Vårbal och pluggångest

Skrivet 2013-05-19 @ 11:30:20
Igår var det vårbal! Vi gick inte på någon sittning (dyrt) så vi käkade 3 rätters hemma hos mig och sen hade vi förfest framför eurovision song contest. När de började med röstningen så drog vi ner på stan och det var ju tur det eftersom det inte gick så himla bra för Sverige. Robin gjorde allting rätt och jag tycker faktiskt att låten hörde till topp 5 men det tyckte inte Europa av någon anledning.


Släppet var väl roligt till en början men jag börjar tröttna på att folk är så jävla tråkiga. När jag går ut så vill jag ha kul och dansa och bara skratta tills det gör ont i ansiktet. Alla andra i Uppsala verkar föredra att gå runt och tro att de är häftiga, smöra in sig hos folk, mest bara driva runt för att sen försvinna eller gå hem tidigt. Något folk verkar tycka är kul är att dra från klubben och sätta sig någonstans och bara hälla i sig sprit, vad fan är det roliga med det? Jag förstår verkligen inte grejen med att sitta i "spritförrådet" och bara bli asfull så att man mår bajs och sen går hem och spyr. Saknar en kväll som bara är kul, avslappnad och fylld med dans och inte massa jävla "vi måste hitta den här personen" eller att folk bara försvinner helt plötsligt, så trött på det!

Idag är det vårbalsbrunch vilket betyder att man är ute och festar mitt på dagen och hoppar runt till ett liveband och bara är konstig, det är faktiskt jätteroligt men jag köpte ingen biljett i år. Nu har de den fantastiskt roliga förfesten ute på min gata och temat är cirkus så folk är utklädda till djur och allt möjligt. Jag hör musiken in i mitt rum och pluggmotivationen är ju lika med noll, jag vill också klä ut mig till ett cirkusdjur, dricka öl och dansa ute i solen haha.

Nä nu avslutar jag det här med en bild från Italien. Vulkanen fick ju ett utbrott sista kvällen vi var där men min kamera försvann den kvällen också så jag har inga egna bilder men hittade en bild som en annan tjej har tagit från ett av hotellen vi bodde på :)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0