Slipsknut

Skrivet 2008-10-31 @ 19:39:16

Just nu försöker jag lära mig att få till en perfekt slipsknut. Sebbe köpte två slipsar idag och han kan inte knyta dem. Jag tycker att det hör till allmänbildningen att kunna göra slipsknutar, med det gäller mest killar.
Imorgon ska förresten jag har slips på mig, jag ska på maskerad och vara amerikansk skolflicka. Kan vara bra att kunna knyta slipsen då. Den knuten behöver iofs inte vara perfekt eftersom den ska sitta lite löst... men jag måste ju kunna lära Sebbe hur man gör en perfekt knut.
Hur svårt kan det vara att lära sig liksom? Sebbe är 20 år men kan inte göra det... det är väl bara att googla? Här är en bild som jag hittade på google.
Engelsk slipsknut (lite smalare)

Sebbe bloggar!

Skrivet 2008-10-30 @ 16:02:40

Jag sa ju att Sebbe har börjat blogga, nu kan även ni läsa den. Han skriver inte så ofta med det kanske det blir ändring på, inte vet jag.
Han har startat en blogg bara för att han tycker att det verkar skönt att kunna skriva av sig någonstans när man väl känner för det.
Och nej vi försöker inte vara blondinbella och storstadspojken, absolut inte! Men jag förstår ju att det ser ut som det... blev faktiskt lite nervös när Sebbe sa att han ville börja blogga men jag kan ju inte hindra honom bara för att vi framstår som wanna-be's. Men det blir nog bra.

http://ssebbe.blogg.se/


De kommer hem

Skrivet 2008-10-30 @ 15:56:52
Imorgon kommer mamma och pappa hem igen, det ska bli skönt faktiskt. Då slipper jag tjata på Patrick och Sebbe att dem ska hjälpa till med disk, tvätt, mat osv. Och jag behöver inte bekymra mig över mat heller... Vi fick 1000:- att köpa mat för och jag och Sebbe har vart och handlat två gånger och det blev sammanlagt ungefär 520:-. Men i plånboken finns det bara 200:- kvar... en viss lillebror har tagit pengar och roat sig för... och han har inte köpt mat kan jag säga.
Känns lite jobbigt faktiskt, tänk om jag skulle gå och ta massa pengar från matkassan för att typ gå ut på krogen, då skulle vi ju inte ha råd med mat. Det som stör mig mest är att han typ inte ens reagerar när jag frågar om han har tagit pengar.. det verkar okej. Första gången jag upptäckte att det saknades pengar så sa han att han hade vart i stan och ätit på donken... det var 140:- som saknades då så det måste ha vart ett väldigt dyrt McDonalds besök om man säger så. Men aja han får väl förklara det där själv för mamma när hon frågar vart alla pengar har tagit vägen.

Egypten i sommar!

Skrivet 2008-10-30 @ 00:06:17

Nu har jag och Sebbe bokat en resa till Egypten i juni. Vi ska åka den 14 juni och det är samma datum som vi åkte till turkiet den här sommaren, lite coolt. Det är Hurghada som vi ska åka till och någon dag så ska vi åka till Kairo och titta på pyramiderna, det är ju det som är meningen med Egypten!

Efter lite diskussion så bestämde vi oss för ett hotell som heter Arabia Azur Resort och det är apolloresenärernas favorithotell i Egypten så vi kan hoppas på att det finns lite fler skandinavier där än vad det fanns på vårt hotell i turkiet. Hotellet verkar ganska bra och så är det nära till centrum.
Jaja nu ska jag inte sitta och drömma mig bort i flera månader utan jag ska koncentrera mig på att hitta ett jobb så att jag har råd!
Kalaset gick på 7200:- per person men då har vi valt till comfort class på planet, annars hade det gått under 7000.

Apollo Club Arabia Azur Resort - Hurghada, Egypten


Vill du läsa om hur resan och hotellet var? Läs det här inlägget! Hoppas det är till hjälp!

Påminnelse

Skrivet 2008-10-29 @ 00:42:50

Påminnelse till mig själv: Ring körskolan och fråga när teorikursen börjar. Boka en ny körlektion!!

Hade en körlektion imorgon klockan ett men jag ringde och avbokade den igår eftersom jag inte har hunnit träna på det som jag fick i läxa. Vill ju vara helt klar när jag tar min sista lektion och då gäller det att träna ordentligt emellan. Men eftersom bilen har krånglat och jag har haft så mycket i skolan på sista tiden så har körkortsplanerna skjutits upp något.. Men när den nya bilen kommer så blir det nog bättre. Hade ju tänkt göra halkbanan innan jul men vi får väl se hur det blir med det nu.

Mina grannar

Skrivet 2008-10-29 @ 00:15:39
Mina grannar är dumma i huvudet, de stör hela tiden. De som bor över oss håller på med något skumt hemma. De borrar och hamrar konstant, vad håller dem på med egentligen!? De har hållt på i flera år, hur många krokar ska dem ha på väggen!? I lördags började de igen, halv tio på morgonen! Och de håller på längre än till åtta på kvällarna, efter klockan åtta ska det vara tyst här. De som bodde över oss innan de nuvarande höll på precis likadant, de kunde börja borra vid elva på kvällen. En gång borrade de hål i en vattenledning så att vi fick vattenskador i två rum plus klädkammaren. Det sjuka är att de inte ens sa till oss att det strömmade ut vatten uppe hos dem, vi märkte det först när det började rinna vatten längs väggarna i klädkammaren. Puckon. I tre veckor fick vi leva som packade sillar med möbler för fyra rum i endast två, minus klädkammaren som var proppfylld innan! Och hela tiden stod det maskiner i de skadade rummen som brummade för att torka upp vattnet.
Idag så märkte jag också att det låg massa fimpar på balkongen och jag vet att mina kompisar inte vart där och rökt och Patrick har inte ens haft kompisar hemma. Så de måste ha kommit uppifrån. Om jag hittar fler fimpar där imorgon blir jag otroligt irriterad.
Jag ska bo i radhus eller villa när jag blir stor!

Tisdag kväll

Skrivet 2008-10-29 @ 00:09:32
Nu sitter jag hemma och väntar på Sebbe. Han är i stan med några kompisar och ska komma hit någongång mellan ett och två.
Emelie och Malin var här och så gjorde vi varm choklad och tittade på det nya avsnittet av Desperate Housewives. Sen drog Malin hem och jag och Emelie proppade i oss godis. Vi gick förbi LIDL och köpte jättebilligt godis. En superstor påse med gelébjörnar för 9.90:- var det jag köpte, jag ångrar mig nu för jag kommer aldrig äta upp det.
Men nu har Emelie dragit till sin kille och jag försöker fördriva tiden tills Sebbe kommer. Funderade på att träffa Zandra som var ute i jakan men det var bara en halvtimme tills sista bussen gick hem när jag kom på det. Vill inte be henne om skjuts hem heller, hon har ju precis fått körkort och det känns som om man utnyttjar henne då. Så nu sitter jag hemma och har tråkigt istället.. men man behöver väl ha tråkigt ibland.
Det blir mycket lättare sen när jag fixat ett eget körkort, med tanke på att det är så dåliga förbindelser mellan Kista och Jakobsberg.. då kan jag åka hem när jag vill utan att vara beroende av någon annan.

