Svar på kommentar: Gamla tentor

Skrivet 2015-05-10 @ 23:08:22
Hur kan man skaffa gamla tentor ? jag känner inte så många och när jag väl frågar så har de redan gett ut till andra..hur ska man få tag?
 
Ibland finns det gamla tentor att köpa på respektive kurssekretariat, där man hämtar ut sina egna tentor. Vet inte om alla har det men vet att några har det. Då får man blanka tentor, alltså enbart frågorna, och de kostar ca 10-20 kronor beroende på hur många sidor tentan är på. Jag har bara köpt en gammal tenta en gång och då kostade den 12:- har jag för mig. Jag tycker att gamla tentor är bra att titta på för att få en uppfattning om hur tentan är uppbyggd för varje kurs men jag är lite anti mot att enbart plugga på gamla tentor för att klara en kurs, man ska ju ändå lära sig hela kursen även om man märker att vissa delar inte brukar vara med på tentan.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Har man ofta muntliga redovisningar på ert program? Har hört att man har 2 stycken första året, kommer det alltid att vara så eller hur blir det sen? Jag gillar inte muntliga redovisningar framför många haha men jag vill arbeta som apotekare

2015-06-11 @ 03:36:52

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0