Nytt sommarjobb

Skrivet 2015-03-10 @ 23:13:11
På torsdag är det dags för vår årliga arbetsmarknadsdag som jag är projektledare för, för andra gången. Jag känner att stressnivån är på max och psykbrytet är riktigt nära. Idag bara skrek jag rakt ut i luften när jag såg att jag skrivit att mässan är öppen kl 12-14 istället för kl 12-16. Jag blandar ihop fyra med 14 när jag är trött känner jag.
 
Mitt i allt kaos så blev jag erbjuden ett jobb på ett läkemedelsföretag som jag var på intervju för i februari. Jag tyckte att intervjun gick så himla dåligt men jag försökte att inte lägga så mycket energi på det efteråt eftersom det var det företaget som bad mig att komma på intervju, jag hade inte sökt jobbet. Så det var ju en rolig överraskning att jag faktiskt fick jobbet! Stod på ICA med en energidryck i högsta hugg när de ringde för att diskutera anställningen och jag nämnde att jag ville ha lite högre lön och då fick jag svaret "Hur tänker du då? Det motsvarar en ganska hög månadslön på X tusen." och då svarade jag där jag stod mitt bland hyllorna halvt förvirrad "Ja, precis! Jag tycker att jag förtjänar den lönen för att jag alltid sköter mina jobb så bra. Men det ni erbjöd var ju inte långt ifrån heller." Sen trodde jag att det inte var mer med det men sen så fick jag ett mail där det stod att jag fick den lön jag bad om, lite oväntat faktiskt, haha. Kanske var bra att jag sprang runt på ICA och bara hävde ur mig det där istället för att sitta i lugn och ro vid ett skrivbord. Sen har jag faktiskt ganska bra meriter på mitt CV om jag får säga det själv.
 
Jag velade lite eftersom jag trivs väldigt bra på mitt nuvarande sommar-/extrajobb på apotek men det här jobbet är faktiskt väldigt nyttigt och jag tror att det blir roligt. Skickade precis iväg ett mail där jag tackade ja till erbjudandet så nu kommer väl avtalet hem om några dagar. Blir nog jätteglad över det här när arbetsmarknadsdagen är över på torsdag och jag kan låta allt sjunka in, just nu är jag bara trött känner jag. 

Nej nu är det dags att förbereda morgondagens redovisning i processanalytisk kemi!

Mina konstiga reaktioner

Skrivet 2015-03-03 @ 22:03:35
Jag är fan inte helt normal har jag kommit fram till. Det kanske ni har listat ut för länge sedan och det har väl jag egentligen också gjort om jag ska vara helt ärlig.
Idag cyklade jag hem för att hämta mina glasögon som jag hade glömt. Precis när hissdörrarna började gå igen så kom det en kille och satte handen emellan så att han kunde åka med. Jag tycker att det är obekvämt att åka hiss med främlingar, man står liksom på rad i ett litet utrymme och tittar in i väggen. Min hiss är dessutom skitjobbig som stänger dörrarna jättelångsamt samtidigt som den säger "Dörren......stängs." och efter hundra år kommer det "Hissen ääär på väg UPP". Killen i hissen skulle tydligen av på samma våning som mig och jag förmodade att han skulle in genom dörren som leder till till korridoren där de flesta lägenheterna ligger, även min, så jag puttade upp dörren lite extra för att han skulle hinna igenom. När jag vänder mig mot min dörr hör jag "Vi kanske borde hälsa..." jag vänder mig om och han fortsätter "...vi bor ju ändå mitt emot varandra!". Här slår mitt konstiga jag till, jag tänker "HJÄLP, en trevlig människa!" och jag måste ha sett helt störd ut där jag stod som ett socialt missfoster bakåtryggad mot min dörr helt chockad. Vi hälsade, jag frågade om han precis hade flyttat in och sen sa han "Ja, vi lär ju ses en hel del!" och så gick vi in i respektive lägenhet. Grejen är att jag har sjukt dåligt ansiktsminne så nu har jag ångest över att jag inte kommer ihåg hur han ser ut och då kanske det är enklast att bara börja hälsa jättetrevligt på alla killar i hissen framöver.
 
När jag kom hem nu igen såg jag att kylskåpsdörren stod på glänt. Jävla skit. Öppnade dörren helt och kände på all mat som självklart var rumstempererade. Vad gjorde jag då? Jo, jag stoppade in huvudet i kylskåpet och skrek "MITT LIV!!!!". Sen stängde jag dörren och nu sitter jag här. 
RSS 2.0