Nytt om bilen

Skrivet 2008-10-28 @ 23:57:51
Lite nytt om bilen. De har tydligen inte alls lagt ner pengar på ljudsystemet sa Patrick, de hade lagt på lite mer på skinnklädsel och sånt istället.
Fick en kommentar om att det kanske inte är så smart att köpa en automat när två barn i familjen ska ta körkort inom två år.
Jo det är ju lite dumt men tanken var att vi skulle vänta med ny bil tills min bror som är två år yngre än mig tagit körkort. Men den planen sprack eftersom vår nuvarande bil håller på att gå sönder. Den har vart inne på reparation ett antal gånger bara den senaste månaden. Men det känns ju lite onödigt att köpa en ny manuell bil nu och sen köpa en automat om två år. Så då köpte de en automat nu istället. (Pappa vill gärna ha en automat och den här bilen är det menat att han ska ha vääääldigt länge)
Det går ju alltid att låna andra bilar som är manuella om man vill det. Men just nu så är det planerat att vi ska spara den gamla bilen i ett annat garage tills både jag och Patrick har tagit körkort, så att vi har en bil att träna växling med.

Så ligger det till.

Katy Perry - Hot n Cold

Skrivet 2008-10-28 @ 00:52:02
Äntligen har radio börjat spela en ny låt av Katy Perry. Jag är så otroligt trött på hennes första singel som typ fortfarande ligger etta på topplistorna, tröttna! Börjar himla med ögonen så fort jag hör "I kissed a girl and I liked it....".
Nu har de börjat spela "Hot n Cold" och den är rätt bra... men jag är väl rätt trött på den om ett tag också..

Ny bil!

Skrivet 2008-10-28 @ 00:07:50
Yeay, pappa har skrivit på kontrakt för en ny bil! Det blir en sprillans ny Volvo V70, automat, diesel, för nästan en halv miljon. Eller det är väl ungefär 60 000:- ifrån en halv miljon men nästna en halv miljon låter bättre. De har valt till en jäkla massa funktioner också så bilen blev 100 000:- dyrare än vad den var från början. Bland annat GPS och massa olika paket. Om jag känner mina föräldrar rätt så har de nog lagt ner en del pengar på ljudanläggningen, bra ljud är viktigt!
En stor miss som de gjorde var att de valde färgen vit. Det är ju den gamla bilen också. Tråkigt att gå från en vit volvo till en annan vit volvo. Jag ska ringa dem imorgon och skälla på dem.
Bilen levereras om ungefär sex veckor, woho!
Då kanske jag kan börjar övningsköra lite mer igen, det har ju inte blivit så mycket sånt på den senaste tiden eftersom den andra bilen höll på att gå sönder.


Volvo V70

Double

Skrivet 2008-10-27 @ 15:32:11
Jag har registrerat mig på ett nytt affiliateprogram, double.
Jag är ju redan aktiv hos affiliator.com och de flesta annonserna här på min blogg kommer från dem. Men det skadar ju aldrig att vara aktiv hos flera olika. De har ju olika program och t ex så har double annonser till Ginza och min familj brukar beställa därifrån så nu kan de beställa via mig och så tjänar jag pengar.
(Det är 18 årsgräns men om man är under 18 så kan man prata med sina föräldrar och så kan de registrera sig i sitt namn istället)
Double verkar faktiskt bättre än affiliator.
- Skatten som dras av är 30% (Hos affiliator är den hela 48%!!!)
- Du behöver bara komma upp i 200:- innan du får din första utbetalning (Hos affiliator är det 300:-)
- Om du rekryterar en ny affiliate till double.net så får du 50:- (Hos affiliator är det bara 7:-)

Det är en bättre deal liksom. Om du går med på double och får med fyra av dina kompisar så har du redan tjänat ihop 200:-, inte helt fel.
Om man inte får med sig fyra kompisar på en gång så kanske det känns onödigt att gå med, men man tjänar pengar sakta men säkert. När du väl får de där extra hundringarna in på kontot bara för att du haft lite rutor på din blogg så känns det ju riktigt bra.
Om någon behöver hjälp så är det bara att höra av sig.

High School Musical 3

Skrivet 2008-10-26 @ 23:25:12
Igår var jag, AnnaMaria och Sebbe på bio och såg High School Musical 3. Jag har sett ettan och tvåan och jag tycker att dem är jättebra så självklart ville jag se trean. Men trean var inte lika bra. Eller den var nog det men jag hade ångest under hela filmen så den blev liksom dålig. Det var så mycket allvar och massa sorgliga ballader. Och det handlar ju om att de går ut high school och tar farväl av varandra för att gå skilda vägar, det är snart jag som går ut gymnasiet och får säga hejdå till alla! Jag hatar ju dessutom farväl och det var typ det stora temat med filmen, så jag satt där och kände mig instängd på något sätt... ångest, big time!
De andra filmerna har ju vart fartfyllda och roliga, ungefär som Grease.

Fix

Skrivet 2008-10-26 @ 22:23:18
Följ min blogg med bloggkoll

Det här är bara för att jag ska ordna en sak på bloggkoll och då var jag tvungen att lägga in länken för att de skulle kunna se att det verkligen är min blogg. Men ni kan ju följa mig på bloggkoll också om ni vill :)

Sebbes blogg

Skrivet 2008-10-26 @ 22:07:07
Snart är det dags för Sebbes blogg... får väl se när han känner sig redo att ta bort lösenordsskyddet.
Här är en liten tjuvkik iallafall.

Lumene

Skrivet 2008-10-26 @ 14:11:09
Gick igenom min Beuty Box och hittade en mascara som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Jag hade helt glömt bort den och jag är väldigt glad över att jag hittade den, börjar få lite ont om smink och jag är ganska fattig. Hoppas att den är bra bara. Men den verkar bra, borsten är av plast och det är mycket bättre än de som är gjorda av typ hår.

