Dåligt schema

Skrivet 2008-08-31 @ 23:16:24
Alla som jag har pratat med säger att de har fått ett bra schema. Det känns som om alla har sovmorgon hit och dit och slutar vid lunch. Det är raka motsatsen till mitt schema! Mitt schema är lika dåligt som förut. Ibland har vi två timmars lunch och ibland bara 40 minuter. Alla verkar ha det värsta lugnt i år och de sa de till oss också men det är det ju verkligen inte, vi läser lika många kurser som alla andra år. Men det här schemat är från en helvetesvecka. Sista lektionen på torsdagar har jag inte varje vecka och några enstaka gånger har jag inte labb på måndagar och fredagar. Annars så slutar jag klockan tre alla dagar förutom på torsdagar då jag slutar 16.20. APA!

Kortkort

Skrivet 2008-08-31 @ 21:31:39
Ojoj igår var det fullt upp på dagen och sen blev det utgång på kvällen. Utgången blev inte så jättelyckad, den innehöll glassplitter i fötterna och en polisanmälan på krogen. Jag står som målsägare och när polisen kontaktar toxic så har de rätt att få veta namnet på den som anmält, med andra ord så bör jag hålla mig borta därifrån några månader. Men mer om det i ett senare inlägg, orkar inte just nu. Har vart på Willys i Bro och inventerad med laget. Det blev inte bättre av att jag fick en sektion med godis, bara plocksaker! Det fanns hur mycket som helst av varje sort, det tog hur lång tid som helst! Men tjejen som gick runt och tog stickprov på alla sektioner för att se om man räknat rätt gav mig massa beröm och sa att jag hade gjort ett otroligt bra jobb och att det var helt klockrent. Kändes väldigt bra att få höra det för det kändes som att jag var långsammast av alla för att jag fastnade med stycksakerna så länge.
Har läxor att göra nu!

Långt hår

Skrivet 2008-08-29 @ 22:54:24
Mitt hår är typ långt! Mitt tunna hår som slits så oerhört av all plattning har aldrig vart speciellt långt men nu är det längre än någonsin. Hade ungefär såhär långt i slutet av förra sommaren och så gick jag till frisören för att klippa topparna och han skulle klippa max tre cm... det blev närmare 10 cm. Men nu har det växt ut igen men nu vågar jag inte gå till frisören trots att det börjar bli lite slitet i topparna. Det är ju bättre att klippa lite i tid än att vänta för länge för då måste man ju klippa mer, men jag vågar inte!
Bara för att jag är så stolt la jag upp en liknande bild som profilbild på facebook, men där syns inte min tubtop så jag ser ju ut att vara naken. Hoppas att folk tänker lite så att de inte startas värsta snacket.

Klänningen kom!

Skrivet 2008-08-29 @ 22:26:53
Äntligen har min klänning kommit från ASOS. Och den passade! Såg paketet ligga på köksbordet alldeles nyss, de andra var väl för tjuriga för att säga något och jag var för tjurig för att lämna mitt rum. Bara massa tjurighet. Tror förresten att jag ska åka med Zandra på en tatueringsmässa på Münchenbryggeriet imorgon och se om man kan skaffa hennatatueringar där. Skulle vilja testa att ha en bakom örat för att se om det stör mig. Så kan mamma och pappa få spader sen när de ser att jag har en tatuering, lite hämnd.

Lägg märke till den fina bilden på apan till höger om mig :)

Kul att komma hem

Skrivet 2008-08-29 @ 17:07:08
Verkligen kul att komma hem idag. Mamma ringde när jag var på lokalvisning och satt och pratade om priser och antecknade när mamma ringde mig. Så försökte jag säga att jag inte kunde prata och att jag var på visning men hon bara fortsatte fråga om jag var i skolan och vad för visning jag var på. Det var ju pinsamt att sitta där med telefonen vid örat när killen satt och berättade om lokalen för oss. Jag kände att jag inte hade tid att förklara vad förvisning jag var på och så sa jag dessutom redan i onsdags att jag skulle på visning idag efter skolan så jag stönade lite besvärat sa hejdå och sen la jag på. Det skulle jag inte ha gjort.
Ringde mamma efteråt men hon svarade inte. Sen ringde jag lite senare men då var mobilen avstängd. När jag kom hem och såg att hon var hemma frågade jag vad hon ville men då fick jag en mindre utskällning istället. Hon tyckte att det var otrevligt att lägga på och menade att jag istället kunde ha sagt "ring sen" istället för "hejdå", att det tar ungefär lika lång tid att säga de båda sakerna. Och det var ju ingen direkt tillsägning utan det kändes som en utskällning. Herregud vad man kan bli upprörd för småsaker.
Jag som hade tänkt fråga om jag kunde ta hem tjejerna hit imorrn kväll för att fira emelie, det vågar jag verkligen inte fråga ikväll. Nu är jag arg för att hon är arg.
Och om du läser det här mamma och tycker att det är elakt och onödigt så måste faktiskt jag säga att det där inte var ett speciellt välkomnande heller.

Det där med att lägga på luren i örat på föräldrarna är farligt.... men jag sa ju faktiskt hejdå. Om jag bara hade sagt "kan inte prata nu" och lagt på direkt så hade jag nog sluppit den där utskällningen. Men jag förstår liksom inte skillnaden.

Bygga om

Skrivet 2008-08-28 @ 18:28:03
Ah shit jag kom på något som jag skulle ändra på bloggen men sen kom jag av mig och nu kommer jag inte på vad det var! Men jag borde iofs göra om nästan hela bloggen. Har tänkt fixa egna knappar och såntdär ett tag, en ny header, ny bakgrund. Bakgrunden skulle jag byta för länge sen men så fick jag en kommentar om hur fin den var så då stoppade jag maskineriet för att berömma mig själv. Det är ju faktiskt jag som tagit bilden och det är en av mina favoriter. Men nu kanske jag ska sätta mig vid andra datorn och börja pula på lite saker i photoshop.
Ville bara berätta det... kompensera lite för dåliga bloggdagar..

Läkerol is the shit

Skrivet 2008-08-28 @ 17:49:31

Köpte två läkerolaskar för ett tag sen och oj vad gott det är. Jag äter dem typ som godis istället för halstabletter. Står iofs att överdriven konsumtion kan ha lexerande verkan, hehe oups! Men gott är det iallafall. Kommer ihåg att jag nästan var beroende av läkerol eucalyptus för ett antal år sen, under vinterhalvåret hade jag alltid en ask liggandes i fickan. De kostade ju knappt en tia styck så det var något som alltid slant med på bandet i kassen när man handlade. Tror att de kostar lika lite nu... nån krona dyrare kanske.

Läkerol åt folket!

Bomullsväst

Skrivet 2008-08-28 @ 17:40:43

Köpte en bomullsväst igår som jag invigde idag. Köpte en annan tidigare i veckan men jag vågade inte använda den utifall att den bara skulle framstå som tantig. Men igår hittade jag den här på H&M för 149:- och den var mycket bättre så jag ska lämna tillbaka den andra. Den vita tröjan på bilden tycker jag väldigt mycket om, den är luftig och lite lång, bekväm helt enkelt men idag hittade jag tre små hål i den uppe vid bröstet där den är lite veckad, men what ever de syns inte så jag behåller den ett tag till.
Halsbandet är förresten ett såntdär halsband som man får med tidningar ibland. Det var Sebbes mamma som fått tidningen och hon ville inte ha halsbandet så det fick jag. Tyckte att det var ganska snyggt så jag använde det idag, folk behöver ju inte veta att det är såntdär skräp som kommer med tidningar. Men nu vet ju ni... men det får bli en hemlighet ;)

Nagelfix

Skrivet 2008-08-28 @ 17:29:57

I brist på annat så upptäckte jag att jag måste måla om mina naglar, nagellacket börjar ramla av längst ut. Får väl ta och göra det ikväll, imorrn... eller nästa vecka eller månad. Brukar ta lite tid innan jag faktiskt målar om dem.

Bra studentgrejer

Skrivet 2008-08-28 @ 17:00:47
Kanske kan berätta nått mindre aggresivt om vårt studentfix också.
Igår var vi på Café Umbra vid slussen på en visning. Lokalen var ganska liten och det såg bara rörigt ut i baren men det var ett bra pris på det hela. Men killen som visade oss runt hade gärna fått sätta på sig ett par andra jeans. Hans jeans var nämligen ganska tajta över snoppen så man såg liksom hela härligheten. Den låg på hans högra sida om gylfen och det missade ingen av oss som var med. Det var så tydligt att det var det första man såg när han kom in i rummet och då visste man liksom inte vart man skulle titta någonstans så det resulterade i att man intensivt såg honom i ögonen för att inte titta någon annanstans. Det hela blev en lite obekväm situation kan man säga.
Imorgon ska jag, Karro och någon mer på lite fler visningar runt stureplan. Vi är mest intresserade av Fellows för deras lokal verkar riktigt grym. Killen som skulle visa oss lokalen ringde och sa att vi kunde kolla på några andra lokaler sen också så det blir nog bra. Ska bli ganska kul faktiskt. Det skulle vara kul att ha på fellows men det blir nog rätt dyrt om vi inte lyckas sälja apmånga biljetter. Men det känns som att det är lättare att sälja biljetter till en skiva på fellows än på cafe umbra för på fellows är det vanligtvis 23 års gräns så det är ju ett bra sätt att få kolla in stället innan man fyller 23. Nader hade vart där på skiva och tyckte att det var asbra så jag hoppas att det faller oss i smaken och att vi klarar av att ta det.
Fick veta att mamma betalar den större delen av min student, dvs flak, skiva, mössa och en dyr klänning. Så det ända jag behöver köpa själv är två andra klänningar. Behöver tre stycken (klasskiva, utspring/mottagning, slutskiva)
Men sen måste jag typ betala 300:- för att få med både Sebbe och Patrick på flaket. Alla i klassen betalar 600:- för flaket och då får alla ta med sig en kompis. Jag måste alltså ta någon annans kompisplats, alltså någon som inte ska ta med någon. Men de vill ju ha pengar för den platsen. Men ska se hur det blir nu med flaket eftersom folk verkar banga. Blir det en "gratisplats" över så tar jag gärna den eftersom jag är med och planerar hela skiten, någonting borde man ju få för det.

Studentkaos

Skrivet 2008-08-28 @ 16:46:46
Gaaaaah! Jag får damp på min klass!
Jag och Karro har tagit på oss ansvaret för att fixa vår student. Vi tog på oss ansvaret eftersom ingen annan i klassen skulle göra någonting och så skulle det bara bli pannkaka av allt. Vi vill ha en bra student och därför ser vi till att fixa den själva. Men man hade ju förväntat sig att klassen skulle ta lite ansvar iallafall, men icke.
Just nu är det flaket som det krånglar med, lokaler har vi inte ens nämnt för klassen.. det håller vi för oss själva ett tag till.
I början av veckan föreslog vi att vi skulle köpa ett flak för 60 personer men hälften av klassen ville ha ett flak för bara klassen. Vissa killar, nämner inga namn, snackade om att det är sista dagen med klassen och därför bör vi umgås bara vi utan några vänner på flaket. Det ironiska är att de som föreslog det satsar på att supa sig så fulla att de inte kommer ihåg någonting dagen efter, det har de själva sagt. Vafan spelar det för roll om vissa har med sig kompisar på flaket då? De vill ju ändå inte komma ihåg någonting dagen efter. Blir så irriterad för de personerna vill ha ett 30-flak bara för att jag och Karro vill ha ett 60, det är vissa av killarna som alltid vill tjaffsa med oss. Så de drar igång värsta skitsnacket istället om att fira med klassen, jävla dagis.
Sen helt plötsligt ville nästan alla ta med sig en kompis så då blev det ett 60-flak i en omröstning. Vi frågade flera gånger om det var någon som inte ville följa med på flaket men den ända som sa till var Nooralhuda som är muslim och väldigt religiös. Tänk om hon skulle stå på flaket och hoppa runt i sin burka och bada i öl, galet. Men sen efteråt när alla ska skriva på en lista så visar det sig att Mr Knäpptyst inte heller ska med. Det är en kille som har sagt max tre meningar under hela gymnasietiden, han svarar inte ens på tilltal. Är det så förbannat svårt att räcka upp handen när vi frågar om det är någon som inte vill med!? Jag försöker alltid vara snäll mot honom för han har ju uppenbarligen sociala problem men nu blev jag ju riktigt förbannad. Sen visar det sig att två andra killar är osäkra om de ska med för de kanske vill åka med den ena killens tjej istället.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Man blir ju bara irriterad av att ta ansvar i den där dumma klassen. Och man får ingenting tillbaka heller.... bara massa dumma kommentarer och noll respekt från klassens lustigkurrar som ska säga något roligt hela tiden när man försöker berätta något för klassen. VÄX UPP!
Allvarligt så förstår jag inte hur vissa killar i klassen orkar med sig själva, de går sista året på gymnasiet men de kan inte ens hålla käft i en minut. Ska de sitta och kommentera allt och konstant prata med bordsgrannen på universitetet också? Pinsamt.

