Klädval

Skrivet 2008-12-30 @ 12:59:06
Nu har jag provat kläderna och bestämt mig för att köra på den blå saken, då får jag ha jeans och det är ju rätt kallt ute så jag klär gärna på mig lite extra. Men nu måste jag få iväg mitt feta arsle till kista och sen direkt till jobbet.
Lägg märke till min smutsiga spegel. Men nu är kläderna valda och jag behöver inte blogga mer om mina kläder jag ska ha på nyår, ni är befriade!
Hejdå!
Nyår kommer bli kaos

Skrivet 2008-12-30 @ 11:53:26
Senaste nytt är att vi ska ta kvällen som den kommer på nyår, alltså inga förköpsbiljetter eller någon planering alls. Jag gillar det inte, jag vill ha allting planerat och klart för annars blir det bara katastrof. Det kommer det säkert bli nu... det lär ju va lång kö och utan biljetter går man inte före någonstans i kön och dessutom så är det minst 20 årsgräns på alla ställen och då skulle det också underlätta om man hade biljetter.

Ska försöka åka till kista innan jobbet och byta klockan jag fick i julklapp, den halkar efter i tiden jättesnabbt. Men jag kollade hur lång en minut var med ett tidtagarur och det verkade inte vara något fel på klockans sekunder men ändå så hänger de andra visarna inte med. Jag ställde klockan innan jobbet igår och när jag kom hem gick den tio minuter fel.

Nyår!?

Skrivet 2008-12-30 @ 00:40:22
Snart är det nyår och det är fortfarande ett stort frågetecken, jag vet varken vart jag ska vara eller vad jag ska ha på mig. Det jag vet hittills är att jag ska äta middag hemma hos Mitra, det blir tacos och det vattnas redan i munnen. Sen är det meningen att vi ska ut på krogen, men vart? Det är ju förköp på det mesta nu och det måste man ju typ fixa imorrn egentligen... det ska vara ett ställe med bra drag och med skönt folk, alltså inte massa stela typer som knappt kan röra sig för då sabbar de sin pose.
I klädväg vet jag inte heller vad som gäller. Just nu har jag två alternativ: den rosa klänningen eller den blå toppen med ett par tajta svarta jeans... svarta klackskor till båda.
Vad tycker ni?

  

Robin Bengtssons blogg

Skrivet 2008-12-29 @ 13:29:34
Var inne på Robin Bengtssons blogg som vanligt och så läste jag kommentarerna, det kan faktiskt vara rätt roligt. Men en del är ju så taskiga, hoppas att man inte tar åt sig av sånt om man är känd. Jag skulle typ börja grina för varje elakhet, hehe.
Men här är en väldigt skum kommentar. De har kommenterat en bild på Robin som kommer upp när man ska kommentera, ingen märkvärdig eller konstig bild.

"haham håret på bilden ser mer flötig ut, när han va i skövde va det katastrof, sliskigt hår med fem kilo vax och tugga tuggumi när du sjöng. Sen söög du faktiskt live. Men du va ändå skitsnygg :D. Alice va inte heller bra, kan du inte be henne tänka på hennes hållning shiiit hon hänger fram med huvet putrygg, inte lockande. HAHA, alla kommenterar om dig och alice helatiden, ärligt talar passar du bättre med Fillan än Alice, :Dpössssss"

Wtf? Haha jag tyckte att det var en lite udda kommentar, positivt och negativt av någon fjortisliknande typ som vill bli manager... typ.

Snopet

Skrivet 2008-12-29 @ 02:27:24
Sebbes familj skulle ju skaffa hund, men nu blir det inte så längre. Det verkade så bra... Sebbe fick typ klartecken och vi fantiserade om framtiden med en liten hund, nästan som en bebis. De hade döpt hunden til Bosse och vi pratade mycket om Bosse, han skulle förmodligen hämtas nästa söndag och så skulle de köpa grejer på IKEA. Det verkade så bra! Sebbe var så glad och jag också eftersom mina surkart till päron inte ens reagerar när jag pratar om hund, de låtsas typ som om de inte hör vad jag säger.
Men nu blir det ingen Bosse, han kommer få ett annat namn och ett annat hem. De kanske ska skaffa hund om ett år.. får se om Sebbe ens bor hemma då.. skulle ju vara trevligt om han gjorde det så att man får träffa den hunden lite iallafall. Jag tycker synd om Sebbe, han ville så gärna ha Bosse. Det hela är nästan som att ta godis från småbarn.
Men men.. vad ska man göra.. jag hade blivit fly förbannad om det hade vart mina föräldrar som nästan köpt hund men sen backat ur, jag hade typ åkt och köpt hunden själv och tvingat dem att ha kvar den, haha.
Jaja... någon gång Sebbe, då ska vi skaffa hund. Typ när vi är pensionärer eller något, någongång ska vi iallafall ha hund!
Tills dess får jag nöja mig med husdjuret som vi har hemma, min lillebror. (Mammas vanliga argument till att inte köpa hund)

Mellandagsrea!

Skrivet 2008-12-28 @ 22:23:37
(Jag är tillbaka i stockholm)
Idag har jag och Sebbe vart och shoppat. Vi var i Kista lite igår kväll men vi blev helt galna för att det var så mycket folk så vi fick inte så mycket gjort, eller Sebbe hann göra av med 1700:- på MQ. Tänkte gå in på Gina i kista men vi kom inte så långt in i butiken innan vi flydde därifrån. Gina Tricot i kista är en upplevelse, det är alltid krig där inne och nu när det är rea är det ju fan tredje världskriget.
Men vi gick upp tidigt idag iallafall så att vi var i stan vid elva när allting öppnade. Jag hittade allt som jag letade efter och kom hem med en full väska och en stor papperspåse från GinaTricot. Jag måste bara tipsa om affärerna på Götgatan vid slussen, det är så mycket skönare där än inne i city, det är lugnare och det finns mer av allting, det är inte alls lika utplockat.
Här är det jag köpte exklusive en mörkgrå polotröja, en nagelfil och ett par svarta jeans. Hittade inga bilder på dessa och orkade inte ta några egna så de fick utebli! Nu har jag nästan shoppat upp mina 900:- på Gina tricot (har 138:- kvar) men på kicks har jag 450:- kvar.
Det ända som jag köpte på rea var polotröjan som kostade 64,50:-, resten var till ordinarie pris. Hittade helt enkelt inget jag verkligen ville ha på rean så spenderade pengarna på andra saker istället.