Oskrivna regler

Skrivet 2008-10-26 @ 13:51:33
Alla i Stockholm måste ju känna till de oskrivna reglerna som gäller på tunnelbanan. Det är otroligt irriterande när folk fullständigt skiter i dem.
- Om man ska stå still i rulltrappan eller på rullbandet så står man på höger sida. Vänster sida är snabbfilen.
- Man testar inte nya ringsignaler på tunnelbanan
- Man svarar i telefonen om det ringer, man låter inte signalen fortsätta i evigheter
- Om man ska gå på tunnelbanan så låter man folk gå av först
- Finns det lediga platser så sätter man sig i en egen 4:a
- När man går av rulltrappan/rullbandet så fortsätter man gå, man stannar inte eller saktar ner så att det blir värsta kaoset bakom för alla andra som ska gå av.

Alla måste ju veta om de här reglerna men det finns så många idioter som inte följer dem! På senaste tiden har det vart extra mycket puckon i tunnelbanan tycker jag. Varje dag när jag ska till skolan går jag på rullbandet på fridhemsplan och varje dag så är det något smart-ass som står stilla mitt på bandet så att ingen kommer fram och sen strannar massa folk direkt när de har gått av och typ säger hejdå till varandra för att de ska åt olika håll. Man ramlar ju nästan då eftersom det helt plötsligt tar stopp och bakom så trycks det på med mer folk. För några veckor sen var det faktiskt en man som ramlade i slutet av rullbandet och bröt benet. Ambulansvårdare kom precis när jag skulle hem från skolan och massa nyfikna människor stod runt om och glodde.
Något annat som jag verkligen hatar är folk som ska gå på tåget och inte lämnar företräde för dem som ska av. Då blir det problem, dörrarna öppnas och de som försöker gå av blir tvugna att backa för att något pucko tränger sig in i vagnen. Och det är faktiskt mest vuxna som gör så, det är ju mest irriterande. Om barn gör det så kan man förstå att de inte riktigt tänker så långt och det accepteras. Men vissa vuxna ska på och av först. När de ska av blir de irriterade för att andra tränger sig på men sen gör de samma sak.
Kollektivtrafiken kan verkligen gå mig på nerverna.

Tack Elin

Skrivet 2008-10-26 @ 00:59:23
Uttråkad som jag ofta är så googlade jag på "sandratheman" och hittade en länk som jag blev jätteglad över. Kom in på en blogg som tillhör en tjej som heter Elin och hon tycker om min blogg:

"Förresten så kom jag på här att jag läser en blogg som jag tycker om jätte mycket.jag kan försöka få fram en liten länk i det hära inlägget,men vi får se hur det går här är iallfall bloggens namn :)
http://www.sandratheman.blogg.se/
Jag tycker om den bloggen :P
Jag hoppas ni läser"


Det skrevs iofs i augusti men jag hittade det först nu, thank god för google! Och tack Elin!
Elins blogg: http://plemmis.blogg.se/

Gollum

Skrivet 2008-10-26 @ 00:42:02
Jag har gått runt och flinat åt det här i flera dagar, och härmat det också! Jakob i vakna med the voice härmade gollum lite snabbt i ett program. Här kan ni titta på det. Det kommer vid 1.10 så spola fram!! Gör som nike's slogan, just do it!

Forum Nacka

Skrivet 2008-10-26 @ 00:24:05
Idag var vi i Forum Nacka som hade premiär tidigare i veckan, skitstor galleria. Sebbes pappa tipsade oss om alla öppningsrabatter så vi åkte dit och kollade läget. Visst var det bra rabatter, t ex 20% på allt inne på MQ.
Men det är alldeles för stort och ljudnivån är för hög. Tre våningar och förbannade cafén precis överallt. Jag förstår inte det där med att ha cafén mitt i gångarna, vill man verkligen sitta och fika när folk springer runt som yra höns runt omkring? Det är väldigt mycket öppna ytor också, från översta våningen kan du se hela vägen ner till den understa och det gör ju att alla fotsteg och surr blir förstärkt och ljudnivån är störande hög. Något som inte gjorde det bättre var att de på översta våningen hade värsta paraden som gick runt med fjädrar på huvudet, bongotrummor och visselpipor. En kille stod och spelade gitarr i en av gångarna, han hade vänt upp och ner på en papperskorg för att ha något att lägga sina noter på... fint, gatumusikanter inne i galleriorna. 
Och en sak som jag verkligen stör mig på är musiken i alla affärer. Ni som ha rvart inne på Gina tricot måste ha lagt märke till hur jävla hög deras musik är, man får ingen sinnesro och man vill verkligen bara springa ut. Så var det typ i alla affärer i Nacka! Man ska inte behöva skrika inne i affärer för att kunna prata med varandra. Om jag vill höra överdriven musik så går jag ut på krogen, när jag shoppar vill jag ha lite lugn och ro. Riktigt korkat tycker jag, fyfan för att arbeta i den där volymen också. 

Det var på tiden, Gina

Skrivet 2008-10-26 @ 00:07:18
Thank god! Gina tricot har äntligen fixat en webshop! Gina har vart så jävla tröga och vägrat ha varjen online-butik eller medlemskort. Så mycket som jag handlar där skulle jag har tjänat hur mycket som helst på ett medlemskap.
Men online-butiken är ett steg i rätt riktning! Det betyder också att allt blir mycket lättare. På gina hittar man oftast något man vill ha men det finns inte i rätt färg eller rätt storlek och så åker man runt till alla jäkla butiker i stockholm för att hitta det där förbannade plagget. Men nu kan man bara gå hem och titta på hemsidan och förhoppningsvis så behöver man bara klicka runt lite och sen sitta hemma på sin feta bak och vänta på att plagget kommer på posten.
Den här kjolen har jag letat efter typ överallt och av en slump så sprang jag på en sån idag och så var Sebbe så snäll att han köpte den till mig.

Fullpackat

Skrivet 2008-10-25 @ 23:52:59
Det var fullt upp igår, rullande schema. Varje "aktivitet" avlöstes av en annan. Emily fyllde 18 år så vi skulle ut och fira henne och det blev rätt tajt tidsmässigt.
- På morgonen hade jag prov i Bioteknik, gick åt helvete men jag fick iallafall G
- Svenska B nationella, muntliga delen.
- Efter skolan var det bara att skynda till Sebbe och så åkte vi till Skärholmen för att köpa lite sista minuten grejer till mig
- In till stan och käkade med Emily och SOnya
- Hem till Emily och fixa till sig
- Till nivå för att förkröka
- Vidare till fellows

SEN någon gång mitt i natten så fick jag äntligen somna hemma hos Sebbe, gud så skönt.

Länk till talet

Skrivet 2008-10-23 @ 15:10:20
Någon anonym frågade vad sidan till det där MVG-talet fanns. Det fanns en anledning till att jag inte la upp länken i det förra inlägget, för att den inte fungerar. Det går typ inte att komma in på sidan alls och jag har försökt flera gånger olika dagar. Men en i min klass lyckades få tag på det ändå och sen har han skickat det till alla andra som velat se. Så jag har fått det över msn.

