Min dröm

Skrivet 2009-02-17 @ 09:38:26
Nu ska jag snart bege mig till skolan men först måste jag berätta om en knäpp dröm.
Min klass skulle gå på melodifestivalen i globen med vår handledare. Vi var i akalla och när vi gick till tunnelbanan så kastade Melker värsta geggan på min rygg så det kom i hela håret. Jag hade inte min jacka på mig av någon anledning och jag blev så förbannad att jag bara släppte jackan på marken framför Julia och så gick jag hem. Men jag ville ju egentligen gå på melodifestivalen och så kom jag på att jag hade mobil och SL-kort i jackan, hur skulle jag kunna komma till skolan på måndagen? Eftersom jag inte kunde någons nummer så kunde jag inte ringa direkt men tillslut fick jag tag på wikners nummer. Jag skulle ta med en extramobil för att kunna ringa men det låg fyra olika mobiler på mitt skrivbord, så jag tog med alla fyra.
(Sen började drömmen spåra ur lite)
Jag skulle välja skor och det var ju värsta jobbigt för jag gjorde fel hela tiden, när jag har mina stövlar måste jag ha sockor så att det inte blir så kallt och i drömmen satte jag på mig sockorna, tog några andra skor, tog av mig sockorna för att det blev för trångt, bytte till stövlarna, tog av mig stövlarna, satte på mig sockorna och tillslut så var jag klar. Mitt under det där funderade jag på om jag skulle sätta på mig några andra stövlar, men det var inte stövlar som jag kollade på utan det var en sladdosa och jag insåg snabbt att jag inte skulle kunna gå om jag hade en sladdosa på fötterna.

Sen var jag helt plötsligt på väg till bangolfen här i akalla (minigolf) och jag var med Malin, Sofia och Big från sex and the city, det var ganska jobbigt att gå bredvid honom för han var så stor, big helt enkelt.
När vi kom fram till bangolfen och hämtade ut klubbor och boll så fick vi halva bollar och malin eller sofia sa att hon som ägde anläggningen hade börjat ta ut gummisnoddarna som är i bollarna, men det fungerade bra ändå.

Sen vaknade jag av alarmet på mobilen. Jag drömde lika konstigt igår... förstår inte riktig. Någon som är bra på drömtydning? Vi testade att tyda drömmar på psykologin, helt sjukt ju, om man går och handlar i drömmen så betyder det enligt en bok att man försöker mätta sin sexuella lust. Herregud.
Nej men nu ska jag till skolan!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0