Det vardagliga livspusslet

Skrivet 2014-10-27 @ 23:03:43
Kanske kan skriva något som inte har med min utbildning att göra! Måste verkligen ta tag i mitt projekt och starta upp hemsidan där man kan ställa frågor och läsa blogginlägg skrivna av apotekar- och receptariestudenter, har ju faktiskt köpt domän och webhotell. Vad händer med mig då? Jag läser en kurs på distans på 50% och sedan en kvällkurs, även den på 50%. Mina dagar går ut på att få ihop livspusslet med studier, möten, ämbeten och hushållsarbete. Just det, träning har jag också börjat pressa in i schemat! Har börjat träna som en tok, eller jag känner mig iallafall som en tok när jag gick från att träna noll gånger i vecka till att träna 4-5 gånger i veckan. Träningen blir någon slags rehab, det är en stund då jag är befriad från mobiltelefonen och slipper se hur det trillar in mail efter mail som bygger upp lite ångest i mitt huvud. Är väldigt nöjd med att jag lyckats klämma in träning i min redan fullpackade vardag. En annan viktig grej är att lyxa lite också, var ute och fredagslyxade med bubbel och snittar i fredags och igår åkte jag och en kompis ut till ikea på morgonen för en redig brunch innan jag spenderade alldeles för mycket pengar på möbler och förvaringslådor. 
Ska iväg och träna imorgon bitti så jag ska nog ta och bädda ner mig nu. Tar för övrigt sjukt lång tid för mig att gå och lägga mig, som en envis liten 5-åring.
 
Brunchen på Ikea
 
Kommentarer
Postat av: beeh

Kan en svensk legitimerat apotekare jobba i Kanada?

2014-11-04 @ 15:09:33
Postat av: Emma

Hej
Jag har haft en fråga angående utbildningen i ett par månader och skulle verkligen uppskata om du kunde hjälpa till
Min fråga är iaf om ni i apotekare utbildningen fick göra några projekt och var det ofta eller var det bara i slutet

2014-11-07 @ 08:02:27
Postat av: Sara

Hej! Jag undrar om du har kvar dina litteratur böcker som du läste skulle du kunna ta upp vilka det var eller visa upp de ?

2014-11-07 @ 13:29:40
Postat av: .

Du kan söka efter (kurs litteratur apotekarprogrammet).sök efter namnet och ladda ner från (piratebay).

2014-11-07 @ 23:24:34

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0