Bäste man vann!

Skrivet 2008-08-27 @ 23:10:50
Jag vet att jag är dålig på att blogga nu! Men det händer så mycket nu när skolan drar igång och det är så mycket som jag måste fixa hit och dit hela tiden. Berättar imorgon för då ska jag se till att ta mig tid till att blogga.
Måste förresten bara säga att rätt person vann Project Runway, Christian! Asrolig liten ettrig kille med mycket självförtroende. Jag och Sebbe har hejat på honom hela säsongen för han har så sköna kommentarer och åsikter hela tiden.


Christian Siriano

Martin underhöll Aulan

Skrivet 2008-08-25 @ 15:28:12
Idag rivstartade skolan, tredje och sista året på gymnasiet. Det har gått jättefort.
Vi började dagen med en kort samling med vår handledare Oskar. Han är numera handledare för hela klassen eftersom Lennart (oftast kallad ägget/peruken av mig) inte längre är handledare för min grupp. Han jobbar bara några få timmar på skolan så vi kommer springa på honom i korridorerna, tyvärr. Han skulle hjälpa till lite då och då med handledandet sa Oskar men jag kan direkt säga att jag inte vill ha någon hjälp alls från den där läraren. Jag tror inte ens att han kan hjälpa till, han bara pratar om sig själv och tjatar om att allt var bättre förr.
Sen gick vi ner i Aulan för en meningslös samling och välkomnades av den nya rektorn. Hon verkade ganska irriterad över att alla inte bara gick in och satte sig ner tysta, alla pratade med varandra om sommaren. Tillslut fick hon börja prata och så sa hon "Se gymnasiet som stafettlöpningen i OS, ni har sprungit de första två etapperna nu och nu har ni bara en kvar." Sen avbröt Martin och sa högt "Men när får vi byta då!?" hahaha så klockrent och hela aulan började garva! Vår klass garvade mest och vi var helt röda i ansiktet när vi var klara, men kul var det! Sen fortsatte rektorn och sa "Sjabbla inte med stafettpinnen som USA gjorde!"
Okej hon anstränger sig för att verka ung och hipp och drar en parallell med OS... men varför valde hon att ta stafetten? Okej om hon snackat om fotboll eller någon större sport som folk faktiskt tittar på. Det kan ju inte vart många som kollat på stafetten och fattade vad hon menade med att USA sjabblade till det. Aja, en miss från hennes sida.
Sen började lektionerna och det kändes som om vi gått i skolan i flera veckor, sommaren var som bortblåst.

Bankproblem

Skrivet 2008-08-25 @ 15:06:29
Idag har det varit en dålig bankdag.
1. Jag fick hem min lön i form av en check ännu en gång trots att jag lämnat in ett papper på nordea så att de ska överföra det till mitt konto på handelsbanken. På banken var självklart de före mig i kön överdrivet långsamma och tjaffsade om allt möjligt.
2. Kassörskan fick mitt namn Sandra Ingel till Ingela Sandra. Snacka om att vara stupid. Man kan ju inte heta Ingela Sandra. Det är som att heta Lisa Karin end of story. Trodde hon att jag hette Ingela i efternamn eller? Irriterande. Men hon lyckades få kontonummret rätt (det andra försöket) så jag fick iallafall pengarna.
3. På köksbordet låg ett brev från handelsbanken, ett nytt Maestro kort. Jag har ju vart och bytt till ett VISA kort och klippte därför sönder mitt gamla maestro kost eftersom jag inte har någon användning för det men tydligen så går giltighetsperioden snart ut på det kortet så jag har fått ett nytt.

Har de inte koll på någonting!? Känns ju väldigt säkert att sånna sullpellar ska ha hand om mina pengar.


That's not my name!

Jehovas vittnen

Skrivet 2008-08-24 @ 22:31:17
Idag kom Jehovas vittnen och plingade på dörren ännu en gång. De kommer några gånger om året och plingar på som idioter och ser helt förhäxade ut. Sist när jag öppnade dörren så stoppade de massa broshyrer i mina händer och pratade om gud och så slängde jag tillbaka alla papper åt dem och sa att jag inte var troende och tänker inte bli det heller och så stängde jag igen dörren.
Idag var det två tanter som plingade på och Patrick öppnade dörren. Innan han öppnade sa han att det var två vuxna utanför så jag förmodade att det kunde bli intressant så jag ställde mig i hallen för att lyssna. De två tanterna var förmodligen från dalarna för det lät så på deras dialekt så ni som vet hur det låter kan ju tänka er deras röster i huvudet. Så här utspelades det hela när patrick öppnar dörren:
tanterna: Hej.. Vi heter Britt-Marie och (någonting)
Patrick: jaha?
Tantera: Vi tänkte prata lite om bibeln.. (blir avbrutna av Patrick)
Patrick: Nej tack, vi är hinduer!
Tanterna: (förvånat) är ni hinduer!?
Patrick: japp! (smäller igen dörren)


Hahaha jag började asgarva direkt när han sa hinduer så de hörde mig garva högt utav bara den inne i lägenheten. Ojoj man kan verkligen ha roligt med de där människorna, det är som en tävling vem som fräser av dem bäst. Och nu måste jag säga att Patrick leder den tävlingen. Mamma brukar bara öppna dörren och när hon ser vad det är för folk stänger hon igen dörren igen innan de ens hunnit hälsa.

Xbox 360

Skrivet 2008-08-24 @ 19:28:35

Idag har Sebbe köpt en Xbox 360 så han är ganska upptagen med den nu. Framöver är det ingen idé för mig att åka hem till honom för han lär bara sitta och spela då. Jag tyckte att tv-spel var roligt förr i tiden men nu är det bara guitar hero och singstar som är attraktivt. Nu är det bara frustrerande att titta på när någon spelar bilspel eller något annat, det är så tråkigt!
Han startade upp allting här hemma hos mig för att "testa". Nu har han suttit och testat i minst en halvtimme och har sagt att han ska sluta alldeles strax typ en miljon gånger, suck.
Aja det blir lätt att köpa en present till hans 20års dag i oktober iallafall, tv-spel. Om han inte redan har tröttnat på det då vill säga.

Bli blodgivare med mig!

Skrivet 2008-08-24 @ 00:49:32

Jag vill bli blodgivare, men jag vill ha någon att gå med. Man tappas på 4,5 dl blod och det tar typ tio minuter och efteråt ska man ta det lite lugnt, kanske ta en fika. Det hela tar ungefär en halvtimme och tänk att den halvtimmen kan hjälpa någon annan. Jag tycker om att göra saker som hjälper andra och att ge blod är ett väldigt bra sätt att hjälpa andra på. Man måste vara mellan 18 och 60 år och frisk för att kunna ge blod. Sen finns med massa andra regler om man har vart i t ex ett malariaområde, om man har en ny sexpartner, blivit tatuerad/piercad, fött barn, opererats. Men i de flesta fall så får man ge blod efter en viss tids väntan.
Homosexuella män får inte ge blod, om en man har haft sex med en annan man så får han inte ge blod. Hittade en killes blogg som skrev om hur diskriminerande det är och att sjukvården anser att "bögblod är smittat".
Riktigt töntig kille tycker jag. Om man har HIV får man absolut inte ge blod och risken för att få HIV är större vid analsex och homosexuella män är väl de som gör sånt mest. De testar allt blod för HIV men det kan vara svårt att upptäcka smittan i blodet om någon precis har fått det, då är det väl självklart att man utesluter en stor "smittogrupp". Jag kanske bör tillägga att jag inte har någonting emot homosexuella. Men jag tycker att det är onödigt när folk protesterar för allting, det är samma sak som att t ex prostituerade inte får ge blod, ska folk börja argumentera mot det också "Ni diskriminerar folk för deras val av yrke!". Haha okej inte alls samma sak men ni kanske förstår vad jag menar.

Men jag vill börja ge blod, vill någon göra det med mig?
Här är en länk till geblod.nu där du kan läsa reglerna för blodgivning: http://www.geblod.nu/general.aspx?PageId=6

En Sebbeknöl

Skrivet 2008-08-24 @ 00:16:10

Nu är det snart läggdags för mig som ska komma in i rätt dygnsrytm inför skolan. Eftersom Sebbe är här så får han också gå och lägga sig nu. Han har redan lagt sig faktiskt, fast på golvet. Först låg han i sängen med sin dator men nu har han tagit med sig datorn ner på golvet och myser. Hans favorit-mys-ställning är fosterställning och den tar upp ganska mycket plats när det är en kille som gör den. Så nu ligger han på golvet och tar upp plats men det är okej.. det är ju värre när han sover sådär, han tar upp väldigt mycket plats i 90-sängen! Och så snor han täcket konstant så jag vaknar hela tiden av att jag fryser och så fort jag tar tillbaka täcket så suckar han i sömnen och rycker tillbaka det. Jag måste skaffa ett eget täckte till honom. I Turkiet hade vi iofs varsitt täcke på hotellrummet men han snodde ju mitt också.
Men jag tycker om honom ändå.


Här ligger han och tar upp plats

Dumma skola

Skrivet 2008-08-23 @ 16:54:25
Nu har jag skrivit lite mer än en halv A4-sida på min uppsats om korrosionsskydd. Korrosion är samma sak som rost för er som inte läst kemi, korrosion är bara ett lite mer komplicerat ord och gör rost till en hel vetenskap.
Det har tagit mig ett dygn att ens förstå vad jag ska skriva om så jag kom igång med skrivandet först idag och nu har jag skrivit om det jag förstått så nu måste jag förstå nya saker, jobbigt. Oftast brukar man kunna skriva massa skit som man inte förstår och betraktas som ett geni av läraren men inte med min kemilärare. Hon granskar texten så oerhört för att luska fram varenda liten osäkerhet så jag måste verkligen förstå vad jag skriver om den här gången och det är ganska svårt eftersom allting förklaras med något annat konstigt.
Men i slutändan så spelar det egentligen ingen roll hur bra eller dåligt mitt arbete blir för läraren kommer ändå lacka eftersom den skulle in vid midsommar. Jag längtar inte efter årets första kemilektion, vi kommer bemötas av en förbannad och trött kemilärare som säger att vi är obildbara och att vi inte visar någon respekt blablabla och så kommer det visa sig att typ fem personer lämnade in uppsatsen i tid. Men hon visar inte någon respekt för oss heller, hon säger åt oss att skriva en uppsats en vecka innan avslutningen och ber oss skicka in den på sommarlovet och så är hon orsaken till att vår klass inte får delta i utbytesprogrammet med Malta. Hon har alltså gett oss plugg över sommaren och sabbat en maltaresa för oss som vi längtat efter i två år.
Denna underbara lärare har ett smeknamn, Heil-Anna... eller det är väl snarare ett öknamn.

Sluta drick!

Skrivet 2008-08-23 @ 14:58:24

Åkte hem hyffsat tidigt från Sebbe för att visa att jag ville övningsköra men det första jag får höra när jag kommer in är att de precis har druckit vin. Pappa tänkte att eftersom jag eller Patrick inte var hemma så skulle det inte bli någon körning idag och då tog han ett glas vin till maten. Okej för det första så brukar vi få åka ut först vid halv åtta för då har IKEA stängt och det är tydligen något ultimatum för att vi ska få köra trots att vi inte kör på IKEA parkeringen längre, hur kan han då tänka vid två tiden att vi förmodligen inte vill köra eftersom vi inte är hemma? Måste vi vara hemma hela dagen för att få köra eller vad är det för dumma regler som gäller egentligen? Och är det så svårt att låta bli det där lilla glaset vin, de dricker det ju bara för att det är gott men jag skulle liksom kunna låta bli att dricka saft även fast det är gott. Jag blir bara så irriterad.. snart kommer det vara mitt fel att jag inte kör någonting för att jag har skola, kompisar och pojkvän.
Blä!

