Snart tillbaka till Uppsala

Skrivet 2014-01-03 @ 14:09:43
Idag var det tänkt att jag skulle börja plugga men hittills har jag bara städat, packat och tvättat. I helgen åker jag tillbaka till Uppsala, egentligen skulle jag gärna åka nu på en gång men jag får vänta tills imorgon eller söndag när mamma och pappa kan skjutsa dit mig. Jag är redo att åka tillbaka, jag har lättare för att fokusera där och jag saknar min egentid när jag får vara hemma hos mig själv alldeles ensam. Det ska bli skönt att få äta sin egen mat också, jag äter så konstig mat för att min mage är ovän med typ allt som finns på denna jord och jag kan liksom inte kräva att hela min familj ska sluta äta laktos, bröd, pasta och potatis bara för att jag är hemma. Så det har blivit lite konstig mathållning för mig så det ska bli skönt att sköta maten själv och slippa anpassa sig efter andra.

Det är ofta lite spännane att komma hem för plötsligt behandlas man som ett barn igen och det blir väldigt stressat när man börjar laga mat eller får för sig att sätta igång tvättmaskinen. Det är lite som att tiden stått stilla hemma, att de inte förstår att jag flyttade hemifrån för 3,5 år sen och att jag bor ensam och inte har någon liten tomte som sköter allt hushållsarbete.

Det tråkiga med att åka hem till Uppsala är att jag är sjuk just nu och då kommer jag inte ha någon som sitter och tycker synd om mig när jag får mina hostattacker, haha. Det är så tråkigt att vara sjuk, jag har ju köpt nya träningsskor och grejer på mellandagsrean så jag är svintaggad på att dra och träna när jag kommit tillbaka. Tanken var att jag skulle träna under julledigheten här i sthlm men jag har varit rätt krasslig hela tiden så det har bara blivit ett konditionspass och sen har jag varit och ridit och åkt skridskor, smärtan i min röv efter det ska vi inte gå in på. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag undrar hur det är med engelskan på apotekarprogramet, läser ni mycket på engelska?

Svar: Hej, svar på din fråga hittar du i det här inlägget http://sandratheman.blogg.se/2014/january/fraga-om-apotekarprogrammet.html#comment
Sandra Ingel

2014-01-05 @ 03:44:27

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0