Manodepression

Skrivet 2008-12-27 @ 00:16:40
Nu sitter jag och gör en powerpoint till min psykologiredovisning om manodepression. Jag ska redovisa andra dagen efter jullovet, jippi! Jag har rätt mycket plugg att göra nu på lovet så jag börjar med de här sakerna som går snabbt, som man kan bli klar med. När man pluggar inför prov kan man ju aldrig bli helt klar liksom... Ja juste, jag missade Matte E nationella. Jag var helt slutkörd av jobb och skola och så hade jag vart krasslig rätt länge och jag fick panik och huvudvärk. Jag var helt borta och kände bara hur kroppen svek mig och så fick jag lite migrän-aktig huvudvärk och då är det bara att gå och lägga sig om man vill kunna stå upp på två dagar. Så jag ringde läraren och berättade hur det låg till och hon sa att jag får göra ett svårare prov efter jullovet. Sen var jag arg och besviken på mig själv och grät lite för att jag bara inte mådde bra och var trött på allt och sen gick jag och la mig och sov i många timmar. Så det blir matteplugg också, jippi!

Han mår bra

Skrivet 2008-12-25 @ 20:30:26
"W" frågade om hur det var med Peter, läraren som slog i huvudet.
Jag har tänkt skriva det här men det har aldrig blivit av. Han har vaknat, det fick jag veta precis innan lovet. Han är vaken och är nu på rehab. De sa att han hade tappat minnet, men jag vet inte om det är veckan när han slog sig som han inte minns eller om han inte ens minns sin familj, sitt jobb m.m. Men jag ska ta reda på det direkt efter lovet.

Jag och tjejerna ska skicka blommor till honom på lovet för vi ville vänta tills han hade vaknat.

Till W:
Om du eller ni vill skicka blommor eller någon hälsning så har jag fått Peters hemadress av skolan. Maila mig på sandra.blogg@live.se om du vill ha den.

Moras biograf

Skrivet 2008-12-25 @ 15:19:56
Nu har jag ätit julmat för tredje gången i år... och imorgon blir det en fjärde. Jag börjar tröttna, så gott är det faktiskt inte. Men det blir så varje jul, de gör massa mat och sen får vi äta julbord ända fram till nyår, det ska ju ätas med massa olika släktingar och sen så orkar ingen göra någon annan mat. Jag vägrar att äta julmat till middag också, då ska jag banne mig koka pasta!
För övrigt finns det ingenting att göra här så jag och Patrick har bokat biobiljetter och vi ska se "Vi hade iallafall tur med vädret, igen". Vi kunde välja mellan den, LasseMajas detektivbyrå och spöket laban... så blir det när bion bara har en salong. Det är ingen air-condition där inne heller så på sommrarna sitter man och svettas som en gris och när man reser sig upp så rinner det svett över hela kroppen. När man kommer ut från bion ställer sig alla och hyperventilerar frisk luft och försöker dölja svetten.. Mysig biograf, fem hallon av fem möjliga!

Julens drama

Skrivet 2008-12-24 @ 20:45:06
I eftermiddags, innan allt hade kommit igång, invaderade jag chokladasken. Tog ett kort på den och tänkte lägga upp det i bloggen och meddela att jag inte bryr mig om någon regel om att översta lagret måste vara tomt innan man byter, när det gäller choklad så visar jag ingen respekt. Det är djungelns lag som gäller och jag ska ha de bitar som jag tycker om!Sen råkade jag rycka till efter fotot när jag fortfarande höll i asken och så skedde det en liten olycka.Oups! Det var bara att trycka ner bitarna i de hål som de passade in i... Ingen märkte någonting, jag räddade julen.

Mina julklappar

Skrivet 2008-12-24 @ 20:29:26
Nu är det hela i stort sett över... Nu Kalle, mat och julklappsöppning avklarat och vi har kommit till det stadiet där de vuxna sitter och pratar roliga historier och minnen med väldigt hög ljudvolym. Jag brukar bara vänta på läggdags när vi har kommit in i det här stadiet för det är ingen som pratar med mig och jag är inte så insatt i deras samtal heller.
Det här fick jag i julklapp:
400:- på Gina Tricot
700:- på kicks
fodral till min iPod
Björn Borg väska som jag var med och köpte
Godis som jag får varje år trots att jag inte tycker om det..
En liten skyddsfigur och en sten (det fick Sebbe också)
En film
Ett halsband (patrick)
2000:- in på kontot
500:- (morfar)
Presentkorten på kicks är uppdelade i två, först fick jag 400:- av mamma o pappa och sen kom storebror och så fick jag 300:- till, inte helt fel! Och jag fick ju ett presentkort på Gina från Sebbes familj också så nu har jag 900:- på gina, woho! Då kan jag spara de där andra pengarna som kom in på kontot, det ända som jag vet att jag ska köpa för dem är de där tofflorna jag visade förr.


Här är min skyddsfigur mot spöken, den ska stå på den där lappen för att fungera. Stenen ska jag gnida mot kroppen (wtf!?) och typ bli av med psykiska problem... tack? :P haha


Halsband från Patrick... Ur&Penn 89:-
(vi sa till varandra vad vi ville ha, det skulle kosta under hundralappen)

Det är värre nu

Skrivet 2008-12-24 @ 14:56:41
Fem minuter kvar tills Kalle börjar! Just nu sitter en av mina kusiner och spelar fia med knuff med sig själv... ingen av hans fyra syskon ville vara med verkar det som.
Och alla vuxna som tjatar om att de lekte med kottar, de hade iallafall någon att leka med!

Tidig julafton

Skrivet 2008-12-23 @ 19:16:40
I söndags hade jag och Sebbe vår egna lilla julafton eftersom jag firar jul i Mora och då kan vi inte ses på julafton. Det blev hemma hos mig med tända ljus på golvet i mitt rum precis som förra året. Av Sebbe fick jag en klocka, min efterlängtade klänning/top, ett armband som man hänger på små hängen på, massa hårspännen eftersom jag alltid tappar bort mina och tillsist ett fotbad! Ett sånthär elektroniskt fotbad med massage, värme och bubblor. Perfekt för mina defekta fötter!Av Sebbes familj fick jag ett presentkort på 500:- hos GinaTricot och en hårborste eftersom jag alltid tar Sebbes mammas hårborste när jag är där, hehe. Så nu har jag en egen att ha där, det var på tiden!Tack så mycket för presenterna!Av mig fick Sebbe en halskedja i silver och en t-shirt som han kan sova i med en bild på mig och honom och så står det "I <3 gris" eftersom han kallar mig gris av någon anledning. Jag hoppas att det inte är för att jag ser ut eller luktar som en gris, haha skojar bara. Det är en egen version på min mammas smeknamn på mig "Grisfia" men vart det kommer ifrån har jag då ingen aning om.Av mina föräldrar fick Sebbe en biocheck, nya vindrutetorkare till hans bil eftersom hans har blivit så dåliga och så fick han lite andliga saker, antar att det var mammas påhitt, en liten skyddsängel och en sten man ska ha under kudden så att man sover bättre. Hoppas att stenen fungerar iallafall eftersom Sebbe sover så dåligt.