Grattis Zandra

Skrivet 2008-08-22 @ 13:56:58
Zandra klarade teoriprovet idag, grattis! Snart får hon vara taxi åt mig, eller nej juste jag har ju redan Sebbe som trogen chaufför. Haha shit vad jag kommer få köra runt Sebbe när jag tagit körkort, då kommer jag få betala tillbaka för alla gånger han hämtat mig på fester och i stan efter ett krogbesök. Aja det är ju ganska kul att köra bil när man precis fått körkort så det blir nog inget större problem.
Hoppas att Zandra får en tid för uppkörningen fort så att hon äntligen kan få sitt körkort :)

Snopet

Skrivet 2008-08-22 @ 12:50:31

Fick min lönespecifikation idag och jag blev ganska besviken. Första lönen var bara för en vecka och den låg på fyra tuse, efter skatt. Nu fick jag för tre veckor och efter skatt var det bara 9 tusen, och lite mer än 5 av dem försvinner till mamma för min dator som hon har lagt ut pengar för. Första gången tog de liksom mindre än 10% i skatt och nu tog de nästan 33%, känns lite konstigt. Men jag får iallafall tillbaka 3500 i början av nästa sommar och det är det iofs inget fel på om man säger så, ett trevligt litet startkapital för en solsemester. Kändes lite snopet att de tog så mycket med skatt den här månaden än förra men men sånt är livet.
Men den här klänningen ska jag köpa ändå för den kostar bara 300:-. Om någon tycker att den är fin kan ni hålla koll här på bloggen för att se om jag tog fel storlek för då säljer jag nog den på nätet istället för att skicka tillbaka den.

Klänning beroende

Skrivet 2008-08-22 @ 00:39:42
Den här vill jag skicka efter på måndag när jag får min feta lön.Ska skicka efter en annan klänning imorgon men jag är så osäker på om jag ska ha storlek 8 eller 10. Man måste ju betala frakten till UK om man vill byta och det kan ju kosta endel. Eller så säljer jag den på blocket om det blir fel storlek.
Men mer om det imorgon! Godnatt.

Vadå myggnät

Skrivet 2008-08-21 @ 23:14:56
Haha allvarligt är det meningen att man ska gå runt sådär? Klänningen är ju genomskinlig! Klänningen finns på ASOS under kategorin evening dresses, och det är inte något nattlinne utan mer festklänningar, skulle du gå på fest i den där?

  

Rakhyvel för 30:-

Skrivet 2008-08-21 @ 21:37:57
Jag måste köpa en ny rakhyvel men vad jag vet så är de ganska dyra. De kostar ju ingen förmögenhet men det är liksom dyrare än att köpa en deo. Men jag hittade ett erbjudande på en sida med massa billiga/gratis erbjudanden och det här var om just rakhyvlar. Då får man ett skaft och två rakblad och man behöver bara betala portot på 30:-. Men det där erbjudandet gör så att man blir medlem och får då hem rakblad fyra gånger om året. Det var ganska billigt men jag tror att jag föredrar att köpa bladen i affär. Men då är det ju bara att säga upp medlemskapet när jag fått det första paktetet, för så får man göra. Det är ju ett "smakprov" som man beställer och om man inte tycker om det så är det ju bara att tacka nej.
Ett skaft och två blad för 30 kronor är ju inte helt fel, hehe. Sen kanske det är skit men det kanske är bra grejer också. Hela grejen är ju gjord för att man ska få ta reda på det själv.

Det finns oändligt många erbjudanden på den här sidan, det kanske finns något som just du vill ha
 Erbjudanden24.se

"Bra pris"

Skrivet 2008-08-21 @ 21:21:12

Sebbe sa nyss åt mig att gå in på storstadspojkens blogg, blondinbellas pojkvän. Då har killen lagt upp bilder på fyra asfula väskor som han tycker är skitsnygga och billiga och så skriver han såhär "Ally Capellino kostar kring 2000 kr, bra när man är student" Vadå bra när man är student!? Det är bara överklassbarn som köper väskor för 2000:-, absolut inte studenter. Det spelar ingen roll om man jobbar extra och sådär, man spenderar inte två lök på en ful väska. Ingen jag känner skulle lägga ut så mycket pengar på en väska... bra pris på en väska är under 500:- och om man känner för att unna sig något mer exklusivt får man väl ta någonting under tusenlappen men 2000:- är ju fan ett rån.
Trodde att hans blogg skulle vara lite mer "äkta" än blondinbellas och det verkade bra i början men nu är den bara tråkig och ytlig.
Han visade förresten en bild på sin frukost som bland annat bestod av en proteindrink och skrev att det var väldigt bra blablabla. Min idrottslärare som är sjukt hälsosam och fitnessintstruktör på kvällarna har sagt att proteindrinkarna bara hjälper om man är bodybuilder eller satsar på att bli det. För vanliga vältränade killar åker det bara med ut i avföringen. Som jocke sa "Ni som spenderar pengar på de här proteindrinkarna har förmodligen världens dyraste avföring."
Och det är typ inte bra om man pissar ut massa protein för jag har för mig att skelettet i kroppen påverkas, äh jag ska inte säga nått om det för jag det var några månader sen jag studerade det där i skolan.

Min stackars tå

Skrivet 2008-08-21 @ 20:24:55
Lyckades ta mig upp ur sängen och ta mig till träningen, men det tog emot. Blev störd så mycket inatt så det blev inte mycket sömn. Vaknade flera gånger av att det väsnades utanför huset, ganska irriterande. Sen vilade jag till typ tre och sen åt jag och åkte till träningen. Kände hur seg jag var och det kändes som att jag släpade mig fram istället för att springa. Sen råkade skog stämpla mig på min fot. Kändes som att min fot inte hade några ben eller någonting för det kändes som att dne knölades ihop helt och hållet och hennes dobbar gick igenom. Hon kände också att den blev lite onaturlig, stackars henne, hon trodde typ att hon dödat mig. Men smärtan försvann ganska fort och nu gör det bara ont i min stortå. Fick en blånagel i början av sommaren och den har inte försvunnit men den får typ en stämpling varje träning så den kommer nog aldrig läka, haha.
Men skog bara så du vet så lever både jag och min fot, hehe.

Han hade fina kalsonger iallafall

Skrivet 2008-08-21 @ 20:04:43

Klubb Onsdag som vanligt igår med Mitra och Zandra. På nivå var Mitras kompis med som också heter Sandra så vi var liksom tre Sandror och en Mitra, lite förvirrande. Men hon gick hem sen så på Hirschen blev det bara lite konstigt när vi hälsade på folk, hade vart jättekonstigt om den tredje Sandran var med. Mitra träffade typ halva sin vänskapskrets kändes det som och då fick vi ju skaka hand med alla och så blev alla lite förvirrade av att vi hette samma sak.
Det var lika mycket folk där som vanligt, nästan lite för mycket på dansgolvet. Det kändes som att folk var lite för fulla för det åkte ner glas i golvet hela tiden kändes det som så det var glassplitter över hela lokalen, tur att man inte ramlade.

På nivå kom det fram en kille till oss som verkade lite halv lost och efter att ha sagt hej och frågat om vi skulle ut så sa han "Jag ville bara säga att jag har stålmannen-kallingar på mig idag.." och sen gick han iväg och satte sig vid sitt bord och vi satt som stora frågetecken. Men vi antog att han hade slagit vad med tjejerna som han satt med. Men sen kom hans flickvän fram lite senare "Vad sa min pojkvän till er? Han är lite full." och så sa vi att vi trodde att dem skojade men så sa hon att han bara var lite för full. Precis innan hon skulle gå sa hon "Och inte för att det har med saken att göra men det är faktiskt spiderman kalsonger han har på sig."
Whaaat!? De satt två bord ifrån oss och de skrattade ingenting, de bara satt där och såg trötta ut. Psykat.

För övrigt så hookade Mitra upp en kille som gått i hennes skola. Hon hade tydligen trånat efter honom i två år och nu helt plötsligt så var han intresserad av henne och de hånglade upp varandra. Sen bestämde de att de ska åka till Madrid tillsammans imorgon, de skulle boka idag. Vi får väl se hur det blev med det, haha.


Mitra och jag, svettiga efter en hård tur på dansgolvet

Lillebror blev stor idag

Skrivet 2008-08-20 @ 14:06:20
Idag är det Patricks första dag på gymnasiet, på mitt gymnasium. Han har inte kommit hem än men det ska bli intressant att höra vad han har och säga om klassen, handledarna, skolan m.m. Inte för att man får veta så mycket första dagen men man får iallafall ett första intryck. Vad jag har förstått så har han inte med sig någon gammal kompis till sin nya klass och det hade inte jag heller. Många av mina kompisar började ju på thorildsplan och det känns som om en tredjedel av min gamla klass började där. Alla dem började typ tillsammans med någon som de redan kände men det gjorde inte jag, det var lite blandade känslor. Jag tyckte att det var skönt att börja om på nytt, att ingen visste någonting om mig och så vidare men jag fick panik första dagen när det var upprop, då ville jag bara springa därifrån. Men efter några dagar trivdes jag med mina nya klass och ångrade inte alls att jag inte hade valt samma linje som mina kompisar.

Utgångar

Skrivet 2008-08-19 @ 22:25:27
Sonya ringde alldeles nyss.. hon skulle bara säga att vi ska ut på lördag men hon började drömma sig iväg och pratade om allt från första skoldagen på gymnasiet till ett läger hon var på i helgen. Samtalet blev 21 minuter långt.
Haha men det var trevligt, det är okej Sonya! Jag behövde en paus från den dumma boken som jag läste. Men under samtalet så kände jag hur hes jag var, jag blir väldigt ofta hes på kvällarna, är det normalt?
Ska ut med Mitra och Zandra imorgon också så det blir väl bara att tagga till på lördag sen då. Det blir den sista rushen innan skolan börjar, man måste ju festa de sista dagarna på lovet. Sen ska vi iofs ut helgen efter det också för då fyller en kille i klassen 18 år. Han har inte vart med när vi pratat om att gå ut för att fira honom, han är bara illa tvungen att följa med.


Mitra med vimmelfotografen förra onsdagen
Lagom rund under fötterna om ni förstår vad jag menar.

Tråkig glass

Skrivet 2008-08-19 @ 20:01:38
Åh det kändes som att träningen var hur lång som helst! Men det är för att vår nya tränare Chengis planerar träningarna ordentligt och har massa olika övningar och emellan dem är det max två minuter för att dricka vatten och hämta andan, han är bra. Nu efter träningen känner jag mig sådär skönt utmattad och duktig. Är helt nöjd med träningen för det gick rätt bra för en gångs skull. Det var bara när vi körde match och jag fick spela på mittfältet som det gick lite midre bra, den positionen förvirrar mig.
Det började regna när jag var på väg hem men jag skulle ju bara hem så jag behövde inte oroa mig över att håret skulle krulla upp sig så jag bara gick och njöt av regnet. Väl hemma såg jag glasskartonger så jag tog en Magnum med mandel som btw är världens tråkigaste glass. Ville bara ha den för att det var choklad runt den, haha vadå beroende. Men ni måste hålla med om att det är en tråkig glass, det är lika tråkigt som att köpa vaniljmjukglass i strut.
Eller tycker ni att någon annan glass är tråkigare än Magnum? (Det är en otroligt viktig fråga!)

Busring

Skrivet 2008-08-19 @ 14:10:43
Var inne på en såndär sida där man kan köpa busringningar igår och vissa var faktiskt väldigt roliga. Det är sånnadär som man styr själv med telefonen, det är olika repliker för varje knapp och så hör man sin kompis samtidigt. Men kompisen hör inte en själv så man kan garva hur mycket man vill. Det finns massa olika, t ex en som ringer och frågar vart den roterande dildon ska levereras och en som ringer om en filmrulle med porrbilder som någon har lämnat in.
Jag busade med Sebbe och valde en som hade ringt fel och sen fick värsta aggresionsutbrottet. Men Sebbe hann lägga på innan det roliga kom. Sen var han inte så glad, han tål inte skämt. Han blir skitsur efteråt. Skämtade med honom första april och då var han sur hela dagen. Så den busringningen var ganska misslyckad men en kompis ringde till vår konfirmationsledare en gång och då var det en tjej som påstod att hon var ett gammalt ragg. Man kan spela in samtalet och det gjorde dem så jag fick höra det sen, oj vad roligt det var.
Jag har en annan favorit som jag vill testa på någon, det är en operatör som ringer och klagar på att personen pratar för mycket i telefon, haha!

Länk till sidan:
Blås skiten ur dina polare!

Japansk tetris

Skrivet 2008-08-19 @ 13:41:10

På Ellen show visade de en gång klipp från den här japanska tv-tävlingen och sen gjorde de en egen version. Men här är den japanska versionen för den är mycket knäppare. Det är ett hål i väggen som de ska igenom och ibland är det helt omöjligt men det roliga är att de verkligen försöker, de är hur fokuserade som helst.
Det finns en annan video där de springer och hoppar häck på ett gigantiskt löpband men det hittar jag tyvärr inte.

