När man fokuserar på fel sak

Skrivet 2014-08-20 @ 10:32:00
Nu är jag frånvarande igen! Varför? Tentor såklart! Nemen jag har varit utomlands sen slutet av juli och kom hem 11 augusti och då begav jag mig direkt till Uppsala för sommarens tentaperiod. Den här omtentaperioden som verkar ha blivit obligatorisk för mig, haha. Fan vad skönt det vore att slippa skriva tentor i augusti någon sommar, det blir målet inför nästa sommar! 
 
När jag tentapluggar så lägger jag såklart ner massa energi på helt onödiga saker, typ som att googla bilder på igelkottbarn. Igår satt jag och googlade hur man kan göra bake off hemma, så att man har halvgräddade saker i frysen så att man kan få nygräddat på bara en kvart. Verkligen inte rätt sak att lägga energi på dagarna innan en tenta. Igår när jag skulle sova låg jag uppe jättelänge och funderade på om jag verkligen ska söka exjobb utomlands, jag har ju precis flyttat in i en schysst lägenhet här i Uppsala och då skulle jag behöva överge den ett halvår redan om ett år, känns lite onödigt kanske? Men hur coolt vore det inte att åka och göra exjobb på andra sidan jorden? Väldigt relevant fråga men verkligen inte rätt grej att fokusera på just nu.
 
Nu ska jag försöka vara effektiv en stund och sen ska jag till verkstaden och hämta ut min cykel som lämnades in på lagning imorse och sen blir det att trampa iväg till BMC för att plugga långt in på småtimmarna inatt! - Living the fucking dream!
 
Såhär glassigt lever jag i flyttkaoset för tillfället
 
RSS 2.0