Fixat och klart

Skrivet 2009-02-19 @ 21:35:50
Jag fick beröm från Lukas i studentkommittén, han sa att jag var duktig på mötet och pratade bra, det är inte det enklaste. Jag håller med! Verkar som om jag lyckades hålla mina nerver i schack så pass mycket att jag verkade avslappnad. Poäng till mig!

Nu har jag skrivit ett infoblad till alla som ska med på resan så att alla förstår hur det går till och vad det kostar. Jag har också skrivit en lapp till lärarna om resan, de är ju självklart välkomna! Vi hade riktigt trevligt med lärarna som var med i Bydalen. Vår handledare satt med oss på after-skin och så körde vi "Jag har aldrig" och vår handledare drack på varenda kort i kortleken förutom sju stycken, det var väldigt roligt!

När jag har kopierat upp alla lappar imorgon och lagt dem i klassfacken så kan jag släppa det här projektet, då är det upp till var och en att boka sin resa och så kan jag hjälpa till och svara på frågor om någon har några. Det är så skönt att vara effektiv och få saker och ting gjorda så att man kan fokusera på annat. Det är som en form av terapi, haha.
Jag är mer positiv idag än var jag var igår om ni inte redan har lagt märke till det.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0