Överlevde valborg

Skrivet 2014-05-04 @ 23:03:55
Hej hopp!
Jag överlevde valborg här i Uppsala! Blev en fyradagars men den sista dagen var jag helt nykter, och på självaste valborg blev det inte så himla mycket dricka faktiskt. Nu ska vi inte sitta här och prata om hur mycket alkohol jag har druckit nu för då får jag inga jobb i framtiden, eller? Hade iallafall fruktansvärt kul på valborg som såg ut såhär;

- Kvalborg; Såg Svenska björnstammen på Östgöta Nation och studsade runt som att jag var hög på livet med massa vänner vi träffade där. Sen gick vi vidare till stockholms nation och dansade vidare där när spelningen var slut. 
- Valborg; Käkade frukost med massa brudar hemma hos en tjej, sen satt vi i slottsparken en timme innan vi gick på champagnegalopp och sprutade ner varandra med sliskigt bubbel och dansade som galningar. Efter det blev det en dusch, parkhäng, hemmafest och fyllekäk.
- 1 maj; Sa hejdå till min kompis som åkte tillbaka till stockholm och sen satt jag hemma med sådan kemisk ångest att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Sedan tog jag tag i mig själv och gick på födelsedagsfika och sen Räkan på göteborgs nation. En fulsittning där man frossar räkor, sjunger som idioter, dansar räkandansen och hoppar på stolarna. Räkan var absolut det roligaste denna valborg!
 
Nu såhär efter valborg har jag påbörjat ett valborgslöfte om att ta tag i mig själv och min kropp. Jag ska försöka stressa mindre och ha en mer strukturerad vardag och ta mig tid att sitta ner i lugn och ro när jag ska äta. Jag har varit och tränat idag och 2 maj rensade jag ur alla snabba kolhydrater som smugit sig in i mitt hem för nu ska jag detoxa från kolhydrater, har smällt i mig så mycket socker på sistone att det är sanslöst. För att kunna tillfredställa min hjärna som skriker efter kolhydrater nu har jag gjort LCHF pannkakor och en äppelpaj (hittade inga rabarber) gjord på kokos- och mandelmjöl. Jag har ju kommit fram till att jag inte bara är allergisk mot laktos utan även mot vete, därför kollar jag väldigt mycket på lchf recept och sen modifierar jag om dem lite och byter ut lite grädde mot keso osv. 
Kommentarer
Postat av: Julia

Ååh, sjukt avundsjuk på att du såg Svenska Björnstammen! Var det bra drag?

2014-06-17 @ 21:50:02
URL: http://juliaoflund.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0