Bildregn!

Skrivet 2013-10-08 @ 10:01:13
Hallå där ute i tystnaden! 
De senaste veckorna har varit fullspäckade med fest och styrelsearbete. Den här veckan har det äntligen börjat lugna ner sig lite med "saker man måste göra på kvällen" och självklart så vaknade jag upp och hade jätteont i halsen imorse. Jag var så himla förvånad över att jag klarat mig från den obligatoriska förkylningen man åker på i början av varje termin men det var väl antagligen för att jag inte hade tid att vara förkyld då, haha.
 
Vad har jag gjort på sistone? Ja frågan känns lite mer korrekt om man frågar vad jag inte har gjort! Det har varit mycket representation på fest, mycket anordnande av fest, mycket jobb med vår arbetsmarknadsdag som jag är projektledare för. Det blir en hel del att göra framöver också men då är det mest roliga event jag ska på. Den 25 oktober ska jag på högtidsbal på slottet för att den farmacevtiska och medicinska fakulteten firar 400 år. Kort efter balen åker jag till Valencia i Spanien på ännu en kongress och sen kommer jag hem lagom till att det är Inspektorsskiftesbal. På den sistnämnda balen ska jag ha på mig folkdräkt! Haha! Mamma har sytt som sin moradräkt efter mig och eftersom man får ha folkdräkt när det är dresscode "högtidsdräkt" så ska jag ha den och gå med en kompis som har en rättviksdräkt, vi kommer vara så jävla coola!

Här kommer ett litet bildregn för att sammanfatta lite:

En apelsin och citroncheesecake som jag gjorde till en av de middagar/fester som styrelsen anordnade nu under terminens början
 
Reklambild för att söka till kommittén för arbetsmarknadsdagen

Moradräkten


Turridning på islandshästar en solig höstsöndag (Jag längst till höger)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0