brorsans one night stand

Skrivet 2008-03-22 @ 13:10:14

Igår när jag och Sebbe skulle lägga oss så hörde jag hur det dunsade till nånstans, sen kom det en till duns när jag stod vid köket och jag såg att det var nån som kastade snöbollar på fönstret. Först blev jag lite rädd men sen blev jag irriterad och tänkte "Nu ska ungjävlarna få!" och så ångade jag iväg mot balkongen och smällde upp dörren. Precis när jag skulle börja skrika såg jag att det var min halvstorebror Peter och en tjej som stod där nere. Han bor granne med morfar och han hade tappat både mobil och nycklar så han kom inte in. Han hade vart i västerås och kollat på hockey och hade förmodligen tappat allt på bussen. Jag gick ner och öppnade porten och märkte direkt att han var berusad. Sen lånade han min mobil och ringde runt till massa folk utan resultat. Han stod och skrek i telefonen i trapphuset så det ekade ju som satan. Sen sa jag att de kunde komma in till morfar för han sov ändå hos en kompis högre upp i huset så han var inte hemma. Sen så ringde han runt ännu mer och den där tjejen bara stod tyst som en mus och tittade och jag drog slutsatsen att hon var kvällens ragg. Så jag viskade det till Sebbe och han började garva, värsta misslyckat ju att de inte ens kommer in i hans lägenhet! Sen så ropade Peter på mig och gick till sin dörr:
Peter: "Tror du inte att man kan slå in dörren?"
jag: "njaaee, jag tror inte att det är en så rba idé"
Peter: "Men joo, bara så att jag kommer in"
jag: "Men vad ska du göra sen då? Om dörren är trasig kan du inte stänga den och du måste betala för att fixa den igen?"
Peter: "Men ääh jag kan ställa en stol framför, eller spika igen den. Har du en kofot?"
Han var som du kanske märker inte så logisk. Sen hoppade han in i dörren ett antal gånger och fick värsta ont istället. Sen så tillslut så bestämde han sig för att gå hem till sin mamma men det är värsta långt att gå dit så jag föreslog att han skulle gå till farfars hus där pappa och de andra sov. Men det ville han tydligen inte och sen så tackade han för hjälpen och så gick han och den tysta tjejen som tydligen hette Linn. Sen kom det en snöboll på en annan ruta och då ahde han ändrat sig och ville gå till pappa istället eftersom det var närmare och så fick JAG ringa och väcka dem och förklara situationen. Han sa "Jag behöver bara en säng att sova i, eller en STOR säng." Och sen så gick de iväg igen. Efter nån timme fick jag sms av Peters mamma som undrade vart han tagit vägen och sen fick jag sms av busschauffören som hittat hans mobil och nycklar och på morgonen fick jag sms av min lillebror och två av de som Peter hade ringt till från min telefon där de undrade vem jag var. Palla! Blev väckt typ en miljon gånger.
Den där Linn hade tydligen också fått sova hos farfar. På morgonen när peter vaknade blev han chockad över att han var hos farfar och sen blev han mer chockad när det låg en okänd tjej bredvid. Haha, kul! Han kom inte ens ihåg hennes namn på morgonen och han har ingen som helst aning om vem hon är, men han kommer ihåg att han hade försökt bli av med henne hela kvällen. Shit vilket misslyckat one night stand! Hon fick träffa Peters syster+pojkvän, lillebror, pappa och styvmamma. Det tror jag inte att hon hade räknat med, hon ångrar nog att hon inte stack tidigare när han försökte bli av med henne. Hahaha jag kan inte göra mer än att skratta! Sen lånade hon min mammas mobil för att fixa skjuts hem på morgonen, varför hade hon ingen mobil eller nånstans att sova egentligen? :S

Kommentarer
Postat av: mathilda

det ligger i frihamnen borta vid gärdet, tog iförsig en stund att åka, speciellt från mig, men som man brukar säga: miljöombyte is the shit ;)

2008-03-22 @ 13:27:19
URL: http://maathiiilda.blogg.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0