Armbandet som än så långe bara har fyra hängen, det är meningen att det ska byggas på med tiden

 

Nya bilen

Skrivet 2008-12-23 @ 19:04:24
Nu är jag i Mora för att fira jul. Resan hit var skönare än vanligt eftersom vi åkte i den nya bilen. Hade min jacka som täcke och min halsduk som kudde och sen sträckte jag ut benen mot patricks plats och så sov jag mer än halva vägen. Ganska skönt när man lyckas sova så lång tid av resan så att man slipper sitta och ha tråkigt i fyra timmar. Passade på att ta lite bilder på bilen för er som är intresserade. Men jag har trollat bort registreringsnummret eftersom jag vet att pappa inte tycker att man ska lägga ut det på internet, så därför ser skyltarna lite kala ut.
Pappa påpekade att bilen är smutsig när min kusin skulle komma och titta på den, jag tycker att den är väldigt ren för att ha åkt hela vägen från stockholm.. från slask till snö.

     

Jag fick fejkade fiskar

Skrivet 2008-12-23 @ 00:24:26
Det verkar som om Sebbes familj ska skaffa hund, jag är så otroligt avundsjuk! Men jag är nästan lika glad som Sebbe, jag kommer ju få träffa hunden massor. Jag älskar djur, men jag har aldrig haft ett eget. Både mamma och pappa hade husdjur som små, mamma hade ju fan alla jävla djur man kan tänka sig och hela sex hundar. Och jag har inte ens fått ha en sketen liten hamster. Riktigt taskigt tycker jag. De vill inte ha något husdjur eftersom de redan har haft husdjur i sitt liv, och jag tror ju knappast att de hatade djuren utan att de tyckte om dem... varför kan inte jag få uppleva samma sak? Jag har velat ha ett husdjur hela mitt liv men nej... det närmsta jag har kommit ett husdjur är sånnadär låtsas fiskar som fanns förr, man hade ett litet fejkakvarium med något som såg ut som små yngel som man matade, gav medicin och såntdär... Tror att de kallades Sea-Monkeys. Jag kunde inte ens få riktiga fiskar liksom. Tillslut fick jag ju ändå börja på 4H och ta hand om djuren där men det krävdes ju ett jävla tjat och sen var det ett evigt snack om hur farliga djuren var där osv.. Skittaskigt och jag kommer alltid tycka att de gjorde ett felaktigt val när de bannlyste husdjur från vårat hem. Pappa är ju ändå hemma typ hela tiden så han skulle ävl bara tycka att det var trevligt med lite sällskap?

Men Sebbes familj ska nästan helt säkert köpa en Cockerpoo valp nu, korsning mellan cockerspaniel och pudel, som ska vara bra för pälsallergiker som Sebbe och hans bror är. Jag har redan anmält mig som frivillig att vara hundvakt när de åker på utlandsresor eller ska iväg på någon utflykt.  


Cockerpoovalp, ett syskon till den hund som Sebbes familj har tingat

Pengar!

Skrivet 2008-12-22 @ 23:44:33

När vi kom till jobbet idag så högg lagledaren oss direkt och frågade om vi ville jobba den 29, 30 dec och 2 jan och det nappade vi ju på direkt. Så det blir lite extra klirr i kassan sen. Det är ganska skönt eftersom nästan alla pengar jag tjänat fram tills nu ska gå till Egyptenresan, blir skönt att ha det hela betalat så att jag slipper oroa mig för det.

Mer jobb?

Skrivet 2008-12-22 @ 13:42:03
Idag är det sista dagen på posten, egentligen. Alla jularbeterade har garanterat arbete till och med idag och sen kan man bli uppringd om det behövs mer folk fram till den 9 januari. Jag och AnnaMaria är väldigt omtyckta av vår lagledare Abraham och han spår oss en stor framtid inom posten, haha. Btw så har han fått för sig att vi är syskon..? Nej men han har sagt att det bara är att be chefen prata med honom om vi vill ha jobb någon annan gång så ska han säga att vi är jätteduktiga, vi har MVG i postsortering... synd att det inte räknas med i snittet.
Men jag drog iväg ett mail till den personalansvarige igår kväll också så att han vet att jag vill jobba mer under lovet och sen är det väl bara att vänta och se vad som händer. Jag blir inte sur om jag inte får jobba, det är ju skönt med lov men det gör ingenting om jag tjänar lite extra pengar heller.

Det sitter julklappsrimm på en del

Skrivet 2008-12-19 @ 21:36:59

MMS

Det sitter julklappsrimm på en del paket nu vid jul, det här var ett dåligt sådant! nyss fick jag ett paket till kuken som bodde på kukvägen och postnummret var 66666. Det finns många knäppgökar..

Nyhetsanka

Skrivet 2008-12-19 @ 11:34:40
Mitt nya nöje är att kolla på klipp på RObin Bengtsson, ska sätta mig och kolla på alla hans lateshows någongång. Han verkar ha sjukt bra personlighet, synd att det inte framgick i själva TV programmen.
Började skratta under hans avskedsintervju också

Du snubblade på målsnöret... hur känns det?
"Fett kul!"
Vad ska du göra nu då?
"Fler sånnahär tråkiga avskedsintervjuer antar jag.."
Såg att han skrev i sin blogg att det som stod i expressen efter idolfinalen om att alla idoler typ hatade kevin och sa att alice borde ha vunnit för att kevin inte förtjänade det inte är sant. Det är tydligen en speciell journalist som bara hittar på massa skit för att folk ska köpa tidningen.

Fan vad jag hatar journalister, de verkar ju totalt hjärndöda. NU pratar jag om skvaller journalister och sånna där som hittar på massa småsaker och skriver om onödiga saker. I "Klick!" var det ett stort repotage om Björn Gustavsson och hans nya tjej för några månader sen och rubriken lyder "De såg kära ut enligt vittnen!" NO SHIT!? Det känns som värsta rövslickarjobbet där man blir hatad av allt och alla, man jobbar liksom för att göra livet surt för andra och för att dokumentera minsta lilla grej som kändisar gör. Jag skulle inte klara av såntdär om jag var känd, jag skulle inte våga läsa några tidningar alls :P

Robin B äger!

