Idag tar hon examen

Skrivet 2014-01-17 @ 10:47:00
Sjukt oväntat men jag fick ju lite kommentarer på förra inlägget, jätteroligt! Jag uppskattar er ska ni veta!

Igår kom Nina hit, eftersom hon hyr ut sin lägenhet här i Uppsala skulle hon övernatta hos mig eftersom hon tar examen idag! Jag tror att jag sov ganska dåligt inatt, vet inte om det var för att det var fullmåne eller för att nina skulle ta examen haha. Tanken är att jag ska plugga röven av mig nu och sen ta en paus för att gå på diplomutdelningen i universitetsaulan kl 17. Efter diplomutdelningen ska jag hem och fortsätta plugga röven av mig till 23 och då ska jag gå på examenssläppet. Jag har ju tenta imorgon på morgonen men jag brukar alltid sitta uppe till 2-3 på natten dagen innan en tenta så jag tänkte att jag kan gå ut och dansa med alla som tagit examen från 23 till ca ett, då får jag ur lite stress ur kroppen också. Jag ska självklart vara nykter, annars blir det nog väldigt svårt att skriva tentan imorgon haha. Jag har faktiskt inga problem med att festa nykter, det är jätteroligt så länge folk inte är dräggigt fulla. Det är tråkigt att vara nykter på en hemmafest, då stannar jag hellre hemma, men ute på klubb fångas man liksom upp av känslan och dansa är ju faktiskt huvudanledningen till att ens gå på klubb enligt mig. Och jag dansar nykter, det kan jag lova er!

Nej nu ska jag kick aigång plugget, har 12 härliga timmar framför mig! Såg förresten att jag hade en kommentar med en fråga om tentor, jag svarar på den imorgon! (eller senare idag om jag ledsnar på det här)

Här låg vi för övrigt och trängdes inatt, nu ser min säng sjukt liten ut på bilden men jag lovar att den är 1,20 haha
 
 
Kommentarer
Postat av: sandra

Hej Sandra!
Först och främst måste jag säga att jag är väldigt glad över att jag hittade din blogg, jag är en tjej som läser just nu till apotekare i göteborg, har läst färdigt första terminen och har kuggat på tentorna so vi hsr haft , vilket gör att jag mår väldigt dåligt och tappat motivationen.. jag vet inte ens om jag klarar av spärren. Jag undrar om det är normaöt att kugga i början? Och har du några tipser på hur man kan göra/studieteknik? Det skulle vara jätterolig om du kunde svara på mina frågor :)

2014-01-17 @ 21:57:51

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0