Tänd på lik

Skrivet 2008-08-19 @ 13:14:11
Boken jag läser är inte så mysig. Ett tag handlade det väldigt mycket om lik eftersom en av huvudpersonerna hade dränkt en kille och därför gick han till bårhuset varje dag för att se om de hade hittat kroppen. 14 dagar efter mordet låg kroppen på bårhuset och såhär beskrevs den:

"Kroppen såg ut som en köttklump, den hade blivit ohyggligt illa medfaren. Man kände på sig att armarna inte längre hängde fast vid kroppen, nyckelbenen stack fram genom huden vid axlarna. På det grönaktiga bröstet bildade revbenen svarta ränder. Vänstra sidan hade brustit, den öppnade sig som ett hål bland mörkröda slamsor. Hela bålen var stadd i förruttnelse. Benen, som var fastare, sträckte sig neråt, fulla av vidriga fläckar. Fötterna höll på att falla av."

Blä! Det står också massa om att nästan alla i området gick till bårhuset för att titta på liken genom en stora glasruta, det var ett billigt nöje. Unga killar gick dit för att titta på nakna kvinnor, döda! Jätteäckligt, fatta att det var sådär förut. (Boken är ganska gammal)

Ladda min iPod

Skrivet 2008-08-19 @ 13:00:48

Nu ska jag göra något ovanligt, jag ska sätta min iPod på laddning. Jag har laddat min iPod max fem gånger känns det som och jag fick den i julas. Batteriet är nästan alltid slut och då blir jag irriterad när jag väl behöver den för jag kommer på att den är urladdad först när jag gått hemmifrån. Det känns som om jag bara accepterar att batteriet är slut, är det slut så är det och det är inget mer med det. Men nu ska jag faktiskt ladda den så att jag kan lyssna på musik på bussen till träningen. Jag är likadan med mobilen, om jag ser att batteriet är jättelågt så skiter jag bara i det och sen ångrar jag mig när jag ska iväg någonstans och den laddar ur. Ganska korkat men det bara blir så, jag vet inte varför.

Jag är duktig

Skrivet 2008-08-19 @ 00:48:46
Läst ungefär halva boken nu och det känns skönt för det betyder att jag är klar med den i övermorgon. Ska bli intressant att se hur många som har läst boken när skolan börjar, jag tippar på ungefär hälften. Det blir skönt för mig för när de får extra tid på sig och stressar som satan kan jag koncentrera mig på andra saker eftersom jag redan läst boken. När jag träffade erik förra helgen hade han inte ens fixat fram boken än, så good luck.
Ska också vara så nyttig att jag ska börja vända tillbaka dygnet den här veckan eftersom skolan rivstartar på måndag och då får jag inte sova till tolvtiden. Klockan är redan kvart i ett så jag måste nog skynda mig på om jag ska komma i säng tidigare än typ två.. men jag är inte trött eftersom jag typ bara har vart uppe i tolv timmar.
Jaja nu är det dags att stänga ner datorn. Sebbe jobbar imorgon och han kan inte gå och lägga sig/stänga av datorn innan jag gör det.. så jag ska väl göra det nu så att han får sova, hehe.
Godnatt!

Bloggtorka

Skrivet 2008-08-18 @ 20:32:37

Jag satte mig faktiskt och läste efter det förra inlägget och jag läste femtio sidor i boken som bara är 200 sidor lång, så det där fixar jag enkelt innan skolan börjar, skönt.
Var med Patrick till Kista och shoppade, han skulle köpa nya kläder och jag valde ut dem. Det blev ett par Nike skor, en tjocktröja, t-shirt och en grå finstickad tröja från H&M. Allt det gick på 750:- tack vare rabattkuponger och rea, klart godkänt.
Nästa vecka ska jag och Sebbe ut och storshoppa för då kommer lönen, ska försöka handla lika sparsamt som jag gjorde med Patrick idag.
Annars har det inte hänt så mycket idag och därför har jag lite bloggtorka, ska försöka komma på något att skriva om men just nu går det inte så bra.

Tjuvstart med skolan

Skrivet 2008-08-18 @ 13:20:59
En vecka kvar tills skolan börjar nu, jag börjar bli stressad. På ett sätt känns det som att jag väntar tills skolan börjar för det finns liksom ingenting att göra, det är så dåligt väder. Men sommaren har gått så fort så det känns som om lovet borde vara lite längre.
Men igår kom jag på att jag måste läsa en bok och skriva en uppsats innan skolan börjar. Uppsatsen skulle vara klar innan midsommar men då var jag i Turkiet och sen glömde jag bort det, känns lite illa. Men jag tror att det är max fem pers som skickade in den där innan midsommar.
Boken började jag läsa på väg hem från mora... jag somnade efter åtta sidor. Så det är dags att läsa och skriva nu så att det blir gjort. Jag vill inte börja trean med ångest för en massa grejer som jag ännu inte gjort.
Sen kanske jag gör om min blogg också, men det ligger längst ner på sidan. Men det är roligare så jag kommer säkert ägna mer tid åt bloggen än åt  skolan, hehe.

Reklam på bloggen

Skrivet 2008-08-18 @ 00:31:25
Ni kanske märker att jag möblerat om här på bloggen och har bökat in lite reklamannonser. Har inte riktigt bestämt hur jag ska ha det än men såhär får det vara tillsvidare, funderar eventuellt på att ta smalare annonser så att bloggen kan ligga lite mer i mitten. Det är inga gigantiska summor det handlar om och jag försökte välja ut erbjudanden som passar er läsare, som ni kanske ser på reklamen så är det sådant som kan gynna er.
Jag använder mig av Affiliator för de har bäst ersättning och de bästa annonsörerna. Den första reklamrutan är till deras hemsida om ni är intresserade av att skaffa reklam på er egen blogg. Det är helt gratis att registrera sig och använda reklamen. Och om ni behöver hjälp med att registrera er och lägga in reklamen så finns det en guide på sidan när ni väl registrerat er.
Säg till om de blinkande annonserna är irriterande, jag har inte bestämt mig än om de är helt okej eller om de är hemska, går alltid att byta ut dem så det är bara att säga till!

Klicka på rutan för att komma till Affiliator

Affiliator.com

Ormen

Skrivet 2008-08-17 @ 15:46:06

En av historierna som vi pratade om utanför bensinmacken i fredags var en grej som Mitra berättade för mig i onsdags. Det var en tjej som hade en orm, en sånhär stor boaorm som hon haft jättelänge. Hon sov med den varje natt helt omslingrat (många som har ormar gör tydligen, blä!) och ormen var som hennes bebis, det var ju en familjemedlem. Helt plötsligt så slutade ormen äta och hon funderade på om det var något fel men hon gick aldrig med den till vetrinären för hon trodde att den skulle börja äta snart igen. Men ormen åt inte på tre veckor och en natt vaknade tjejen upp och upptäckte att ormen låg helt spikrak bredvid henne och stirrade på henne. Eftersom ormen alltid brukade ligga runt henne och den nu låg spikrak så tänkte hon att det var något som var fel så hon åkte med ormen till vetrinären. Vetrinären hittade inget fel och sa att ormen verkade må hur bra som helst.. Vetrinären frågade om ormen hade gjort något konstigt eller annorlunda på senaste tiden och då berättade tjejen vad som hade hänt den där natten. Direkt så sa vetrinären att hon skulle avliva ormen men det ville ju inte hon göra för det var hennes bebis men vetrinären fortsatte prata om avlivning och sa att hon måste göra det. Vet ni vad ormen gjorde den där natten? Den låg rak bredvid henne och mätte henne, mätte hur stor hon var för att veta hur länge ormen skulle behöva banta innan den kunde äta upp henne. När hon fick veta det så avlivade hon den direkt.
Jag fick värsta rysningarna när Mitra berättade det, snacka om att bli förrådd av sin så kallade bebis. Vilken tur att hon vaknade upp och upptäckte det där och gick till vetrinären!
Jag ska aldrig skaffa en orm, aldrig!

Helgens spektakel

Skrivet 2008-08-17 @ 15:36:19

Det blev en helg utan utgång den här helgen, men den var najs ändå. I fredags var det dött och jag och AnnaMaria kom på att vi kunde spela kubb men det började bli mörkt ute så det blev inte av. Istället hoppade jag och Sebbe in i bilen och hämtade AnnaMaria och så käkade vi på donken eftersom det såg ut som en byggverkstad hemma hos mig. Sen åkte vi till jakan och hämtade Zandra och så hamnade vi på en bensinmack. Vi satt på en bänk vid bensinmacken till klockan nästan var två på natten och pratade. Mot slutet så började Zandra prata om övernaturliga grejer igen och jag klarar inte av såntdär så jag var asrädd sen och var tvungen att sätta mig på bordet utifall att det var spöken under det, haha.
Igår var det meningen att jag och Zandra skulle dra ut men det blev så sent kvällen innan och Emelie ville in till The Voice konserten så vi åkte in dit med henne istället. Sebbe följde också med och AnnaMaria kom efter ett tag. Jag har aldrig sett så mycket folk i Kungsan förr och det var säkerhetsvakter överallt som bar ut folk som svimmat mitt i folkmassan, ganska läskigt. Vi stod inpackade under storbildsskärmen och blev knuffade fram och tillbaka av folk som trodde att de kunde tränga sig längst fram till scenen, idioter. Det blev en det sura miner och catfights men inget värre än så. Men jag fattar inte varför folk ska tränga sig aslångt in mitt under konserten. När vi kom ställde vi oss i utkanten och sen hade det fyllt på med så mycket folk så det var skitsvårt att komma ut. Vi tänkte se hela konserten men vi drog en halvtimme innan för alla hade ont i ryggen av att ha stått upp så länge.
Sebbe och jag åkte hem sen och de andra stannade kvar för att fika. Nr vi gick mot centralen märkte vi att de spärrat av hela hamngatan så det var fullt med folk överallt eftersom det inte var några bilar där och det var någon festival med värsta musiken på olika flak, verkade ganska roligt.

Skandal, de drack öl!

Skrivet 2008-08-17 @ 14:55:06
Var på ICA nyss och köpte onyttiga saker till Sebbe och en aftonbladet. Dagens stora nyhet är de svenska OS-simmarna som drack öl iförda den svenska träningsoverallen när de tittade på tennisfinalen. Tillslut kom den svenska sportchefen och kastade ut dem från arenan för att "det inte såg så bra ut". Det är förbjudet att dricka alkohol i Sverigekläderna men det verkade inte simmarna veta. De sa att de skrivit under ett kontrakt men de tyckte inte att regeln om alkohol var lika glasklar som ledningen påstår att den är.
Journalisten som intervjuade dem frågade sportchefen om han inte förstod att de tog en öl eller två nu när OS var över för deras del och han frågade om det var fel att dricka öl när man hejade på Sverige. Och sportchefen tyckte att det var helt oacceptabelt.
En annan kvinnlig journalist skrev en artikel bredvid det stora uppslaget och rubriken var "Barnen fick se sina idoler dricka öl på tv" och så är hon skitförbannad i hela artikeln. Herregud spelar det någon roll om de drack öl!? Alla barn har väl sett sina föräldrar dricka öl eller vin någongång och de blir ju inte skadade av det. Och barn ser väl mer upp till sina föräldrar än till en OS simmare. Och varför blir det en så stor grej över att de drack varsinn öl, bara för att någon håller i en öl så betyder det inte att de är alkolister eller alkoholförgiftade en timme senare. Det kanske är bra att de drack öl så att folk ser att de också är människor, att de också kopplar av ibland och unnar sig en öl och inte bara lever på morötter och bananer.
Jag förstår att de blev iväg skickade eftersom man inte får dricka alkohol med Sverigekläderna, det är samma sak när vi har våra fotbollsoveraller på oss... då representerar vi vårat lag och våran klubb så det är väl inte så smart att råna en bank eller svepa en sjuttis på torget med de kläderna. Men varför blir det värsta grejen där man drar in press, skattebetalare, förebilder m.m. Det som folk verkar tycka är värst är att de satt på VIP läktaren med aktiva OS deltagare, att de drack öl där idrottare och sponsorer syntes.
Allvarligt talat så förstår jag inte, det är bara så löjligt.

Artikel på aftonbladet
Artikel: "Barnen fick se sina idoler dricka öl på tv"

Bacillskräck

Skrivet 2008-08-15 @ 19:38:59
Var och käkade på Vendetta idag igen och när vi åkte hem såg vi alla möjliga skumma människor på tunnelbanan. En med en lustig frisyr, den galna tanten från akalla som byter plats hela tiden och så såg vi en kille med basillskräck.
Han stod upp vid dörrarna och för att inte ramla var han tvungen att hålla i det där räcket uppe i taket, men för att kunna hålla i det var han tvungen att ha en servett mellan handen och räcket. Och så fort tåget stannade vid stationerna tog han ner handen så att han skulle hålla den där så lite som möjligt men sen när tåget började åka igen tryckte han upp handen med servetten på räcket igen.
Undra vad som hade hänt om det fanns en sittplats ledig åt honom, skulle han ta upp ett sittunderlag och lägga på sätet och torka av hela tunnelbane fönstret med en våtservett?
Jag förstår inte folk som har en såndär bacillskräck, det blir ju bara värre och värre om man ska hålla på sådär och tillslut så kan man inte ens skita på sin egen toa. Man behöver ju faktiskt inte slicka sig om fingrarna när man är ute på stan och rör massa grejer, man kan ju bara tvätta händerna när man kommer hem.


