juste jäklar, jag hade ju cancer också!

Skrivet 2008-03-19 @ 22:22:49
Mamma fick hem ett brev för ett tag sen om att hennes gamla klass skulle ha reunion. Det var liksom hennes högstadieklass! Hur coolt som helst ju! Jag vill också ha en klassfest med min högstadieklass när jag är 45! Eller njaae, kanske lite tidigare. Sen vill jag ha en med min gymnasieklass också! Snacka om att jag tycker om mina klasskompisar.
Men mamma ska iallafall inte gå på den där klassfesten för den är en vecka efter påsklovet och den är uppe i mora. Om mamma skulle åka upp för att gå på festen så kommer hon vara i mora 4 gånger inom loppet av en månad. Synd att de inte la den en vecka tidigare, för vi ska ju faktiskt upp dit nu över påsk. Jag tror mamma hade haft riktigt roligt på den där klassfesten så det är synd att hon inte kan gå på den. Fast mamma känner iofs inte igen en ända kotte, hon är "ansiktsblind" hon känner inte ens igen malin ibland som jag har känt sen jag var liten..
Men hon skrev ett mail tillbaka med en liten sammanfattning om livet för tillfället och jag läste lite av den. Det var väl ungefär såhär om jag förkortar den rätt mycket;
Om vi möts nångång och jag inte hälsar så är det för att jag inte känner igen dig, jag är nämligen "ansiktsblind" och känner inte ens igen folk jag träffar väldigt ofta. Jag är gift och har två barn som fyller 16 och 18 nu i April. Jag bor i stockholm. I april förra året fick jag veta att jag hade bröstcancer, opererades i maj. Nu äter jag mediciner och går på regelbunda koller hos läkaren.

Sen berättade hon att hennes jobb flyttat till rinkeby tillfälligt (stackars mamma) men ska snart flyttas till kista, ofta att en morabo vet vad rinkeby och kista är? Men hon lär nog bli lite tagen när hon kommer till cancerdelen för mamma skrev itne direkt med nån känsla utan pladdrade bara på, jösses.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0