Kårarbete i höst

Skrivet 2013-05-17 @ 12:46:03
Sitter och kämpar mig igenom 15 sidor med kursmål inför en tenta nästa vecka, jag har kommit 1,5 sida. Det är så otroligt fint väder nu och då är det extra svårt att fokusera, man vill bara lägga böckerna åt sidan och göra roliga saker istället. Det här har varit en tung termin så nu börjar min självdiciplin verkligen blekna bort!

Jag skrev ju tidigare att jag ansökt om studieuppehåll i höst! I tisdags var jag på kårens majmöte och blev invald som Arbetsmarknadsansvarig i Farmacevtiska Studentkåren kommande läsår. Detta betyder att jag kommer befinna mig i Uppsala hur som helst i höst och kommer att jobba heltid för kåren under höstterminen, det ska bli jättekul! Jätteskönt att få en termins paus och känna att man går till jobbet istället för att man går upp till en helvetesdag med 500 föreläsningar och sen en livstids ångest i biblioteket.

Som arbetsmarknadsansvarig är man bland annat projektledare för Pharmadan som är Sveriges största arbetsmarknadsdag för farmacevter, ska bli svinroligt. Efter mötet i tisdags var det en sexa och då blev jag bjuden på en drink och fick en påse med choklad från årets Pharmada av min företrädare, nu är det jag som bestämmer över chokladen!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0