Han vände sig om precis när jag tog kort så jag var snäll och tog bort hans ansikte iallafall

Det var från en bok!

Skrivet 2008-08-15 @ 14:01:17

Någon anonym berättade att Harry Potter raggningen som jag råkade ut för i helgen kommer ifrån boken "The Game" av Neil Strauss som är en raggningsbok för killar. Allt som Harry Potter sa fanns tydligen med i den boken och med de där replikerna ska man alltså få omkull vilken tjej som helst, oavsett om hon har pojkvän eller inte.
Killar, köp inte boken, det där är bara ett skämt. Bespara era pengar och er dyrbara tid för det där som Harry Potter sa var fan det sämsta jag någonsin hört! Att han gissade rätt när jag tänkte på nummer sju var tydligen för att det är den siffra som de flesta tänker på, jag tänkte på det bara för att jag fyller år den sjunde. Man skämmer bara ut sig om man gör som det står i den där boken, och man borde väl känna sig lite misslyckad om man läser en bok om hur man raggar upp tjejer... eller?
Tyckte ni att det var ett bra raggningssätt?

Leverans

Skrivet 2008-08-15 @ 13:33:39
Äntligen så har jag fått mitt datorfodral, det tog en jäkla tid innan jag fick mail om att den var klar för avhämtning. Köpte en datormus via Dell i förrgår och den har redan kommit, snabba puckar. Den kostar minst 500:- överallt men de hade något specialpris på Dell som går ut den 28 augusti så jag fick den för 365:-. Ville ha just den eftersom USB-mottagaren är minimal på den och då slipper jag ta ur den varje gång jag är klar med datorn. Jag får damp på pekplattan, man sitter som en mupp och så går det mycket långsammare än med en mus.. iallafall för mig som inte har den rätta pekplattetekniken inne.
Nu har jag nog köpt allt nödvändigt till min dator, skönt. Eller jag ska väl köpa en mer ordentlig datorväska med axelrem men en sån kan Sebbe köpa på jobbet under en hundring så det är ingen större kostnad.

Måla ordentligt!

Skrivet 2008-08-15 @ 13:15:00
Kom hem från Sebbe för en halvtimme sen och snacka om att det var kaos hemma. Mamma och Pappa har vart på IKEA och köpt tre nya garderober (ingen aning om vart de ska få plats) så det ser ut som en riktig tomteverkstad hemma med plankor och skruvar överallt. Det låter som om de håller på att slå ihjäl varandra i hallen och det kanske stämmer för mamma sprang precis förbi mitt rum med plåster till pappa. Nu svor de endel och så börjar de plocka isär den ena garderoben, antagligen så glömde de någonting.
När de gör om saker hemma i lägenheten och flyttar på möblerna som redan finns så ser man hur fuskgjord vår lägenhet är. Eller det är pappa och hans före detta fru som fuskade när de målade om hela lägenheten i vitt. De målade runt alla garderober, hatthyllor m.m. Så när man flyttar på de möblerna nu så kommer standardtapeten fram som sattes upp när huset var nybyggt, gräslig tapet! Den är typ grön och gul och stora äckliga blommor. Den kikar fram när man flyttar på lister också. Herregud kunde de inte bara måla ordentligt!? De borde iallafall passa på att göra det nu, så att den där fula tapeten inte syns. Det är ju pinsamt.
Haha nu kom de på att de inte alls hade glömt någonting så nu skruvar de ihop garderoben igen, synd!


Här sitter vanligtvis vår hatthylla

Magnetarmband

Skrivet 2008-08-14 @ 17:24:25
I tisdags såg jag att Emelie hade ett jättefint magnetarmband. Sen blev jag överlycklig när jag fick ett av Zandra lite senare den dagen. Hon hade köpt armband till alla i Turkiet och jag fick ett lila. Det var jättefint, tack så mycket Zandra :)
(Dålig kvalitée på bilden eftersom jag bara har paint på den här datorn)

Jeff Dunham & Peanut

Skrivet 2008-08-14 @ 17:10:11
Haha jag dör! Den där Peanut är för rolig!
Sketchen är uppdelad i tre delar och här är dem alla.

Christian the Lion

Skrivet 2008-08-14 @ 16:41:58
Sebbe visade det här klippet för mig igår. Det är en toppvideo på youtube men jag hade aldrig sett den förut.
Jättegulligt, men shit vad sorgligt det måste ha vart ändå... bara ses en kort stund om ni förstår hur jag tänker.

AllAboutZ.blogg.se

Skrivet 2008-08-14 @ 15:54:51
Nu är jag färdig med Zandras blogg, AllAboutZ.blogg.se
Nu tycker jag att den är finare en min, jag måste göra om min egen! Hon ville ha en spellista också så det ordnade vi, funderar på om jag också ska skaffa en. Det går ju att lägga in en låt på bloggen som startar när man går in på sidan men det är bara irriterande tycker jag och många andra där ute. Men med en spellista får man ju själv välja om man vill höra på musik eller inte.
Aja det är någonting som jag får fundera på. Nu hoppas jag att Zandra bloggar som aldrig förr så att jag inte gjorde om hennes blogg helt i onödan, hehe.

Harry Potter raggade på mig

Skrivet 2008-08-14 @ 15:17:54
Vi var ute på klubb Onsdag den här veckan också, det blir bara bätte och bättre för varje vecka tycker jag. Jag och Mitra satsade på karatefylla, haha. Men sen kände jag att det började gå lite över styr så Sebbe kom och hämtade mig. Men när han kom så hade jag, Mitra, Sara och Mimmi asroligt på dansgolvet så det tog emot att gå hem precis då, men men.
Jajuste, vi träffade Harry Potter! Vi satte oss vid ett bord där det satt en ensam kille och det var tydligen några killar innan som hade försökt sätta sig där men den ensamma killen hindrade dem och sa att han vaktade platserna till några andra. Det var Harry Potter och hans gäng som itne fick sitta där. Harry Potter är egentligen en 22 årig kille med asfeta glasögon och såg ut att vara max 18 år vid namnet Jens. Han började prata med mig och sa att den ensamma killen var en riktig "torrboll". Bara för att jag snällt lyssnade på vad han sa så trodde han och hela hans gäng att han hade fått napp. Sen började han säga så skumma saker så jag var ju tvungen att lyssna, vilken konstig kille! Först så frågade han om jag gillade trolleritrick och jag svarade ja. Då bad han mig att tänka på ett nummer mellan ett och fem. Jag tänkte på fyra och han gissade tre. Då bad han mig tänka på ett nummer mellan ett och tio istället och jag tänkte på sju och han gissade rätt. Så jag viskade till Mimmi "han är en trollkarl" och Mimmi tittade på honom och sa "Det syns." oj vad jag skrattade då! Sen så bad han mig tänka på en mur och säga hur hög den var och då sa jag 8 meter. Och då sa han "okej åtta meter är mycket, det betyder att du är smart" Sen skulle jag tänka på en sjö och säga hur djup den var och då sa jag att den var 22 meter djup och vet ni vad den jäveln sa då "Okej.. det betyder att ditt hjärta inte är så djupt, det tar inte in så mycket...". Jag skrattade ännu mer och berättade för de andra och han fattade liksom ingenting, han tyckte helt allvarligt att det var en bra raggningsreplik. Jag ryckte upp Mitra från en stol och sa att vi skulle till baren, så smet jag från Harry Potter. Mimmi tog kort på mig och honom bara för att han var så ful, måste lägga upp den sen. Sen kom en liknande kille på dansgolvet och Mitra som var lagom rund under fötterna tog tag i honom och skrek "Sandra, det är Harry Potter! :D" och pekade på honom, stackars kille.
För övrigt så träffade jag jättemånga jag kände på Hirschen den kvällen. Först kom Linn från laget bakom ryggen på mig och sa "Jaha, kör du varje onsdag eller? ;)" och senare hörde jag två killar prata bakom mig "Känner inte vi henne? Sandra!" och tillslut vände jag mig om och det var Eriks kompisar Martin och Filip. Sen träffade jag Sonyas kompisar som var med ute förra helgen. Erik kom också dit. Två andra killar ropade på mig och det tog ett tag innan jag kände igen dem, det var Babbut och Ragge. Väldigt länge sen jag träffade dem så det var trevligt. Jag och Babbut rockade fett på scenen på dansgolvet lite senare, hell yeah!
Lägger upp några bilder här men sen ska jag försöka få tag på Harry Potter bilden.
Btw så satt den där mobiltelefonen typ fast vid Mitras öra hela vägen till Hirschen när hon pratade med sin lover ;)

        

Vendetta

Skrivet 2008-08-14 @ 14:44:07
Ojoj igår var det en stressig dag så jag hann inte blogga någonting alls. Först sov jag bort nästan halva dagen och sen åkte jag in till stan med familjen för att äta på Vendetta. Missade träningen pga det men det var planerat sen en vecka tidigare att vi skulle ut och äta och träningen blev flyttad till onsdagen på tisdag kväll så då blev det mat istället för träning. Ska dit på fredag också för de har nån specialare på lunchmenyn då som mamma ville ha och om jag inte följer med så får jag ingen mat eftersom ingen är hemma och lagar mat till mig, haha.
Jag käkade min favorit fläsknoisette och tryckte i mig alldeles för mycket. Det är jättebra priser där och man får en riktigt rejäl portion, jag har lyckats äta upp allt på min tallrik en gång. Jag och Patrick beställde samma mat och då sa pappa att vi skulle se vem som åt mest och det resulterade i att vi tryckte i oss överdrivet mycket bara för att vinna. Men jag klarade inte av det så Patrick vann. Men det hör till att bli proppmätt på Vendetta, man rullar alltid därifrån. Pappa tackar alltid kocken George som vi känner när vi vart där men George vill typ inte ha något tack. Förra gången som pappa tackade för maten och sa att det var utsökt så skakade George bara på huvudet som om pappa ljög eller överdrev. George sliter i köket från öppning till stängning så han borde bara ta åt sig berömmet tycker jag, för det är god mat... tycker jag och in familj iallafall, hehe.

http://www.restaurangvendetta.se/
Nu går säkert Richard in och kollar på menyn och skakar på huvudet... det går inte att prata om god mat med kockar för de vet alltid bäst, det känns som om de vill säga "Du vet inte vad god mat är" haha.

Tatueringar och piercing

Skrivet 2008-08-12 @ 22:28:35
Zandra ska skaffa en tatuering och hon sa nyss att hon tror att hon vill ha en liten ödla. Hennes syster gav henne tatueringen i födelsedagspresent om ni förstår, hon ska alltså betala den när Zandra väl gör den. Hörde att Emelie, hennes lillasyster och hennes kompis typ också ska tatuera sig. Men de tjejerna är liksom 16 år och det tycker iallafall jag är för ungt för en tatuering. Okej de är bara två år yngre än oss men det känns som om man mognar och förändras så otroligt mycket från 16 till 18, det är viktiga år. Inte för att jag tror att de tänker tatuera typ "bajs" i pannan men det känns för ungt att göra det vid 16 års ålder på något sätt, hehe. Eller det kanske bara är jag som tycker det bara för att tatueringar inte är så populärt hos mina föräldrar. Min storebror har en fet tatuering och min faster och kusin har också rätt stora tatueringar. Men mina yngre kusiner har inga än och det är förmodligen för att de anses vara för små. De där tre piercade näsan för någon vecka sen också och nu är det snack om tatueringar, det känns som om de thela går lite för fort :P Zandra har piercing i tungan och de lär väl dem också vilja ha snart. Alla har hål i naveln också... två! Det känns som om jakan är värsta tatuerings- och piercingstället, haha.
Själv har jag ett hål i varje öra och de hålen fick jag ta först när jag var 13 år när jag tjatat tillräckligt och min pappa blev inte speciellt glad då heller. Han förstår inte det där med att "göra hål i kroppsdelar", haha.