Skrivet 2008-12-17 @ 13:55:21
Hittade ett klipp på TV4 från idol-efterfesten och det är Robin B's sista "lateshow" som de kallar det. Kolla och så förstår ni varför jag gillar honom, han har ju humor! Det som är kul är att han är lite full också och det är alla andra också, förutom johan palm och alice som inte är 18 år.
Och så pussas Robin och Katrin.. som också verkar full

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.766878

"En kändis, jag såg en kändis! :O" hahaha

Nej nu ska jag plugga bioteknik och sen ska jag till jobbet, hej!

Tillbaka på jobbet igen då. Här är

Skrivet 2008-12-15 @ 21:33:36

MMS

Tillbaka på jobbet igen då. Här är en bild på våra snygga skyddsskor, Annamarias är de till vänster, gigantiska! Haha. Ganska mycket post idag, folk skickar julklappar till höger och vänster. Nu är sista rasten slut!

Schemabyte!

Skrivet 2008-12-15 @ 00:29:39
Ungefär så här har mitt schema sett ut hela gymnasiet, det har varit värre. Man är van vid att gå i skolan från åtta till tre varje dag och pumpa ut all energi som finns, så har det alltid varit. Det sjuka är att det faktiskt läggs till massa "extra" lektioner hela tiden också, vår klass borde få en hel veckas kompledigt. Förra veckan hade vi extramatte på måndag och tisdag morgon samt att vi skrev ett prov på tisdagen efter skolan. Känns så dumt när man måste plugga på övertid för att ens klara kursen.


Och nu har jag kollat på mitt schema för nästa termin, HALLELUJA! Det är ett riktigt SP schema, jätteskönt! Då kommer jag fan inte klaga på att det är stressigt, jag kommer ju ha så otroligt mycket tid innan och efter skolan!
Och vissa onsdagar kommer det där vita fältet vara eget arbete, så då slutar man tidigt då också.
Jag kommer må bra nästa termin! En av sex terminer är väl ändå inte så dåligt? :P

Matte E!

Skrivet 2008-12-14 @ 23:06:50
Nu är det sådär tajt med bloggandet igen, trots att det har varit helg. Men vi har nationellt prov i Matte E på tisdag och jag jobbar ju på kvällarna så jag pluggar nu istället. Egentligen skulle jag plugga hela helgen men jag kom igång på riktigt först vid sex ikväll, jag har så svårt för att plugga på helgerna... det är så tragiskt. Men jag och Sebbe har en deal. Nästa gång jag ska plugga så ska han se till att jag håller mig borta från tvn och datorn och han ska tjata på mig tills jag börjar plugga igen även om jag blir skitförbannad (vilket jag lätt blir när folk tvingar mig att göra saker).
Men det känns helt okej med matten ändå, men skulle vilja ha någon extra dag på mig. Iryna är iallafall så pass snäll att hon låter oss göra ett till prov efter jul om vi inte är nöjda med vårt resultat på nationella.

Update

Skrivet 2008-12-13 @ 20:41:14
Nu har jag använt den en gång... och det ända som bytte färg var min tandborste! Det blåa löddret som uppstår när man borstar tänderna missfärgade min vita tandborste, den är ljusblå nu. Aja det här med att det blir vitare första gången stämmer inte men jag får ge det lite tid..

Tandkrämstest

Skrivet 2008-12-13 @ 20:29:50
Nu har jag fått tag på supertandkrämen, ska bli intressant och se om det blir något resultat. Ska ta före och efter bilder, och sen kan jag dela med mig om min vunna visdom, kanske till och med visar bilderna....

Idol avslut

Skrivet 2008-12-13 @ 16:16:30

Nu är Idol över.. Det var rätt att Kevin vann, han har ju tagit sig igenom tävlingen hur enkelt som helst. Men det hade vart roligare om Robin var i final!
Säsongens händelse var iallafall när Johan Palms fan fick spel under fredagsfinalen och fick komma upp på scenen. Hittade precis bilder från det, haha jag tycker fortfarande att det är lika roligt. Undra hur lång tid det tar innan hon börjar skämmas, i Idol eftersnack stod hon bara och var jättelycklig och tackade Peter för att hon fick komma upp på scenen, det var den bästa dagen i heeeela hennes liv! Hon var ju inte så gammal heller...Jag kan inte sluta skratta!

Toffeldags

Skrivet 2008-12-13 @ 15:48:57
Idag var jag och Sebbe i kista, jag hittade en sak ajg vill ha i julklapp. Tofflor! Scorett har jättemysiga duntofflor, men inte vanliga som ser t som stövlar utan låga duntofflor som faktiskt sitter kvar på fötterna. Jätte tjocka och mjuka. Perfekt för vårt extra hårda golv här hemma och för mina kalla fötter.
De här är mina favoriter, Canada snow, och de kostar 299:-. Vill ha de i julklapp men mamma o pappa har typ redan köpt alla redan så jag kommer nog inte få dem. Om det är någon som vill vara snobbig så har Tommy Hilfiger också sånnahär men de är fulare och dyrare, men det är väl så det brukar vara med märkesgrejer, haha.

Dag men natt

Skrivet 2008-12-11 @ 23:19:48
Det här med mobilbloggandet gick visst inte så bra, hehe. Men jag har tagit lite bilder på jobbet som jag kan lägga upp imorogn. Nu har jag vart hemma en liten stund, slutade halv elva istället för elva (det har vi gjort hela veckan) och sen fick jag skjuts hem av Sebbe. Sista passet var roligast när vi hjälpte 54 åriga, men barnsliga, Dag som jobbar natt. Han är otroligt rolig, totalt utflippad. Och vi har små egna internskämt där vi står och gör massa konstiga tecken så alla andra undrar ju vad fan vi håller på med. Han presenterade sig såhär "Hej jag heter Dag men jag jobbar natt!".
Jaja nu är det läggdags, imorgon har jag sovmorgon för första gången den här veckan, skönt.

Första jobbdagen, allt är sig likt

Skrivet 2008-12-08 @ 21:39:51

MMS

Första jobbdagen, allt är sig likt sen i somras. Annamaria lär sig snabbt hur allt fungerar och vi är redan beroende av dryckesautomaten, choklad för min del. Nu är rasten slut!

