Krislådan

Skrivet 2014-02-25 @ 23:20:13
Att sitta i styrelsen för en organisation innebär inte enbart jobb med organisationens drift. Imorse fick vi alla ett mail om att en av våra medlemmar gått bort i en bilolycka. Under dagen har vi fått fram mer och mer information. Jag skulle få ett sms med namnet på den avlidne eftersom vi inte ville skriva ut detta i vår mailkonversation. Jag satt där och väntade på smset och hoppades innerligt att det skulle vara ett namn jag inte kände igen. Jag fick smset, jag visste vem det var. Jag vet vem killen var, vi pratade någon enstaka gång men jag påstår inte att vi var vänner. Men jag vet vem han var och jag vet att han var sjukt trevlig och jävligt glad hela tiden. Hela dagen har varit någorlunda udda för alla har liksom varit tagna av det hela, jag kände inte honom men om det hade varit en relation närmare mig hade jag förmodligen dött av sorg. 
Jag tänker inte skriva ut några detaljer av ren respekt och imorgon ska vi sätta upp ett minnesbord i hans ära på kårhuset som får stå kvar veckan ut. Jag for ner på stan idag och köpte blommor, fotoram och en minnesbok som folk kan skriva sina hälsningar i. Sånna saker ska finnas i en krislåda som vi har snackat om ett tag på kåren. Första gången jag hörde det var i augusti, den har fortfarande inte ordnats. Igår var vi på en utbildning och krislådan kom på tal, folk undrade vad i helvete en krislåda var och jag förklarade att det är en låda med en fotoram, ett ljus, en bordsduk, en minnesbok osv för att kunna ta fram om någon inom kåren eller väldigt nära till kåren avlider. Imorse kom mailet. Det är banne mig sista gången jag pratar om den där krislådan. Jag köpte dubbla saker av allt för att det ska finnas en intakt krislåda i framtiden, jag hoppas att den aldrig kommer till användning igen.
 
Vila i frid.

Börjar återhämta mig från förra helgen

Skrivet 2014-02-13 @ 10:48:17
Tjena!
Idag är det torsdag och jag börjar äntligen känna mig som en människa igen efter helgens bravader. I helgen åkte jag och lillebror upp till vår storebror i Mora för en spårad helg. Vi var bjudna till en skogsfest som 8-10 killar hade dragit ihop. Man cashade in 200:- på ett konto och så skulle de fixa partytält, ljud och ljus någonstans i skogen. 
Vi åkte upp i fredags och möttes av bror och hans kompisar vid tåget, sen öppnades ölburkarna snabbare än jag hann ställa ner väskan i brorsans hall. Jag såg inte riktigt poängen med att supa ner mig på fredagen när det stora kalaset var på lördagen så jag fick brumma runt i 745an bror tagit över från pappa dagen efter. Mina bröder började kröka direkt på morgonen på lördagen eftersom jag skulle köra, sen skulle vi ner på stan och fixa massa saker och fan vad jag garvade när jag såg hur alkoholen började gå ur dem och de blev så sjukt otåliga och irriterade på allting.
 
Sen blev det iallafall ett jävla kalas på lördagen som resulterade i att jag tappade både körkort och visakort och som om det int evore nog så har jag en spricka i näsbenet, haha. Jag återkommer med mer information om helgen, måste jobba lite nu!

 

Pharmaboys for the win

Skrivet 2014-02-04 @ 00:01:14
Idag var det massa killar på kåren som skulle på "möte" på kvällen och jag förstod ingenting och brydde mig inte i det heller. Sen inser jag plötsligt att alla killar som satt runt omkring mig skulle på samma möte och jag förstod att de höll på att planera något. Lite nyfiken blev jag men inte så att jag hoppade upp och ner i stolen som jag vet att en av killarna garanterat kommer att säga i efterhand. Jag fick höra för två veckor sen att det var något fuffens på gång och att jag skulle bli inblandad när allt var officiellt, jag nöjde mig med det. 

När jag och två tjejer gick hem från kårhuset idag gick vi och spekulerade i det där och jag sa att vi minsann också borde göra något hemligt event, en dammiddag! Och tvinga killarna att servera! En halvtimme efter att jag kommit hem fick jag en invite till ett event på kårhuset om lite mer än en månad. DAMMIDDAG! Det är ett gäng på typ 12 killar som gått ihop och planerat in en dammiddag på internationella kvinnodagen och har bjudit in oss tjejer! Eller ja oss tjejer och oss tjejer, vi är 100 tjejer som är inbjudna! "We love girls, especially pharmagirls! och nu ska vi pharmaboys bjuda er på middag!"
 
Så jävla kul! Fina pojkar det där!
RSS 2.0