Husby

Skrivet 2013-05-21 @ 09:20:00
Jag kommer inte vara stolt när jag flyttar hem till Kista över sommaren.

Och de som driver Megafonen behöver ju ta tag i sig själva och ta sig ur sin bubbla som gör skillnad på folk och folk. De skriver att förorten och dess folk kommer beskrivas som ett allmänt kaos som att det är något konstigt, det här är kaos, det här stärker fördomarna ni säger att ni vill bli av med. 
Att megafonens slogan är "En enad förort kan aldrig besegras" är bara obehagligt när de skriver följande om gårdagen: "Det här är det enda sättet att uttrycka frustration när andra demokratiska vägar är stängda."

Varför försvara ett beteende som sätter stora delar av er "enade förort" i fara? Tror ni att era "bröder och systrar" anklagar polisen för att deras bilar brunnit upp eller när deras butik som ska försörja familjen är vandaliserad?

Och till alla som var med i upploppet: "Fuck ayna" kanske ni säger men nej, fuck you och era efterblivna själar, var snälla och flytta bort från min förort.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/upplopp-och-brander-i-husby_8188862.svd

http://megafonen.com/husby-belagrat-av-poliser-ga-hem-det-har-ar-vart-hem/
 
Detta publicerade jag på facebook igår, jag har så jävla mycket mer att skriva men tyvärr har jag en tenta att skriva på torsdag så jag får hålla kvar det i huvudet tills dess. 

Men snälla Husby, skärp till er.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0