torsdagsfest

Skrivet 2008-03-28 @ 12:10:08

Igår käkade jag ute med några från klassen, vi hade bokat bord på Bamboo Palace i stan. Vi blev hela 15 stycken och det var jättekul. De som har fyllt 18 beställde in alkohol till maten, den kinesiska gubben som tog våra beställningar bad om att få se deras leg och sen när han fick dem stod han och kollade jättelänge och så frågade han "Vilken rad är personnummret?" illa att jobba på resturang och inte ens kunna läsa ett leg! Han var inte så bra på svenska heller så det var lite problem med kommunikationen där måste jag säga. När vi hade käkat så mycket vi orkade av buffén och tryckt i oss lite efterrätt så drog vi vidare hem till Roxner som bor på östermalm. Han sa till mig på msn för nån dag sen "Sen blir det efterfest med karaoke hemma hos mig!" och jag kopplade inte riktigt det där med efterfest och tog inte med mig nån dricka. Jag trodde seriöst att vi skulle ha en hederlig alkoholfri karaoke kväll men det visade sig att de flesta hade med sig massa dricka och så var det massvis med folk hemma hos Roxner utöver vårat gäng. Men Sonya och Karro delade med sig så det blelv en liten fylla för mig med. Vi satt i köket och spelade "Jag har aldrig.." och det kändes lite illa att man var lagom dragen efter den leken. Det var kort som vi läste från som sonya hade tagit med sig, så vi slapp sitta och hitta på egna saker. Men den där leken är nog gjord för lite äldre, det kom ungefär fem påståenden i stilen med "Jag har aldrig ljugit för försäkringskassan", njaa det har jag inte riktigt hunnit med.
Sen sjöng jag och Karro lite singstar men Roxner hade ju bara rockskivan så vi kunde inte så många låtar, speciellt inte jag. Och när vi stod och sjöng och inte kunde nånting så kom det in en tjej och började snacka "Men det är ju coldplay! :O Har ni aldrig hört Coldplay? Men shit har ni aldrig hört 'fix you'? Det är ju coldplay!" MEN JA! vi förstår att det är coldplay men vi kan inte låten, fatta. Shit störande, sen lämnade jag Karro och så blev hon tvungen att sjunga nirvana med den där tjejen som trodde att hon var Celine Dion, haha. Det var faktiskt en massa skumma brudar där som började prata helt random och så pratade dem jättemycket. Ett exempel är när jag hade lyft upp Roxners katt och gosade med den så kom det en tjej med stora ögon och sa "Åh har du också lyckats bära katten, alla säger att den är farlig och när jag försökte klappa den så försökte den bita mig. :O Har du katt hemma eller?" och när jag sa att jag inte hade det men att jag är van vid djur eftersom jag jobbat i stall så satte jag tydligen igång världens tjadderlåda "I ett stall!? :D Jag rider! :D Och min pappa jobbar på solvalla och jag tävlar galopp också och när hästen springer så bara flyger det upp smuts! Asså jag känner bara en person här, det är så coolt, jag känner bara en här! Och sen.." Då frågade jag om hon ville hålla i katten och sen gick jag därifrån, herregud.
00.19 gick det ett tåg från karlaplan som jag och karro skulle hinna med, det missade vi precis. Wikner o company kom med oss också och det var 30 min till nästa tåg. Sen såg vi en buss så vi sprang som galningar för att hinna till nästa busshållplats fast den låg typ på andra sidan jordklotet kändes det som, vi missade alltså bussen. Och jag fick en astma-attack. Först började jag hyperventilera sen började benen skaka och vika sig och sen så blev jag yr i huvudet av hyperventileringen. Jag tror jag skrämde de andra lite där, haha sorry. Men killarna var schyssta, melker bar mig på ryggen och sen så höll melker och wikner upp mina händer i luften så jag skulle få luft. Men sen skulle de ta kort också, då var de inte så snälla längre.
Men sen kom vi på ett tåg, jag trodde jag hade missat sista akallatåget så jag fick panik och ringde och väckte sebbe som låg hemma hos mig och sov. Men en man på tunnelbanan kollade i sin mobil och sa att Akallatåget gick från fridhemsplan om 3 minuter. Så jag kutade som en gnu ner till blå linjen på fridhemsplan och det var fortfarande 3 minuter kvar så det var ingen fara. Tack så mycket mannen på tunnelbanan, hade typ inte kommit hem annars! Eller som Melker sa innan jag gick av tåget "Tacka nu farbrorn bredvid dig!" och då vände han sig om och sa "Farbror!?" hahaha roligt.

    

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0