Svar på kommentar; Sista terminen

Skrivet 2015-05-19 @ 13:03:39
haha Varför är den sista salskursen som kommer läsa på apotekarprogrammet? är det inte sista terminen man gör examensarbetet?
 
Nej, examensarbetet gör man termin 9 och sen gör man sin apotekspraktik termin 10. Därav kommer jag inte läsa någon mer salskurs. Man tar sin "examen" efter termin 9 men det är mest bara en ceremoni för skojs skull, så att man kan bjuda hit vänner och familj innan man flyttar till annan ort som många gör inför praktiken som är utspridd över hela landet. Men examensarbetet gör man som sagt termin 9 av 10.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Om man flyttar hemifrån för att plugga, är det då nödvändigt att ta studielån? Du som har pluggat så pass länge (apoteksutbildningen är ju 5 långa år), hur har du gjort? Tips/erfarenheter? Ska man ta fullt lån eller ska ska man försöka låna så lite och få veckor som möjligt? Många påstår ju att studielånet är det bästa lån man kan ta, men jag är så tveksam när det gäller att skuldsätta sig..
Nu blev det lite stökigt med så många frågor men någon slags 'masterpost' om studentekonomi/lån skulle vara uppskattat. Tack på förhand!Kram.

2015-05-22 @ 23:11:21
Postat av: Anonym

Hej! Om man har en kurs kvar från ht, kan man tentera den på vt med dom som skriver den ordinarie tentan vid det tillfället? Tex om man kuggar en tenta på hösten, och om man kuggar på omtentan, kan man göra om den på vt den gången de yngre kursarna skriver den eller måste man fortfarande vänta till augusti? Vet att det inte finns omtentor på vt men borde väl gå att skriva en omtenta med de som läser en termin under en :) ?

2015-06-18 @ 23:53:34
Postat av: Anonym

Hej! Jag ska börja med apotekprogrammet i Hösten och tänkte fråga dig om du kan ge mig lite tips om den första terminen. Vad ska man läsa ? och hur många lab ska man göra?

2016-02-23 @ 11:33:18

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0