Sjuk och onyttig

Skrivet 2014-01-13 @ 18:52:31
Efter tentan i lördags åkte jag direkt iväg med bussen för att ansluta resten av kårstyrelsen som var på vår styrelseupptakt. Jag hade sovit fyra timmar innan tentan, satt full tid (6 timmar) på tentan och direkt jag kommer ut från tentasalen halkade jag omkull på en isfläck. Min vänner jag gick med började asgarva för när jag hade ramlat så tänkte jag bara "Nä nu orkar jag inte mer" och så låg jag kvar några sekunder helt raklång på marken, såg antagligen jävligt dum ut. Jag var måttligt sugen på att åka iväg på styrelseupptakt men jag hade inget val. Sjuk har jag dessutom varit sen nyår så jag går på dubbla doser inhalationskortison, nasonex och bromhexin, ett jävla helvete vill jag beskriva det som. Jag hatar dessutom att åka bort när det inte är jag som styr och ställer över maten, jag försöker äta ganska nyttigt, mest för att må bra. Min mage verkar inte fixa snabba kolhydrater så jag har uteslutit bröd och pasta helt och hållet. Potatis kan jag äta om jag är bortbjuden eller är på gasque men jag gör det inte själv hemma. Ris och quinoa äter jag då och då, idag gjorde jag lite ris eftersom det inte fanns någon blomkål på ica när jag handlade igår. 
Men så kommer man in i en sån period som jag är inne i nu, jag har tentapluggat i tio dagar och det är inte över förrens jag skrivit den sista tentan den 25 januari. Allt jag gör nu förtiden är att sova, plugga och äta. Fruktansvärt tråkigt och att vara sjuk samtidigt är det värsta jag varit med om. I höstas försökte jag "detoxa" mig från kolhydrater, eller jag käkade väldigt lite kolhydrater och åt inget godis eller skit alls. Rent fysiskt mådde jag jättebra och jag var nästan aldrig hungrig. Rent psykiskt mådde jag skit, jag var fruktansvärt sockerberoende upptäckte jag, mitt humör den första veckan var inte att leka med. Sen gick det bättre men sen kom tentaplugget och att tentaplugga utan att sitta och snaska på saker eller att få äta lite godis är helt jävla omöjligt. Det var så många som sa "Hur kan du utsätta dig för det här under tentaplugg?" och tillslut föll jag och åt lite godis. Sen har jag ändå ätit godis i väldigt små mängder och jag har slutat hälla i mig en liter cola om dagen, blir på sin höjd en burk i veckan. Det var ju kul att det gick bra men nu har allt gått åt helvete igen. Idag var tanken att plugga hela hela hela dagen men jag har pluggat effektivt i kanske två timmar och smällt i mig tre kexchoklad, TRE kexchoklad. 

Det är helt sjukt hur mycket jag längtar efter att den här förkylningen ska ge med sig så att jag får dra på mig mina nya träningsskor och gå på alla roliga träningspass och komma igång med kosten igen. Nu när jag ska sitta hemma och plugga i mer än 10 dagar till känner jag inte att jag orkar bråka med mitt kolhydratsbegär.
 
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0