Här är den bästa

Skrivet 2008-12-08 @ 11:29:27
Jag tar tillba allt bra jag sa om den där första gratissidan, den är väldigt dålig. För att få två trisslotter behöver man 250 poäng och det är sjutk svårt att få ihop det på den sidan. På den här andra sidan jag pratade om behöver du 5 poäng och 7 värvade kompisar och så får du 20 st trisslotter. Det är mycket mer sannolikt att man tjänar ihop det. Så sorry om någon blivit medlem på gratismode.se Jag har tagit bort mitt konto där, riktigt lurendrejeri.

Bli medlem här ist: Gratis Saker

Vulkanexpert?

Skrivet 2008-12-08 @ 11:11:05
Kul, historialäraren är sjuk och vi har ingenting att göra. Eller alla andra har saker att göra förutom jag, jag jobbar med Julia med en redovisning som ska vara klar på torsdag men Julia är inte här och jag kan inte göra så mycket eftersom det inte finns någon fakta om skiten. Så jag bara sitter här och googlar och får fram samma skit som jag fått fram tio gånger förut.
Vi ska skriva om vulkaners miljöpåverkan. Det ända som vi hittar är att de sprutar ut partiklar som motverkar växthuseffekten, fördunkling. Hur ska jag få det där lilla till ett arbete på tre sidor!?

Mitt helvete

Skrivet 2008-12-07 @ 20:56:12


Plus att jag ska jobba varje dag mellan fem och elva fram tills julavslutningen. Det kommer bli jävligt tufft. FOlk kanske undrar varför jag har ordnat jobb de här veckorna när jag har så mycket i skolan men när jag sökte jobbet så hade jag bara två prov de här två sista veckorna. Men mina lärare är ju dumma i huvudet och droppar allt i sista sekund och så säger dem att VI måste planera bättre...?

Men this is why det kommer bli lite tomt här på bloggen, jag kommer mobilblogga lite då och då men inte mer än så. Kommer inte åka hem mellan skolan och jobbet så kommer vara hemifrån från halv åtta på morgonen till strax innan tolv på kvällen.
Wish me luck!

Jag hatar Rockband

Skrivet 2008-12-07 @ 17:13:27
Patrick skickade sms och frågade om han fick spela Rockband ikväll, han frågade eftersom det låter in i mitt rum när han gör det och det stör mig. Jag sa först nej eftersom jag har en hel del att plugga men sen sa han att han bara ville spela till klockan sex och då förslog jag halv sex och då föreslog han halv sju? Han förstår inte det där med att mötas på mitten.
Sen så skickade han ett sms och skrev "Vi är på ingång" vilka vi? Då har han med sig två kompisar också, alltså så blir det tre gånger så hög volym. Så nu är de inne på hans rum och slår på de förbannade trummorna, skrattar och rpatar högt och så har de ju hög volym på spelet också. Helt omöjligt att plugga i det här oljudet.
Snacka om noll respekt... det här är typ min enda chans att plugga eftersom jag börjar jobba imorgon och jobbar två veckor framåt. Varför ska han ens fråga om han ändå inte bryr sig? De ska sluta spela om drygt en kvart, är det någon som tror att de kommer göra det?

Sebbe på fyllan

Skrivet 2008-12-05 @ 23:17:13

Fy vad orättvist att Robin åkte ur Idol, jag och Sebbe sörjer. Men det lär ju gå bra för honom ändå..

Sebbe har precis kommit hem från en julmiddag med sitt jobb på Hirschenkeller och han har druckit några öl. Han är lite full.. I det tillståndet pratar Sebbe väldigt mycket och om väldigt onödiga saker. Nu ligger han på golvet i mitt rum och sjunger "Jag ser en laaampaaaa.." och andra saker med ungefär lika hög intelligens. Han sa också "Hej det här är The Voice Nytt och vi vill bara meddela att när man har druckit så är man full." han blir så fånig efter några öl. Nästan så att man vill bjuda honom på lite mer dricka så att han blir tyst och somnar...

Tävling!

Skrivet 2008-12-05 @ 21:51:02

Jag hittade den sjukaste tävlingen på en blogg alldeles nyss. Många har ju tävlingar på sina bloggar för att få lite fler läsare, jag skulle också kunna göra det om jag hade något vettigt pris.. men jag jobbar på det!
Men tillbaka till den konstiga tävlingen: Vanligtvis så brukar det vara presentkort, stylingprodukter, goodiebags med lite allt möjligt, tidningsprenumerationer m.m. men den här vinsten var något nytt.... tamponger!! Hahaha vem fan tävlar ut tamponger!? Den sidan som tampongerna kommer ifrån har prenumerationer på tamponger? Kul att brevbäraren ska veta när det är dags varje månad. Och på bilden så ligger de i en liten rosa tygpåse, som om de är värsta exklusiva, de ska ju ändå upp ni-vet-vart så spela roll om de ligger i en rosa tygpåse!?
Nej det där var sjukt...

Men jag kan ju alltid göra en egen version:
TÄVLING!!
Nu kan du vara med och tävla och vinna ett helt mens-set! I setet ingår tamponger från o.b., både medium och super. För att vara på den säkra sidan är det ett dubbelpack super som följer med. Du får även ett paket Libresse invisible normal clip med securefit och en doft av Aloe Vera och Kamomill.
Perfekt för dig med den där extra blödningen!
För att vinna ska du skriva en kommentar med en motivering om varför just du ska vinna. Om motiveringen är strålande, helt perfekt, så medföljer även ett par gigantiska mormors-trosor som håller allt på plats.
Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig! Skynda så att du hinner tävla innan nästa lingonvecka börjar! :)


HAHAHAHAHAHA!

Fredagskväll

Skrivet 2008-12-05 @ 21:26:39
Jag har alltid lite mindre läsare på fredagar och lördagar och mest läsare på måndagar. Beror väl antagligen på att folk har bättre saker för sig på fredagar och lördagar. Är det ingen mer än jag som inte gjort något speciellt kul på väldigt länge, ingen som bara tar det lugnt och tittar på Idol en fredagskväll?
Jag har inte vart ute på krogen sen vecka 43 och jag kommer inte ha råd eller tid att gå på krogen innan jul heller, herregud jag kommer ju vara så lättpåverkad så att jag stupar efter en cider... kanske ska passa på att bli nykterist?

På tal om Idol så var inte Robin så jättebra när han sjöng sin första låt, men jag hoppas att han går vidare iallafall. Har tittat på lite klipp på idolsajten och han verjar ju ha humor, lite goofy när han sitter med mikrofonen och sköter hela inslaget. Jag har iallafall röstat på honom, och jag brukar aldrig rösta på folk i sånnahär program... det får någon annan göra, haha.

