När valde du?

Skrivet 2014-01-08 @ 10:27:00
Shit vad jag gillar sånnahär helt briljanta frågor som tar alla på sängen! Det här är i samma klass som det förra klippet jag postade med gubben i Ohio som ville införa en lag mot aborter. När man kommer över ett sånthär klipp tycker jag internet är helt fantastiskt. Eller ja, internet är övervägande fantastiskt, det är bara näthatet som är så otroligt tragiskt.
 
Är det för övrigt någon där ute som känner att de har valt att vara hetero- eller homosexuell? Jag vet inte om jag vill säga att det är något man föds med utifrån ett vetenskapligt perspektiv, jag tror inte att det finns en gay-gen i någons genom. Men jag tror ändå inte att man väljer, jag har inte valt. Jag tror det är någonting som utvecklas i väldigt ung ålder när hjärnan växer till sig liksom, ingenting som går att styra. Sen tror jag också att majoriteten nångång under sin uppväxt lekt med tanken och ifrågasatt om man föredrar tjejer eller killar och då finns det säkert vissa som omfamnar den funderingen mer än andra, helt undermedvetet. Jag tycker att det är spännande, jag har inte valt att vara straight, jag bara är det.
2011 såg jag en dokumentär på animalplanet som handlade om att en tredjedel av alla djur ute i naturen är homosexuella, det är också väldigt intressant och jag undrar hur homofober skulle förklara det! Minns inte om det var 1/3 av just pingviner som var homosexuella eller om det var alla djur, men det var många homosexuella djur iallafall!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0