Jag har roligt när jag kör

Skrivet 2008-08-12 @ 22:12:44

Övningskörde idag igen och den här gången gick det mycket bättre. Körde runt lite i bostadsområdet bakom IKEA och körde i skogen och tränade på start i backe och sen åkte vi vidare till nästa stopp på vår lilla runda där jag tränade på parkering och krypkörning.. det är ju väldigt viktigt att stå precis i mitten av rutan i min familj, hehe.
Fick en riktig skräckupplevelse men som tur var så var jag beredd och det hela gick bra. När vi körde såg vi en stor skåpbil som skulle svänga ut på vägen men pappa sa åt mig att fortsätta köra eftersom jag har företräde. Men jag såg/kände på mig att den där skåpbilen inte tänkte stanna och en millisekund senare var de mitt ivägen framför min bil. Men efterosm jag misstänkte det redan innan så hann jag stanna. Och sen kör idiotern ut i fel körfält så han körde åt fel håll! Så pappa skrek som fan inne i vår bil och höjde handen emot dem och jag bara satt och kände hur jag rös till och tänkte att det verkligen var tur att jag fegade där och inte gasade på för då hade vi krockat.
Sen fick jag köra hem också, det innebar flera rödljus och en rondell. Ojojoj! Hahaha jag har ju kört endel nu men alla för utom två gånger har vart i mora och där finns det bara rödljus inne i centrum och där finns det ingen anledning att köra :P
Men pappa var lugn hela vägen hem och det betyder att jag körde bra och säkert, så fem stjärnor till mig! Pappa sa "du verkar ha så roligt när du kör nu, du kör bilen på ett helt annat sätt." och det kändes bra, stora framsteg!
Nu kommer min lillebror Patrick läsa det här och också vilja köra ensam (eftersom han inte var med idag så fick jag mer tid), men passa dig lille man, jag kommer att se till att de ringer mig så fort det pratas om övningskörning!

Regnknapp

Skrivet 2008-08-12 @ 12:05:28
Vi fick faktiskt ihop ett gäng på sex personer till bowlingen så vi har hyrt två banor i jakobsbergs bowlinghall mellan klockan tre och fyra. Sen går vi direkt till fotbollsträningen som börjar klockan fem, hoppas att det inte regnar. På tal om regn så kom det ju världens regnskur igår eftermiddag! Jag och AnnaMaria var inne i stan och n'r vi kom ut från Adidaslagret så duggade det pyttelite och så tog vi ett steg ut och helt plötsligt så spöregnade det. Det var som om någon tryckte på en knapp för att tömma himlen på vatten, helt sjukt! Jag som hade plattat håret slängde upp min påse över huvudet och kutade rakt ut i vägen för att komma över till andra sidan där det fanns tak. Men AnnaMaria sprang mot hötorget tunnelbanenedgång och jag sprang emot renoveringen bredvid för där fanns det också lite tak. Så AnnaMaria sprang in vid tunnelbanan och så vände hon sig om och såg mig med påsen över huvudet fortsätta springandes ner längs gatan. Det var först när hon ropade på mig som jag fattade och vände och sprang tillbaka, kaos. Sen var vi helt dyngsura på vägen hem bara efter att ha sprungit över en gata. Jag tycker synd om de som var mitt ute i ingenting utan tak när den där skuren kom.

Prickig och fin blev man av regnet

Dålig körning

Skrivet 2008-08-11 @ 22:15:50
Var ute och övningskörde ikväll i Barkarby. Pappa tyckte att det gick bra men jag är inte lika nöjd, det var mycket småfel som jag inte ska göra vid det här laget. Jag blandade ihop växlarna när jag körde och trodde att jag låg på t ex tvåan när jag egentligen låg på trean och då blev det ju problem i vissa kurvor för att jag trodde att jag låg på tvåan. Jag var inte helt fokuserad och då blir det lätt fel, och det är inte roligt. Pappa vill inte ut och köra förrens åtta eller halv nio för då har IKEA stängt och deras stora parkering är ledig för olika övningar, men det blir ju mörkt så snabbt så man kan bara vara ute i 1,5 timme då innan det blir mörkt och man blir trött. Och det är en otroligt tråkig väg som vi kör här och ingen action alls. Vägen i Mora var mycket roligare.
Men det är väl bara att köra om ngon dag igen och vara med fokuserad.

Fickplunta

Skrivet 2008-08-11 @ 18:12:37

Idag köpte jag en av de här på Albrekts Guld! Eller jag köpte tre stycken för att vara exakt. Jag köpte den till höger och sen köpte jag den mittersta till Sebbe för han hade en mindre bra dag på jobbet. Det var ta tre betala för två i hela butiken så då tog jag en till som jag gav till Patrick. Han blev inte så glad.. han tittade på den och sa "Jaha.. och vad ska jag ha den här till?" Otacksamma unge. Sebbe blev gladare nu när jag berättade på msn att jag hade köpt en till honom.
De är förresten inte så små som de ser ut att vara på bilden, ingenting som man har på nyckelknippan. Om man räknar med korken så är de 6 cm höga, så man får ju plats med en rejäl shot. Kanske ska smuggla med sig det in på krogen när man har ont om pengar, sprit är ju svindyrt. Mamma tyckte att det var en smart grej att ha en "dålig-mage-shot" i. En shot är ju en bra medicin för magen om man håller på att bli akur magsjuk. Eller så är det bara något som mina föräldrar har hittat på, haha! Jag oc min bror fick varsin chokladgodis med en shot i när vi var lite mindre för då hade vi vart och badat på badhus och så hade någon bajsat i vattnet. Då fick vi trycka i oss varsin godis när vi kom hem för att döda eventuella bajsbakterier, det smakade inte gott! Tycker förresten lite synd om badvakten som fick hoppa i och plocka upp den flytande bajskorven med en plastpåse, dagens händelse för badvakerna på Husbybadet.

Bangare

Skrivet 2008-08-11 @ 17:41:51
Om två veckor börjar skolan igen och vi har inte gjort någonting känns det som. När jag säger vi så menar jag tjejgänget, jag såg en sommar fylld med utekvällar och grillning men det har inte blivit av en ända gång! Vi har väl det underbara pissvädret att tacka det för men någonting måste vi ju hitta på. Men folk sparar pengar till resor och de är trötta och har massa annat för sig så det blir aldrig något. Det känns som att alla bara bangar ur hela tiden för att de inte vill göra något som kostar pengar eller så tycker de inte att det är roligt. Ställ upp för laget! Så var det när jag skulle ut med klassen förra veckan också, alla bara bangade ur även fast det var planerat sen en vecka innan. Det känns så fult när folk säger hela veckan att de ska följa med och sen samma kväll så ska de plötsligt umgås med familjen eller något liknande.
Nu ska vi försöka få med så många som möjligt och bowla. Det ser ut som att vi tar det på dagen imorgon innan våran träning så att det blir billigare, då kanske det blir lite mer attraktivt. Eller så bokar vi två banor och så blir det kaos i sista sekund så att vi bara behöver en bana. Isåfall får den/de som bangar ur betala för den banan som inte används! Bara för det så kommer säkert jag drabbas av matförgiftning eller något annat akut fem minuter innan bussen går, haha.

Man får tandvårdsbidrag!

Skrivet 2008-08-11 @ 11:56:09

Vet ni om att det finns tandvårdsbidrag nu? Det fick jag veta för ett tag sen när mamma berättade det. Men staten/tandläkarna är så fula för de går inte ut med någon ordentlig information om det utan de har skrivit det på försäkringskassan hemsida. De som inte vet om det får betala fullt pris eftersom man själv måste be om att få använda bidraget när man är hos tandläkaren, löjligt!
Bidraget börjar gälla från det året man fyller 20 och då får man 300:- om året tills man fyller 29. Från det året man fyller 30 till det år man fyller 74 har man 150:- om året. Efter 74 får man 300:- igen.
För att utnyttja de här pengarna ska man när man är hos tandläkaren ska man säga att man vill använda sitt tandvårdsbidrag för att betala en del av kostnaden.
Jättedåligt att de inte informerar alla om det här.

All info om bidraget hittar du >här<, sprid det vidare!

Onyttiga söndag

Skrivet 2008-08-10 @ 23:25:47
Idag har vart en seg och tråkig dag. Sebbe kom hem vid fyra tiden inatt och stank fylla och sen sov vi till halv ett och då tvingade jag upp mig själv och Sebbe. Det är liksom emot min natur att sova längre än tolv, det känns inte bra. En gång för ett eller två år sen sov jag faktiskt till halv fyra på eftermiddagen, det var extremt!
Sen har vi bara tittat på TV och ätit onyttigt hela dagen. Jag får så dåligt samvete när vi proppar i oss så mycket skit men egentligen är det Sebbe som är värst, han käkar en hel påse ostbågar och gärna en chipspåse eller popcorn. Jag smakar bara lite på det där och häller i mig massa läsk istället. Men idag så bestämde jag att vi skulle äta varsitt äpple, det var dagens goda gärning mot våra kroppar, haha. Nej usch nu ska jag börja äta nyttigt, man känner ju att hela kroppen mår bättre då.

Klippa kort?

Skrivet 2008-08-10 @ 01:14:33

När jag jobbade på posten så diskuterade jag och en tjej hår en dag och hon sa att jag skulle passa i kort hår för att jag har ett "litet nätt ansikte" som hon sa. För några dagar sen satte jag upp håret så att bara det uppklippta hängde ner och framifrån såg det ut som om jag hade kort hår. Ond som jag är så skämtade jag med Sebbe som var på väg hem från krogen att jag hade klippt mig och den dumma människan gick på det. Satte igång webcamen när han kom hem och visade hur det såg ut och han var chockad, så jag antar att det inte såg bra ut haha. Det tog ett tag innan jag släppte ut håret och sa att det var ett skämt, det tyckte inte han var roligt. Han är så lättlurad.
Tog bild med webcamen så att ni själva får avgöra om jag skulle passa i kort hår eller inte.


Inte världens bästa bild men såhär skulle det se ut iallafall

Sofia Hogs

Skrivet 2008-08-10 @ 00:38:12
Sofia Hogs som är en motorcykelklubb har haft fest sen i onsdags och idag är det den sista dagen. Jag skriver om det eftersom deras lilla fest ligger på andra sidan vägen så jag hör deras musik hur tydligt som helst in i min lägenhet. Alla våra sovrum ligger åt det hållet så det har inte vart någon skönhetssömn sen i tisdags kan jag säga. De firar tydligen 40 år i år och därför är de extra högljudda. Och vad jag har hört så finns det ett antal Hells Angels där så polisen vågar inte bege sig in på området under de här festerna trots att många ringer och klagar på den höga volymen. Ett år gick pappa ner dit själv och klagade på musiken, vilken galning! Ikväll är det den stora finalen verkar det som för det står bilar olagligt parkerade överallt nedanför mitt hus. Under dagen och kvällen har det också varit en limosine som har parkerat mitt på stora vägen och gått därifrån. Det är liksom två filer åt varje håll och den där limosinen ställde sig mittemellan. Det som är ännu värre är att två polisbilar körde förbi när den stod parkerad där och de gjorde absolut ingenting, de stannade inte ens. Det står en fet buss nedanför mig som har forslat hit massa folk... varför tog de inte motorcykeln? De börjar festa på eftermiddagen och håller på till ungefär fyra på natten och på dagen så hör man hur de brummar runt i världens största klungor.
Jag blir galen.

Tigger om stryk

Skrivet 2008-08-10 @ 00:20:30
Nu har jag hållt på med Zandras blogg rätt länge och den är nästan klar. Det är bara headern som tar tid pga att Zandra är missnöjd med alla bilder på henne "Jag ser korthårig ut" "Mitt hår ser ut som en svamp" och så vidare, haha. Men imorgon lär det blir klart, ska bli rätt skönt. Men nu när jag höll på med hennes blogg och fick till den ganska bra så blev jag sugen på att göra om min egen. Får väl göra det något regnig dag innan skolan börjar igen.
Nu sitter jag och väntar på att Sebbe som är ute på krogen, han ska sova här inatt. Men jag kommer inte vara uppe tills han kommer hem och vi kom överens om att han inte skulle ringa innan utan bara komma in och lägga sig. Nu tror jag att jag ska säga åt honom och ringa mig iallafall, det är faktiskt till Akalla han ska åka! Det finns så mycket dumt folk på tunnelbanan som muckar bråk för ingenting och de håller till ute i förorterna. Och Sebbe som ser ut som en riktig Stureplansbög tigger ju nästan om stryk. Nej det blir nog bäst om han ringer innan han åker så att jag märker om han inte kommer hem.

Zandras blogg

Skrivet 2008-08-09 @ 18:57:00

Nu har jag tråkigt och jag har precis ätit så jag kan inte äta för att jag har tråkigt... så brukar jag göra, det är kul att äta gott!
Men jag tänkte nörde mig ordentligt framför datorn och hjälpa Zandra med hennes nya blogg. Hon raderade sin gamla blogg för att hon ville göra en ny och jag ska hjälpa henne att få den precis som hon vill ha den. Väntar på att hon ska logga in på datorn så att jag kan få eventuella bilder och lite önskemål om hur hon vill ha det. Egentligen skulle det vara lättare om hon var här eller om jag var hos henne för endel är svårt att förklara via msn, men jag kan ju börja med det grundläggande iallafall.
Vi bestämde att hon inte ska ge ut adressen till bloggen förrens den är klar.. det är skönare att kunna experimentera lite utan att folk går in på sidan och ser att allting är upp och ner, hehe.