Visitkort

Skrivet 2008-12-05 @ 20:33:41
Jag gjorde något oväntat nyss, jag beställde visitkort. Jag har tänkt på det förr eftersom det är lite kul och så är det bekvämare att ge ut ett litet kort ist för att skriva ner mail/mobilnummer. Sebbes mamma visade att hon hade skaffat visitkort precis och det var från samma sida som jag har funderat att köpa mina från, vistaprint.se.
Det var gratis, bara frakten som kostade. De har alltid massa erbjudanden på den hemsidan, det känns inte som om de har några ordinarie priser. Så jag har beställt 250 visitkort och ett visitkortsetui och bara betalat för frakten, ganska bra deal enligt mig.
Så inom tre veckor kommer det hem väldigt många fina röda blommiga visitkort. (tog den långsammaste och billigaste frakten).
Gjorde det bara för att... har alltid velat ha visitkort och nu är de på väg! Dessutom fick jag poäng till den där bra gratis-sidan ;) Jag känner liksom att det är min plikt att tipsa er om den, Roxner i min klass berättade att hans kompis hade fått ihop tillräckligt till en spelkonsoll.
Så ännu en gång, tjäna på det du också!  Gratis Saker

Verkligen gratis!

Skrivet 2008-12-05 @ 19:03:29
Nu har jag hittat en ny gratissida, och den verkar sanslöst bra. Som jag sa förr så kunde man få 65 poäng för att registrera sig hos svenska spel på den där andra gratissiten. Men på den här nya får man 10 poäng för det och 10 poäng kan man växla in mot t ex ett presentkort på 500:- hos MQ!! Eller man ska nog värva 7 pers också, förstår inte om man ska värva 7 pers eller tjäna ihop tio poäng eller göra både och. Det borde vara både och för annars är det ju sjukt. De måste ju driva med oss? Det är hur enkelt som helst att få poäng på den där sidan, fungerar det verkligen?
500:- är ändå en hel del, tänk om du skulle hitta en femhundring på gatan, vad glad du skulle bli!

Det är bara att sätta igång! Jag rekommenderar den här, den andra sidan jag tipsade om är mycket svårare, där krävs hela 250 poäng för två trisslotter... ganska snålt.

Klicka in på länken här så kommer du till sidan:
Gratis Saker

Jag är helt chockad, det här är ju den bästa av alla gratissidor :P

OBS, du måste vara 18 år för att bli medlem på hemsidan!

Bydalen -09

Skrivet 2008-12-05 @ 17:37:11
Idag var det informationsmöte om den traditionella skidresan som alla treor får åka med på. Resan äger rum 4-7 februari och går till Bydalen.
Tidigare år så har man fått dricka på afterskin eftersom alla är minst 18 år. Men för två år sen, när 88orna var där så var det två stycken som tog sovmorgon efter utekvällen. Mellan frukost och lunch är det skidutbildning med en skidlärare och de skippade alltså den lektionen. På grund av det så är det nolltolerans på resorna nu. Man får inte dricka en droppe alkohol, inte ens ta en öl till middagen. Jag kan ju säga att alla som åker i år, åkte förra året, kommer åka i framtiden är jävligt irriterade på de där två personerna som tog sovmorgon.
Men jag har vart på tre liknande skidresor i högstadiet och då fick man ju inte heller dricka och det gjorde inte direkt resan tråkigare, de resorna är bland det roligaste jag har gjort.
Men det finns bara 78 platser och vi är exakt 303 elever i trean, så det är först till kvarn som gäller och så måste man självklart ha godkända betyg och bra närvaro. På måndag klockan fem öppnar anmälningen på internet.

Sebbes blogg

Skrivet 2008-12-04 @ 23:10:06
Sebbe har klagat på att jag inte har haft någon länk till honom på min blogg men jag tycker inte att han har bloggat flitigt nog. Men nu la jag upp en länk ändå och då var den länken tydligen för dold, ingen skulle hitta den. Så nu har hans fått sin alldeles egna lilla ruta. Är du nöjd nu?

Stora bloggare

Skrivet 2008-12-04 @ 20:57:57
Det är helt sanslöst, jag tycker verkligen inte om de här storbloggarna. Och det är inte för att jag är avundsjuk, jag vill faktiskt aldrig bli som dem. De flesta skriver så otroligt puckade kommentarer och inlägg samtidigt som de tror sig ha en väldigt hög intelligens. Men de kanske är annorlunda i verkligheten (jag hoppas det) men varför vill de framställa sig som blåsta bimbos då?
Jag vill inte gå runt och strö pengar omkring mig, lägga ner lika mycket tid på mingel och annat tjaffs som på skolan, spruta in massa botox m.m. och påstå att det är naturligt OCH SÅ VIDARE!
Det här med att fixa till sig lite i ansikte och övrigt med sprutor och sen inte kalla det för plastikkirurgi är töntigt, vad är det då... hudlotion? Och det är ju så otroligt många småtjejer som läser de här bloggarna, varför måste man skriva massa om plastikkirurgi och berätta att man vill gå ner i vikt, att man vill förstora det och det. Ingen av tjejerna är ju tjocka men de flesta har som mål att gå ner.. I don't get it.

En av bloggarna har inte fyllt 18 år än men förstorade läpparna precis och skrev att man måste vara 18 år! Okej? Och sen så har hon skrivit att eftersom krogägare och andra vet vem hon är och att hon inte är 18 så kommer ju folk fram till henne på krogen och säger att hon inte ska skriva om det i sin blogg m.m. och då skriver hon att hon är trött på det. Och hon får det liksom att framstå som att det är självklart att minderåriga ska få springa på krogen med falskleg!

Jag förstår bara inte logiken med den här sortens livsstil. Pengarna är jag avundsjuk på men absolut inte livsstilen.

Imorgon kommer bilen!

Skrivet 2008-12-04 @ 18:57:56
Nu har mamma och pappa tagit bussen upp till Mora för att hämta den nya bilen. De kommer hem med pärlan imorgon. Pappa kommer nog vara överlycklig i flera veckor över bilen. Jag antar att det blir en liten familjerunda med bilen i helgen också. Så nu är den gamla 740 utsparkad ur garaget och den står numer på taket på ett annat garage och fryser, hoppas bara att den inte fryser sönder.

