När man tvivlar på sig själv

Skrivet 2014-07-15 @ 20:47:49
Sitter och har lite ångest, bara lite sådär. En kund kom idag och började ställa massa frågor om nikotin och undrade lite om varför man ska välja zonnic portionspåsar eller inte för att sluta snusa. Vi började diskutera lite och jag kom fram till att det är mycket lättare att förklara sådant för en rökare, cigaretter innehåller ju t ex tjära. Jag sa att jag helt ärligt inte vet vad det är i snus, att jag är rätt dålig på det där, och så diskuterade vi vidare. Sen berättade jag lite om hur nikotin fungerar och att det är nikotinet som gör att man vill ha mer snus eller cigg. Jag är inte så jävla påläst på ämnet nikotin och tobak och därför blev det lite jobbigt när det var två andra kunder som anslöt sig och ställde sig och lyssnade, det var som att jag var någon jävla messias som stod där och predikade. Jävligt rädd för att jag sagt nått galet och jag är rädd för att jag fick nikotin att låta alldeles för ofarligt, det är det ju såklart inte vid långvarigt bruk. Skulle vilja känna igen kunden så att jag kan haffa honom nästa gång han kommer in och vara lite mer påläst och säker på min sak, men jag har typ inget ansiktsminne och känner faktiskt inte igen folk längre. 
 
Borde ha pluggat till mina tentor nu ikväll men istället har jag suttit och läst om nikotin. Fan jag hatar den där känslan på jobbet när man blir så jävla osäker på sin egen kunskap. Kan väl säga att det är apotekarstudenter i ett nötskal, våra föreläsare har en tendens att gnälla på att vissa aldrig lär sig och då tar hela jävla kursen åt sig och så blir man osäker...
Kommentarer
Postat av: Ny receptarie

Såhär känner jag alltid med kunder som har frågor vid hud avdelningen! Typ vilken är bäst för under ögonen? Varför är just den så bra? Och alla stegen i hur man ska ta hand om hyn. Det fastnar bara inte hos mig haha Måste ta en vecka och läsa på men andra ämnen hamnar oftast först på listan :)

2014-12-07 @ 21:43:54

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0