Men det kanske fungerar idag, I don't know.
Här är länken om ni vill försöka http://www.nordiska.vv.se/natprov/gymnasiet

Tack datorn

Skrivet 2008-10-22 @ 22:28:49
Jo tack jag drog ut mina hörlurar... Men tack för informationen.

Jag känner att datorer nu förtiden har lite för många funktioner. Kan de inte satsa på att göra datorer som aldrig krånglar istället?

Nationella löser sig

Skrivet 2008-10-22 @ 22:22:47
Det där med nationella löste sig.. Läraren tipsade oss om ett MVG-tal som man kunde titta på. Han var ju skitmysko och om han fick mvg för det där så är det inga problem för mig. Han började prata om något på internet där man skulle beskriva sin livs kärlek med 10 ord och så kom han ju fram till att det inte går. Och så blev han nicolaj gånger 3000 (nicolaj blir djup som jag vet inte vad med ett fingerknäpp och bara spottar ur sig den ena konstiga termen efter den andra) och säger ".. det som man inte kan uttrycka i ord..... existerar det?" och så tog han fram sin bild som då ska ha med ämnet att göra. Han tog fram en bild på en tecknad husvagn på vintern.... !?! Och så började han snacka massa skit om att husvagnen påminde om det där, den skulle liksom inte vara där egentligen... den hörde inte hemma där i vinterlandskapet helt ensam utan på en sommarcamping.
Jaa som ni kanske märker så kan man ju dra vilka paralleller som helst för att få MVG, det gäller bara att man lyckas övertyga alla andra om att man verkligen tycker så själv. Så jag har kommit på mitt mega-anförande som bara kommer bestå av massa bullshit. Kan skriva ner det om jag får tid imorgon, annars kommer det upp på fredag när allt är avklarat.
Nu ska jag fortsätta plugga bioteknik, det är riktigt roligt faktiskt. Plasmider och bakteriernas små fimbrier och pili är ganska intressanta.. NOOOOOT!
Sidan jag ska börja läsa nu har liksom överskriften "Prokaryotens genom och genutbyte". Hahaha fyfan asså..

Nationella SvB

Skrivet 2008-10-22 @ 20:04:51
På fredag har jag mitt anförande i Svenska B, Nationella provet. Börjar få panik nu... har kommit på ett ämne och hittat en text i häftet som passar men hur fan ska jag kunna hitta en bild som passar nu!? Blir ju helt galen och det står helt stilla i huvudet och samtidigt så måste jag plugga till mitt prov i bioteknik som också är på fredag. Herregud. Jag ska prata om uppfostran, föräldrar som antingen stöttar sina barn för lite eller alldeles för mycket. Föräldrar som låter sina barn leva deras dröm. Filmen Billy Elliot handlar ju om det, Billy vill dansa men hans pappa vill att han boxas. Men vad ska jag göra då, ta filmomslaget till Billy Elliot?
HJÄLP MIG!

Nya tapeter

Skrivet 2008-10-22 @ 17:44:46
Äntligen har jag gjort om lite på bloggen, som jag har sagt att jag ska göra så många gånger...
Men bakgrundsmönstret är ett stort frågetecken, det finns så många mönster att välja mellan... jag blir tokig. Och en viss pojke har också börjat blogga så jag måste fixa hans blogg också eftersom han inte förstår någonting. Hans blogg är lösenordsskyddad och han skriver inte så ofta men tanken är att den ska "släppas" när jag har fixat den.
Den som säger att vi är wanna-be blondinbella och storstadspojken ska få stryk!

Veckans blondin!! haha

Skrivet 2008-10-22 @ 17:09:31
Var inne på andra datorn hemma och letade efter lite filer och så hittade jag den här bilden. Blev veckans blondin på PA en gång kommer jag ihåg, hahaha herregud! Det var tider det! Måste bara poängtera att jag bara var med i teamet, jag hade inte bett om att bli "veckans blondin"... vissa strävade ju verligen efter det, haha.
Jag saknar nästan den tiden... när man satt och spanade in folk på playahead men man såg till att vara anonym för att den personen inte såg att man tittade in och så satt man och väntade på att få just det där GBt som man så gärna ville ha. But that's over now..
Pratade förresten med AnnaMaria om att fylla 19 och båda vi känner att vi itne vill bli 19, då är man snart 20 och då är det dags att mogna till och bli vuxen. Jag stannar gärna kvar här på 18.

Överbelastad hemsida

Skrivet 2008-10-21 @ 22:06:15
Kanal 5's hemsida är så värdelös.. det går ju nästan aldrig att komma in! På kvällarna är det alltid problem med att komma in på sajten, hur dålig server har dem egentligen!? Om man har en av sveriges största underhållningskanaler och gör sån förbannad reklam för sin hemsida så borde de ju klara av lite pålastning? Och så många tror jag ändå inte att det är inne på kanal5.se samtidigt.
Dåligt.

Skotips

Skrivet 2008-10-21 @ 20:36:03
Jag är inne i en skoperiod, jag tittar på skor hela tiden och hittar massor som jag vill ha. Men de här kommer jag inte köpa eftersom jag precis har köpt ett par skor så därför tipsar jag er andra om dem. Finns i svart och rosa också, blir skitsnyggt om man kan kombinera med rätt kläder. Finns hos asos.com för dem som vågar köpa skor över internet, själv har jag aldrig gjort det. Länk till skorna

Klackskorna

Skrivet 2008-10-21 @ 20:21:50
Här är den försenade bilden på mina nya skor. Har på mig dem just nu faktiskt, måste ju gå in dem lite.
Kan nog inviga dem på fredag för då ska vi ut ett ganska stort gäng från klassen. Men det blir inte så speciellt mycket dricka för mig då pga magkatarren, man man kan ju ha roligt utan alkohol ;)
Skorna är mörkare IRL, blixten gör så att paljetterna blir övertydliga och får resten av skon att se lite grå ut.


Skor från wedins 349:- kampanjpris, ord pris 499:-

Fördömda smärta

Skrivet 2008-10-20 @ 21:34:12

Idag har jag varit lika duktig som igår.. pluggat massor men det finns fortfarande otroligt mycket kvar som måste göras. Men nu är jag förbannad, fick kramp i magen och tillslut kände jag igen smärtan så väl. Tryckte en bit under bröstbenet för att se om det gjorde ont och fan det gjorde det. Magkatarr igen.
Jag som har pluggat så mycket nu för att slippa den där stressen och ångesten. Men mitt undermedvetna vet att jag har endel som måste lämnas in jättesnart och att jag har prov på fredag och varje vecka efter det ända fram till jul. Aldrig någon vila.
Men man får tänka framåt, lååångt framåt. Jag och Sebbe var i stan idag och gick runt till lite resebyråer. Ingen hade släppt sin sommarkatalog än så vi tog vinterkatalogerna för att kolla på hotellen i egypten iallafall och så hoppas vi att de har samma den här sommaren. Apollo släpper sina resor till egypten i övermorgon så då ska vi vara på hugget och se vad som finns.

