Ta tag i allt

Skrivet 2014-10-01 @ 13:23:37
HEJ!
Fan jag hade ju fått armycket kommentarer, min jävla bloggapp i mobilen har inte sagt något så nu är jag lite förbannad. Klart jag hade svarat på era kommentarer liksom!
 
Just nu sitter jag i min stökiga lägenhet med fötterna på soffbordet och försöker ta tag i mitt liv som jag har prokratinerat rätt mycket den senaste månaden. Har suttit och mailat en massa nu, jag har sex olika mailadresser för tillfället varav endast två är privata... Mailhelvetet tar aldrig slut med andra ord. Tänkte att jag skulle ta tag i blogghelvetet också! Jag ska lägga upp lite bilder på min lägenhet men jag måste städa först, så jag lär väl hinna flytta ut härifrån innan det kommer upp några bilder, haha. Nej men for real, jag är en äcklig människa i en äcklig oreda för tillfället, måste ta tag i det också. 
 
Att bero på ingenting så ringde min lillebror precis och sa "Tja, jag ska ut med militären nu och måste ange en anhörig på annan adress utifall att jag skjuter huvudet av mig. Så, vad har du för adress?" Haha, inga konstigheter! 
På återseende senare idag, måste svara på era kommentarer!
Kommentarer
Postat av: Beeeeh

Det är lugnt . Vi älskar dig ändå!

2014-10-01 @ 20:31:39

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0