Gratis prylar

Skrivet 2008-12-04 @ 18:20:09
Shit vilket tjat det är om hemsidor där man kan tjäna ihop poäng till gratis presentkort, kläder och massa annat. För att få de där poängen så krävs det ju faktiskt en hel del.
Men för några dagar sen hittade jag en annan sida. Där kan man få presentkort i 60 olika butiker till skillnad från andra där det är H&M eller GinaTricot som gäller. Dessutom så är det enklare att få poäng där.
Om man registrerar sig på svenska spel får man 65 poäng på en gång, mer än så behöver man inte göra. Man binder inte upp sig till något hos svenska spel, man bara är medlem och får hem ett litet spelkort.

Så klicka här och bli medlem så får du 50 poäng på en gång :)

Inga skor

Skrivet 2008-12-03 @ 23:02:32
Nepp det blev inge Uggs för mig. Tjejen som vann ville ge ett par ugg-liknande skor till sin bästa kompis som hon tyckte så mycket om. Den motiveringen var tydligen bäst enligt kissie.
Ursäkta men jag tycker att ett par tår som hänger löst är en mycket bättre anledning!! :P Det var jag och en till som ville ha uggs för att vi hade problem med fötterna och en annan tjej som hade skickat iväg gamla kläder till barn i afrika och råkat skicka med sin systers skor och ville köpa nya åt henne i julklapp. De var de bästa motiveringarna enligt mig. Men inom den där världen så är det, bästa kompisar och "jag vill bara ha" attityden som går hem.

Jag är bitter!

Nej men allvarligt så är jag orolig över mina tår. Jag sitter och vrider på tårna hela tiden bara för att jag kan samtidigt som jag funderar på vad jag ska ta mig till. Om det är illa redan nu, tänk om 20 år!

Läget är oförändrat

Skrivet 2008-12-03 @ 22:29:34
Kan ju bara säga att Peter, läraren som ramlade i en trappa, fortfarande ligger på sjukhus. Han ligger tydligen inte i koma, de håller honom nedsövd för att lätta trycket på hjärnan. De väcker honom två gånger om dygnet, men jag vet inte vad han är i för tillstånd då.
Läget är tyvärr oförändrat och ingen vet hur lång tid det kommer ta innan det händer något och ingen vet vad som händer då.
Jag tycker så synd om hans familj. Vi ska skicka blommor till dem för det har vi inte gjort än.

Fysiklabb

Skrivet 2008-12-03 @ 17:40:39
Här är ett videoklipp från fysiklabben i måndags. Det var meningen att vi skulle studera ljudvågorna och därför låter det endel. Men just under det här klippet jobbade vi ingenting, Sonya bara lekte. Hehe. Men man måste ju se positivt på skolan, man måste klara av att underhålla sig och ha roligt på Fysik B laborationer. Vi sitter mest och garvar åt hu tråkigt vi har. Gud vad töntiga naturare är.
Har ett annat klipp där man hör varför vi hade hörselskydd, men jag tänkte bespara er hörsel så jag lägger inte upp det här. Coolt att mobilen ens kunde spela in det ljudet. Ljuden från de andra grupperna var värre men de fick inte mobilen med.

Åtta månader till?

Skrivet 2008-12-03 @ 15:44:13

Sebbe är beroende av nässpray och i början av året tvingade jag iväg honom till läkaren. Läkaren skickade iväg en remiss till en ögon-näsa-hals läkare som hade bättre koll på det där. Om man är beroende av nässpray så kan man få kortisonspray att spruta upp i näsan. Det skulle ta tre till åtta månader innan han fick tid där. Nu fick han hem ett brev när det gått precis åtta månader men så står det att han ska träffa en öronspecialist och att det eventuellt kommer att göras ett hörseltest... ? Har han fått vänta i åtta månader på att få fel läkartid? Det verkar ju som om de har blandat ihop hans remiss med någon annans.
Det ska bli intressant att se hur det blir.


Pepsodent white now

Skrivet 2008-12-03 @ 14:48:09
Jag tjatade ju om att jag ville bleka mina tänder i somras. Men det är ju ganska dyrt. När jag ska till tandläkaren nästa gång ska jag fråga om han kan polera mina tänder, jag går hos en privattandläkare (vet inte varför) och då är det lite lättare att få extra service än hos folktandvården. Men jag väntar på att Jasmine från fotbollslaget ska läsa om tandblekning eftersom hon pluggar till tandläkare, hon får säga vilken metod som är skonsammast och bäst. Men hon tipsade också om den här nya tandcremen som ska göra tänderna vitare på en gång. Läste på ett forum och hälften säger att det bara är skit och resten säger att de ser resultat men det tar några dagar. Ska be mamma köpa den och så ska jag ta före och efter bilder för att se om det blir någon skillnad.

Uggs

Skrivet 2008-12-03 @ 14:40:21
Ni kommer väl ihåg mitt lilla fotproblem? Psykoläkaren som ville kapa av tårna eller steloperera dem?
Eftersom han klagade så på mina skor så har jag sagt till mamma att jag vill ha ett par Uggs. Jag har vart emot de rätt mycket faktiskt men en tjej i skolan hade svarta Uggs, den låga modellen och de var skitsnygga. Zandra har också sånna. Och tanken slog mig att de är ju helt perfekta för mina defekta fötter. Men de kostar ju typ 1799:- lycka till med det. Om jag har tur kanske jag hinner köpa ett par innan nästa vinter!
Men det jag skulle komma till var att Kissie har utlottning av ett presentkort på brandos för 1000:-. Så jag är med i den tävlingen, jag behöver ju verkligen "bra" skor. Allas motiveringar gick ut på att de verkligen ville ha nya vinterskor och de har inte råd att köpa egna eller så skulle de ge bort presentkortet. Jag var helt ärlig och skrev om mina missbildade leder och tår. Vad har jag att förlora liksom? :P
Men jag har aldrig vunnit något så jag förväntar mig inget nu heller. Jag kanske borde be min bror att skriva upp sig också, han vinner alltid saker. När han gick på dagis så vann han en kryssning till finland för hela familjen!? 