Header

Skrivet 2008-10-19 @ 23:56:15
Imorgon måste jag göra en ny header... det står ju fortfarande "playahead radiorepresentant" och det stämmer ju inte... och bilden är gammal... fy skam. Jaja ska försöka ordna det.

Ollonfrukt

Skrivet 2008-10-19 @ 23:52:51
Vi var ute och käkade thailändsk buffé igår med laget som en säsongsavslutning. Kvällens höjdpunkt var när vi testade konstiga frukter efter glassbuffén. Eller det var Jasmine och Sandra Zivanic som testade den skummaste frukten, resten tittade bara på. Jasmine började med att hämta en och vi påpekade hur äcklig den såg ut. Någon sa att det såg ut som ett öga och någon annan sa att det såg ut som ett flått ollon... jag var någon men jag säger inte vilken som jag kom på, haha!
Men Jasmine testade och sa att den var jättegod. Zivanic bestämde sig för att också testa och det blev sjukt roligt och alla fick skrattkramp.

Såhär såg den ut, någon som vet vad den heter?

Det började bra...

Sen blev det plötsligt värre..

Och sen kom äcklet ut igen.

Och hela tiden gjorde hon massa plågade och äcklade ljud och vi som satt runt skrattade så att vi fick ont i magen.

Drunknar i plugg

Skrivet 2008-10-19 @ 21:28:59

Nu har jag skrivit två arbeten och skickat in dem. Jag har också börjat på massa labbrapporter och skrivit så långt jag kan, nu måste jag bara prata med de jag labbat med och leta rätt på mina spårlöstförsvunna anteckningar. Väldigt drygt men ganska skönt ändå. Men har fortfarande tolv skolarbeten och labbrapporter som måste lämnas in. Ni kan ju gissa vad jag kommer göra på höstlovet.
Labbrapporterna går mig på nerverna... vi måste skriva ullständiga labbrapporten på laborationer som vi inte förstår, vi bara gör massa saker enligt ett papper och sen ska vi helt plötsligt lämna in feta rapporten och berätta exakt vad som har hänt. Känns ju omöjligt när inte ens läraren går igenom vad vi håller på med. Alla bara förväntar sig att vi ska förstå allting. Jag är väldigt trött på skiten och har inte orkat göra speciellt många inlämningar. Pratade med en hel del idag och de har typ gjort lika lite som jag, om inte värre. Lärarna borde ju märka att vi är i strejk, vi får för mycket att göra så vi gör ingenting istället. Men det är ju klart att man prioriterar att plugga till prov än att skriva dumma rapporter hela tiden. Men men.. jag känner mig iallafall sjukt duktig som har gjort så mycket idag och jag ska fortsätta imorgon för då har jag bara en lektion.

Höga klackar

Skrivet 2008-10-17 @ 20:27:51

Jag har köpt nya skor också. Hittade ett par högklackade på Wedins som kostade 500:- men det var 30% rabatt för att de har någon kampanj så jag fick dem för 350:-. De låter ganska fula när man beskriver dem, hör själv: Högklackade, svarta, med öppen tå och med paljetter. Men de är skitsnygga jag lovar. Men de ser lite fula ut på bilden också bara för att det är dåligt ljus i mitt rum och blixten är inte så charmerande.
Har aldrig haft så hög klack på några skor förut så det känns lite konstigt, jag blir ju skitlång! Jag blir typ 5 centimeter längre och det är ju asmycket, iallafall för mig.

Här skulle bilden vara men min dator vägrar läsa in mitt minneskort... så ni får se skorna imorgon istället.

Ny klänning

Skrivet 2008-10-17 @ 20:05:11

Jag är tillbaka! Har hunnit shoppa lite de senaste dagarna, fast jag egentligen inte alls har råd men.
Beställde nyss den här underbara ljusrosa klänningen från asos. Såg den för ett tag sen och bestämde att jag skulle köpa den när jag får pengar men så tog de slut i min storlek. Det var väldigt surt faktiskt och jag funderade på att köpa en storlek större, strl 12. Det är så sjukt svårt med engelska storlekar.. Fattar ju ingenting. Men jag har 10 i mina andra klänningar så antar att det är 10 som gäller i den här med. Men idag såg jag att den fanns i 10 igen! Så jag flyttade över pengar från mitt sparkonto och beställde den, och nu är de slut igen. Jag knep den sista. Hoppas att den sitter perfekt nu! Kanske kan spara den till typ studentskivan, det handlar ju om att köpa klänningar så tidigt som möjligt så att ingen annan har en likadan.


Klänning ca 500:- från asos

Trött

Skrivet 2008-10-15 @ 22:14:48
Hej bloggen. Sorry jag orkar inte skriva. Jag kom nyss hem och jag har inte vart hemma sen halv åtta imorse. Dagen i skolan avslutades med ett alldeles för långt besök på moderna museet och sen åkte jag och Julia till stan och käkade och så gick vi på en föreläsning om Tourettes syndrom som höll på i tre timmar och slutade en bit över nio i stan. Så jag är sjukt jävla trött.
Godnatt.

Pyramidresa!

Skrivet 2008-10-13 @ 22:22:20
Nu börjar hjärnaktiviteten sjunka och det börjar blir svårt med koncentrationen. Jag börjar gärna tänka på andra saker som är roligare än växthuseffekten och alla dess underrubriker.
En sak som är speciellt rolig att tänka på är sommaren. Jag och Sebbe började kolla på resor igår. Turkietresan bokade vi ju 6 månader innan vi åkte och då kostade den ungefär 6 lök per skalle med all-inclusive... Zandra köpte en sista minuten resa till turkiet och den blev faktiskt lite dyrare än våran. Så det lönar sig att boka i tid!
I sommar vill vi åka till Egypten! Eller jag vill jättegärna åka dit och kolla på pyramiderna innan de blir allt för trötta på turister där.. men de verkar redan vara jättemycket turister där men jag tror att det kommer blir ännu mer om några säsonger så jag vill passa på. Har för mig att alkohol är dyrt i Egypten och då passar det ju bra att åka dit med Sebbe för det är ju inte så att vi partar loss ensamma i hotellbaren. Men en 8 dagars resa i början av juni kostar typ 6-7 lök. Så nu ska jag hitta ett jobb så att jag har råd. Skulle vara ganska skönt med ett jobb över huvudtaget. Ska nog sluta med fotbollen till vinter så då får jag tid med jobb också.


