag bet mig i läppen för att inte börja skratta, jättejobbigt!
Jag satt och lyssnade på Low med Flo Rida och såg framför mig hur man hoppade runt och fånade sig. Klistra fast pappersäpplen på rumpan eftersom de sjunger apple bottom jeans och så stoppa in kuddar innanför byxorna så man får en gigantisk röv och så dansa runt, som en parodi på alla MTVs videos.
Sen började jag tänka på de här sumodräkterna, de är ju så sjukt roliga! Jag skulle lätt kunna dansa runt i en såndär dräkt, det är ju sanslöst roligt.Vill bli trött

Skrivet 2009-03-02 @ 21:03:48
Hell yeah nu har jag skrivit klart ett papper med frågor om proteiners struktur och skrivit hela vardagsjuridikuppsatsen. Jag hade börjat på den och kommit en bit innan men min dator dog lite halvt förra veckan och då "spolades" datorn tillbaka några dagar så den uppsatsen försvann. Men nu har jag gjort den iallafall. Tänk om man har ork att vara såhär effektiv varje dag.
Men jag tror nog mest att jag är ute efter att bli trött, jag har sovit så dåligt de senaste nätterna. Det beror nog till stor del på att jag har någon slags inflamamtion i näsan som gör att jag inte kan andas ordentligt (tycker inte om att andas med munnen) men dels pga att jag börjar bli sådär stressad igen när jag ska sova och tankarna bara flyger runt i huvudet i en enda stor röra.

Hjälp mig

Skrivet 2009-03-02 @ 17:28:01
Och så var räkneverken nollställda igen. Klicka här om du gillar min blogg eller läser den av någon annan anledning Topplista Favoritlistan.se

Labbrapport

Skrivet 2009-03-02 @ 17:21:30
Jag känner mig otroligt duktig. Jag hade biologilabb sista lektionen och här sitter jag nu framför datorn med en labbrapport som nästan är färdig. Helt otroligt. Men ska diskutera lite med läraren om mina teorier och resultat innan jag lämnar in den.
Ska försöka skriva arbetet i vardagsjuridik ikväll också så att jag kan lämna in det på torsdag.


Tänkte bara visa framsidan och den första sidan på rapporten

Det är krig

Skrivet 2009-03-02 @ 15:28:06

När jag gick av tunnelbanan idag så fick jag ett sms av Sebbe där det stod "Det är krig :P". "Vadå krig?" skrev jag tillbaka och började fundera på om han hade skickat fel, var det var krig.. i Sverige?
I rulltrappan började jag föreställa mig hur Sverige blev flygbombat och vi som hade suttit på tunnelbanan var ju helt ovetande, vi skulle komma upp till ett kaos där alla människor sprang för sina liv och man hörde flygplan som flög lågt och släppte bomber. Tänk om det hade brutit ut ett krig när jag satt på tunnelbanan hem från skolan! Och i slutet av rulltrappan hörde jag krigslarmet dåna. OJ vad jag var rädd den där millisekunden innan jag kom på att det är första måndagen i februari och att man testar krigslarmen då. Kort där efter fick jag ett svar av Sebbe "Vadå sitter du på tunnelbanan eller? De testar larmet"
Jag gick och tänkte på det där hela vägen hem, för ett kort ögonblick trodde jag faktiskt att det var krig i Sverige!

RSS 2.0