Min lägenhet i Uppsala

Skrivet 2014-10-16 @ 14:06:30
Vad är oddsen att mitt internet slutar fungera när jag lovar att ta tag i allting? Var utan internet i min lägenhet i flera dagar, var helt sjukt när jag insåg hur mycket i mitt liv som baseras på tillgång till internet. Jag jobbar/pluggar alltid i soffan på kvällarna men nu kunde jag liksom inte göra något annat än att kolla på det som gick på TV. Var lite nyttigt att inte vara helt uppkopplad hela tiden men samtidigt hamnade jag ju efter med de saker jag planerat att göra på kvällarna.
 
På tal om min lägenhet så får jag sjukt mycket frågor om den. Det börjar bli lite tröttsamt med alla dessa boendefrågor när jag har skrivit om det så många gånger förut!
Jag bor i en lägenhet på 27,5 kvadrat i ett område som heter observatioriet, det ligger precis vid ekonomikum och ekonomikumparken. Jag betalar 3775:- i hyra plus el och vatten. Jag fick den här lägenheten efter 4 års kötid i Norrlands nation så det är inget man får första terminen.
Här är en liten kort sammanställning på hur jag har bott i Uppsala:
 • HT2010
  Korridorsrum i flogsta höghus, andrahandskontrakt via en fadder
 • VT2011
  Korridorsrum i flogsta höghus, förstahandskontrakt via Heimstaden
 • HT2011-VT2014
  Korridorsrum på studentvägen, förstahandskontrakt via Norrlands nation
 • HT2014 (nu)
  Lägenhet 1 ROK i observatoriet, förstahandskontrakt via Norrlands nation
 
Jag gick med i norrlands nation när jag flyttade hit, HT 2010, för att jag hörde att de hade flest bostäder. Man får en köpoäng för varje termin man är med och jag hade alltså 2 köpoäng när jag fick mitt korridorsrum på studentvägen och 8 köpoäng när jag fick lägenheten.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0