Här är ett hotell som vi tittat på i Hurghada (Egypten)

Naturkunskap

Skrivet 2008-10-13 @ 21:38:52

Sitter här och pluggar inför mitt prov i naturkunskap imorgon. Naturkunskap borde vara enkelt för mig och min klass eftersom vi redan läst alla fördjupningskurser inom naturvetenskap, naturkunskap A är ju bara grunderna typ. Men vår lärare, Ann-Katrin, gör allting svårt för oss. Det blir inte lättare heller när hennes frågor typ handlar om bildtexterna i boken. Om man läser 30 sidor i en faktabok så memorerar man ju fan inte bildtexterna men ändå så kommer det en fråga på provet om hur många ägg sillgrisslan lägger trots att vi inte ens pratat om fåglar... ? Och sen blir man dumförklarad när man påpekar att det var en jäkligt dum fråga "Njaae det var faktiskt ett litet diagram i boken där man tog sillgrisslan som ett exempel". Jag skulle kunna freaka ur totalt här nu för den där läraren är väldigt speciell.. men jag försöker låta bli. Ett annat bra exempel på hennes påhitt är hennes sätt att lyssna på eleverna. Hon hade snack med alla elever om betyg och om lektioner osv. När det var min tur så var det ungefär såhär:
Hon: Hur tycker du att det är på lektionerna då?
Jag: Jag tycker att det är stökigt..
Hon: Nej...
         Hur tycker du att undervisningen är då?
Jag: Jag tycker att det är svårt att förstå vad du menar, det är många som har svårt att förstå dig
Hon: Nej..


Seriöst! Varför frågar hon om hon ändå inte bryr sig? :P
Aja jag ska fortsätta läsa bildtexterna nu, haha.

Grattis Zandra!

Skrivet 2008-10-12 @ 14:29:30
Zandra ringde mig igår och började samtalet med "Gissa vad jag har gjort!" och min gissning var att hon hade bokat uppkörning för hon har letat efter en tid rätt länge nu. Sen säger hon "Nej jag har klarat min uppkörning! :D". Smått chocktillstånd måste jag säga...det tog ett tag innan jag faktiskt förstod vad hon sa och när jag väl gjorde det så skällde jag ut henne för att hon inte hade berättat om bokningen för mig. Hon sa ju inget om teoriprovet heller, eller jag fick veta men de andra fick veta först när hon hade klarat det. Så jag känner mig djupt sårad Zandra för att du inte berättade för mig! Hehe nej jag skojar bara, men grattis Zandra! :D Nu får du leka taxichaufför. :D

Sebbe 20 år

Skrivet 2008-10-12 @ 14:23:16
Nu har jag inte hunnit skriva på flera dagar, det har vart full rulle hela tiden och jag har knappt haft datorn påslagen alls. Igår fyllde Sebbe år och då var varenda minut fullbokad trots att vi gick upp vid nio för att hinna med allt. Det var massor som skulle köpas och förberedas inför firandet/förkröket på kvällen.
Sebbe fick iallafall sitt stora paket med massa små paket. Det var både från mig och min mamma så det blev ju endel. De största presenterna var väl guitar hero aerosmith (inkl gitarr såklart) och en liten gosedjurs wall-e. Sebbe blev helt såld på den filmen när vi såg den så jag var bara tvungen att köpa en sån till honom, han blev typ gladare för den än för guitar hero, haha.
Av mamma fick han shotglas och skärgårdsnubbar.
Grattis ännu en gång!

  

"Till Salu"

Skrivet 2008-10-08 @ 20:28:28
Jag borde rensa ur min garderob för det finns massa kläder som jag inte använder men ändå inte kan ta farväl av. Det mesta går ju rakt ner i soporna men vissa plagg vill man faktiskt inte spara trots att man aldrig kommer ha dem igen. Så nu undrar jag om någon vill ha min fina skjorta eller mina skor som jag hellre ger bort än slänger.
Skjortan:
Köpt på Gina Tricot förra året. Strl 38. Polyester.
När jag kunde ha den så hade jag den som en stor och pösig skjorta, om den skulle sitta som den "egentligen ska sitta" så skulle jag ha haft en mindre storlek. Det jag vill säga är alltså att den inte behöver sitta tajt. Men jag har gått ner typ fyra kilo sen dess så den är föööör stor nu.
Skorna:
Köpta på DinSko (tror jag). Strl 37. Köpte skorna förra vintern.. ganska sent faktiskt. De där skorna passar helt enkelt inte mina breda fötter och jag har ju sånnadär knölar på fötterna så jag får ont av skorna. Skorna kan vara lite hala.. så om man går och släpar fötterna efter sig (som jag gör) så kanske skorna inte är så bra. Fast det kanske bara är jag som inte kan gå normalt och halkar omkring av andra anledningar.

Om någon är intresserad så är det bara att höra av sig, annars åker det ner i soporna.

   

Paket

Skrivet 2008-10-08 @ 20:05:29
Bara för att jag är ond och Sebbe är nyfiken så tänker jag lägga upp en bild på hans födelsedagspresent som han ska få av mig, inslagen självklart. Han fyller 20 år nu på lördag så då måste han ju få en fin present. Idag har jag lagt ner jättemycket tid på att slå in paketet. Det ligger i en bananlåda och hur lätt är det att slå in sånna liksom!? Men jag har vart duktig och slagit in den s fiffigt så att det bara är att lyfta av locket och sen är det öppnat. Sådär smidigt som det är i de flesta filmerna you know. Synd att jag inte hade något roligare inslagspapper än guldfärgat bara..
Men här är paketet iallafall, innehåller är självklart hemligt men det kan jag avslöja på lördag eller söndag.


Sebbes paket

Hänglåsens era

Skrivet 2008-10-08 @ 16:23:49
Shahnur i min klass har skaffat sig en ny hobby, han låser fast folk. Han har sprungit runt med ett hänglås några dagar nu och låst fast det i bland annat arya och wikners byxhällar på jeansen. Igår låste han abdis ryggsäck, det var faktiskt lite roligt. Jag kom på att Shahnur borde låsa ihop sig med wikner, bara för att wikner och shahnur alltid driver så elakt med varandra och för att wikner är typ en halvmeter längre än Shahnur, kunde bli ganska roligt. Men et var lite svårt och sen försökte vi låsa ihop massa andra och tillslut försökte alla låsa ihop mig med Simon. Då sprang jag därifrån, det var inte så roligt längre, hehe.
Och vi klagar på att ettorna är omogna...

