Mördare går fria

Skrivet 2009-02-27 @ 22:16:19
Minns ni Romario som mördades i höstas? Vissa kanske inte ens har hört talas om honom eftersom media fullständigt sket i det. När Riccardo dog blev det väldigt uppmärksammat men när Romario blev mördad vid sidan av E4ans avfart till Kista och kastades av utanför Karolinska när han var död var det ingen som brydde sig om.
Jag kände inte honom men jag har kompisar kompisar som kände honom och han var tydligen jätteduktig på fotboll och fått flera erbjudanden från olika fotbollsklubbar utomlands. Vad jag har hört så hade han stoppat ett bråk och sen några dagar senare så åkte han i en bil på E4an och så åkte några killar i en bil bakom och ringde upp honom och bad honom stanna. Sen knivhögg dem Romario och hans kompisar som satt i bilen, Romario dog. (Det här är vad jag har hört från flera personer, det är ingenting som jag till 100% kan garantera så detaljerna kanske inte stämmer.)
Hur som helst så såg jag på nyheterna nyss att de som mördade Romario och skadade hans kompisar är friade, trots att en av dem erkände så går de fria allihopa.
Det är ju helt sinnessjukt, man ska inte kunna mörda någon och sen gå fri. Hur fungerar det svenska rättssystemet egentligen!?
Kommentarer
Postat av: malla

som jag har hört, en som jag känner vet vem det var, så är den som har erkänt oskyldig. Det är ett par andra som gjort det men sedan betalat elr hotat en annan kille att ta på sig skulden för det. Och eftet som att killen var ung och ostraffad tidigare skulle han sannerligen inte få så långt straff så efter att han sonat "sitt" brott kunde han leva som vanligt igen. Tydligen vet väldigt många vem som gjorde det men ingen vågar säga något för de här snubbarna, som jag hört vilka det är, är tydligen väldigt farliga och några som andra visar "respekt".

2009-02-28 @ 03:31:35
URL: http://mallsaan.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0