Svar på kommentar, kurslitteratur

Skrivet 2014-11-24 @ 15:56:56
Hej! Jag undrar om du har kvar dina litteratur böcker som du läste skulle du kunna ta upp vilka det var eller visa upp de ?
 
Hej,
Jag har kvar de flesta av mina böcker men eftersom jag har pluggat i flera år så är det väldigt många böcker och det skulle ta alldeles för lång tid att visa upp böckerna. Vissa böcker är bättre än andra men de böcker jag tycker är dåliga finns det andra som tycker är bra. Man behöver inte köpa alla böcker som de rekommenderar på kurserna men man får snacka med kursare från terminen innan och försöka klura ut hur kursen är uppbyggd och om man behöver boken eller inte. Böckerna byts ju dessutom ut allt eftersom för att det kommer ny och bättre kurslitteratur. Sen är det ju även olika böcker på de olika programmen beroende på var i Sverige man läser också!
 
På universitetet sitter det ibland uppe lappar på anslagstavlorna från studenter som säljer sina gamla böcker, där kan man göra bra klipp om man håller koll! Jag har bara köpt nya böcker om jag minns rätt och bara sålt någon enstaka när jag har känt att jag aldrig kommer behöva den boken igen, t ex min mattebok. Övriga böcker i kemi och farmakologi tycker jag är bra att ha kvar! Sen är vissa böcker orimligt dyra och kostar över 700:-, då brukar jag låna böcker från kompisar som redan läst kursen!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0