Martins blåtira

Skrivet 2008-10-08 @ 16:17:54

Träffade Martin och Micke på tunnelbanan idag på vägen hem. Martin kom gående först och jag såg hur han var blå runt ögat så min första tanke var "Men vad har han gjort nu då.." för jag såg ju att det var en blåtira och misstänkte att han hade varit i slagsmål (inte för att Martin brukar slåss, jag bara trodde det). När han kom närmare flinandes och jag hade stirrat på honom ett tag frågade jag vafan han hade gjort. Det var inget slagsmål... han hade fått en hockeyklubba under visiret. Han har typ börjat med visir nyligen och jag och Micke försökte få honom att förstå logiken med att ha galler på hjälmen istället. Han var blå under ögat, hade massa tejp över ett sår bredvid ögat och så var det blod på ögonvitan. Micke hade skrämt upp Martin och sagt att det där skulle vara kvar för evigt men jag vet att det försvinner eftersom jag känner andra som fått sånnadär blödningar. Då blev Martin ganska lättad.
Men det ser verkligen förjävligt ut, ursäkta men det gör det. Martin höll också med om att det såg ut som om han hade varit i slagsmål och så berättade han att ingen ville sitta bredvid honom på tunnelbanan. Det var helt tomt i hans fyra och folk stod liksom upp bredvid istället för att sätta sig där. En satte sig tillslut men han satte sig med ryggen emot Martin, hahaha stackars Martin.
Tog en bild för att visa er och för att visa Martin hur det såg ut... Ganska äckligt kom vi fram till.


Martins öga

Studenten är dyrt!

Skrivet 2008-10-07 @ 20:31:24
Juste jag kanske ska nämna min räkning på studentmössa och kläder: 1300:-
Då har jag tagit diamantmössan (värstingen) med typ alla tillval förutom en såndär strimma som bara är onödig och kostar pengar. Till det har jag köpt en tjocktröja, champagneglas, guldpenna och ett mösskydd för att inte få fula ölfläckar på mössan. Folk sprutar ju liksom champagne på folk som springer ut, jag vill inte att det ska förstöra min mössa! Själva mössan blev lite över 700:- och sen är det resten som kostar. Jag köpte thg-paketet som allt det där låg i.. de där snubbarna var inte så tydliga men allt som låg i paketen var det 20% rabatt på. Jag får dessutom 500:- i presentkort från det där företaget för att jag sitter med i studentkommittén. Så då blir det faktiskt bara 800:- för hela kalaset.
Forslund i min klass slog prisrekord på höjden, 2400:- låg hans slutsumma på. Herregud man behöver inte köpa allting! Roxner var mest ekonomisk, han köpte bara en blank mössa för 129:-. Han ska dekorera den själv med sin egen stil.
En annan sak som var lite dålig med det där var att de inte visade upp den ekologiska mössan. Den ekologiska mössan är inte vit... utan smutsbeige.. som ekologiskt toapapper typ. De som har köpt den ekologiska mössan förväntar sig nog ändå en vit mössa... så det var dåligt av abc-gruppen. Jag vet hur den ser ut eftersom de visade den på mötet med studentkommittén när vi skrev kontrakt.
Men det är sjukt hur dyrt det är. Alla studentföretag lever verkligen på "Man tar ju bara studenten en gång". Man brukar ju säga "Däcka som student, vakna som arbetslös" men man borde fan lägga till fattig med det där uppvaknandet. Usch.

En sånhär har jag beställt, fast i svart.

Fönstershopping

Skrivet 2008-10-07 @ 19:55:16
Det här däremot är en telefon som jag skulle vilja ha. Men jag är inte i akut behov av en ny telefon så jag ska vänta till den här telefonen blir så gammal att priset sänks. Just nu kostar den ca 2600:- och den är skapligt ny så priset kanska sänks om ett tag.

W760i

Telefonförsäljare

Skrivet 2008-10-07 @ 19:41:30
Det ringde en försäljare från the Phone House precis och började prata om mitt abonnemang. Jag har Comviq Kompis och bindningstiden är tydligen slut snart. Så han frågade om jag var nöjd och frågade hur mycket jag fick betala varje månad. Han frågade också vilken mobiltelefon jag har nu, jag hade ingen aning! Räkningarna sköter mamma så de har jag ingen aning om heller. Jag känner mig så gammal och omodern! En rolig grej som han sa var "Tele2 är också väldigt nöjd med dig som kund" haha vilken bullshit.
Men han frågade om jag hade några tankar på en ny mobil och jag sa att jag funderar lite. Då började han prata om någon nokiatelefon som jag inte visste vilken det var och så skulle jag betala 199kr/mån plus det jag ringer för i 24 månader. Jag satt liksom bara och lyssnade på det han sa, lyssnade på erbjudandet och helt plötsligt så sa han "Nu ska jag göra en liten röstinspelning som en bekräftelse och sen om du väntar i fyra dagar så kommer mobilen hem till dig" Wow lugn gubben lilla! Jag visste ju inte ens vilken telefon han pratade om och jag hade verkligen inte sagt att jag var intresserad av erbjudandet. Och jag vill dessutom inte ha en Nokia så jag fick ju panik "Nejnej men herregud! Jag vet ju inte ens vilken telefon det är och jag vill inte ens ha en nokia! :O". Då försökte han förklara men sen försökte han föreslå en sony ericsson som kommer ut nästa vecka. Jag sa att allt det där blir dyrare än det jag betalar nu men jag klarade inte av att tacka nej och lägga på. Så han skulle ringa upp om några dagar när jag hade kollat lite på mobilen. Usch vad jag inte tycker om telefonförsäljare... livsfarligt ju.

I-N-G-E-L

Skrivet 2008-10-06 @ 23:05:34
Innan jag lägger mig så hinner jag med en liten irriterande historia. Köpte ipoden idag, på elgiganten istället för webhallen (jag orkade inte åka till webhallen i sundbyberg). När jag pratade med en kille i butiken och sa att jag ville köpa en ipod så skrev han en lapp som jag skulle lämna i kassan och frågade om mitt namn, precis som vanligt. När han frågade vad jag hette så var jag väldigt tydlig "Sandra Ingel.... Ingel.... som Ingela men utan a". Men när jag får det där stora kvittot med garantisedeln så står det lik förbannat "Sandra Inger" uppe i hörnet! Hur svårt kan det vara!? Måste jag ge dem ett visitkort med mitt namn rättstavat för att dem ska förstå? Nästa gång får jag väl vara ännu tydligare "Ingel... med L!!! L som i loser" och så kan jag hålla upp ett loser tecken i pannan som en ytterligare hjälp. Jag ska byta namn till typ Svensson! Men bara för att det är jag så kommer det väl bli missförstånd ändå, Svenzon, Svenneson osv. Suck.

Studentmössor!