Deep talk

Skrivet 2008-12-03 @ 13:37:38
What's up med bögar? Varför är de så speciella? Eller jag menar, de får ju en hel del uppmärksamhet, gay vecka på tv, pridefestival, egna nattklubbar osv.
De har stött på en del motstånd men det är väl okej att vara bög nu? Många är det och vågar stå för det, men om de vill vara som "alla andra" så kanske det inte är rätt sätt att ordna festivaler och sånt? Det känns ju faktiskt som att de utmärker sig själva. När några i klassen var ute för ett tag sen drog de till en krog men de fick inte komma in där för att de inte var homosexuella. Är bögar förbjudna på alla andra klubbar eller? Finns det speciella hetroklubbar? Förstår ni vad jag menar liksom, det är lite taskigt att de tjatar om att de inte behandlas som alla andra men sen portar de alla som inte har samma sexualitet som dem? Det känns ju lite dubbelt.
Ungefär som en sak som en syriansk klasskompis berättade igår. I Syrien tycker man tydligen inte om folk från Irak. Efter kriget så flyttade många från Irak till Syrien och de har tagit över vissa delar av landet helt och hållet och Syrien har förändrats till det sämre. De från Irak har bland annat tagit över en hel stad och det känns inte ens som Syrien längre. 
Sen flyttar några från Syrien till Sverige kallar alla svenskar för rasister och förstår inte varför vissa irriterar sig på att det kommer in så många utlänningar.
Det känns som om ALLT är så dubbelt. Alla beter sig illa mot andra och sen förstår de inte varför de blir behandlade på samma sätt själva. Varför ska det vara skillnad på folk och folk?

Varför kan inte alla bara vara sig själva utan att någon bryr sig? Varför måste det vara en sån skillnad på sexualitet,  hudfärg, klädstil m.m.?
Måste bara tillägga att jag inte har något emot bögar, vill man vara bög så varsegod. De som misshandlar folk bara för att de är homosexuella är ju helt jävla dumma i huvudet. Det är lika onödigt som att slå ner någon bara för att de har en ful tröja. Jag stödjer äktenskap mellan homosexuella, alla ska få gifta sig med den som de älskar.
Och det där med Syrianer var bara ett exempel. Jag visste inte att det var så förrens min kompis berättade det igår, det var han själv som sa att det var ungefär som att utlänningarna har tagit över Husby.

Nu framstår det säkert som om jag vill bli president eller något men jag har funderat på det här ett tag. Behövde skriva av mig.

Oprah eller Ellen?

Skrivet 2008-12-03 @ 11:08:12
Det känns som om alla älskar Oprah, hon är typ ett amerikanskt helgon. Alla har Oprah som förebild, alla kollar på hennes tv-show osv. Är det bara jag som inte tycker om Oprah? Helt ärligt så verkar hon jättefalsk och hon är jättekonstig mot sina gäster, det är liksom inte avslappnat. Visst är hon schysst som ger bort massa saker, ett avsnitt fick alla i publiken en egen bil. Men när hennes exmake skulle skriva en bok om henne så gav hon honom flera miljoner för att han inte skulle skriva den. Det tolkar jag som att hon är helt annorlunda utanför showen, att hon inte alls är så underbar. Just nu är det Oprah på trean, det är en Sandwich-special... Oj vilket helgon!
Ellen DeGeneres är mycket bättre tycker jag, hon skänker mycket pengar till välgörande ändamål, tar in vanligt folk till showen, alltså itne bara superkändisar utan hon hjälper vanligt folk. En kille som kunde hoppa över bilar bjöd hon in och så ringde hon upp Nike och sa att han borde vara med i deras reklamfilm. Hon är liksom inte för fin för någon. Hennes show är rolig också och hon bjuder på sig själv.
Sen så är hon riktigt skön eftersom hon sänder sin show exakt samtidigt som Oprah på grannkanalen.

Vad tycker ni, Oprah eller Ellen?

Sjuk

Skrivet 2008-12-03 @ 10:55:25
Åkte till skolan imorse men under mattelektionen så började jag må illa och känna mig yr, jag var helt borta. Och vi skulle ha historiaprov på eftermiddagen också, kul att göra det när man mår dåligt. Matteläraren sa att jag skulle åka hem, provet skulle inte gå nå bra om jag mådde dåligt. Så jag åkte hem, tunnelbaneresan var lite jobbig.. jag åkte baklänges och varje gång tåget bromsade in så kändes det som om mina ögon fortsatte in i huvudet.
Ska försöka ringa läraren och fråga om jag kan få göra provet någon annan dag. Jag har t ex ingen psykologi imorrn bitti så jag sklle ju kunna göra det då om jag mår bättre då.
Jag har vart lite risig i över en vecka nu så det är väl någonting på gång.

Plugg = svettlukt

Skrivet 2008-12-02 @ 18:56:15
Klockan är snart sju och jag har gått igenom allt i historiaboken så jag har gott om tid till att träna in allt ordentligt, läsa igenom häftena och tid till att duscha! Allvarligt så har det vart jobbigt att duscha på senaste tiden, det tar ju lite tid att föna håret och såntdär så jag har liksom vart skitstressad när jag duschar och kännt att jag inte haft tid. Men man måste ju duscha, det är ju verkligen något som man inte kan hoppa över. Men när man känner att man inte har tid för att duscha så har det här med pluggandet gått lite för långt. Sen finns det ju oftast någon i varje klass som aldrig duschar, oftast folk som känner sig lite utanför.. varför slutar man duscha pga det?
Idag ska jag iallafall duscha riktigt ordentligt, kanske unna mig en hårinpackning också..

Dagens tips: duscha!

Kanye West - Love Lockdown

Skrivet 2008-12-02 @ 00:16:21
Nu lägger jag ner pluggandet för den här dagen. Har bara 10 sidor och det där dumma häftet på 11 sidor kvar att plugga in imorgon, ganska skönt.

Tipsar om den här låten, den tycker jag om och har precis lagt in den på min iPod så den ska jag lyssna på när jag åker till skolan imorgon.
Godnatt!
 

Test av mobilbloggande! Det har al

Skrivet 2008-12-01 @ 22:24:45

MMS

Test av mobilbloggande! Det har aldrig fungerat för mig men jag testar lite då och då iallafall. Bjuder på en bild från dagens fysiklabb, den var högljudd och därav hörselskydden.

SLUTA!!!!

Skrivet 2008-12-01 @ 18:56:45
Jag antar att jag inte ens behöver förklara varför jag är lite seg med att skriva... men för er tröga själar kan jag säga att det är pga plugg.
Har historiaprov på 40 långa tråkiga sidor på onsdag och idag fick vi ett A4 häfte på elva förbannade sidor på komplicerad svenska och det måste man kunna för att få högre än G. Är det någon som driver med mig!? Och lärarens förklaring var "Såhär kommer det vara på universitetet så börja vänja er. Ni kommer få läsa 2000-3000 sidor på fyra-fem veckor."  MY FUCKING ASS! Dumma lärarhelvete, förstår inte varför lärarna på NV är så sjukt elaka och jobbiga. Idioter.
RSS 2.0