patricks svaghet

Skrivet 2008-03-18 @ 20:07:46
Min lillebror köpte ett playstation 3 för ett tag sen, eller ett PS3 som man säger om man är lite cool (vilket jag inte är.) Men det började med att han satt inne på sitt rum så fort han fick tid över och spelade på sitt tv-spel. Så hans rum luktar ännu mer instängt nu än vad det gjorde innan, jag hoppas han aldrig skaffar tjej för hon kommer typ hänga i mitt rum istället för hans. Mitt rum är väldigt mycket fräshare än Patricks, men vad kan man förvänta sig av en liten spelnisse egentligen. Sen börjad ehan höja ljudet när han spelade, jag kunde inte plugga för att jag hörde alla bombattacker och skottlossningar från hans krigsspel in i mitt rum. Sen började alla hans kompisar komma hit, eller det gör de fortfarande, och så sitter de typ 3-4 pers i hans rum och leker krig och skriker som om de själva blir skjutna. Men sen kom det värsta, han köpte ett headset. Så nu sitter han och tjattrar med någon kompis i andra änden via spelet och ibland med massa främlingar så han måste prata engelska. Tro mig det finns inget jobbigare än att höra han sitta och skrika massa krigs- och speltermer när man sitter vid datorn, och han gör massa ljudeffekter också. En vacker dag ska jag slänga ut det där spelet från balkongen.
Han kom alldeles nyss ut från sitt rum och kastade en blick på sitt headset som ligger och laddar här vid datorn och så började han frustrerat hoppa upp och ner med en utskjuten underläpp, såg ut som ett litet barn. Sen tog han tag i sitt headset och stirrade på den röda lampan och sa "grön!" och sen försvann han. Blev lite sugen på att sno den där fula lilla saken som ser ut som ett snabel-a kan jag säga! Nästa gång han är dum mot mig går jag in och tar det ifrån honom, det är hans lilla älskling.

Och nu kom han förresten ut igen och börja hoppa glatt istället "GRÖN! :D" och så roffade han åt sig snabel-a grejen och försvann igen.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0