playahead.com - live

Skrivet 2008-03-25 @ 12:16:18

Har precis pratat med mange och berättat att vi kör PA-live ikväll istället, han visste tydligen ingenting om det precis som jag befarade igår. Men men, det verkade ju lugnt för dem, de behöver ju inte förbereda så mycket.
Min pappa är skitjobbig när det gäller radion, ibland får han för sig massa saker och nu har de där sakerna med mitt radiopratande att göra. Han säger hela tiden "Glöm inte att säga 'playahead.com' flera gånger, det är ju faktiskt dem du gör reklam för." Och sen efter varje sändning kommer han in till mig och påpekar det där med att säga "playahead.com" igen eftersom jag inte gjorde som han sa. Men grejen är att det är ju Mange och Jonas som bestämmer vad jag ska säga, de skickar en liten lista med det jag ska säga och det är inget förbannat "playahead.com" med i varje mening som pappa tror att det ska vara. Ska jag kanske göra som han vill ikväll? En liten demonstration:
Navid: Hej Sandra! Läget? Vad gör du?
Jag: Hejhej, jo det är bra.. jag sitter inne och surfar på playahead.com
Navid: jaså okej, låter trevligt... men du, vad händer på PA den här veckan då?
Jag: Jo på playahead.com den här veckan så kan man vinna biljetter till blablabla, så gå in på playahead.com och var med i tävlingen! Playahead.com har också två andra tävlingar där man kan vinna biljetter till blabla, playahead.com alltså!
Navid: Najs! Vilken låt är det som har vunnit omröstningen då?
Jag: Användarna på playahead.com har röstat fram blabla den här veckan, så det är en playahead.com favorit. Spelar du den för alla på playahead.com nu?
Navid: javisst kan jag göra det!

nej, nej, nej och åter igen NEJ! Snart måste jag väl kalla det "playahead.com - live" istället för PA-live. Måste få pappa att förstå att inte ens Mange och Jonas som sköter det hela har bett mig att säga sådär. Men förut var pappa helt nöjd även fast jag inte sa sådär, men nu har han fått för sig att det ska vara så. Typ likadant som den där gången för några år sen när han fick för sig att vi skulle lägga hemtelefonen på ett visst sätt när vi la på för att sladden skulle hänga rätt, sen ett år senare visade han oss hur vi skulle lägga på telefonen åt andra hållet istället. Helknasigt!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0