Skrivet 2008-10-06 @ 21:37:41
Gud jag har ju aldrig tid att blogga, känns som om jag är med Sebbe hela tiden. Är hemma hos honom nu också.
Idag hade vi iallafall mössprovning. Forslund fick den dyraste notan, 2400:- om jag minns rätt.... roxner beställde för mindre än 200, han tog bara en blank mössa. Jag är inte helt klar med min beställning än, men den lär hamna på 1500:-, fyfan. Ska ta den gröna kokardstenen som står för natur ändå, det visade sig att typ hela klassen ska göra det så då kan jag lika gärna göra det också, så är det någonting som står för NVNV på mössan iallafall.
Nu vill jag ha min mössa! De hade ju en 3D grej på bokningssidan så man såg hur mössan skulle se ut, så jag är riktigt sugen nu!
Btw så har vi i studentkomittén pratat med lite lärare och frågat om de skulle vilja göra en revy och uppträda för oss treor när vi har mösspåtagning, hittills har lärarna varit väldigt positiva till förslaget.

Rosa Bandet

Skrivet 2008-10-05 @ 22:12:03
Nu är det oktober igen, dags för rosa bandet kampanjen. Jag har inte köpt mitt band för i år men jag ska göra det i veckan, det känns som en självklarhet efter att mamma fick bröstcancer. Det brukar ju finnas allt möjligt att köpa som sponsrar rosa bandet, jag har faktiskt en rosa sport bh från champion med rosa bandet loggan, det ni!
Men det finns ju faktiskt ett blått band också, för prostatacancer, och jag tycker att det är lite fel att det är det rosa bandet som det satsas mest på. Vi kan förlora våra mammor i bröstcancer men vi kan ju faktiskt  förlora våra pappor i prostatacancer också. De borde bara heta "cancerbandet" och vara någon annan färg så att forskningen på båda sidor får samma stöd. Läste precis på internet att September är prostatacancermånaden, hur många vet om det liksom? Jag har aldrig sett det blå bandet säljas i butik, är det någon som vet vart det finns?

Ny iPod

Skrivet 2008-10-05 @ 21:40:24
Nu har jag bestämt att jag ska köpa en ny iPod och jag har bokat en på webhallen som jag ska hämta ut i veckan. Men den jag har bokat är på 4GB men den ska bara finnas med 8 och 16GB enligt apple, så det verkar lite skumt. Men det skiljer bara 200:- mellan 4 och 8 så vi får väl se. 4 räcker iallafall gott och väl för mig, jag hade en mp3 på 1GB en gång i tiden och den fyllde jag aldrig. Jag är en såndär mupp som lägger in en spellista som jag sen lyssnar på tills jag har tröttnat på låtarna och sen ersätter jag dem med nya. Men jag får väl försöka lära mig använda iPoden lite mer "normalt".

Kattavel

Skrivet 2008-10-05 @ 21:08:10
Min moster ska börja med kattavel. De har två ragdoll katter så jag hoppas att det är ragdoll som de ska avla. Då kanske vi kan ta hem en misslyckad katt! Med misslyckad menar jag en katt med skönhetsfel, typ en fläck på tassen, för många vill inte ha katter med skönhetsfel.... töntigt. Det är nog lättare att övertala mamma om det är hennes syster som säljer katterna också.
Hon ringde mig idag för att fråga om jag kunde göra egna hemsidor. Jag försökte förklara lite hur det går till med olika domäner och sånt där men hon fattade ingenting, men det gör ju knappt jag heller. Men jag skulle kolla upp lite grejer och sen höra av mig. Jag har aldrig gjort en egen hemsida från grunden men jag har typ nått sånt program på datorn så det kanske går att ordna.


Ragdoll

Ändrade planer

Skrivet 2008-10-04 @ 18:09:58
Det blev inget klipperi idag, Daniella som brukar klippa mig var inte där idag. Så det blir på måndag istället. Fick ett medlemskort idag när jag var där och frågade efter daniella och det kortet ger mig 10% rabatt på hårvårdsproduker, inte helt fel! Jag ska köpa värmeskydd till mitt hår eftersom jag plattar det så mycket, har inget sånt nu dumt nog och det är därför mitt hår är så slitet. Men då har jag lite mer tid på mig att bestämma vad jag vill ha för frisyr.

Klippning

Skrivet 2008-10-04 @ 13:10:39
Idag ska jag klippa mig, någon som säger emot? Det är slitet som jag vet inte vad och så får jag damp på min "lugg" som ramlar ner i ansiktet oavsett hur mycket hårspray jag har i håret. Håret har slutet växa också för att det är så slitet, så de kommer nog tyvärr klippa jättemycket. Men jag klipper hellre en bra bit nu än typ i vår, då hinner ju håret växa ut innan studenten.
Aja det ska väl bli intressant att se hur kort det blir... överhåret som är mest slitet kommer de säkert ta närmare 8 cm på... det är verkligen jätteslitet där.

iPod nano 4th generation

Skrivet 2008-10-03 @ 20:45:53

När jag köpte min ipod hade precis den tredje generationen kommit ut och det var ju de där små kvadratiska. Jag blev väldigt besviken och letade som satan efter de gamla versionerna men utan resultat. Jag ville faktiskt ha en avlång för de är skönare att hålla i handen och lättare att knöla ner i fickan. Och nu har den fjärde generationen kommit ut och gissa vad, de är avlånga! Så jag ska faktiskt köpa en sån och så får Sebbe köpa min kvadratiska. Hittade en annons om en som ville köpa en ipod nano 4 eller 8GB så jag mailade honom och han sa att han hade köpt en 8GB för 500 så jag kunde ju tänka mig vad han ville betala för min som han uttryckte det. Jag skulle höra av mig om jag var intresserad, jag hörde inte av mig. Han skulle ju betala typ 200 spänn för min ipod och den är inte ens ett år gammal, det skulle vara som att ge bort den till någon på gatan.
Jag tror att jag ska köpa den rosa, men har inte bestämt mig än.

Rock band!!

Skrivet 2008-10-03 @ 20:33:10

Idag är min lillebror min bästa vän. Han har nämligen köpt rock band till sitt PS3 och det är skitroligt! Men det var mycket svårare än väntat. Det är skitsvårt att spela vanlig fyrtakt på trummorna.. men det kanske är för att det är så stor skillnad mot riktiga trummor. Gitarren är svårare än guitar hero och jag klarar knappt easy, jag är sämst!
Men jag kommer nog få damp på spelet, det låter endel när man slår på trummorna... eller på plastplattorna kanske man ska säga. Men det går tydligen att köpa små tossar att sätta på pinnarna så att de inte låter, det måste patrick köpa snabbt!

    
Rock Band, ca 1800:- på webhallen
RSS 2.0