Pyjamastaxi

Skrivet 2008-08-09 @ 18:38:32

Måste ju också säga att jag fick ringa till Sebbe i onsdags och tvinga honom att hämta mig. Hade ordnat så att han inte skulle behöva göra det eftersom han jobbade dagen efter, Sara skulle ju med så jag hade sällskap hem. Men sara skickade sms när vi var på väg till Hirschen och sa att hon ändrade sig, att hon inte skulle komma. Det där var tredje gången som hon gjorde så. När jag frågar om hon vill med så säger hon ja och antingen så dyker hon inte upp eller så ångrar hon sig när klockan är ganska mycket.
Jag missade sista tunnelbanan och jag ville inte stå ute helt ensam och vänta på nattbussen. Så Sebbe knölade sig ner till bilen i pyjamasbyxor och åkte till stan och hämtade mig. Han fick inte sova så många timmar innan han skulle upp till jobbet igen, förlåt.
Så bara så du vet Sara så kommer jag aldrig mer fråga dig om du vill med ut på krogen, för det vill du ju uppenbarligen inte :P haha


Sebbe iförd pyjamasbyxor

Klubb Onsdag

Skrivet 2008-08-09 @ 18:27:48

I onsdags var jag på Klubb Onsdag med några från klassen. Klubb Onsdag är typ samma sak som Toxic förutom att det är andra priser i baren som gäller. Det är alltid bra drag på Hirschen tycker jag, men vakterna är alltid skit. Det där med vakterna drabbar bara killar så det är lugnt för oss tjejer, killar blir utslängda till höger och vänster för absolut ingenting. Jag är sugen på att dra dit nästa onsdag också för det var happy hour till halv tolv (cider/öl för 19kr) och musiken på dansgolvet var riktigt bra. De blandade de senaste hitsen med gamla favoriter som Knock on wood och It's raining men, det är sånnadär låtar som får igång alla på dansgolvet och nästan alla kan ju texten så det blir lite allsång.
Men det blev en väldigt tidig kväll eftersom Sonya och Melker skulle med den sista ekeröbussen som gick tjugo över ett från brommaplan. Sonya var den som jag dansade med så om jag skulle ha stannat skulle jag bara stå i baren och hänga med Erik och hans pack...då var det roligare att åka hem. På vägen från hirschen berättade Melker att han "råkade" strula med Sonyas kompis och då skällde Sonya ut honom på ett vänligt sätt för hon vill inte att någon ska playa hennes kompisar, haha. De blev sams och skakade hand över rulltrapporna.
PÅ vägen gick vi om ungefär fem killar som spanade in Sonya som gick bredvid Melker och så ropade dem "Varför går du med honom för? Han är ju ful!". Gud vad arg jag blev, man säger inte att mina kompisar är fula.. det trycker ju ner dem.. och Melker är inte ful och det tycker nog inte alla småtjejer som springer efter honom heller, haha. Jag tog iallafall snabbt tag i Melkers hand och vände mig om till killarna och ropade "Han är ju skitsnygg!" och de fortsatte hålla på och jag försökte komma på något som skulle få de att vara tysta och gjorde ett nytt försök "Han har en jättestor k*k också!" men det var fortfarande några som höll på så då gjorde jag ett sista försök "Och han är jättebra på att raka pungen också!". Då blev det minsann tyst! Melker var chockad och Sonya skrattade som fan när vi fort gick därifrån. Sen kom jag på att jag bara hade kunnat kolla på den där killen uppifrån och ner och sen sagt att han inte heller var så snygg. Att man aldrig kommer på den rätta repliken i stundens hetta!


Sonya och Melker med fina grimarser

Halkbana

Skrivet 2008-08-09 @ 17:48:01
Zandra har gjort halkbanan nu och det verkar ju värsta roligt, jag vill också! Hon gjorde det i GIllinge och där de fick sitta i en bil som snurrade runt så att de fick känna hur det är att volta. I Bromma får man tydligen bara köra själva halkbanan och sen ha lite teori. Allt hon berättade om lät så roligt så jag har värsta suget efter att övningsköra nu så att jag tar mig iallafall en körning närmare halkbanan, haha.
Jag undrar när jag kommer ta körkort... det tar ju lite längre tid än en vecka om man säger så. Mitt mål är nästa sommar men andra kompisar har tidigare mål även fast de typ aldrig övningskör. Jag är nog mest realistisk, hehe.
Ska iallafall läsa lite i teoriboken idag så att jag kan känna mig duktig.

Shopping och finnar

Skrivet 2008-08-09 @ 00:24:31
Ikväll var det planerat att dra ut ett helt gäng men istället så spenderade jag kvällen med Sebbe och såg Sex and the city filmen i Kista. Alla började banga ur i eftermiddags och om vi skulle ut så skulle vi dra till Huset och dit är jag inte så sugen på att gå. Det är för mycket folk och dålig musik. Kanske blir ngon utgång imorgon istället, man vet aldrig.

I övrigt kan jag berätta att jag shoppat upp en tusenlapp nu (förmodligen mer) i Kista men nu ska jag hålla i pengarna så att de inte flyger iväg på onödiga plagg som jag aldrig kommer använda. Men innan bion idag var jag tvungen att spana in rean på Gina Tricot för jag vågade inte gå in där igår eftersom jag alltid hittar massor som jag vill ha och när jag väl har pengar så unnar jag mig gärna det som jag vill ha. Hittade en marinblå tubtop för 49:- och sen så köpte jag äntligen en midje-jacka som jag alltid har velat ha. Jag hittade en på Vero Moda förr men de tog slut innan jag hann köpa en. Så jag skyndade mig in i provrummet med jackan och sen köpte jag den direkt eftersom det var den sista i storlek 34, helt sjukt hur fort saker tar slut på Gina. Stod och valde mellan en helt vanlig svart och en svart med mönstrat tyg, inte mönstrat med färg utan typ rappat. Men det blev den mönstrade för den helsvarta fanns inte i 34.
Det var länge sen jag köpte någonting i storlek 34 så jag måste nämna det några gånger, haha. Det som är lite tråkigt med den där jackan är att typ alla kommer ha den. Kanske inte just den med mönster men de andra för de fanns i rosa och grått också och nästan alla handlar ju på Gina Tricot.
Nu när ni läst om min jacka så kanske ni vill veta att jag har fått två finnar på hakan, woho. Man ska aldrig slarva med ansiktstvätten! Morgon och kväll, annars blir det katastrof.


Gina Tricot, 299:-
(Den är mycket snyggare uppknäppt)

Idol ettor

Skrivet 2008-08-08 @ 12:28:42
Ojojoj Idol-Agnes har kommit med en ny video! Vet du inte vem det är så är du bara mänsklig, superstjärnan har ju typgjort tre musikvideor efter Idol, snacka om misslyckat. De som vinner Idol försvinner efter att programmet är slut, vinnarlåten spelas i radio och sen hör man inte så mycket mer ifrån dem. Det är alltid tvåorna som blir mest kända. De som är med i nästa Idol kanske ska satsa på att komma tvåa istället för trea. Ursäkta men jag var tvungen att dela med mig av min irritation. De som vinner tror att de är asballa som vunnit idol och räknar med att alltid ha massa fans men man kan inte göra typ en låt per år för att det ska hålla.

Mänskliga rättigheter i Kina

Skrivet 2008-08-06 @ 15:52:47
Nu när OS snart börjar så kände jag att det var dags att kolla upp den här Kinakonflikten som det surras om nu. Jag har ju förstått av alla tidningsrubriker att Kinas mänskliga rättigheter inte är de bästa men något mer exakt har jag inte vetat. Hittade en snabbguide på dn.se och efter att ha läst några punkter så är jag ganska säker på att jag aldrig vill åka till Kina. Folk sätts i arbetsläger utan en ordentlig rättegång och man kan få dödsstraff för massa olika grejer. Man kan få dödsstraff för till exempel korruption och narkotikabrott, det är väldigt överdrivet enligt mig. Poliser har straffrihet och torterar fångar trots att fysisk tortyr är förbjudet i Kina. Allting känns bara så fel, det är ju ändå år 2008 men Kina verkar ha fastnat i andra världskriget.
Läs snabbguiden själva >här<

Visst är det fel?

Hemmafru

Skrivet 2008-08-06 @ 12:56:50

Mamma och Pappa är på väg hem nu och jag har städat och diskat massa. Hade massa stora bunkar som bara tar upp plats i diskmaskinen och mina cocktailglas tar också upp massa plats. Kändes härligt att jag fick göra allting själv.. eller nej nu ska jag inte vara orättvis mot min bror för han stoppade faktiskt ner sin frukostskål i diskmaskinen, när jag sa åt honom att göra det. Han försökte laga mat igår.. eller koka makaroner eftersom jag gjorde köttbullar och makaroner på dagen men makaronerna tog slut. Han hade ätit makaroner och sen låtit resten stå framme så när jag kom hem så kunde man vända durkslaget upp och ner utan att makaronerna ramlade ner. Verkligen ätbart. Så idag fick jag städa undan efter hans försök till att laga mat, torka av allt salt från spisen, stoppa tillbaka saltlådan, torka av diskbänken, plocka upp de makaroner som låg i diskhon. Han ska fan få bo själv när mamma och pappa är borta nästa gång, då tänker jag bo hos Sebbe. Då kan han få tvätta, diska, laga mat och städa helt själv. Men isåfall kommer han bara köpa matlådor på ICA.. men det uppstår ett problem för honom då också för han klarar inte ens av att slänga kartongen som maten legat i.
När du läser det här Patrick så kanske du kan tänka på att slita ditt tryna från TV-spelet i fem minuter och hjälpa till lite nästa gång.

Fotbollsträning

Skrivet 2008-08-05 @ 14:21:18

Ikväll är det fotbollsträning som gäller, det känns som om det var ett år sen jag spelade fotboll sist. Jag är ganska nervös eftersom jag inte har tränat någonting i sommar. Jag hade med joggingskor till Mora men när Sebbe var där så var jag för trött och veckan efter hade jag ont i mage eller rygg varje dag så det blev ingenting då heller. Vi har en ny tränare och han har jag bara hört bra saker om så det ska bli kul att träffa honom. Sen är det föräldramöte men mina föräldrar är inte hemma så då är jag förmodligen tvungen att gå eftersom de spelare som är 18 år kan skriva på alla papper själv.
Shit jag har ingen mat hemma, kan ju vara trevligt att äta någonting mer än två mackor när man ska träna. Men det regnar så förfärligt fortfarande så jag har ingen lust att gå till ICA, ingen lust att träna heller i det här vädret. Får hoppas på att jag hittar någonting ätbart här hemma.
Det har spöregnat i snart ett dygn så nu får det faktiskt ta och lugna ner sig tycker jag.

Fest hos mig!

Skrivet 2008-08-05 @ 14:15:27
Sms från mamma:

"Vi åker först imorgon, så ni hinner ha fest en gång till. ..."

Det var ju inte ens fest igår, det var seriöst bara middag. Jag drack mest och jag drack en 4,5a. Men då får jag väl köra på en fest ikväll istället så att mamma inte blir besviken, haha.

Bankbesök

Skrivet 2008-08-05 @ 00:39:28

Var till banken idag för att föra över min lön från posten till mitt konto eftersom jag fick den i form av en check trots att jag lämnat in ett papper till nordea så att det ska komma in på kontot. Lönen jag fick nu var bara för den första veckan och det var då jag jobbade minst och ändå fick jag en bit över 4 lök och de hade bara dragit 400:- i skatt trots att jag inte lämnat in någon skattesedel eller ansökt om skattejämkning. Så då är det väl en vit över 13 lök som kommer nästa månad, feta pengar för mig!
Försökte klä mig lite mer vuxet när jag skulle till banken eftersom jag inte blir tagen på allvar när jag kommer i lite lodigare kläder. När jag köpte datorn igår hade jag på mig mjukisbyxor, en stor t-shirt och en babyrosa keps och Sebbe sa att jag såg ganska liten ut. Killen som hjälpte oss med datorn pratade med mig som om jag var ett litet barn, väldigt långsamt och så använde han bara enkla ord. Det var ganska irriterande och därför kände jag att det var lika bra att klä sig lite mer moget när jag skulle till banken. Hade jag kommit till banken klädd som igår hade de typ vart såhär "Och nu är det så att du har ett kontonummer, det är några siffror som är som ett namn för ditt konto..."
Men det gick smidigt och enkelt för en gångs skull på banken och jag fick bra service.
Det känns lite gammalmodigt att klä upp sig när man ska till banken, det vet jag att farfar alltid gör... men men om det är vad som krävs så är det väl bara att stå ut.

Kräftskiva

Skrivet 2008-08-05 @ 00:27:26
Hade kräftskiva här ikväll med tjejerna eftersom jag är ensam hemma i några dagar. Nästa år ska vi inte ha kräftskivan hos mig, fy satan vad det luktar! Jag hatar kräftor och det gör AnnaMaria också så vi satt och åt kyckling istället och tittade äcklat på när de andra plockade isär kräftorna på bordet. Jag fattar inte hur man kan käka de där djuren för det ser så vidrigt ut! Saken blev inte bättre av att Sara och Lisen var med heller som hela tiden ska leka med maten och äckla alla andra. Såhär lät det under middagen "Åh, titta bajsranden!" "Usch vad var det där för gult som jag åt ur magen? Det var väl inte bajs, det måste ha varit några inälvor... eller?" "Oj den här har typ tarmarna spruckit på eller så var den inte bra i magen, den är ju helt svart innuti" "Åh kolla den här måste ha vart bajsnödig! Kolla remsan!"
Och samtidigt så satt Lisen och typ sög på hela kräftan och sög på ett ben i taget för att äckla mig. Sen drog hon ut som en lång liten tarm ur stjärten på den och så kastade hon den mot Saras macka, guud vilka äckliga människor! Jag och AnnaMaria kommer ju garanterat aldrig börja äta kräftor efter den där skräckupplevelsen!
Efter maten så blev det rätt segt för klockan var bara åtta och vi hade ingenting att göra. Det spöregnade ute så vi kunde inte gå ut och spela kubb eller något liknande, vi kunde inte lyssna på hög musik eftersom det låter in till grannarna och vi kunde inte dra till stan och sätta oss på någon krog eftersom Emelie inte fyllt 18 år än.
Men vi lyckades roa oss med mina fula solarieglasögon och tog jättefula bilder. Jag hade äran att ge emelie ett par liknande, eftersom jag vet att hon solar utan glasögon så passade jag på att köpa ett par till henne i Mora. Emelie om du inte använder dem så får du spö! De är ju skitsnygga! Not. Det var ganska fult för ibland såg det verkligen ut som riktiga ögon och då skrattade vi högt.


Sara och Sofia i de heta solbrillorna


Jag passade på att använda cocktail-glasen som jag fick av Sebbes mamma i 18årspresent

Mitt hemliga drinkrecept bestod av vitt vin, pommac och Grenadine för att få fram den röda färgen, väldigt avancerat. Haha.

Hittat väskan

Skrivet 2008-08-04 @ 23:57:15
Efter nästan en timmes intensivt googlande har jag hittat datorväskan som jag vill ha för 236:- o kungens kurva som är det billigaste alternativet. På andra stället blir den en hundralapp dyrare med frakt så det känns som om jag har fått ut någonting av den här timmen och samtidigt slog jag ihjäl lite tid. Det går ju inte att lita på pricerunner, den här affären fanns inte med där. Ska åka med Sebbe till netsuperstore i kungens kurva i veckan och köpa väskan så att jag har det gjort. 

Ny laptop

Skrivet 2008-08-04 @ 13:13:08
Nu är jag tillbaka i stockholm och jag sitter vid min nya laptop och surfar. Det var lite problematiskt att hitta datorn på netonnet igår men tillslut så fixade dem fram en. Ska bli ganska skönt att ha en egen dator nu när skolan drar igång igen för nu i tvåan var der slagsmål om de två datorerna vi redan har hemma. Jag ska satsa järnet nu i trean för jag måste ju väga upp mina tre Gn som jag har fått, och alla är i 100 poängskurser. Patrick början ju i ettan nu och det betyder att han också kommer att ha mer skolarbete att göra så det känns som om jag gjorde oss båda en tjänst genom att köpa en egen dator.
Jag har köpt en Fujitsu-Siemens AMILO Pa 2548-14P från netonnet för 5990:- om någon bryr sig. Än så länge är jag nöjd men jag har ju inte ens haft den i ett dygn än så vi får väl se,hehe. En nackdel som jag redan har upptäckt är att den blir otroligt varm när den har varit på ett tag, den blir så pass varm att det känns läskigt att låta den ligga i närheten av papper eller annat som kan fatta eld. Jag förvarar datorn i en tom skrivbordslåda och den är ju av trä så det känns också lite läskigt. Men jag ska köpa en såndär platta som man kan ställa datorn på som håller datorn svalare. Jag ska också köpa en liten datormus och ett datorfodral till den. Jag börjar med att köpa ett fodral för jag vet inte om jag kommer behöva en riktig väska. Har hittat ett fodral från Golla som jag vill ha, måste bara hitta en affär som säljer det.

Beställt ett officepaket

Skrivet 2008-08-02 @ 23:22:37

Nu har jag beställt ett officepaket från microsoft till min nya dator som jag ska köpa imorgon. Jag vet att man tjänar många lappar på att ladda ner det istället för att köpa det men mina föräldrar är väldigt laglydiga men pappa är ju polis så det kanske inte är så konstigt, hehe. Beställde ett Office Enterprise 2007 som innehåller massor, för mycket enligt mig. Jag hade tänkt köpa ett vanligt standardpaket med typ word, powerpoint, excel och outlook för det räcker gott och väl men det tyckte inte pappa. Så det blev ett enterprise som innehåller:
Access 2007
Communicator 2007
Excel 2007
Groove 2007
InfoPath 2007
OneNote 2007
Outlook 2007
PowerPoint 2007
Publisher 2007
Word 2007

Men mamma och pappa bjuder mig på paketet så det är väl bara att tacka och ta emot och hoppas att jag kommer ha någon användning av alla de där andra programmen. Köpte det via csn så jag fick ju studentrabatt och då gick hela kalaset på 1195:-. Sen sa pappa att jag skulle kolla priset på den senaste upplagan av photoshop för det har man ganska kraftig rabatt på med csn, det får de gärna också betala för annars laddar jag ner det!

Aldrig mer tivoli!

Skrivet 2008-08-02 @ 22:50:44

Vi har precis varit nere vid kajen och kollat in tivolit, stånden och musiken som finns där. Vi åkte två karruseller för att vara lite vågade, det ångrar jag nu! Först valde vi att åka en karrusell som var som en gigantisk gunga och den var helt okej men den var så sjukt läskigt. Patrick och Sebbe frågade mig precis innan om jag skulle skrika och jag sa att jag förmodligen inte skulle göra det. Det är inte riktigt jag att sitta och skrika som en galning utan jag blir mest paralyserad. Men satan vad jag skrek! Det kändes som att gungan skulle snurra runt ett helt varv och samtidigt så snurrade det. Det blir genast tio gånger läskigare när det är ett sånthär tivoli som åker runt och smäller upp alla karuseller på några timmar, det känns ju inte säkert någonstans. Men turen var över ganska snabbt tack och lov och efteråt så var jag mobbningsoffret eftersom jag skrek så mycket. När det var som värst och vi gungade högt upp så skrek Patrick glatt till mig "Släpp händerna!" för att han tyckte att det var en sån skön känsla och jag som satt livrädd och höll i mig allt jag kunde skrek förskräckt tillbaka "NEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!"
Sen bjöd pappa oss på en till karusell och då åkte vi Virvelvinden som är en gammal goding och till er som inte känner till den kan jag säga att det är som en blandning mellan disco-jet och pop-expressen på gröna lund. Vanligtvis så brukar man få typ tre ordentliga snurrar varje åktur och så har det vart alla andra gånger jag åkt virvelvinden också så jag såg fram emot det. Men nejnej, vi snurrade runt i superspeed hela turen. Och det blev en jättelång tur eftersom det inte hade vart så många där under dagen. Det här var liksom typ fem gånger längre än en vanlig tur och hela tiden snurrade våran vagn så fort att vi pressades mot väggarna och inte kunde böja fram våra huvuden. Jag blev riktigt illamående och fick panik för jag ville verkligen gå av men det kunde jag ju inte göra. Det var kul de första två varven och det känns som att vi åkte typ 30, minst! Sen gick det såklart runt två ägg som snurrade på vagnarna ännu mer, när de kom till vår vagn så skrek jag "nej!" så högt jag bara kunde och försökte teckna med händerna så att de skulle fatta att de skulle låta bli men mitt budskap gick inte fram.
När vi äntligen fick gå av så stod mamma och pappa nedanför och garvade för de såg ju hur fort och länge vi hade åkt och så kom vi vinglande alla tre och berättade hur illa vi mådde. Mamma och pappa hade sett Sebbes kinder tryckas åt sidorna för att vi snurrade så fort. Ni vet ju hur det känns när man utsätt för lite G-krafter som typ i bergochdalbanor, så kändes det hela tiden! Jag fick svårt att andas för att huden på min hals stramades åt så mycket.
Det är typ en timme sen vi åkte nu och jag mår fortfarande illa, det känns som om jag inte kommer kunna äta på en vecka!
Hittade bilder på gunggrejen och virvelvinden på tivolits hemsida och så filmade jag gungan så att ni kanske kan förstå min rädsla! Videon är det dålig kvalité på men ni ser iallafall hur högt upp den kommer. 

Ryggsmärta

Skrivet 2008-08-01 @ 16:08:26
Gissa vad jag har fått, ryggskott! Har legat i soffan och i sängen nästan hela dagen för så fort jag rör mig så gör det ont i ryggen. Jag kan inte gå upprätt utan måste kura mig för att kunna ta mig fram någorlunda smärtfritt. Jag lät min faster som är sjuksköterska kolla på det och hon sa att det antingen är kramp i ryggmusklerna eller så är det ryggskott. Jag hoppas att det är kramp för ryggskott håller ju i sig i typ en vecka. Men det ser inte så ljust ut för jag har tagit muskelavslappnande men det gav ingen effekt alls. Sebbe kommer hit ikväll och då ska han få knäcka min rygg för sist jag hade ont så gick det över när han gjorde det.
Jag ska försöka ta mig till H&M nu och titta vad som finns där, hoppas att jag överlever och inte ramlar ihop inne i butiken i fosterställning, det skulle ju vara ganska pinsamt.
Men jag håller tummarna för att det försvinner över natten och inte lämnar några spår efter sig.

Irritation

Skrivet 2008-08-01 @ 00:44:43

Nej fyfan vad irriterad jag blir nu, skrev ett aslångt inlägg om mina skumma kusiner men det raderades eftersom blogg.se har problem. Nu blir jag irriterad så det får vänta tills imorgon!

Ensamt

Skrivet 2008-08-01 @ 00:24:56
Jag har så förbannat tråkigt nu så det inte är sant. Jag orkar inte vänta tills på söndag när jag äntligen ska få åka hem, jag vill hem nu nu nu! Datumet för min hemskomst har ändrats en miljon gånger nu känns det som men nu är det förhoppningsvis Söndag som gäller. Först var det tisdag eller onsdag som gällde för att det skulle komma en rörmokare på måndag. Sen fick jag veta att jag och Patrick får åka buss hem till stockholm för mamma och pappa ska proppa bilen full med skitsaker som de av någon anledning vill spara, vi får alltså inte plats. Då tänkte jag att vi kan åka hem redan på måndag jag och Patrick, känns ju dumt att vara här något dygn extra när det inte behövs. Men nu är det så att Sebbe ska köra hela vägen hit imorgon eller på lördag och hämta mig och Patrick och så åker vi hem på Söndag. Mamma och Pappa betalar givetvis hans bensin.. vilken guldpojke Sebbe är som kör 64 mil på en helg bara för att hämta mig och min bror. Så det är alltså Söndag som gäller nu... om Sebbe ändrar sig så blir det bussen hem på Måndag.
Jag vill hem och träffa mina kompisar och så vill jag festa, jag är så sugen på att dansa. För någon dag sen hoppade jag runt här i Morfars tomma lägenhet mitt i natten och dansade till musiken på min iPod, det var typ det roligaste som har hänt hittills.
Jag tror att det skulle vara rätt trevligt här om jag hade någon att umgås med. Som det är nu och alltid har varit så är det mest intelligenta sällskapet min bror som är två år yngre. Min storebror är åtta år äldre än mig och ser mig alltså som en liten plutt, as in han vill nog inte umgås med mig. Sen har jag bara killkusiner som inte alls är som mig och därför umgås inte vi. Antingen så har vi olika intressen eller så tycker jag att de är skumma. Den äldsta tjejkusinen jag har är 12 år, wohooo parteeeeeeey!
JAG VILL ÅKA HEM!
RSS 2.0